Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mehaycım ne bılım kendı yazmamıs ya
sonradan uzulmek ıstemıyoruz da ondan
yoksa herkesın hamıle olmasını ısterım

HAZALIMMM
Ben ve diğer arkadaşlarda yaşadı bunları , olumsuz olsa bile şu anda ,o heyacanı bekleyişi yaşamakta ayrı bir güzel de beeeee.....
Ben kaç olumsuz sonuç aldım böyle bir bilsen bu yüzden bir tahlil yapan bir hemşireye felaket gıcığım ve takıntılıyım...
Daha sanırım ilk aşılaman daha zamanın var , 2 aşılamana hemen geçeçeksin yoksa beklemeye geçiyorsun, eğer geçersen bu dönemi eşinle görev gibi değil balyı geçerir gibi yaşayın,çünkü yumurtalıkların uyarıldı.
ben 3 aşılaman sonra böyle bir süpriz yaşamıştım.
bir baktım geçeiktim. Bu arada bahar temizliği halı yıkamalar ,soba kaldırmalar falan bilmiyordum daha doğrusu beklemiyordum.
sonra gebelık kesesini gördük fakat 7 haftalıkken kaybettim.
üzüldüm .Ama ama bir ışık gönderdi rabbim olacak dedi , şimdi cennette küçük kanatlı bir meleğim var .
üzül, ağla, rahatla ama sonra yarının ne getireceğini kim bilebilir ki.....
bak 2 tüp denemem 1 kinde beklentim fazlaydı..
ama şimdi değil o kıvama geldim artık olmuyorsa olmuyor benim elimde değil ki....

[[SIZE="3"]COLOR="Purple"]CANIM DÜŞÜNCELERİNİ NE GÜZEL DİLE DÖKMÜŞSÜN.BİLİYORUM,BU MUTLU ANI BEN SEN VE BİZİM GİBİ OLAN HERKES YAŞAYACAK.SANIRIM BİRAZ YANİ;FAZLASIYLA UMUTLANDIM.CNM İGNELERİM ARTTI.BU AYDA ONLARI KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM.BİR ASILAMA DAHA;YADA DİREK TÜP BEBEK DR.KONUSMADIM HENÜZ,ZATEN BU SON AYIM.BİZ NİSANDA BASKA SEHRE GİDİYORUZ.HER YAZ YOKUZ BURADA.BULUNDUGUMUZ YER TATİL KÖYÜ SADECE SAG.OCAGI VAR.TEDAVİM YARIM KALIYO.KASIM DÖNÜŞ.HAYIRLISI BİTANEM....İYİ NASİHATLARIN İÇİN TESEKKÜR EDERİM[QUOTE=aktuel;2257311]HAZALIMMM[/SIZE] Ben ve [/COLOR]diğer arkadaşlarda yaşadı bunları , olumsuz olsa bile şu anda ,o heyacanı bekleyişi yaşamakta ayrı bir güzel de beeeee.....
Ben kaç olumsuz sonuç aldım böyle bir bilsen bu yüzden bir tahlil yapan bir hemşireye felaket gıcığım ve takıntılıyım...
Daha sanırım ilk aşılaman daha zamanın var , 2 aşılamana hemen geçeçeksin yoksa beklemeye geçiyorsun, eğer geçersen bu dönemi eşinle görev gibi değil balyı geçerir gibi yaşayın,çünkü yumurtalıkların uyarıldı.
ben 3 aşılaman sonra böyle bir süpriz yaşamıştım.
bir baktım geçeiktim. Bu arada bahar temizliği halı yıkamalar ,soba kaldırmalar falan bilmiyordum daha doğrusu beklemiyordum.
sonra gebelık kesesini gördük fakat 7 haftalıkken kaybettim.
üzüldüm .Ama ama bir ışık gönderdi rabbim olacak dedi , şimdi cennette küçük kanatlı bir meleğim var .
üzül, ağla, rahatla ama sonra yarının ne getireceğini kim bilebilir ki.....
bak 2 tüp denemem 1 kinde beklentim fazlaydı..
ama şimdi değil o kıvama geldim artık olmuyorsa olmuyor benim elimde değil ki....[/QUOTE]

merhaba arkadaşlar ben de 1. aşılmamı oldum ve tutmadı yeni öğrendim senağlama
çok üzgünüm senağlama
2. aşılamam için yeniden aynı şeylere başlıycaz
sizce bundan sonraki aşılamarda şansım olur mu

AKTUAL canım çok saol yazın beni çok aydınlattı bakalım hayırlısı ben şuan işteyim ve çıkmam lazım herşey için teşekkür ederim öpüldün şeker şeker şey
daha sonra devam ederiz a.s.

canım üzülme....nasip değilmiş.
2 ve 3te şansın arttığını duymuştuyumurtalar alışıyor ya gelişip çatlama ya...

darking henüz sizinle tanışmadık ama tebrik ederim ALLAH şimdiden tamamına erdirsin kurban olduğum yarabbim isteyen herkese nasip etsin kendinize iyi bakın görüşmek dileğiyle
:teytey:

DARKİN CNM TEBRİKLER.ALLAK SONUNU HAYIR ETSİN.BEN HAMİŞ DEYİLİM.:1no2:senağlama
Canım Ya üzüldüm (( Hayırlısı böyleymiş elden gelen olmuyo.Normal beraberliklerdede öyle ama hemen ilk istenildiği ay olmayabiliyor.senağlama
Sen kendini hemen topla ve diğer denemene geç ard arda şans daha fazla olur diyor dr. lar.
Üzme artık kendini günlerdir üzüyorsun zaten.Seni böyle görmeyelim.Bizlerde yaşadık bunu bak sonunda birer birer pozitifi görüyoruz.
Şöyle düşün bebeğine bir adım daha yaklaştınn.Tamam mı canım çok öpüldün.

senağlamaKızlar 2. de şansınız daha fazla ilkinde dr. da sizi tanıyor,bünyenizi tanıyor.Hep inanın olacağına.Ama zamanını düşünmeyin lütfen.Ben hep bir gün olacak diyordum hatta bern böyşe mucize şekilde olacağınıda bekliyordum.Kısmet işte .Ben ilk tüpte görürürm derken pozitifi 3. aşılama öncesi gördüm..
İnşallah sizlerde böyle şaşırırsınız sevinçten..

dark selam cnm hamısmısın kıs ınsallah hamıssındır arkadasım

Canım benim ya evet evet oldu sonunda bende hamişim..Darısıs tüm isteyenlere...

hiç söylemiyorsun.herkes bişiler yazılar sana ait bişilerde göremedim.öldüm meraktan akşama kadar seni bekledim.canım benim ya tebrkler.allah nasip ederse araları az olacak benimkinle.ayyyyyyyyyyy çok sevindim valla..nekadarlık ki.değerin ne çıktı...bende meraklı melahat

Canım hiçbir yere yazmamıştım.Dün sohbette kızlara söyledim.Bugün yükşelişini görmek istedim.Çünkü inanamadım.Ya birinin sonucu karıştıysa ya kistten olduysa dedim inan.
Yeni geldik hastaneden anca aldık sonucu.değer 170 canım adete 2 gün var.
Darısı sizlere inşallah.

darking henüz sizinle tanışmadık ama tebrik ederim ALLAH şimdiden tamamına erdirsin kurban olduğum yarabbim isteyen herkese nasip etsin kendinize iyi bakın görüşmek dileğiyle
:teytey:

Sende kendine iyi bak canım sağol iyi dilekler için.
Demekki her zaman umudu korumak lazımmış.
Görüşürzzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…