Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
darfinlife hayırlı ugurlu olsun canım rabbim hayırlı ,saglıklı bebiş nasip etsin inşallah her hamile bizlere umut oluyor inşallah darısı bizlere olsun kendine dikkat et bebişi ne zaman göreceksin pıtpıt kalp atışlarını duyacaksın inşallah hamileligini en güzel ve saglıklı geçirirsin inşallah bizlerde dua edermisin

yaaa kıslar , mehay, morgül aşağı yukarı hepimiz aynı zamanlarda aşılama yaptırdık. ee sizlerde kasık ve bel ağrıları var ama bende hiç bir şey yok. hiç bir şey hissetmiyorum yaa..

umarım hep birlikte bu ay hamiş oluruz.
benim biraz uzak gibi bu ihtimal ama temenni iştee

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ikinci mucize belli
oldu
şoktayım veeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

canımmmmmm :teytey:tebrık edıyorum allahım kucagına almayıda nasip etsinnnnnn inanın aglıycam yaa cok duygusallaştımmmmmm

Allahim Herkese Versin Bu Güzel Duyguyu Mutluluk Delisiyim. Kendi Kendime Stres Yapmişim Bir Haftadir Deli Gibi. Dün Kan Vermiştim Bu Gün Almak Bile Gelmiyordu Içimden Yok Diye. Eşimi Aradim Git Sonucu Al Dedim Yok Ama Neyse Dedim. 10 Dakika Sonra O Telefon Benim Hayatimd A Duyduğum En Büyük şoktu Hamile Olduğumu Söylüyordu Eşim Ama Ben Dona Kalmişim Sadece Pozitifmiş Dedğini Anladim Başka Hiçbirşey Hissedemedim. Sonra Arkadaşimi Aramiş Eşim Git Bir Bak Demiş Arkadaşimla Sarilip Saatlerce Ağladik Ve Hemen Kendi Doktorumu Aradim Birde Orda Yapildi Test Acil Sonuç Diye Doktorumda Meraklandi Ve 2 Saat Sonra Sonucu Aldikkkkkkkkkkk Pozitifti Hala Inanmiyorum.

[COLOR="Red"]ooooooo çok güzel başardın,bebeğin hayırlı ve uğurlu olsun,
sağlıkla kucakla ve öplersin inşallah ve birimiz için[/FONT]:hooray:[/COLOR]

ne zamandır kan testi yaptırın dedik sizee :))) bak boşboşuna hem kendını hem bebişini üzdün ama boşver sonuç iyiya buna şükür darısı basıma artık biz kaldık emektar :)))

ne zamandır kan testi yaptırın dedik sizee :))) bak boşboşuna hem kendını hem bebişini üzdün ama boşver sonuç iyiya buna şükür darısı basıma artık biz kaldık emektar :)))

haklısın valla canım amin darısı sana ve bütün isteyen fedakar anniş adaylarına hepinize dua ediyorum bu duyguyu tatmanız için en kısa zamanda
:dance:

SAĞOL CANIMEWET AŞILAMAYDI HEMDE ÇOK ÜMİTSİZDİM.SENİNDE YAPILDI AŞILAMAN İNŞALLAH SENDE KATILIRSIN BİZE DARKİNLİFE CİM UĞURLU GELDİ HADİ KIZLAR PEŞİMİZDEN SIRA SİZDEEEE

ihşallah canım ilk aşılamanmıydı bnımde dun yapıldı doktor 12 gun sonra test yap dedi çok heyecanlıyımya allahım ihsallah benımkıde tutar

sefilll kaç gündür işkence çekiyordun bak mükafatın bebişin olduu. tebrikler canımmm. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. belirtilerin var mıydı?

ilk asılasmaydı demi bende asılama ıstıyom doktor tutturdu gonaphene ve pergly neyse olacak olsa ondada olur allahım izniyleee

ilk asılasmaydı demi bende asılama ıstıyom doktor tutturdu gonaphene ve pergly neyse olacak olsa ondada olur allahım izniyleee

2. aşılamaydı canım benim hiç ümidim yoktu inan bana RABBİMİN MUCİZEZİ işte herşeyin bir zamanı var biliyorum sıra sizdea.s. ALLAHIM İSTEYECEK ki olacak tedaviler vesile canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…