- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.481
canım çok saolya rahatlattın benı 2 3 kere felan geldı zaten ama korkmustum senınkı tuttumu canım
esracım bana soruyosun sandım pardon.bende şaşırdım unuttu heralde dedeim.biliyosun ya zatan
arkadaşlar bişey sorucam
ben bugün doktoragittim 1. aşılamam olmadı
şimdi de sol tarafımda kist çıktı 1.5cm bu ay aşılama yapmayacak doktorum
böyle bi sorun geçiren var mı
kafam çok karıştı:uhm:
Darısı başına olsun Kuzicim inşallah.Umudumuzu yitirmiyoruz ..
Canım o kan benim aşılamamda da gelmişti arkadaşlar normal demişti.Sıkma Canını.Olabiliyormuş.Ben bu ay ilişkiden 5 saat sonra felan kan geldi.Bişey olmadı bak Allahın izniyle.Yeterki olacak olsun.
7 günde çıkmaz daha 12. günden sonra yaptır kan testi.
Çıkmaz Bekle canım biraz daha.12. gün kan yaptır.
Canım herşeye hazır olmalısın.Sonuç ne olursa olsun hazırım diyebilmelisiniz.
Kaybetmekten korkmayınca kazanıyoruz galiba.
İnşallah tutar canım.
saol canım ihşallah 10 gun gecermı :1closedeyes:
Darısı başına olsun Kuzicim inşallah.Umudumuzu yitirmiyoruz ..SEFİL ve DDM kızlar Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah, valla Darkınlıfe ve sizlerin haberleri çok mutlu etti ve umudumu canlandırdı, darısı bizlerin başına inşallllahhha.s. hepinize maşallah
:))))) İlahi bebeklik :)))günaydın..darka çok sevindim yaa ne güzel .....,:))
kızlar benım ilk tedavim adetle sonuçlandı:))evet kızlar dün adet oldum ..ama olsun daha yolun başındayım:)ben diyorumki madem tedavi oluyorum şöyle ikiz üçüz dördüz beşiz olsun demi ama:)))))geçen ay bir tane yumurtam oluşdu:)) ay kızlar şaka bi yana sağlıklı olsun yeter benim için ama olursada sevinirim hihihihihihih
pazartesi dr gidecem bakalım ne yapacak gene ultrosona girecem kesin :) alışdım artık yat aç :))))) özledimde dr ları:))))hhihiiiihihihhihihi
inşallah kist falan olmamışdırda hemen tedaviye başlanır :)
Senin hesapladığın gibi hesaplarsak benim dr. da pazartesi 500 lerde olmasını bekliyo çoğul olabilir mi diyosun?inşallah canım.seninde 3.haftada 500lerde seninde çoğol gibi duruyor ama bakalım
Ama canım doğru olan hesap dr.ların dediği gibi Son adete tarihine(Sat) göre söylüyorsun.ya kızlar o öyle hesaplanmıyo.öyle diyorlar ama.....bana çok mantıksız geliyor.ne gün aşılama yapıldıysa ogünden saymaya başlanır bence.çünkü bizim normal değilki.aşılama gününden önce tutma ihtimali olmadığına göre.....benimde bugün 27.günüm kaç haftalık oluyor o hesaba göre...bunu sormayı unutmuşum doktora
Canım tutumuştu pek bi belirti olmadı bende zaten.Aşılamalardan farksızım.Tek fark göğüsleri elleyinceki ağrı adetten bi gün önce bitiyordu benim şimdi bitmedi.Bugün adet günüm normalde .Ama ellemeden ağrı yok bende.kızlar ya sizin için çok sevindim.benimde bugün aşılamamın 20.günü adetiminde 30.günü daha adet olmadım.bu kadar gecikme olabilir mi?test yapmayı düşünüyorum yarın.ama hiç gebelik belirtisi yok.yardım edin aşılamam tutmuş olabilir mi?
Evet galiba ilk olacak canım .Teşekküeler güzel dilekler için.Darkcım selam,seninle ilk kez konuşacağız öyle değil mi? Canım seni de yürekten kutluyorum. Sana da Rabbim bedenen,ruhen,zihnen sağlıklı ve hayırlı günlerini göreceğin yavrularını sorunsuz bir hamilelik döneminden sonra kucaklamanı nasib etsin. Sayılı gün çabuk geçer derler,hamişliğin tadını iyi çıkarın.Ayakkabılarınızın altına bizim isimleri de yazarsanız ben kendi adıma çok sevinirim :--))))))))))
ddm cim sana bısey soracagım aşılama yapıldıgından berı kasıklarımda agrı ve gazım var tuvalete gırdıgımdede akıntı gelıyor bıraz hafıf kanlı gıbı çok korkuyorum bunlar normalmı canım
Canım o kan benim aşılamamda da gelmişti arkadaşlar normal demişti.Sıkma Canını.Olabiliyormuş.Ben bu ay ilişkiden 5 saat sonra felan kan geldi.Bişey olmadı bak Allahın izniyle.Yeterki olacak olsun.1 2 kere geldı anladım ya kan degılde pembemsı gıbı akıntı korkuyorum ya
Hemen pes etme adet gibi bi şeyler hissediliyo zaten.Anlaşılır bi belirti yok bende.Aşılamada ben bulantı bile hissediyodum düşün yani daha yoğun olabiliyodu bişey yokken :))ben 3. yü yaptırdım diğer ikisinde tutmamıştı.Adet günüm yarın ama belirtileri başladı bile.Çok canım sıkıldı yine olmadı sanırım.:1no2:
Çıkmaz Bekle canım biraz daha.12. gün kan yaptır.uzuldum canım benım ılk aşılamam ve ıcımde tutmıcak gıbı bı hıs var sankı oyuzden moralım çok bozuk 18 inde test yapıcam bakalım doktor adet gıbı agrıların olabılır dedi ama allahım yardım etsin tum bebıs ısteyenlere 12 gun sonra test yapdedı ama duramıyorum ya vakıt gecmıyor eczeneden alıp test yapsam cıkarmı ya
Melekcim sağol güzelim ya Tatlı anneler olucas biz :))))kızlar bugün bir girdim siteye ne güzel haberler aldımmmmm yaaaa...
ddm sefilllll darkinlifea.s. hepinize tebriklerrrrr güzel anne adayları.. Allah sağlıcaklada kucağınıza almayı nasip etsin...
bu ay çok berekteli bir aymış yaa daha yokmu artırannnn:roflol::dance:
kızlar bizler içinde dua edin olurmu...
kendinize iyi bakın tatlı annişlerrrrŞeniz
Canım herşeye hazır olmalısın.Sonuç ne olursa olsun hazırım diyebilmelisiniz.yanı aşılamının 7 gunumu çok heyecanlıyımya eşimde çok umutlu bakalım
kayra06 benimde geçen ay aşılamam olmuştu ama tutmadı doktor tutmazsa 2.gün gel demişti.reglimle ilgili bazı şikayetlerim vardı,onları anlattım her ihtimale karşı gebelik testi yaptı negatif çıkınca muayeneye aldı.aşılamada çok yumurta gelişimi olduğu için kalanlar kist oluşturmuş.bu ay boş geçelim dedi.ilaç bile vermedi önemli olmadığını söyledi ama istersen doktorunla tekrar konuş.en azından için rahatlar.
Esracım aşılamadan sonra kafana takılan kanla ilgili oku bakalım bi:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=123660
saol canım ihşallah 10 gun gecermı :1closedeyes:
Bende öyle derdim 3. aşılama için ramazan bayramından sonradır bekliyorum bak :)))
Ama son 10 gün son 5 gün 3 gün ne zordur bilmem mi:)
Allah sabır versin uğraşlar bul kendine.Vücudunu dinleme canım.İnşallah olacak.
Benimki açık pembe bişeydi ,hafif kandı taze temiz pembe.canım saolasın kan deyılde boyle akıntı da lekelenme gıbı bısey yoksa oyle kırmızı bı kan akmadı yanı kasık agrılarım var ve çok gaz yapıyor
Seninki leke tarzıysa seninki tutunuyodur kesin bitanem ya:)
Bekle canım 10 günden sonra çıkabilir ama en iyisi en az 12. gün en garantisi de 14. gün yapılanı.dark´
ya benimde acayip kafam karıştı. bir yandan şeytan dürtüyor kan testi yaptır diye. birde düşünüyorum aşılama yapılalı 9 gün oldu çıkmaz diye. kendimi zor tutuyorum valla. şimdi seninde benim gibi olduğu için ümitleniyorum. ama pek inancım yok aslında. çünkü hiç bir belitrim yok.
off geçermi bu bir hafta
İnşallah sewincimiz kat kat artar :hooray:
darkin aşılamanın 17.günü yaptırdım ben yani aşılamam ayın 11inde yapılmıştı 492.1 çıktı.kaç haftalık benim. canım birde bişi soracam.benim dün kontrolümde 2tane göründü.15gün sonra diğer kontrolüm.başka bebiş çıkmaz heralde dimi.dün görünürdü dimi olsaydı........3yumurta ile yapıldı daha gelişen 3tane daha vardı ya...
Canım aşılamanın olduğu ay en son ne zaman adet oldun?
O tarihe göre hesaplayacağız.
Ben mesela en son 11 şubatta olmuşum yani 4 haftalık ediyo.
Bende öyle derdim 3. aşılama için ramazan bayramından sonradır bekliyorum bak :)))
Ama son 10 gün son 5 gün 3 gün ne zordur bilmem mi:)
Allah sabır versin uğraşlar bul kendine.Vücudunu dinleme canım.İnşallah olacak.
Benimki açık pembe bişeydi ,hafif kandı taze temiz pembe.
Seninki leke tarzıysa seninki tutunuyodur kesin bitanem ya:)
Bekle canım 10 günden sonra çıkabilir ama en iyisi en az 12. gün en garantisi de 14. gün yapılanı.
İnşallah sewincimiz kat kat artar :hooray:
Canım aşılamanın olduğu ay en son ne zaman adet oldun?
O tarihe göre hesaplayacağız.
Ben mesela en son 11 şubatta olmuşum yani 4 haftalık ediyo.
aşılama olalı bugun 3 gunu tutunmaya baslarmıki?
aşılama olalı bugun 3 gunu tutunmaya baslarmıki?
Yok sanmam en erken 6-7 günde tutunuyor bildiğim kadarıyla.
Takılma bence fazla bu konuya bunlar engel değil inan.
Belki başka bi yumurtan vardı yeni çatladı o da olabilir.
Bende üzülmüştüm ilişkiden 5 saat sonra kan gelince.yaptığımızda boşa gitti demiştim içinden.Ama gitmemiş.
Olur olur tutar canım düşünme bunları,bebeğini düşüne gelmesi için izin ver ona.
Sıkarsan kendini iyi olmaz.
Bende üzülmüştüm ilişkiden 5 saat sonra kan gelince.yaptığımızda boşa gitti demiştim içinden.Ama gitmemiş.
Olur olur tutar canım düşünme bunları,bebeğini düşüne gelmesi için izin ver ona.
canım çok saol moral verdın bana doktor çogul gebelık şansında var demıstı çok heyecanlıyım oyuzden hayatta encok ıstedım sey ıkız bebek allahım ihşallah nasıp eder
canım çok saol moral verdın bana doktor çogul gebelık şansında var demıstı çok heyecanlıyım oyuzden hayatta encok ıstedım sey ıkız bebek allahım ihşallah nasıp eder
Hayırlısı olsun canım inşallah....
kayra06 benimde geçen ay aşılamam olmuştu ama tutmadı doktor tutmazsa 2.gün gel demişti.reglimle ilgili bazı şikayetlerim vardı,onları anlattım her ihtimale karşı gebelik testi yaptı negatif çıkınca muayeneye aldı.aşılamada çok yumurta gelişimi olduğu için kalanlar kist oluşturmuş.bu ay boş geçelim dedi.ilaç bile vermedi önemli olmadığını söyledi ama istersen doktorunla tekrar konuş.en azından için rahatlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?