- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.301
canım teşekkür ederim.bende de pko vardı.niye bıraktın
BENİMKİDE ÖYLE AMA BOŞVER.BENİM İÇİN YAPTIĞI İŞ ÖNEMLİ.ÇOK KONUŞANLARIDA GÖRDÜM ESKİDEN BOŞ BOŞ LAFLAR.PKO OLDUĞUMU BİLE ANLAMADILAR.KEŞKE DEVAM ETSEYDİM CANIM.ŞİMDİ NEREYE GİDİYOSUNcanım benım doktorum nedret kolsaldı gercekten cok bilgili ve iyi bir doktor ama nedret hanım cok az konuşuyor sordugum sorulara cevap alamıyordum ve cok soguk bir insan o yüzden bıraktım keşke nevin hanıma gitseymişim onu daha cok begendim acıkcası
1 ŞUBAT MI 1MART MI.1ŞUBAT İSE SONUCUN BELLİ OLMASI LAZIMDA1 şubatta 2.aşilamami Yaptirdim.sol Tarafimda Ara Sira Olan Bir Ağri Var.oturup Kalkarkende Aciyor.yumurtam Solda Oluşmuş 1 Adet.acaba Onunla Bir Ilgisi Olabilirmi?yoksa Bu Seferdemi Tutmadi.
ne yapacağımı şaşırdım yine tek çizgiyle krizlere girecem biliyorum. artık bunu yaşamaktan bıktımm yoruldum ALLAHIM bizede versin inşallah. ama böyle test yapmadanda huzursuz oluyorum test yapıncda yok olduğunu görmek daha acııııı
canım bana vagi-hex diye bır fıtıl verdı cok etkılı oldu hem gebelıktetede zararlı degilmiş şimdi agrılarım yoka.s daha antıbıyotıklere baslamadım ayyy bebiş olsa ne güzel olur ya inşaallah vardır:dance: hatta kan testi yaptır bakalım ayyyy insan durdukca bişey cıkıyo yaa ne iştir anlamadım:uhm: ee aşılama ne zaman olacak martta olacakmı allahın izniyle gecmiş olsun diyorum canım kendine iyi bak :asigim:üşütme patik giy Şeniz(ben gıyıyom:smiley-cool:)Kızlar bugün dr.a gittim.
Rahim ağzın tertemiz olmuş dedi.
Sonraaa enfeksiyon varmış adetten sonra hap ve fitil verdi,şimdi kullanma nolur nolmaz dedi.
Buraya kadar iyi amaaaaaaa kötü bi haber var :1no2:
Kistim varmış 3cm çikolata kisti dedi.Kötüye benzemiyodu.damarlaşmasına mı bişeye baktı da..
Yine de kan testi istedi tam emin olmak için.
Eşimde ya bebek varsa dedi :))) Ne gezeeeeeerrrr tabi de.Dr az da olsa olablir dedi geceikirse adet test yapalım dedi.
Bakalım adete 5 gün var daha bitince haplarımı kullancam bakalım bu ay ne olcak halim..:uhm:
canım bana vagi-hex diye bır fıtıl verdı cok etkılı oldu hem gebelıktetede zararlı degilmiş şimdi agrılarım yoka.s daha antıbıyotıklere baslamadım ayyy bebiş olsa ne güzel olur ya inşaallah vardır:dance: hatta kan testi yaptır bakalım ayyyy insan durdukca bişey cıkıyo yaa ne iştir anlamadım:uhm: ee aşılama ne zaman olacak martta olacakmı allahın izniyle gecmiş olsun diyorum canım kendine iyi bak :asigim:üşütme patik giy Şeniz(ben gıyıyom:smiley-cool:)
Canım ilaçların ismine bakmadım.Adetten kullancam diye almadım bile.Reçetedede okunmuyo bilirsin :))
Eşimde ya olursa dedi yinede yaptırdık test canım.Olmaz olmaz olacağı tutar yani belli olmuyo bu işler.Riske atamam asla.İnşallah vardır tabiki inşallah hepimiz tedavimize başlamadan oluruz:)
Şimdi enfeksiyon tedavi eilecek aşılamaya geçer dedi dr.da kist işimizi bozmazsa mart 10-11 gibi ilk muayeneye giderim ben.
Dikkat ediyorum mümkün olduğunca.Karnım çatlayacak sanki.Kistten sanırım.
3 cm miş.İnşallah daha büyümez,erir adetimdeeeeee.Bugün ağrıdı biraz.
canım benim geçmiş olsun.... inşallah olumsuz birşey olmaz kistten kurtulursun. doktor yeni mi farketti?daha önce aşılamalarda yok muydu?
hayırlı haberlerini bekliyorum canım
Sefiiiiil Nerelerdesin Yaptinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?