Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kayra06 benimde geçen ay aşılamam olmuştu ama tutmadı doktor tutmazsa 2.gün gel demişti.reglimle ilgili bazı şikayetlerim vardı,onları anlattım her ihtimale karşı gebelik testi yaptı negatif çıkınca muayeneye aldı.aşılamada çok yumurta gelişimi olduğu için kalanlar kist oluşturmuş.bu ay boş geçelim dedi.ilaç bile vermedi önemli olmadığını söyledi ama istersen doktorunla tekrar konuş.en azından için rahatlar.

Darısı başına olsun Kuzicim inşallah.Umudumuzu yitirmiyoruz ..
:))))) İlahi bebeklik :)))
Alışkanlık yapıyo bu işler:)
Canım Hep böyle pozitif ol ne güzel.Yapacak bişey yok.Bi dakine inşallah.Bol şanslar
inşallah canım.seninde 3.haftada 500lerde seninde çoğol gibi duruyor ama bakalım
Senin hesapladığın gibi hesaplarsak benim dr. da pazartesi 500 lerde olmasını bekliyo çoğul olabilir mi diyosun?
Ama canım doğru olan hesap dr.ların dediği gibi Son adete tarihine(Sat) göre söylüyorsun.
Şimdi bana Sat a göre değerlerini bir kez daha yazarmısın benle karşılaştırcam :)))
Hani ikiz felan şansı var mıp

Canım tutumuştu pek bi belirti olmadı bende zaten.Aşılamalardan farksızım.Tek fark göğüsleri elleyinceki ağrı adetten bi gün önce bitiyordu benim şimdi bitmedi.Bugün adet günüm normalde .Ama ellemeden ağrı yok bende.
Kasık ağrım bugün bacağıma doğru bi çekilme yapar gibi oldu.Hem sol hem sağ bacağımda sanki bi şey çekildi gibi.
Sen ne bekliyon daaa yaaa test yapsana :)
Evet galiba ilk olacak canım .Teşekküeler güzel dilekler için.
İnşallah peşimden patır patır gelirsiniz.Bu ay bize uğurlu geldi.Bol dua edin hepiniz.Ben çok ettim amaaaa sizlere de hep ettim kendimle.

1 2 kere geldı anladım ya kan degılde pembemsı gıbı akıntı korkuyorum ya
Canım o kan benim aşılamamda da gelmişti arkadaşlar normal demişti.Sıkma Canını.Olabiliyormuş.Ben bu ay ilişkiden 5 saat sonra felan kan geldi.Bişey olmadı bak Allahın izniyle.Yeterki olacak olsun.
7 günde çıkmaz daha 12. günden sonra yaptır kan testi.
ben 3. yü yaptırdım diğer ikisinde tutmamıştı.Adet günüm yarın ama belirtileri başladı bile.Çok canım sıkıldı yine olmadı sanırım.:1no2:
Hemen pes etme adet gibi bi şeyler hissediliyo zaten.Anlaşılır bi belirti yok bende.Aşılamada ben bulantı bile hissediyodum düşün yani daha yoğun olabiliyodu bişey yokken :))
Olur inşallah.Yarın gelse de adetin,gelmese de test yaptır derim ben.Bol şanslar.
Çıkmaz Bekle canım biraz daha.12. gün kan yaptır.
Melekcim sağol güzelim ya Tatlı anneler olucas biz :))))
Hepimize annelik çok yakışacak inşallah hayırlısıyla dünyaya getiririz.HEPİMİZ sizlerde inşallah.
yanı aşılamının 7 gunumu çok heyecanlıyımya eşimde çok umutlu bakalım
Canım herşeye hazır olmalısın.Sonuç ne olursa olsun hazırım diyebilmelisiniz.
Kaybetmekten korkmayınca kazanıyoruz galiba.
İnşallah tutar canım.

Oluyor bu kistler kızlar.İlaçlardan dolayı.Takılmayın çok fazla daa,sonra bebek çıkmasın bi de :)))))

dark´
ya benimde acayip kafam karıştı. bir yandan şeytan dürtüyor kan testi yaptır diye. birde düşünüyorum aşılama yapılalı 9 gün oldu çıkmaz diye. kendimi zor tutuyorum valla. şimdi seninde benim gibi olduğu için ümitleniyorum. ama pek inancım yok aslında. çünkü hiç bir belitrim yok.
off geçermi bu bir hafta

darkin aşılamanın 17.günü yaptırdım ben yani aşılamam ayın 11inde yapılmıştı 492.1 çıktı.kaç haftalık benim. canım birde bişi soracam.benim dün kontrolümde 2tane göründü.15gün sonra diğer kontrolüm.başka bebiş çıkmaz heralde dimi.dün görünürdü dimi olsaydı........3yumurta ile yapıldı daha gelişen 3tane daha vardı ya...

Canım son adet tarihini yaz bana lütfen......ddm tamam mı canım?

Tiny canım belirti çok olmuyo.

Kıslar idrar testi yaptım silik çıktı.Demek sabahki idrarla yapsam tam çıkardı :)
Yarın sabah yapayım bi de.Bugün tam adet günümdü.

sefil tebrik ederim canım,inan kendime üzülürken sana sevindim.....allah sonunu hayır etsin.aminnnn...canım sana bisey sormak istiyorum.sende benim gibi pcossun ya...igne dozlarını dr.kactan ayarladı.ben dr.degiştirdim,çünkü bana cok düşük dozlarla basladı.mesela;37.5 10 gün-75 8 gün ve snucta tek yumurta olustu.sonucdada gebelik yoook.maniler havaya uctuuutatlicadiarzuşimdi asılama olmaya tekrar basladım.regimin ilk günü,bana hatırladıgın kadar yazarsan sevinirim.en azından dr.önerebilirim.pcoslara ilac ayarını her dr ayarlayamıyor.benim gecen senede ohss olustu,yaniii asırı yumurtlama tedavim ertelenmişti.cnmmmmm tekrar,tekrar tebrikler mucuksss

demiraycım canım yazdıkların için çok sağol içim rahatladı vallaha
ben de üzülmüştüm tedaviye ara verdi diye ama şimdi daha iyiyim çok sağola.s.

DARKİİİNNNNN CNMMMMM COOOOK MUTLU OLDUM SENİN ADINAAAA inan kendime yeni, geldim sayılır.ama halen arada bir kendimi tutamayıp aglıyorum.bide üzerine babannemin saglık sorunu beni cokk sarstı.ben bu ay tekrar asılama yaptırıyorum.kızlaaar dua edin bana cnm bugünlerin tadını cıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…