- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.461
ya kızlar o öyle hesaplanmıyo.öyle diyorlar ama.....bana çok mantıksız geliyor.ne gün aşılama yapıldıysa ogünden saymaya başlanır bence.çünkü bizim normal değilki.aşılama gününden önce tutma ihtimali olmadığına göre.....benimde bugün 27.günüm kaç haftalık oluyor o hesaba göre...bunu sormayı unutmuşum doktoraama aşılamadan sonra 23. gün canım normalde 5 haftalık oluyo
inş.olmuştur canım.hiç belli olamaz.benimde öyle çok belirtim olmadı..hadi bakalım sende katıl bizekızlar ya sizin için çok sevindim.benimde bugün aşılamamın 20.günü adetiminde 30.günü daha adet olmadım.bu kadar gecikme olabilir mi?test yapmayı düşünüyorum yarın.ama hiç gebelik belirtisi yok.yardım edin aşılamam tutmuş olabilir mi?
Selam ddm,hayatım seni de tüm kalbimle kutluyorum.Aynı duayı senin içinde edeceğim.Rabbim sana da bedenen,ruhen,zihnen sağlıklı ve hayırlı yavrular versin. Onların hayırlı günlerini göstersin birtanem. Maaile gözleriniz aydın olsun.
ddm cim sana bısey soracagım aşılama yapıldıgından berı kasıklarımda agrı ve gazım var tuvalete gırdıgımdede akıntı gelıyor bıraz hafıf kanlı gıbı çok korkuyorum bunlar normalmı canım
diğer söylediklerin normal bendede olmuştu fakat kanlı bu konuda bilgim yok canım.inş.kötü bişiy yoktur.doktora sor bence.çünkü kanlı akıntı normal değil dir sanırım
1 2 kere geldı anladım ya kan degılde pembemsı gıbı akıntı korkuyorum ya
ddm cim sana bısey soracagım aşılama yapıldıgından berı kasıklarımda agrı ve gazım var tuvalete gırdıgımdede akıntı gelıyor bıraz hafıf kanlı gıbı çok korkuyorum bunlar normalmı canım
Esracığım gecen aşılamamda bendende açık renkte kan gelmişti.Bir hafta sürdü ara ara .Doktorum aşılama yaparken bahsetmişti kanaman olabilir çok hafif diye.Sebebide aşılama yaparken taktıkları bi alet varya adını hatırlayamadım işte o rahim ağzını tahriş ediyoırmuş ve kanama bundan dolayı oluyormuş.
ben 3. yü yaptırdım diğer ikisinde tutmamıştı.Adet günüm yarın ama belirtileri başladı bile.Çok canım sıkıldı yine olmadı sanırım.:1no2:
İdrar testinde bu kadar erken çıkacağını sanmıyorum ama kan testinde döllenmeden 7 gün sonra çıkıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?