Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ama aşılamadan sonra 23. gün canım normalde 5 haftalık oluyo
ya kızlar o öyle hesaplanmıyo.öyle diyorlar ama.....bana çok mantıksız geliyor.ne gün aşılama yapıldıysa ogünden saymaya başlanır bence.çünkü bizim normal değilki.aşılama gününden önce tutma ihtimali olmadığına göre.....benimde bugün 27.günüm kaç haftalık oluyor o hesaba göre...bunu sormayı unutmuşum doktora

kızlar ya sizin için çok sevindim.benimde bugün aşılamamın 20.günü adetiminde 30.günü daha adet olmadım.bu kadar gecikme olabilir mi?test yapmayı düşünüyorum yarın.ama hiç gebelik belirtisi yok.yardım edin aşılamam tutmuş olabilir mi?

inş.olmuştur canım.hiç belli olamaz.benimde öyle çok belirtim olmadı..hadi bakalım sende katıl bize

Kızlar merhabaaa,iki gün girmedim forma neler olmuş nelerrrrr. Bunlar ne güzel haberler böyle. sefilcim seni bütün kalbimle kutluyorum birtanem. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin. Bendenen,ruhen,zihnen sağlıklı ve hayırlı yavrular nasib etsin. Maaile gözleriniz aydın olsun canım.

Selam ddm,hayatım seni de tüm kalbimle kutluyorum.Aynı duayı senin içinde edeceğim.Rabbim sana da bedenen,ruhen,zihnen sağlıklı ve hayırlı yavrular versin. Onların hayırlı günlerini göstersin birtanem. Maaile gözleriniz aydın olsun.

canııım benim güzel temennilerin için çok teşekkürler.allah razı olsun tatlım çok sağol

Darkcım selam,seninle ilk kez konuşacağız öyle değil mi? Canım seni de yürekten kutluyorum. Sana da Rabbim bedenen,ruhen,zihnen sağlıklı ve hayırlı günlerini göreceğin yavrularını sorunsuz bir hamilelik döneminden sonra kucaklamanı nasib etsin. Sayılı gün çabuk geçer derler,hamişliğin tadını iyi çıkarın.Ayakkabılarınızın altına bizim isimleri de yazarsanız ben kendi adıma çok sevinirim :--))))))))))

ddm cim sana bısey soracagım aşılama yapıldıgından berı kasıklarımda agrı ve gazım var tuvalete gırdıgımdede akıntı gelıyor bıraz hafıf kanlı gıbı çok korkuyorum bunlar normalmı canım

diğer söylediklerin normal bendede olmuştu fakat kanlı bu konuda bilgim yok canım.inş.kötü bişiy yoktur.doktora sor bence.çünkü kanlı akıntı normal değil dir sanırım

Esracığım gecen aşılamamda bendende açık renkte kan gelmişti.Bir hafta sürdü ara ara .Doktorum aşılama yaparken bahsetmişti kanaman olabilir çok hafif diye.Sebebide aşılama yaparken taktıkları bi alet varya adını hatırlayamadım işte o rahim ağzını tahriş ediyoırmuş ve kanama bundan dolayı oluyormuş.

canım çok saol ya rahatlattın beni 2 3 kere felan geldı zaten korkmustum çok saol senınkı tuttumu

ben 3. yü yaptırdım diğer ikisinde tutmamıştı.Adet günüm yarın ama belirtileri başladı bile.Çok canım sıkıldı yine olmadı sanırım.:1no2:

ben 3. yü yaptırdım diğer ikisinde tutmamıştı.Adet günüm yarın ama belirtileri başladı bile.Çok canım sıkıldı yine olmadı sanırım.:1no2:

uzuldum canım benım ılk aşılamam ve ıcımde tutmıcak gıbı bı hıs var sankı oyuzden moralım çok bozuk 18 inde test yapıcam bakalım doktor adet gıbı agrıların olabılır dedi ama allahım yardım etsin tum bebıs ısteyenlere 12 gun sonra test yapdedı ama duramıyorum ya vakıt gecmıyor eczeneden alıp test yapsam cıkarmı ya

kızlar bugün bir girdim siteye ne güzel haberler aldımmmmm yaaaa...
ddma.s. sefillllla.s. darkinlifea.s. hepinize tebriklerrrrr güzel anne adayları.. Allah sağlıcaklada kucağınıza almayı nasip etsin...
bu ay çok berekteli bir aymış yaa daha yokmu artırannnn:roflol::dance:
kızlar bizler içinde dua edin olurmu...
kendinize iyi bakın tatlı annişlerrrrŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…