- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.321
canım idrardan çıkmaz diyorlar ya zaten.adetinin üstünden 1hafata geçmesi lazım.yaptım negatiffffffffff
çok kötüyüm ateşlendim ağlamaktan başım ağrıyor. yok olduğunu biliyordummm. ama neden gelmiyor regl denen cezası sinir oldum ya. senağlama
yaptım negatiffffffffff
çok kötüyüm ateşlendim ağlamaktan başım ağrıyor. yok olduğunu biliyordummm. ama neden gelmiyor regl denen cezası sinir oldum ya. senağlama
hadı hayırlısı olsun canım ya
inşallah tutar
yaptım negatiffffffffff
kızlar 21 şuabatda iğne vurundum çatlatma..22 şubatda aşılama oolduu...3 martdada test yaptım idrar testi çıkmadı kızlar yani iğnenin etkisi bile geçmiş .tek çizgi çıkdı....8 martda adet olmayı bekliyom .. ama hamile olma ihtimalimde var..hala ateşim yüksekden gidiyor..
of zaman geçmiyor..
diyorumki çıksa çıkardı pazartesi yptığım testde....haksızmıyım ama
yaptım negatiffffffffff
kızlar 21 şuabatda iğne vurundum çatlatma..22 şubatda aşılama oolduu...3 martdada test yaptım idrar testi çıkmadı kızlar yani iğnenin etkisi bile geçmiş .tek çizgi çıkdı....8 martda adet olmayı bekliyom .. ama hamile olma ihtimalimde var..hala ateşim yüksekden gidiyor..
of zaman geçmiyor..
diyorumki çıksa çıkardı pazartesi yptığım testde....haksızmıyım ama
Off SEFİL offf ne inat varmış walla hemde ne sabır ben çatladım burda.yaptım negatiffffffffff
Hoşgeldin canım aşılamamı olacaksın?Tedavi görüyormusunuz?arkadaşlar siteye yeni üye oldum hepinize merhaba :teytey::teytey:
Canım aşılamayla ilgili ne öğrenmek istiyorsan yaz sen biz ona göre cevaplayalım.Olur mu?kimse yokmu! banada bu ayın (MART)ın 26 - 28 arası aşılama yapılacak tam olarak bi bilgim yok sizlerle konuşmak için siteye girdim ama kimse yok galiba hepinizi öpüyorum cvp yazarsanız sevinirim kendinize iyi bakın a.s.a.s.
selam kılzar çatlatma ıgnesını oldum bugun yarın saat 2 de aşılamam yapılacak lutfen dualarınızı eksık etmeyın ilk aşılamam ıhsallah hayırlısı olur allah herkese yardımcı olsun
Nihayet ya biriniz gidiyosunuz.Hani bugün ikinizde yaptırcaktınız??(Ah şu eli sopalı smilleri çıkaramadım.)Eli sopalı Dark hayal et.sefil bende yarın gidiyorum ama kandan baktıracam.cnm bu tür testlere güvenmeeee....cogu kişiden duydum.daha cok erken adetinin 10 günü geçmesi lazım.hadi kan testineee....Şeniz
arkadaslar, benimde ilk asilamamda 13. gunum bugun..2 gundur cok midem bulaniyor; ama onun disinda bugun adet belirtilerim basladi..hem belim hem rahmin sag tarafi agri yapiyor..bir de cok az pembelik geldi bugun ama sonra durdu.
mide bulantisi progestan fitilden kaynaklanabilir mi? icinizde bilen var mi?
sefilcim ben bu formdaki mesajına bakarak duygularımı ifade etmiştim. diğer forma baktığımda seninle ilgili farklı gelişmeleri gördüm. İnşaallah gelişmeler gönlünce olur güzelim.Rabbim yardımcın olsun. Hani ne derler ''Allah umduklarına nail,korktuklarımızdan emin eylesin''. AMİİİNNNNNN (Cümlemize)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?