E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.381
benimde yarın kontrolüm.4.haftam.görünür mü ki ultrasonda.bende merak ediyorum...seninde 3.4 haftalık.sonuç 170.benim 17.günümde niye 493 idi.karnım çok şişti bugün normal mi...korkuyorum ya....insan inanamıyo dimi.bende hep öyle demiştim sonucu alınca ya birisininkinle karıştıysa diye....çok mutlu oldum ya senin adınaDaha 3-4 haftalık bişi kıss :)))
Keseye p.tesi bakcak dr.
Ama kesin gebesin dedi.
Ya canım kisti öğrendim ya sol kasığıma ağrı saplanıyodu ara ara Bende geçen aylarda da böle bişe oldu önemsemedim.Sonra kist olduğunu öğrenince dedim ki haaa bu sancı kistten.Ertesi gün sağ tarafta bi kıvılcım çaktı sanki.Allahıııımmm sağdadamı kist vardı?Dr. görmedimi yoksa dedim,kendi kendime.darkın canımmm BELIRTILERIN VARMIYDII BU AY :roflol:burayada ataldım sazan gibi :roflol:
Senin geç döllenmiştir.Ben zaten bu ay dedimki eşime Allah yumurtladım hemen gel,yapcaz diye :))benimde yarın kontrolüm.4.haftam.görünür mü ki ultrasonda.bende merak ediyorum...seninde 3.4 haftalık.sonuç 170.benim 17.günümde niye 493 idi.karnım çok şişti bugün normal mi...korkuyorum ya....insan inanamıyo dimi.bende hep öyle demiştim sonucu alınca ya birisininkinle karıştıysa diye....çok mutlu oldum ya senin adına
darkım pozitiflik cok güzel tekılemiş yaaa ayyyy ne güzel hamılesın allahım sag saglım kucagına almayı nasıp etsınnnnnn bu ay diger aylardan farklı olarak bişey yaptınmı gebelik için
nasıl yani canım benim.döllenme geç olunca değer daha az çıkmazmıydı aşılamanın 17.gününde.benim 493.1 çıktı.inşallah canım hakkımızda hayırlısı bitanemYa canım kisti öğrendim ya sol kasığıma ağrı saplanıyodu ara ara Bende geçen aylarda da böle bişe oldu önemsemedim.Sonra kist olduğunu öğrenince dedim ki haaa bu sancı kistten.Ertesi gün sağ tarafta bi kıvılcım çaktı sanki.Allahıııımmm sağdadamı kist vardı?Dr. görmedimi yoksa dedim,kendi kendime.
Sonra göğüsleri ellerim zaten ben her ay :)) Her zaman olan gibi elleyince ağrı vardı.Dedim yok burdanda iş çıkmadı diye :))
Başka da bişe yok.Hala göğüsler ellemeden ağrımıyo.Kasıklara ara ara bi şey saplanyo gibi.
YErim Ben Seni Walla Sazanım ya :)))) lülülülülülü
Senin geç döllenmiştir.Ben zaten bu ay dedimki eşime Allah yumurtladım hemen gel,yapcaz diye :))
Sonradan hatta kavga ettik sen erkenden bana yumurtladım demişsin diye.Galiba ben bu ay erken yumurtladım.
Senin döllenme geç olmuştur canım.Anca yavaş yavaş.Benim 30 küsürdü pazartesi 4 gün sonra 170.Ultrasonda keseyi görür senin heralde.Bana p.tesi gel keseye bakalım dedi çünkü.Korkma canım ikimizde göreceğiz inşallah hayırlısıylaaa..
Ayyy canım ya ben kaç gördüğümü bilmiyorum şimdi.Walla ben daha az bişe okudum :)))))) Gözlerim görmez oldu bugün hoşgör :)))nasıl yani canım benim.döllenme geç olunca değer daha az çıkmazmıydı aşılamanın 17.gününde.benim 493.1 çıktı.inşallah canım hakkımızda hayırlısı bitanem
hazalımmm çok üzüldüm senden çok ümitliydim.olsun bidahaki ay olur inşallah.ankaradan yeni geldim.benim bu ay boş geçecek.kist olmuş.hakkımızda hayırlısı neyse onu versin rabbim...
Ayyy canım ya ben kaç gördüğümü bilmiyorum şimdi.Walla ben daha az bişe okudum :)))))) Gözlerim görmez oldu bugün hoşgör :)))
Yok yok değerin baya normalmiş,canım.Benimde 17 günlerde doktor 500 felan bekliyor.Bana öyle dedi.Benim aşılama olmadığı için tam zaman bilmiyoruz yalnız.
HAZALIM DEMİRAY hayırlısı canlarım pes etmek yok, Bizlerde pes etmedik asla.Evet bazen çok üzüldüm bende sizin gibi ama Yıkılmadık işte Görüyorsunuz AYAKTAYIZ
ayyy allah korusunda bende hep dış gebelik falan diyorlar ya ondan korkuyorum.geçen kasıklarım ağrıyordu doktoru aradım okadar olacak dedi.hem sonuç yüksek senin dedi.o değerle olmaz dimi bişi canım.zor sbrediyorum yarın bi olsa......
canım üzülme....nasip değilmiş.
2 ve 3te şansın arttığını duymuştuyumurtalar alışıyor ya gelişip çatlama ya...
Canım Ya üzüldüm(( Hayırlısı böyleymiş elden gelen olmuyo.Normal beraberliklerdede öyle ama hemen ilk istenildiği ay olmayabiliyor.senağlama
Sen kendini hemen topla ve diğer denemene geç ard arda şans daha fazla olur diyor dr. lar.
Üzme artık kendini günlerdir üzüyorsun zaten.Seni böyle görmeyelim.Bizlerde yaşadık bunu bak sonunda birer birer pozitifi görüyoruz.
Şöyle düşün bebeğine bir adım daha yaklaştınn.Tamam mı canım çok öpüldün.
senağlamaKızlar 2. de şansınız daha fazla ilkinde dr. da sizi tanıyor,bünyenizi tanıyor.Hep inanın olacağına.Ama zamanını düşünmeyin lütfen.Ben hep bir gün olacak diyordum hatta bern böyşe mucize şekilde olacağınıda bekliyordum.Kısmet işte .Ben ilk tüpte görürürm derken pozitifi 3. aşılama öncesi gördüm..
İnşallah sizlerde böyle şaşırırsınız sevinçten..
Canım benim ya evet evet oldu sonunda bende hamişim..Darısıs tüm isteyenlere...
slm kızlar bana bugun saat 2 de aşılama yapıldı saat 4 gıbı eve geldım ve osaatden berı uyuyorum.ve kasıklarım agrıyor bıraz sizede oldumu boyle ayın 21 inde test yapcam ihşallah tutar yarabbım allah hepımızın yardımcısı olsun
ARKADASLAR SONUÇ NEGATİF HAMİŞ DEYİLİM.....:1no2:senağlama
esrasoner benim de 1. aşılamam da kasıklarım ağrımıştı normal korkulacak bişey yok
inşallah hamiş kalırsına.s
darkinlife canım benim inanamıyorum allahım bu müthiş bişi ALLAH sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin bir kez daha anladıkki
RABBİM isteyecek ol diyecek olacak bu bir örnek senin durumun hepimize umut oldu anneliği en çok hakedenlerden bir tanesi daha mucizeyi yaşadı sağlıkla kucağına al. hayırlı evllat versin ALLAHIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?