Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ikinci mucize belli
oldu
şoktayım veeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

CANIM TEBRİKLER DEDİK SANA ERKENDEN YAPTIR HAMİLESİNDİR YIPRATMA KENDİNİ DİYEEEE. İNŞALLAH BİZE UĞURLU GELİRSİNİZ..

canım kac yumurta vardı sende ayyy ne güzel ikiz annesı olacaksın allahım nasıp ederse bizim içinde dua edın ben sınıfta kaldımm ((((((((
3yumurta ile aşılama yapıldı.daha geriden de 3daha geliyordu büyümekte olan.canım olur üzülme.elbet bi vakti.darısı senin ve bütün isteyenlere..

3yumurta ile aşılama yapıldı.daha geriden de 3daha geliyordu büyümekte olan.canım olur üzülme.elbet bi vakti.darısı senin ve bütün isteyenlere..

CANIM TEBRİKLER İKİZLERİN OLACAKMIŞ. BİZİM İÇİNDE DUA ET HAMİŞLERİN DUASI KABUL OLUR CANIMyerimseniben

bak canım diyordum hep maff ettin kendini boşu boşuna.hadi bakalım hayırlısı.çook sevimdin ya .canım arkadaşım ayyyy.benden bir müjde daha bugün doktora gittim İKİZZZZZZZZZZZZZZZ.

canım be inan bana çifte mutluluklar yaşıyoruz şu günlerde çoooooook mutluyum. senin adınada çok sevindim iki tane rabbim ya ne güzel biz neler düşünüyoruz rabbim bize ne mucizeler gönderiyor. inşallah sorunsuz bi şek:teytey::teytey::teytey::teytey:ilede hamişliğin tadını çıkaralım sende çifte bayram yap.

Sefilcinm Kan Değerin Ne Yüksek Mi.benim Belliydi Zaaten Değer Yüksekti

eewet canım 512.1 miş öle dedi doktorum pazartesi yine gidicem bir kez daha test yapcam bakalım canım. benimde büyümekte olan 2 tane daha umurtam var kontrolllü olmamız gerekir dedi kasıklarıma akşam çok feleket sancılar giriyor normalmidir canım ya şimdi de bunlar sorun artık of ya artık relax olmalıyım

SEFİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
DDMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Kızlar ya çok sevindim Allahım süper haberler bunlar.
Kızlar inşallah çoğalır hamişlerimiz.
Allahım hepimize sağlıklı evlatlar versin....

23. gün canım. ben heycandan doktorum ne dedi ne anlattı hiç anlamadım bile pazartesi gel bakalım dedi. çünkü benim yumurta sayım çok fazlaydı bilemiyorum. kist falan bişiler anlattı doktorum eşime soruyorum ne anlattı diye aklında kalanları söylüyo. yüksekmi bilmiyorum

ama aşılamadan sonra 23. gün canım normalde 5 haftalık oluyo

Canım çatlamayan yumurtalar kist olmuştur.Bendede kist dedi ya önce testleride kist tedavisine başlamak için yaptırdım.Tesadüf öğrendim ya :))
Takma o kistleri hemen hemen çoğu kişide olmuş ilk gebelikte.Bana hep öyle dediler bugün.Kime sorsam kistli.
Benimde 4 haftalık heralde.

İyi değerin normal seyirde .2 gün sonra tekrarlaman gerekir canım.Yaklaşık 2 karı kadar olmalıymış.
Benim 36 dan 170 e çıktı 4 günde.

SEFİL ve DDM kızlar Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah, valla Darkınlıfe ve sizlerin haberleri çok mutlu etti ve umudumu canlandırdı, darısı bizlerin başına inşallllahhha.s. hepinize maşallah

Bendede daha önce minik bi tane olmuştu.Dr. Bi tedavi uygulamamıştı.İlaçlardan dolayı oluyor böyle şeyler takmamaya çalış geçmiş olsun.
canım doktor bana 12 gun sonra test yap dedı cıkarmı 12 gun sonra sonuc
Çıkar çıkar sen yaptır inşallah pozitif
bak canım diyordum hep maff ettin kendini boşu boşuna.hadi bakalım hayırlısı.çook sevimdin ya .canım arkadaşım ayyyy.benden bir müjde daha bugün doktora gittim İKİZZZZZZZZZZZZZZZ.
Ddm çok sewindim canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.Bugün banada bi arkadaşım değerin yüksek dedi ama bilmiyorum.Tek o dedi çünkü :)))
Belki normaldir.

ilk asılasmaydı demi bende asılama ıstıyom doktor tutturdu gonaphene ve pergly neyse olacak olsa ondada olur allahım izniyleee
Canım olacak olunca farketmiyo işte görüyosun :hooray:

sefilcim.
haerhangi bir belirti var mıydı? bel ağrısı, kasık ağrısı gibi. ben de aşılama oldum ama hiç bir şeyim yok zamanı bekliyorum. merak ettim seni. senin nasıldı.
Canım bel kasık ağrısı zaten çoğunlukla aşılamada kullanılan ilaçlardan oluyo.Tutup tutmaması yönünde sana bi işaret değil yani..
Benim hiç belim ağrımıyo mesela.Kasıklarıma ara ara bi sancı giriyo.Göğüsler aşılamalardakiyle aynı.Tek fark aşılamada adettten bi gün önve elleyince ağrının azalmış olduğunu görüyordum.Şimdi bi gün var biraz artmış ağrı.Ama ellemeden ağrı yok henüz.
Kızlaaaaaarrrr çıldırtmayın bizi oana çare yok.Sonuç zaten belli test yapmayınca değişmiyo kafamçokkarıştı
gülen yaptır canım test bak biz sefil yaptır dıye dıye öldük :))) okadar kendını üzdü bence sen üzme kendını ve hadi yaptır valla meraktan ölecem ben yaa :)))

Bencede yaptır yoksa gelcem zorla kolundan götürcem bak.

hazalım akdas bebeklık ve esrasoner evet sıra bizde kızlar allahım darkımın ddm nın ve sefılımın ve tüm hamişlerin bebeişlerini kucagına almayı nasip etsin bizimde göbişimize allmayı :roflol:

günaydın..darka çok sevindim yaa ne güzel .....,:))

kızlar benım ilk tedavim adetle sonuçlandı:))evet kızlar dün adet oldum ..ama olsun daha yolun başındayım:)ben diyorumki madem tedavi oluyorum şöyle ikiz üçüz dördüz beşiz olsun demi ama:)))))geçen ay bir tane yumurtam oluşdu:)) ay kızlar şaka bi yana sağlıklı olsun yeter benim için ama olursada sevinirim hihihihihihih

pazartesi dr gidecem bakalım ne yapacak gene ultrosona girecem kesin :) alışdım artık yat aç :))))) özledimde dr ları:))))hhihiiiihihihhihihi

inşallah kist falan olmamışdırda hemen tedaviye başlanır :)

inşallah canım.seninde 3.haftada 500lerde seninde çoğol gibi duruyor ama bakalım

evet canım normal o ağrılar bende de oluyor ara sıra.bende çok koruyordum kesin bişi var diyordum.ama kontrolümde herşey çok güzel dedi doktor.rahat tut aklını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…