Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Daha 3-4 haftalık bişi kıss :)))
Keseye p.tesi bakcak dr.
Ama kesin gebesin dedi.
benimde yarın kontrolüm.4.haftam.görünür mü ki ultrasonda.bende merak ediyorum...seninde 3.4 haftalık.sonuç 170.benim 17.günümde niye 493 idi.karnım çok şişti bugün normal mi...korkuyorum ya....insan inanamıyo dimi.bende hep öyle demiştim sonucu alınca ya birisininkinle karıştıysa diye....çok mutlu oldum ya senin adına

darkım pozitiflik cok güzel tekılemiş yaaa ayyyy ne güzel hamılesın allahım sag saglım kucagına almayı nasıp etsınnnnnn bu ay diger aylardan farklı olarak bişey yaptınmı gebelik için

darkın canımmm BELIRTILERIN VARMIYDII BU AY :roflol:burayada ataldım sazan gibi :roflol:
Ya canım kisti öğrendim ya sol kasığıma ağrı saplanıyodu ara ara Bende geçen aylarda da böle bişe oldu önemsemedim.Sonra kist olduğunu öğrenince dedim ki haaa bu sancı kistten.Ertesi gün sağ tarafta bi kıvılcım çaktı sanki.Allahıııımmm sağdadamı kist vardı?Dr. görmedimi yoksa dedim,kendi kendime.
Sonra göğüsleri ellerim zaten ben her ay :)) Her zaman olan gibi elleyince ağrı vardı.Dedim yok burdanda iş çıkmadı diye :))

Başka da bişe yok.Hala göğüsler ellemeden ağrımıyo.Kasıklara ara ara bi şey saplanyo gibi.
YErim Ben Seni Walla Sazanım ya :)))) lülülülülülü

Senin geç döllenmiştir.Ben zaten bu ay dedimki eşime Allah yumurtladım hemen gel,yapcaz diye :))
Sonradan hatta kavga ettik sen erkenden bana yumurtladım demişsin diye.Galiba ben bu ay erken yumurtladım.

Senin döllenme geç olmuştur canım.Anca yavaş yavaş.Benim 30 küsürdü pazartesi 4 gün sonra 170.Ultrasonda keseyi görür senin heralde.Bana p.tesi gel keseye bakalım dedi çünkü.Korkma canım ikimizde göreceğiz inşallah hayırlısıylaaa..

darkım pozitiflik cok güzel tekılemiş yaaa ayyyy ne güzel hamılesın allahım sag saglım kucagına almayı nasıp etsınnnnnn bu ay diger aylardan farklı olarak bişey yaptınmı gebelik için

Evet Derramım ya Görüyorsun işte pozitif olmaya karar verdim oldu.Aslında hüngür hüngür ağlarken bile hayırlısı neyse onun olacağını biliyoruz zaten.

Derslerini aksatma sakın sende bu ay kal , birlikte gidelim :)))

nasıl yani canım benim.döllenme geç olunca değer daha az çıkmazmıydı aşılamanın 17.gününde.benim 493.1 çıktı.inşallah canım hakkımızda hayırlısı bitanem

hazalımmm çok üzüldüm senden çok ümitliydim.olsun bidahaki ay olur inşallah.ankaradan yeni geldim.benim bu ay boş geçecek.kist olmuş.hakkımızda hayırlısı neyse onu versin rabbim...

nasıl yani canım benim.döllenme geç olunca değer daha az çıkmazmıydı aşılamanın 17.gününde.benim 493.1 çıktı.inşallah canım hakkımızda hayırlısı bitanem
Ayyy canım ya ben kaç gördüğümü bilmiyorum şimdi.Walla ben daha az bişe okudum :)))))) Gözlerim görmez oldu bugün hoşgör :)))
Yok yok değerin baya normalmiş,canım.Benimde 17 günlerde doktor 500 felan bekliyor.Bana öyle dedi.Benim aşılama olmadığı için tam zaman bilmiyoruz yalnız.
hazalımmm çok üzüldüm senden çok ümitliydim.olsun bidahaki ay olur inşallah.ankaradan yeni geldim.benim bu ay boş geçecek.kist olmuş.hakkımızda hayırlısı neyse onu versin rabbim...

HAZALIM DEMİRAY hayırlısı canlarım pes etmek yok, Bizlerde pes etmedik asla.Evet bazen çok üzüldüm bende sizin gibi ama Yıkılmadık işte Görüyorsunuz AYAKTAYIZ

ayyy allah korusunda bende hep dış gebelik falan diyorlar ya ondan korkuyorum.geçen kasıklarım ağrıyordu doktoru aradım okadar olacak dedi.hem sonuç yüksek senin dedi.o değerle olmaz dimi bişi canım.zor sbrediyorum yarın bi olsa......

Canım düşünme bunları,ben hiç düşünmüyorum.Dünyaya gelmeye kararlı olmasa beni kendi kendine bulmazdı diyorum.Sende hep olumlu şeyler düşün.Stresli bi bebek olsun istemessin di mi ;9

Sonra doğunca ağlar durur valla.Olabildiğince stresi atalım..
Olmaz olmaz içini ferah tut.

slm kızlar bana bugun saat 2 de aşılama yapıldı saat 4 gıbı eve geldım ve osaatden berı uyuyorum.ve kasıklarım agrıyor bıraz sizede oldumu boyle ayın 21 inde test yapcam ihşallah tutar yarabbım allah hepımızın yardımcısı olsun

darkinlife verdiğin moral için teşekkürler
vee tebrikler
allah sağsalim kucağına almayı nasip etsina.s.

esrasoner benim de 1. aşılamam da kasıklarım ağrımıştı normal korkulacak bişey yok
inşallah hamiş kalırsına.s

darkinlife canım benim inanamıyorum allahım bu müthiş bişi ALLAH sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin bir kez daha anladıkki
RABBİM isteyecek ol diyecek olacak bu bir örnek senin durumun hepimize umut oldu anneliği en çok hakedenlerden bir tanesi daha mucizeyi yaşadı sağlıkla kucağına al. hayırlı evllat versin ALLAHIM

darkım ilişki sırasındakı kanama demek yerleşme kanamasıymış sabahtır asılama yolundakı tecrübelerımızı okuyom ve cok mutlu oluyom gonal- f leri bana veririmisin :roflol:senın ıhtıyacın yok artık ya böyle kendınden hamişleri görünce tedavı canım ıstemıyo allahım verecegı zaman verıyo zaten sankı boşa kürek cekmek gıbı gelıyo

Teşekküler SEFİLCİM çok güzel temennilerin için..
İnşallah hepimiz yaşarız bu mucizeyi.
Sen naptın canım belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…