- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.421
sefilcim.
haerhangi bir belirti var mıydı? bel ağrısı, kasık ağrısı gibi. ben de aşılama oldum ama hiç bir şeyim yok zamanı bekliyorum. merak ettim seni. senin nasıldı.
sefilcim çok sevindim ya.benimde aşılama yapıldı bugün aşılamanım 19.günü,test yapmaya korkuyorum.senin aşılamadan kaç gün geçti canım.ayy çok sevindim.inşallah benimde tutmuştur.adet belirtilerimi yaşadım ama geçti.başka hiç belirti yok.benim için de dua et artık.
hemen yaptır canım benimde 20 gününde idrar testinde silik pembe çıktı bu günde 23.gün kanda pozitif çıktı yap hemen hiç bekleme benim gibi gereksiz sters yaşama ben hayatı kendime zehir ettim resmen canım hemen yaptır ve katıl bize hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:teytey:
bak canım diyordum hep maff ettin kendini boşu boşuna.hadi bakalım hayırlısı.çook sevimdin ya .canım arkadaşım ayyyy.benden bir müjde daha bugün doktora gittim İKİZZZZZZZZZZZZZZZ.hemen yaptır canım benimde 20 gününde idrar testinde silik pembe çıktı bu günde 23.gün kanda pozitif çıktı yap hemen hiç bekleme benim gibi gereksiz sters yaşama ben hayatı kendime zehir ettim resmen canım hemen yaptır ve katıl bize hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:teytey:
bak canım diyordum hep maff ettin kendini boşu boşuna.hadi bakalım hayırlısı.çook sevimdin ya .canım arkadaşım ayyyy.benden bir müjde daha bugün doktora gittim İKİZZZZZZZZZZZZZZZ.
canıııım çook teşekkürler allah sanada nasip eder umarım.İLK AŞILAMAMDI.
hayırlı olsun canım vallaha şok ettiniz beni elimde olsa hemen hamile kalmak istedimsüper yaa aşılamamı ,tüpbebekmiydi canım saglıklı ve mutlu hamilelik geçirirsiniz inşallah saglıkla bebişlerinizi kucagınıza almayı nasip etsin mevlam
teşekkürler canımın içi AMİİİNddm cok sevındım hayatım allahım bebişleirni sana bagıslasın bi tanemmmmmm
teşekkürler canımın içi AMİİİNddm cok sevındım hayatım allahım bebişleirni sana bagıslasın bi tanemmmmmm
bak canım diyordum hep maff ettin kendini boşu boşuna.hadi bakalım hayırlısı.çook sevimdin ya .canım arkadaşım ayyyy.benden bir müjde daha bugün doktora gittim İKİZZZZZZZZZZZZZZZ.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ikinci mucize belli
oldu
şoktayım veeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
bak canım diyordum hep maff ettin kendini boşu boşuna.hadi bakalım hayırlısı.çook sevimdin ya .canım arkadaşım ayyyy.benden bir müjde daha bugün doktora gittim İKİZZZZZZZZZZZZZZZ.[/QUOTE
hayırlı olsun
herkesten negüzel haberler alıyoruz
inşallah sağsalim kucaklarsın bebişlerinia.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?