Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaptım negatiffffffffff
çok kötüyüm ateşlendim ağlamaktan başım ağrıyor. yok olduğunu biliyordummm. ama neden gelmiyor regl denen cezası sinir oldum ya. senağlama
canım idrardan çıkmaz diyorlar ya zaten.adetinin üstünden 1hafata geçmesi lazım.
sen bilirsiiiiin.ister yaptır ister yaptırma seçim senin arkadaşım.....

yaptım negatiffffffffff
çok kötüyüm ateşlendim ağlamaktan başım ağrıyor. yok olduğunu biliyordummm. ama neden gelmiyor regl denen cezası sinir oldum ya. senağlama

CANIM İDRARDAN HEMEN ÇIKMAYABİLİR ADET EN AZ 5-6 GÜN GEÇİNCE ÇIKAR. O YÜZDEN KAN TESTİ YAPTIR.

ÜZÜLME CANIM YAAAA

kimse yokmu! banada bu ayın (MART)ın 26 - 28 arası aşılama yapılacak tam olarak bi bilgim yok sizlerle konuşmak için siteye girdim ama kimse yok galiba hepinizi öpüyorum cvp yazarsanız sevinirim kendinize iyi bakın a.s.a.s.

selam kılzar çatlatma ıgnesını oldum bugun yarın saat 2 de aşılamam yapılacak lutfen dualarınızı eksık etmeyın ilk aşılamam ıhsallah hayırlısı olur allah herkese yardımcı olsun

kızlar 21 şuabatda iğne vurundum çatlatma..22 şubatda aşılama oolduu...3 martdada test yaptım idrar testi çıkmadı kızlar yani iğnenin etkisi bile geçmiş .tek çizgi çıkdı....8 martda adet olmayı bekliyom .. ama hamile olma ihtimalimde var..hala ateşim yüksekden gidiyor..

of zaman geçmiyor..

diyorumki çıksa çıkardı pazartesi yptığım testde....haksızmıyım ama

hafffsaaa cnnmm ne haber nasıl gidiyor?cnm ben yarın tahlile gidiyorum.asılamamamın 26.günü ama bende hiiiiçççç ümit yok.yaaa...cnnmm benden dün kahve leke geldi ve agrıdan öldüm belim kasıklarım cok fenaydı.artık hastalasamda kurtulsam dedim...sendede olmuşmuydu?bide ben progesteron kapsül fitil olarak kullanıyorum.oda geciktiriyor olabilir mi?Şeniz
hadı hayırlısı olsun canım ya
inşallah tutar

sefil bende yarın gidiyorum ama kandan baktıracam.cnm bu tür testlere güvenmeeee....cogu kişiden duydum.daha cok erken adetinin 10 günü geçmesi lazım.hadi kan testineee....Şeniz
yaptım negatiffffffffff

bebeklik bu ne cesaret benim bugün asılamamamın 16.günü halan kan tahlili yaptırmadım.ama benden dün khve leke geldi.moralim coook bozuk,gitmek istemiyorum hiççç....bide cnm sende kullanıyormusun bilmiyorum ama;ben progesteron kapsül kullanıyorum.fitil olarak oda geciktiriyor,adet tarihini...sende agrı var mı?bende dün belim kasıklarım kopuyordu resmen dün bugün iyiyim biraz:sm_confused:

yaptım negatiffffffffff

merhaba canım hemen öyle karamsarlıga kapılma güzel düşün bence adet olmadıysan bir umut var demektir bence kesin sonuç almak için kan testti yaptır inşallah sonuç hayırlı olacak umudunu hiç bir zaman kaybetme olacak inşallah kendine iyi bak ŞenizŞeniz

GÜZELİM...

Birşey merak ettim çatlama iğneni yaptıktan 30 veya 36 saat sonra aşılama yapılır diye biliyorum. (standart 36 saat sonrasıdır ben çok yedim de )ben sen nasıl 21 şubatta çatlama yapıp 22 aşılama oldun doğrusu şaşırdım.Ama doktorun bildiği birşey mi var ,arada bilğilenmek amacı ile sor bakalım.
ayrıca test için erken özellikle idrar testi çünkü idrar 20 mg/u üstü çıkıyo
aşılamadan 12 veya 15 gün sonra doğru sonuç verebilir.( obilr garanti değil) Çok acele etmişin.
adet günü bekle 5 -7 günlük bir geçikme sonrası idrar testi dene .eğer olmasada dünyanın sonu değil unutma.

Sefilcim merhaba canım,ne kadar üzüldüm bilemezsin ama yine de çok koyverme kendini. Kime sorsan bu sürecin zorlu bir süreç olduğunu söyleyecektir zaten. Ama inan o testi yapıpta tek çizgiyi görmenin ne ızdırap verici olduğunu ,Eczaneleri bu konuda zengin etmiş biri olarak çok iyi biliyorum.

Sefilcim bak benim de 2. aşılamam negatif çıktı,bugün 17.gün ve hala reglim gelmedi ve hiç bir belirtiside yok. 2 gün evvel aldığım kan testi sonucunu bugün nihayet doktoruma gösterdim. Ayın 7 sinde regl olmam gerekiyor. Doktorum eğer reglim gecikirse kontrole gitmemi,reglim gelirsede 3.gün yumurta takibi için gitmemi söyledi. Ve sinir bozucu bir bekleyiştir gidiyor.

yaptım negatiffffffffff
Off SEFİL offf ne inat varmış walla hemde ne sabır ben çatladım burda.
Ya idrar niye yapıyosun kan yapsana canım benim.

arkadaşlar siteye yeni üye oldum hepinize merhaba :teytey::teytey:
Hoşgeldin canım aşılamamı olacaksın?Tedavi görüyormusunuz?

Canım aşılamayla ilgili ne öğrenmek istiyorsan yaz sen biz ona göre cevaplayalım.Olur mu?
selam kılzar çatlatma ıgnesını oldum bugun yarın saat 2 de aşılamam yapılacak lutfen dualarınızı eksık etmeyın ilk aşılamam ıhsallah hayırlısı olur allah herkese yardımcı olsun

Hadi bakalım inşallah Hayırlı olur sevinirsin sonunda.

sefilcim ben bu formdaki mesajına bakarak duygularımı ifade etmiştim. diğer forma baktığımda seninle ilgili farklı gelişmeleri gördüm. İnşaallah gelişmeler gönlünce olur güzelim.Rabbim yardımcın olsun. Hani ne derler ''Allah umduklarına nail,korktuklarımızdan emin eylesin''. AMİİİNNNNNN (Cümlemize)

sefil bende yarın gidiyorum ama kandan baktıracam.cnm bu tür testlere güvenmeeee....cogu kişiden duydum.daha cok erken adetinin 10 günü geçmesi lazım.hadi kan testineee....Şeniz
Nihayet ya biriniz gidiyosunuz.Hani bugün ikinizde yaptırcaktınız??(Ah şu eli sopalı smilleri çıkaramadım.)Eli sopalı Dark hayal et.

Yani inanmıyorum ben tedavi olmadım bu ay ben bile yaptırdım,siz hala bekliyosunuz.

Canım bu belirtiler kullandığın ilaçlardan da olabilir,hamileliktende olabilir.Ama seninki bana hamilelikmiş gibi geldi nedensee

AMİNNNN canım çok sağol güzel dileklerin için karmakarışık bir durumdayım sizinle paylaştık ça hafifleyen üzüntülerim yerini başka duygulara kaptırıyor ne güzel bir dua bu" ALLAH UMDUKLARINA NAİL, KORKTUKLARIMIZDAN EMİN EYLESİN" aminnnnnnnn. hepimiz için burdaki bütün arkadaşlarım için inşallah. anneliği ençok hakeden burdaki mücadeleci arkadaşlarım sabırlar versin hepimize RABBİM. dualarda olmasa herhalde şu an umutlrım bitik yaşamıyor olurum herhalde...

ddm kayboldun canım kızdın bana yapmazsan yapma der gibi en büyük desteğim sensin nerelerdesinnnnnnnnnn. hazalımmm da yok önce onun haberini alacaz yarın inşalllllllllllllaaahhhhhhhh hamiledir.

dualarınızdan dolayı teşekkürler arkadaşlar rabbim herşeyin en güzelini verecek inşallah hepimize allaha güvenin allah bizi böyle boynu bükük bırakmıyacak inşallah rabbim hepimize sabırdan ve kanaattan ayırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…