- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.361
ARKADASLAR SONUÇ NEGATİF HAMİŞ DEYİLİM.....:1no2:senağlama
mehaycım ne bılım kendı yazmamıs ya
sonradan uzulmek ıstemıyoruz da ondan
yoksa herkesın hamıle olmasını ısterım
canım üzülme....nasip değilmiş.merhaba arkadaşlar ben de 1. aşılmamı oldum ve tutmadı yeni öğrendim senağlama
çok üzgünüm senağlama
2. aşılamam için yeniden aynı şeylere başlıycaz
sizce bundan sonraki aşılamarda şansım olur mu
Canım Ya üzüldümDARKİN CNM TEBRİKLER.ALLAK SONUNU HAYIR ETSİN.BEN HAMİŞ DEYİLİM.:1no2:senağlama
senağlamaKızlar 2. de şansınız daha fazla ilkinde dr. da sizi tanıyor,bünyenizi tanıyor.Hep inanın olacağına.Ama zamanını düşünmeyin lütfen.Ben hep bir gün olacak diyordum hatta bern böyşe mucize şekilde olacağınıda bekliyordum.Kısmet işte .Ben ilk tüpte görürürm derken pozitifi 3. aşılama öncesi gördüm..merhaba arkadaşlar ben de 1. aşılmamı oldum ve tutmadı yeni öğrendim senağlama
çok üzgünüm senağlama
2. aşılamam için yeniden aynı şeylere başlıycaz
sizce bundan sonraki aşılamarda şansım olur mu
dark selam cnm hamısmısın kıs ınsallah hamıssındır arkadasım
hiç söylemiyorsun.herkes bişiler yazılar sana ait bişilerde göremedim.öldüm meraktan akşama kadar seni bekledim.canım benim ya tebrkler.allah nasip ederse araları az olacak benimkinle.ayyyyyyyyyyy çok sevindim valla..nekadarlık ki.değerin ne çıktı...bende meraklı melahatCanım Ya üzüldüm(( Hayırlısı böyleymiş elden gelen olmuyo.Normal beraberliklerdede öyle ama hemen ilk istenildiği ay olmayabiliyor.senağlama
Sen kendini hemen topla ve diğer denemene geç ard arda şans daha fazla olur diyor dr. lar.
Üzme artık kendini günlerdir üzüyorsun zaten.Seni böyle görmeyelim.Bizlerde yaşadık bunu bak sonunda birer birer pozitifi görüyoruz.
Şöyle düşün bebeğine bir adım daha yaklaştınn.Tamam mı canım çok öpüldün.
senağlamaKızlar 2. de şansınız daha fazla ilkinde dr. da sizi tanıyor,bünyenizi tanıyor.Hep inanın olacağına.Ama zamanını düşünmeyin lütfen.Ben hep bir gün olacak diyordum hatta bern böyşe mucize şekilde olacağınıda bekliyordum.Kısmet işte .Ben ilk tüpte görürürm derken pozitifi 3. aşılama öncesi gördüm..
İnşallah sizlerde böyle şaşırırsınız sevinçten...
Canım benim ya evet evet oldu sonunda bende hamişim..Darısıs tüm isteyenlere...
hiç söylemiyorsun.herkes bişiler yazılar sana ait bişilerde göremedim.öldüm meraktan akşama kadar seni bekledim.canım benim ya tebrkler.allah nasip ederse araları az olacak benimkinle.ayyyyyyyyyyy çok sevindim valla..nekadarlık ki.değerin ne çıktı...bende meraklı melahat
darking henüz sizinle tanışmadık ama tebrik ederim ALLAH şimdiden tamamına erdirsin kurban olduğum yarabbim isteyen herkese nasip etsin kendinize iyi bakın görüşmek dileğiyle
:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?