- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.341
Off SEFİL offf ne inat varmış walla hemde ne sabır ben çatladım burda.
Ya idrar niye yapıyosun kan yapsana canım benim.
yarın inşallah yarın kan vercem inatmı korkumu anlamadım .insan bazen gerçeklerle yüzleşmek istemez ya bende öyleyim canım
kimse yokmu! banada bu ayın (MART)ın 26 - 28 arası aşılama yapılacak tam olarak bi bilgim yok sizlerle konuşmak için siteye girdim ama kimse yok galiba hepinizi öpüyorum cvp yazarsanız sevinirim kendinize iyi bakın a.s.a.s.
Off SEFİL offf ne inat varmış walla hemde ne sabır ben çatladım burda.
Ya idrar niye yapıyosun kan yapsana canım benim.
yarın inşallah yarın kan vercem inatmı korkumu anlamadım .insan bazen gerçeklerle yüzleşmek istemez ya bende öyleyim canım
ddm kayboldun canım kızdın bana yapmazsan yapma der gibi en büyük desteğim sensin nerelerdesinnnnnnnnnn. hazalımmm da yok önce onun haberini alacaz yarın inşalllllllllllllaaahhhhhhhh hamiledir.
GÜZELİM...
Birşey merak ettim çatlama iğneni yaptıktan 30 veya 36 saat sonra aşılama yapılır diye biliyorum. (standart 36 saat sonrasıdır ben çok yedim de )ben sen nasıl 21 şubatta çatlama yapıp 22 aşılama oldun doğrusu şaşırdım.Ama doktorun bildiği birşey mi var ,arada bilğilenmek amacı ile sor bakalım.
ayrıca test için erken özellikle idrar testi çünkü idrar 20 mg/u üstü çıkıyo
aşılamadan 12 veya 15 gün sonra doğru sonuç verebilir.( obilr garanti değil) Çok acele etmişin.
adet günü bekle 5 -7 günlük bir geçikme sonrası idrar testi dene .eğer olmasada dünyanın sonu değil unutma.
bebeklik bu ne cesaret benim bugün asılamamamın 16.günü halan kan tahlili yaptırmadım.ama benden dün khve leke geldi.moralim coook bozuk,gitmek istemiyorum hiççç....bide cnm sende kullanıyormusun bilmiyorum ama;ben progesteron kapsül kullanıyorum.fitil olarak oda geciktiriyor,adet tarihini...sende agrı var mı?bende dün belim kasıklarım kopuyordu resmen dün bugün iyiyim biraz:sm_confused:
kızlar ya nerde yazıyo darkın hamile olduğu ben görmedimben şimdi duydum darkınlıfe inan cok sevindim allah kucağında görmeyi nasip etsin.
eee bana yapacan bi gelin bak ona göre:)))
evet canım sana katılıyorum...ama benım şöyle oldu 21 şubat saat sabah 9,30 da iğnemi oldum..22 şubatda saat 2,30 da aşılama oldu ...ama ultrosona sokmadı dr beni...tahmini bir aşılama oldu benım düşüncem..ama ben ateşimi adettimin 6. günüden beri ölçüyorum...benım ateşim 24 şubatda arttı ..yanı benım işimde bi gariplik var :) ama allah bilir ..hayırlısı neyse canım.. evet geçen 8 şubatda adet oldum daha var aslında ama ne bilem yapsam çıkarmı dedim..
off daha bekleyecem demekki ...bende pazartesiye kadar olmazsam ve ateşim düşmezse hastaneye gideyim diyorum...kan tahlili yaparlar..hayırlısı olsun ya..hepimiz için canlarım...
SEFİL ve HAZALIMM beni hoşgörün ama sizi merak ediyorum, durumunuz nedir?
sizde birşey yazmadınız bu yüzden bir garibim....
bizimle paylaşın........................................
ARKADASLAR SONUÇ NEGATİF HAMİŞ DEYİLİM.....:1no2:senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?