- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.501
darkin aşılamanın 17.günü yaptırdım ben yani aşılamam ayın 11inde yapılmıştı 492.1 çıktı.kaç haftalık benim. canım birde bişi soracam.benim dün kontrolümde 2tane göründü.15gün sonra diğer kontrolüm.başka bebiş çıkmaz heralde dimi.dün görünürdü dimi olsaydı........3yumurta ile yapıldı daha gelişen 3tane daha vardı ya...
6gün 75.2gün 50.2gün 25.bu şekilde yaptım tatlım.inşallah bu defa olur bitanem.sende kavuşursun bebişinecnm merhaa sana sormak istedigim bişey var.ben bu ay tekrar asılama olacagım.sefildende istedim.su an regimin ilk günü pzts ignelere baslıyorum.dr.degiştirdim.senden istedigim igne dozlarını hatırlıyorsan bana yazarmısın..?en azından dr.öneride bulunurum.bu arada sen nasılsın?umarım hersy yolundadır cnm bebeisleremucuks
Canım son adet tarihini yaz bana lütfen......ddm tamam mı canım?
Tiny canım belirti çok olmuyo.
Kıslar idrar testi yaptım silik çıktı.Demek sabahki idrarla yapsam tam çıkardı :)
Yarın sabah yapayım bi de.Bugün tam adet günümdü.
İnşallah gerçekleşir canım da senin çığlıklarını da duyarız .DARKİİİNNNNN CNMMMMM COOOOK MUTLU OLDUM SENİN ADINAAAA inan kendime yeni, geldim sayılır.ama halen arada bir kendimi tutamayıp aglıyorum.bide üzerine babannemin saglık sorunu beni cokk sarstı.ben bu ay tekrar asılama yaptırıyorum.kızlaaar dua edin bana cnm bugünlerin tadını cıkar.Sağol canım bencede hemen yaptır aşılamanı beklemen için bi sebep yok.Bakma ben fırsat bulamadım aylarca ondan gecikti.Üst üste şans daha fazla oluyormuş.Zaten ilkinde çoğunlukla dr. un seni ve bünyeni tanırmış.
Darısı başına olur inşallah.
Oluyor bu kistler kızlar.İlaçlardan dolayı.Takılmayın çok fazla daa,sonra bebek çıkmasın bi de :)))))
darkinlife inşallah canım ya
iyi dileklerin için teşekkür ederim a.s.
Tamam canım şimdi bi de senin aşılama yaptırdığın günü bulup hesap yapayım.Buralarda bi yerlere yazmıştın .darkcım 28ocak son adetim bitanem
6gün 75.2gün 50.2gün 25.bu şekilde yaptım tatlım.inşallah bu defa olur bitanem.sende kavuşursun bebişine
İnşallah gerçekleşir canım da senin çığlıklarını da duyarız .
Tamam canım şimdi bi de senin aşılama yaptırdığın günü bulup hesap yapayım.Buralarda bi yerlere yazmıştın .
canımmm benim doktordan yana hiiiççç şansım yok.neden diyeceksin?sonucu ögrendigim ilk gün dr.aradım,yanıma gel plan yapalım üzülme cnm dedi.bir hevesle esimle yanına gittik.acaba ne söyleyecek diye...ümüt işte,bana tüp bebek yapalım fiyat şu kadar dedi.yani;paracı oldugunu bir kez daha anladım.benim tüp bebek için bir durumum olmadıgını söylemişti diger doktorlar...esim saglıklı ve bende pcosum asılama sansım yüksek.ama tek yumurta geliştirmesi kafamda zaten hep soru işareti olmustu..simdi ilaclarım var.epey arttı.bu asılamamamı has.yaptıracam.bu sefer daha az panik durumdayım.gözümdeki ısıltı gitti.2 gündür acıklı türk filimi gibiyimmmm
Bizim dr.da şaşkın walla bebeğe kist dedi ilaç yazacaktı.Biliyo bebek istediğimizi .Allahtan biz dikkatliyiz.
Değiş bencede paracıysa hayır gelmez zaten ondan.sıkma canını bak herkes kavuşuyor sende bi adım daha yaklaştın.
insallah bitanem...bu benim bu sezonki son şansım.nisanda antalyaya gidiyoruz.kasıma kadar yokum.bulundugum yerde sadece saglık ocagı var.tedavi için daha 5 saatlik yola gitmem gerek,olmazsa tekrar kısa ankaraya gelince baslarım.cevabın için saol bitanem....senin igne olayın 10 gün sürmüş sanırım.cnm sen özelde mi?yoksa has.yaptırdın?
darkın 11ŞUBATTA aşılama tarihim CANIM
Esracım yaaa
ben sana döllenmeyi 5-6 gün dedim ama ben bugün bi yerde şöyle okudum.Döllenen yumurta 3-4 gün sonra rahim boşluğuna düşer diyordu.
Seninde tam bu günler mi kan gelmişti canım?
canım 2.3 günlerde geldı bıdahada gelmedi kan degılde akıntı geldı akıntının rengı oyleydi
Moralim çok bozuk yaaa:çok üzgünüm: sabah rüyamda tüp bebek raporunu elime verdi doktor ve kapının sesine uyandım.Eşim nöbetci eczane bulup test almış.Hemen yaptım ve ikinci çizgi çıkmadı.Zaten her an edet olacakmış gibi karnım ve belim ağrıyor.Ben artık pes ettim bu kadar uğraş yeter sanırım.Çok yoruldum ve psikolojim bozuldu:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?