Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

merhaba ilk önce aşılama sana şunu belirteyim aşılama ağrılı bir yöntem değil.
sanırım dr sana adetin 3 günü gel demiştir.eğer kist için şu anda ilaç kullanıyor musun yani öncesinde bu ay kist falan olmasın diye.şart değil dr göre değişiyo.almıyorsan da önemli değil.( bu genelde doğum kontrol hapı veriliyor diğer adetin başlangıçında)).
3.günü ilk iğnene başlıyorsun dozunu dr belirleyecek özel bir iğne yapması basit korkma canın falan yanmıyo.şeker hastlarının kulandığı türden,özel bir kalem iğne kulanıyorsun bunun için.foliği alıyorsun unutma, dr sana uygun bulduğu ilaçları alıyorsun.
infer.durmunuzu bilmediğim için eşin hakkında yorum yapamayacagım,eşin aşılama günü lazım her zamanki gibi erkekler yene yırtıyo olan kadınlara oluyo neyse.
hergün aynı saat te göbek yan veya attan üç parmak uzaklığa bu iğnelerini yapıyorsun.
Dr seni belli günlerde çağıracak 3,4 gün aralıklı olabilir .Yumurtaların uyarılıyor bu ilaçla böylece sağlıklı ve çok yumurta oluşması sağlanıyor. bu kontroller utroson aşagıdan yani vajina girişli canım bu sırada rahim duvarının kalınlı falan ölçülüyor.sadece 1 yada 2 dk sürüyor. dr durmun hakkında bilgi veriyor. vermesede iste nasıl gidiyor,tahmini kaç yumurta var gibi.
Yumurtalar belli büyüklüğe geldiği zaman dr bir saat veriyor (lütfen saatnde uygula)çatlatma dediğimiz bir iğne bu buda göbekten oluyo.acısı yok ama az bir yanma oluştu bende korkma deli değil.
30 ile 36 saat sonra dr yanında oluyorsun bu arada eşinle 3-4 gün ilişki yok.
kardeş kardeş yatıyorsunuz. sonra da neyse öteki bölümde anlatırım.
aşılama öncesi güzel bir duş falan al.
o sandalyeye oturuyorsun ve utrsanda dr durumuna bakıyo ooooo o ne seninkiler dışarıya çıkıyorlar.
eşin uygulamadan 1 veya 2 saat önce spermlerini teslim ediyor. Yıkanmak üzere onın işi orada bitiyor. ÇOK SİNİR OLUYOM YA.NEYSE
Vajinan kontroluna benzeyen ilk aşamada aşayı hafif aralıyorlar.Canın yanmıyor .Merak etme,sonra içeriye 40-50 cm belki daha kısa orasını göremedim,bir kateter yani boru soluyorlar sperler geliyor bir şırınga yardımı ile içeriye o muzenin gerçekleşmesi için gönderiyorlar. Serbest kalan yumurtalar ile spremlerin karlaşmasını sağlıyorlar. 10-15 dk falan sürüyor.ağrı olmuyor ama hissetiyorsun.
sonra dr hayırlısı olsun diyor.
insanın insana can verebileceği yanı yardım edebileceği son nokta aşılamada burada bitiyor.Ayaklarını dize doğru büküyorsun 20 dk bekletiyorlar.güzel şeyler düşün seni mutlu edebilecek eşya falan al ,müzik gibi.Amam kalın çorap almayı UNUTma ayağın bayagı üşüyor.Hemşerilere rice ediver giydirmeleri için.
20 dk sonra kalkıp normal hayata dönüyorsun mümkünse eve git dinlen. dr ayrıca hergün veya gün aşırı ilişki önerecektir.Çatlayan veya çatlamakta olan yumurtalrın döllenmesi için şansını yüksetmek için.Sonra o bekleyiş merak etme oldum u olmadı diye rahat ol günün gelincede testini olursun yada normal adet gününü beklersin.burada şansını yüzde 10-ile 20 arasında arttırıyor.bu arada dr sana eğer döllenme olursa bebegin rahim duvarına tutunması için ilaç verecektir.Dr göre jel veya fitil oluyo. hadi bakalım hayırlısı

sefilll coook kötüyüm yaaa....dayanamıyorum zaman gecmiyor yaaa....manyak gibi saglık ocagına gittim.yarın veriyorlar sonucunu keske baska yere gitseydim.u leke kafamı karıstırdı yaaa...sen nasılsın?idrar testi nasıl cıktı.seni mutlu etti mi?belirti basladımı hiç?tatlicadiarzu

cnm ben bugün hiç evde durmadım var ya.....biraz öncede sinemadan geldik.ama;heyecan son safada uykularım kaçtı...düşünmeyeyim diyeee....kafamı dagıtacak herrseyi yaptım bugün.sanırım yarın sabahtan almam sonucu öglene giderim.s.o hemen yan binaaa.bide orada sadece neg.poz.diye veriyorlar.düşük yüksek yok.niye oraya gittiysem
ddm kayboldun canım kızdın bana yapmazsan yapma der gibi en büyük desteğim sensin nerelerdesinnnnnnnnnn. hazalımmm da yok önce onun haberini alacaz yarın inşalllllllllllllaaahhhhhhhh hamiledir.

evet canım sana katılıyorum...ama benım şöyle oldu 21 şubat saat sabah 9,30 da iğnemi oldum..22 şubatda saat 2,30 da aşılama oldu ...ama ultrosona sokmadı dr beni...tahmini bir aşılama oldu benım düşüncem..ama ben ateşimi adettimin 6. günüden beri ölçüyorum...benım ateşim 24 şubatda arttı ..yanı benım işimde bi gariplik var :) ama allah bilir ..hayırlısı neyse canım.. evet geçen 8 şubatda adet oldum daha var aslında ama ne bilem yapsam çıkarmı dedim..

off daha bekleyecem demekki ...bende pazartesiye kadar olmazsam ve ateşim düşmezse hastaneye gideyim diyorum...kan tahlili yaparlar..hayırlısı olsun ya..hepimiz için canlarım...

canım ben hiç bir ilaç kullanmıyorum..klomen ve çatlatma iğnesi o kadar...ağrım yok..ama iğneden sonra göğüslerim çok fena olmuşdum..şimdilerde hafifledi acısı...başkada sorunum olmadı..

darkınlıfe aaaa hamilemisin aaaaaaaaaaaaaa:))))

ayy ne güzellllll çok sevindimm senin adına canımmm:) tebrikler kucağına sağlıkla alırsın canım ..ohh yaa biri hamilee:)

merhaba

evet şimdi açıklığa kavuştu senin ki yaklaşık 30 saat sonra olarak ele almış dr ,sanırım senim yumurtaların hızlı büyüme göstermiş dr bunu göze alaraktan serbest bırakmış. bu senin için iyi bir avantaj hızlıbüyüyorlar ve çok sayıdalar.Çok güzel ateşle ilğili bir şey söyleyemeyecegim o konuda yani normalda yumurtlama zamanı 0,5 derece artıyo falan ama aşılamada bu ne kadar geçerli bilmiyorum.sonuçta uyarmayı ilaçla yapıyoruz,doğal yolla degil.
benim aşılamalrım sırasında utrson kullanıldı.önce aşagıdan duruma bakıldı sonra üstten utrosonu kullandı.(aşılama sırasında ) Normal adet periodun geçmişse eger bir idrara bak ,(5 gün falan)
hadi bakalım ben sebden ümitliyim.... güzel haberler inşallah

SEFİL ve HAZALIMM beni hoşgörün ama sizi merak ediyorum, durumunuz nedir?
sizde birşey yazmadınız bu yüzden bir garibim....
bizimle paylaşın........................................

DARKİNNNNNNNNNN yaaaaaaaaaaa DOĞRU MU YA YAZIYI GÖRMEDİM AMA ÇOOOOOOOOOOOOK SEVİNDİM CANIM İNANAMIYORUMMMMM.sırnaşık şey SIRA BİZE DE GELİR İNŞALLAH.

ALLAH BÜYÜK İŞTE BAK O KADAR AŞILIMI YAP VE SEN KENDİLİĞİNDEN HAMİŞ KAL. DUA ET BİZE DE....

dark nerelerdesın kız sen yazı yazmamıssın başka arkadaslar yamız gerçekten dogrumu ay cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ARKADASLAR SONUÇ NEGATİF HAMİŞ DEYİLİM.....:1no2:senağlama

CANIM BENİM ÜZÜLME. DAHA İLK AŞILAMA ....ALLAH DERMANSIZ DERT VERMESİN DİMİ. BİRGÜN MUTLAKA BİZDE ANNE OLURUZ ALLAHIN İZNİYLE....

UMUDUMUZU KAYBETMEYELİM

DARKİNE BAK... HİÇ UMMADIK ANDA HAMİLEEE

hazalim cok uzuldum ama hemen umutsuzluga kapilma bence daha onunde 2 asilama var bak ben 5. asilamami oldum tuttumu tutmadimi onuda bilmiyorum daha..ama Allahtan umut kesilmez benim ucuncu asilamam tutmustu hem..bakarsin seninde 2. asilaman tutar )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…