Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım teşekkür ederim.bende de pko vardı.niye bıraktın

canım benım doktorum nedret kolsaldı gercekten cok bilgili ve iyi bir doktor ama nedret hanım cok az konuşuyor sordugum sorulara cevap alamıyordum ve cok soguk bir insan o yüzden bıraktım keşke nevin hanıma gitseymişim onu daha cok begendim acıkcası

BENİMKİDE ÖYLE AMA BOŞVER.BENİM İÇİN YAPTIĞI İŞ ÖNEMLİ.ÇOK KONUŞANLARIDA GÖRDÜM ESKİDEN BOŞ BOŞ LAFLAR.PKO OLDUĞUMU BİLE ANLAMADILAR.KEŞKE DEVAM ETSEYDİM CANIM.ŞİMDİ NEREYE GİDİYOSUN

1 şubatta 2.aşilamami Yaptirdim.sol Tarafimda Ara Sira Olan Bir Ağri Var.oturup Kalkarkende Aciyor.yumurtam Solda Oluşmuş 1 Adet.acaba Onunla Bir Ilgisi Olabilirmi?yoksa Bu Seferdemi Tutmadi.

Dur Baklim Bozma Hemen Kalbini Daha 3gün Olmuş.tabiki Yumurtan Gelişti Ve çatladi Ağrin Sancin Olacak.unut Onu Takmamaya çaliş

ddm selam canım doktorumu aradım sabah hemen kan ver dedi sonra bende tamam dedim belirtilerimi sordu bende pek yok gibi dedim progesteron regl olmayı geciktirebilir dedi sabahtan beri ağlıyorum moralim bozuk test de yaptırmadım doğum videolarını açıp bakıp bakıp ağladım. neden böyleyim bilmiyorum ki huzursuzluk var ilaçlarımıda almadım kahvaltıda yapmadım. eşimi aradım ilgisizliği beni öldürdü napalım diyo sadece ya kafayı yedim ben galibaaaaaa gözlerim acıyor ağlamaktan akşam gelirken idrar testi getir dedim eşime önce onunla bakcam belli olur dimi canım ya bu arada 20 gün olmamış hesapladım bu gün daha 19. günüm 14 şubatta olmuştu aşılamam. ne yapmalıyım bilmiyorum

ne yapacağımı şaşırdım yine tek çizgiyle krizlere girecem biliyorum. artık bunu yaşamaktan bıktımm yoruldum ALLAHIM bizede versin inşallah. ama böyle test yapmadanda huzursuz oluyorum test yapıncda yok olduğunu görmek daha acııııı

ALLAHIM;
Benimdir diyebileceğim
gözleri elleri yumuk
bedeni ve kalbi küçücük,
dünyadan habersiz
Anneliği tattıracak sağlıklı,sıhatli bir melek ver.....
ALLAHIM bir melek yerleştir içime....
bir melek ver ki umut olsun
bir melek yerleştir içime.....
kokusunu hissedeyim bağrımda,
bir melek gönder Rabbimgülüşünü göreyim..
çaresiz ne istediğini telafuz edemeden " ağlayışını duyayım"
anne baba deyişini duyalım
hayat arkadaşımla...
bir melek gönder ALLAHIM evimize ,
huzur olsun ayışığıgibi doğsun aydınlatsın bizi
bir melek ver ALLAHIM oyunlar oynayalım..
sana el açıp dualar edelim birlikte
bunu ezberledim arkadaşlar kk dan bir arkadaş yazmıştı çok hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim

SEFİLCİM NİYE İDRARDAN BAKICAKSIN Kİ ÇIKMIYCAĞINI BİLE BİLE...GİT YAPTIR ŞUNU ARTIK AMA BANA SİNİR GELDİ KLAVYEYİ KIRACAĞIM BAK YAZARKEN.KENDİNİ ÜZÜYOSUN BOŞU BOŞUNA.VARSA VAR YOKSA YOK.ÜZÜLÜNCE SANKİ GÜZEL OLUYO.DAHA ÇOK PSİKOLOJİNİ BOZUYOSUN.BIRAK TAKMA EŞİNİ ONLAR KADINLAR KADAR DERT ETMEZ HERŞEYİ YADA BELLİ ETMEZLER.BENDE GÖRÜNCE VAR BİŞİLER KESİN YAZMIŞ DEDİM.ALLAHIN TAKTİRİ NEZAMAN UYGUN GÖRMÜŞSE OZAMANDIR GÜZELİM...BENİMDE KASIK VE BEL AĞRILARIM BAŞLADI BENDE ONLARI TAKIYORUM.HERKES NORMAL DİYOR.YOK İLLA BİŞİYİ DERT EDECEZ YA KENDİMİZE

canım yaa kaçışı yok herşeye hazırla tabiki kendini ama sen inşallah hamilesin yoksa adetin olurdu rabbim hayırlısını verir inşallah iyi haberler vereceksin allaha emanet olŞenizŞeniz

canım bana vagi-hex diye bır fıtıl verdı cok etkılı oldu hem gebelıktetede zararlı degilmiş şimdi agrılarım yoka.s daha antıbıyotıklere baslamadım ayyy bebiş olsa ne güzel olur ya inşaallah vardır:dance: hatta kan testi yaptır bakalım ayyyy insan durdukca bişey cıkıyo yaa ne iştir anlamadım:uhm: ee aşılama ne zaman olacak martta olacakmı allahın izniyle gecmiş olsun diyorum canım kendine iyi bak :asigim:üşütme patik giy Şeniz(ben gıyıyom:smiley-cool:)

Canım ilaçların ismine bakmadım.Adetten kullancam diye almadım bile.Reçetedede okunmuyo bilirsin :))
Eşimde ya olursa dedi yinede yaptırdık test canım.Olmaz olmaz olacağı tutar yani belli olmuyo bu işler.Riske atamam asla.İnşallah vardır tabiki inşallah hepimiz tedavimize başlamadan oluruz:)

Şimdi enfeksiyon tedavi eilecek aşılamaya geçer dedi dr.da kist işimizi bozmazsa mart 10-11 gibi ilk muayeneye giderim ben.

Dikkat ediyorum mümkün olduğunca.Karnım çatlayacak sanki.Kistten sanırım.
3 cm miş.İnşallah daha büyümez,erir adetimdeeeeee.Bugün ağrıdı biraz.

canım benim geçmiş olsun.... inşallah olumsuz birşey olmaz kistten kurtulursun. doktor yeni mi farketti?daha önce aşılamalarda yok muydu?

hayırlı haberlerini bekliyorum canım

canım benim geçmiş olsun.... inşallah olumsuz birşey olmaz kistten kurtulursun. doktor yeni mi farketti?daha önce aşılamalarda yok muydu?

hayırlı haberlerini bekliyorum canım

1. aşılama sonrası küçücük bi kist vardı.Dr. önemli değil dedi.Sonra 2 aşılama yapıldı.

Tatile gitmeden bi kontrole gelmiştim o zaman yoktu bişey.Ondan sonraki adette yada bu ay olmuş.
Bu ikidir oluyor.Ama öncekinde tedavi vardı kist oldu.ben 2-3 aydır moladayım neden oldu ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…