- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.441
canım çok sevındım hayırlı olsun bende dun yaptırdım aşılamamı ve kasıklarımda agrı var sendede oluyormuydu canım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ikinci mucize belli
oldu
şoktayım veeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
3yumurta ile aşılama yapıldı.daha geriden de 3daha geliyordu büyümekte olan.canım olur üzülme.elbet bi vakti.darısı senin ve bütün isteyenlere..canım kac yumurta vardı sende ayyy ne güzel ikiz annesı olacaksın allahım nasıp ederse bizim içinde dua edın ben sınıfta kaldımm((((((((
3yumurta ile aşılama yapıldı.daha geriden de 3daha geliyordu büyümekte olan.canım olur üzülme.elbet bi vakti.darısı senin ve bütün isteyenlere..
inş.tatlım allah kalbine göre verir umarım.bütün dualarım sizinle.allah sizlerede yaşatacak umarım bu güzel duyguyu.sağoll bitanemCANIM TEBRİKLER İKİZLERİN OLACAKMIŞ. BİZİM İÇİNDE DUA ET HAMİŞLERİN DUASI KABUL OLUR CANIMyerimseniben
bak canım diyordum hep maff ettin kendini boşu boşuna.hadi bakalım hayırlısı.çook sevimdin ya .canım arkadaşım ayyyy.benden bir müjde daha bugün doktora gittim İKİZZZZZZZZZZZZZZZ.
Sefilcinm Kan Değerin Ne Yüksek Mi.benim Belliydi Zaaten Değer Yüksekti
23. gün canım. ben heycandan doktorum ne dedi ne anlattı hiç anlamadım bile pazartesi gel bakalım dedi. çünkü benim yumurta sayım çok fazlaydı bilemiyorum. kist falan bişiler anlattı doktorum eşime soruyorum ne anlattı diye aklında kalanları söylüyo. yüksekmi bilmiyorum
ama aşılamadan sonra 23. gün canım normalde 5 haftalık oluyo
Bendede daha önce minik bi tane olmuştu.Dr. Bi tedavi uygulamamıştı.İlaçlardan dolayı oluyor böyle şeyler takmamaya çalış geçmiş olsun.arkadaşlar bişey sorucam
ben bugün doktoragittim 1. aşılamam olmadı
şimdi de sol tarafımda kist çıktı 1.5cm bu ay aşılama yapmayacak doktorum
böyle bi sorun geçiren var mı
kafam çok karıştı:uhm:
Çıkar çıkar sen yaptır inşallah pozitifcanım doktor bana 12 gun sonra test yap dedı cıkarmı 12 gun sonra sonuc
Ddm çok sewindim canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.Bugün banada bi arkadaşım değerin yüksek dedi ama bilmiyorum.Tek o dedi çünkü :)))bak canım diyordum hep maff ettin kendini boşu boşuna.hadi bakalım hayırlısı.çook sevimdin ya .canım arkadaşım ayyyy.benden bir müjde daha bugün doktora gittim İKİZZZZZZZZZZZZZZZ.
Canım olacak olunca farketmiyo işte görüyosun :hooray:ilk asılasmaydı demi bende asılama ıstıyom doktor tutturdu gonaphene ve pergly neyse olacak olsa ondada olur allahım izniyleee
Canım bel kasık ağrısı zaten çoğunlukla aşılamada kullanılan ilaçlardan oluyo.Tutup tutmaması yönünde sana bi işaret değil yani..sefilcim.
haerhangi bir belirti var mıydı? bel ağrısı, kasık ağrısı gibi. ben de aşılama oldum ama hiç bir şeyim yok zamanı bekliyorum. merak ettim seni. senin nasıldı.
Kızlaaaaaarrrr çıldırtmayın bizi oana çare yok.Sonuç zaten belli test yapmayınca değişmiyo kafamçokkarıştısefilcim çok sevindim ya.benimde aşılama yapıldı bugün aşılamanım 19.günü,test yapmaya korkuyorum.senin aşılamadan kaç gün geçti canım.ayy çok sevindim.inşallah benimde tutmuştur.adet belirtilerimi yaşadım ama geçti.başka hiç belirti yok.benim için de dua et artık.
gülen yaptır canım test bak biz sefil yaptır dıye dıye öldük :))) okadar kendını üzdü bence sen üzme kendını ve hadi yaptır valla meraktan ölecem ben yaa :)))
inşallah canım.seninde 3.haftada 500lerde seninde çoğol gibi duruyor ama bakalımcanım be inan bana çifte mutluluklar yaşıyoruz şu günlerde çoooooook mutluyum. senin adınada çok sevindim iki tane rabbim ya ne güzel biz neler düşünüyoruz rabbim bize ne mucizeler gönderiyor. inşallah sorunsuz bi şek:teytey::teytey::teytey::teytey:ilede hamişliğin tadını çıkaralım sende çifte bayram yap.
evet canım normal o ağrılar bende de oluyor ara sıra.bende çok koruyordum kesin bişi var diyordum.ama kontrolümde herşey çok güzel dedi doktor.rahat tut aklını.eewet canım 512.1 miş öle dedi doktorum pazartesi yine gidicem bir kez daha test yapcam bakalım canım. benimde büyümekte olan 2 tane daha umurtam var kontrolllü olmamız gerekir dedi kasıklarıma akşam çok feleket sancılar giriyor normalmidir canım ya şimdi de bunlar sorun artık of ya artık relax olmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?