Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm merhaa sana sormak istedigim bişey var.ben bu ay tekrar asılama olacagım.sefildende istedim.su an regimin ilk günü pzts ignelere baslıyorum.dr.degiştirdim.senden istedigim igne dozlarını hatırlıyorsan bana yazarmısın..?en azından dr.öneride bulunurum.bu arada sen nasılsın?umarım hersy yolundadır cnm bebeisleremucuks

Oluyor bu kistler kızlar.İlaçlardan dolayı.Takılmayın çok fazla daa,sonra bebek çıkmasın bi de :)))))[/QUOTE]

darkinlife inşallah canım ya
iyi dileklerin için teşekkür ederim a.s.

6gün 75.2gün 50.2gün 25.bu şekilde yaptım tatlım.inşallah bu defa olur bitanem.sende kavuşursun bebişine

İnşallah gerçekleşir canım da senin çığlıklarını da duyarız .
darkcım 28ocak son adetim bitanem
Tamam canım şimdi bi de senin aşılama yaptırdığın günü bulup hesap yapayım.Buralarda bi yerlere yazmıştın .

insallah bitanem...bu benim bu sezonki son şansım.nisanda antalyaya gidiyoruz.kasıma kadar yokum.bulundugum yerde sadece saglık ocagı var.tedavi için daha 5 saatlik yola gitmem gerek,olmazsa tekrar kısa ankaraya gelince baslarım.cevabın için saol bitanem....senin igne olayın 10 gün sürmüş sanırım.cnm sen özelde mi?yoksa has.yaptırdın?
6gün 75.2gün 50.2gün 25.bu şekilde yaptım tatlım.inşallah bu defa olur bitanem.sende kavuşursun bebişine

Esracım yaaa
ben sana döllenmeyi 5-6 gün dedim ama ben bugün bi yerde şöyle okudum.Döllenen yumurta 3-4 gün sonra rahim boşluğuna düşer diyordu.
Seninde tam bu günler mi kan gelmişti canım?

canımmm benim doktordan yana hiiiççç şansım yok.neden diyeceksin?sonucu ögrendigim ilk gün dr.aradım,yanıma gel plan yapalım üzülme cnm dedi.bir hevesle esimle yanına gittik.acaba ne söyleyecek diye...ümüt işte,bana tüp bebek yapalım fiyat şu kadar dedi.yani;paracı oldugunu bir kez daha anladım.benim tüp bebek için bir durumum olmadıgını söylemişti diger doktorlar...esim saglıklı ve bende pcosum asılama sansım yüksek.ama tek yumurta geliştirmesi kafamda zaten hep soru işareti olmustu..simdi ilaclarım var.epey arttı.bu asılamamamı has.yaptıracam.bu sefer daha az panik durumdayım.gözümdeki ısıltı gitti.2 gündür acıklı türk filimi gibiyimmmm
İnşallah gerçekleşir canım da senin çığlıklarını da duyarız .

Tamam canım şimdi bi de senin aşılama yaptırdığın günü bulup hesap yapayım.Buralarda bi yerlere yazmıştın .

Bizim dr.da şaşkın walla bebeğe kist dedi ilaç yazacaktı.Biliyo bebek istediğimizi .Allahtan biz dikkatliyiz.
Değiş bencede paracıysa hayır gelmez zaten ondan.sıkma canını bak herkes kavuşuyor sende bi adım daha yaklaştın.

evet bitanem zaten sekreterini aradım.asılama raporumu istedim.hastaneye gitmek ölüm zaten ama ne yapayım.bu sefer para harcamak istemiyorum.canım yaaa...seninkine halen aklıma geldikçe içim kıpır,kıpır ediyor.masallahnasıl ögrendin kist olmadıgını cnm:teytey:

Eşim dedi ki ilaç kullancak ama biz bu ay korunmadık ya hamileyse dedi.
Normalde hemşireden tüm testleri istedi betaya gerak yok dedi.
eşim öyle deyince tamam beta da yaptıralım.Çıkmazda adet gecikirse yine yaptırırız dedi.İlaçları da adetten sonra başlarsın dedi.
Kan testi yaptım ve öğrendimm.Darısı başına böyle bir sürprizle yaşarsın umarım.
Bugün gözüm bu konudaki ilk mesajıma takıldı.Ben bi mucize bekliyormuşum zaten ve geldi:))
Ne hayal edersek onu yaşıyoruz.
Yarın görüşürüz canım öptüm...

özelde canım benim...............

darkın 11ŞUBATTA aşılama tarihim CANIM

Evet canım bende buldum onu diğer sayfalardan senin takvim şöyle
28 ocak Sat
11 şubat aşılama
27 şubat kan testi(Aşılamadan 16 gün sonra)>>>>492

Benimki de şöyle tahmini:
11 şubat Sat
21 şubat beraberlik jeyyar
3 mart kan testi(beraberlikten 11 gün sonra 36-----14 gün sonra 170)>>>>>:uhm:

Canım benimde 16 gün 2 katı kadar yükselirseeeeeeeeeeeee walla güzel bir sayı çıkar :teytey::teytey::teytey::dance::dance:

Esracım yaaa
ben sana döllenmeyi 5-6 gün dedim ama ben bugün bi yerde şöyle okudum.Döllenen yumurta 3-4 gün sonra rahim boşluğuna düşer diyordu.
Seninde tam bu günler mi kan gelmişti canım?

canım 2.3 günlerde geldı bıdahada gelmedi kan degılde akıntı geldı akıntının rengı oyleydi

Moralim çok bozuk yaaa:çok üzgünüm: sabah rüyamda tüp bebek raporunu elime verdi doktor ve kapının sesine uyandım.Eşim nöbetci eczane bulup test almış.Hemen yaptım ve ikinci çizgi çıkmadı.Zaten her an edet olacakmış gibi karnım ve belim ağrıyor.Ben artık pes ettim bu kadar uğraş yeter sanırım.Çok yoruldum ve psikolojim bozuldu:a015:

canım 2.3 günlerde geldı bıdahada gelmedi kan degılde akıntı geldı akıntının rengı oyleydi

Anladım o zaman aşılamada zedelenen bi yer olmuştur.Ondan rengi öyledir.
Neyse de önemli değil bunlar zaten.Olacak olack.

Petekçim ne zamandı adet günün? Olman gereken, kaç gün geçti?

Geçmedi aslında adet günüm bugün ama ben dayanamayıp yaptım testi en azından bu bekleme stresi bitsin ekndimi en kötüsüne hazırlayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…