Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sefilcim.
haerhangi bir belirti var mıydı? bel ağrısı, kasık ağrısı gibi. ben de aşılama oldum ama hiç bir şeyim yok zamanı bekliyorum. merak ettim seni. senin nasıldı.

sefilcim.
haerhangi bir belirti var mıydı? bel ağrısı, kasık ağrısı gibi. ben de aşılama oldum ama hiç bir şeyim yok zamanı bekliyorum. merak ettim seni. senin nasıldı.

sorun buydu işte bu kadar sıkıntılarım ve streslerim bu yüzdendi canım hiç bir belirti yoktu göğüslerimden başka hamile olsam belirtiler olur diyordum ve gereksiz endişeler yaşıyordum en başından beri bu günde biraz leke şeklinde kana benzer akıntı oldu doktorum normal olduğunu söyledi başka da bişi yok canım hiç düşünme bak ben kendime ve çevreme yaşattığım stres yeterde artar bile.

sefilcim çok sevindim ya.benimde aşılama yapıldı bugün aşılamanım 19.günü,test yapmaya korkuyorum.senin aşılamadan kaç gün geçti canım.ayy çok sevindim.inşallah benimde tutmuştur.adet belirtilerimi yaşadım ama geçti.başka hiç belirti yok.benim için de dua et artık.

gülen yaptır canım test bak biz sefil yaptır dıye dıye öldük :))) okadar kendını üzdü bence sen üzme kendını ve hadi yaptır valla meraktan ölecem ben yaa :)))

hemen yaptır canım benimde 20 gününde idrar testinde silik pembe çıktı bu günde 23.gün kanda pozitif çıktı yap hemen hiç bekleme benim gibi gereksiz sters yaşama ben hayatı kendime zehir ettim resmen canım hemen yaptır ve katıl bize hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:teytey:

canım doktor bana 12 gun sonra test yap dedı cıkarmı 12 gun sonra sonuc

bak canım diyordum hep maff ettin kendini boşu boşuna.hadi bakalım hayırlısı.çook sevimdin ya .canım arkadaşım ayyyy.benden bir müjde daha bugün doktora gittim İKİZZZZZZZZZZZZZZZ.

süper yaaaaaaa hayırlı olsun canım rabbin saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah kendini 20 gündür yıprattıgının mükafatı inşallah bundan sonra senin için herşey daha güzel olur çok sevindim yaaaa süper birşey banada umut oldun biliyomusun inşallah sırada ben varımdır öptüm canım allaha emanet ol rabbim inşallah sonunu güzel eylesin

bak canım diyordum hep maff ettin kendini boşu boşuna.hadi bakalım hayırlısı.çook sevimdin ya .canım arkadaşım ayyyy.benden bir müjde daha bugün doktora gittim İKİZZZZZZZZZZZZZZZ.

hayırlı olsun canım vallaha şok ettiniz beni elimde olsa hemen hamile kalmak istedim süper yaa aşılamamı ,tüpbebekmiydi canım saglıklı ve mutlu hamilelik geçirirsiniz inşallah saglıkla bebişlerinizi kucagınıza almayı nasip etsin mevlam

canıııım çook teşekkürler allah sanada nasip eder umarım.İLK AŞILAMAMDI.

canım kac yumurta vardı sende ayyy ne güzel ikiz annesı olacaksın allahım nasıp ederse bizim içinde dua edın ben sınıfta kaldımm ((((((((

canım çok sevındım hayırlı olsun bende dun yaptırdım aşılamamı ve kasıklarımda agrı var sendede oluyormuydu canım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ikinci mucize belli
oldu
şoktayım veeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

sefilcim
tebrikler.............................

allah sağsalim kucağına almak nasip etsina.s.

sefil tebrikler :teytey::teytey: allah tamamına erdirsin inşallah.hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürsün.mart ayı bereketli geldi kızlar:dance:

arkadaşlar bişey sorucam
ben bugün doktoragittim 1. aşılamam olmadı
şimdi de sol tarafımda kist çıktı 1.5cm bu ay aşılama yapmayacak doktorum
böyle bi sorun geçiren var mı
kafam çok karıştı:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…