- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.521
Geçmedi aslında adet günüm bugün ama ben dayanamayıp yaptım testi en azından bu bekleme stresi bitsin ekndimi en kötüsüne hazırlayım dedim
Canım adetin gelince zaten üzüleceksin neden acele edip bu kadar işkence çekiyosun ki bence umut et olacağını düşün.Tamam adet olursan hayal kırıklığı oluyor ama olsun o bi kaç günki heyecan bile güzel.Geçmedi aslında adet günüm bugün ama ben dayanamayıp yaptım testi en azından bu bekleme stresi bitsin ekndimi en kötüsüne hazırlayım dedim
Dark şimdi Benim Kaç Haftalik Oluyo Ya
Moralim çok bozuk yaaa:çok üzgünüm: sabah rüyamda tüp bebek raporunu elime verdi doktor ve kapının sesine uyandım.Eşim nöbetci eczane bulup test almış.Hemen yaptım ve ikinci çizgi çıkmadı.Zaten her an edet olacakmış gibi karnım ve belim ağrıyor.Ben artık pes ettim bu kadar uğraş yeter sanırım.Çok yoruldum ve psikolojim bozuldu:a015:
Moralim çok bozuk yaaa:çok üzgünüm: sabah rüyamda tüp bebek raporunu elime verdi doktor ve kapının sesine uyandım.Eşim nöbetci eczane bulup test almış.Hemen yaptım ve ikinci çizgi çıkmadı.Zaten her an edet olacakmış gibi karnım ve belim ağrıyor.Ben artık pes ettim bu kadar uğraş yeter sanırım.Çok yoruldum ve psikolojim bozuldu:a015:[/Q
canım kantestinde belli olur idrar için erkenn. inşallah olumlu sonuç alırsın
Destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.Sizlerde olmasanız konuşamaktan ,derdimi anlatamamaktan depresyona girerdim heralde.İnşallah dediğiniz gibi ben yanılıyorumdur ve hamileyimdir.Nolur dua edin:çok üzgünüm:
Senin 5 hafta 6 günlük çıktı.Yani 6 haftalık.Yarın 7. hafta olacak.Dark şimdi Benim Kaç Haftalik Oluyo Ya
darkinnnnnnn CANIM NASILSIN. HEYECANLISINDIR YARIN KESEYİ GÖRECEKSİN ASLINDA SANIRIM GÖRMÜŞSÜN DAHA ÖNCE DOKTOR KİST SANDIĞINA GÖRE HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUM. BİZİM İÇİNDE DUA ET CANIM
Destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.Sizlerde olmasanız konuşamaktan ,derdimi anlatamamaktan depresyona girerdim heralde.İnşallah dediğiniz gibi ben yanılıyorumdur ve hamileyimdir.Nolur dua edin:çok üzgünüm:
CANIM BENCE AŞILAMAYA GEÇ.HEMEN İHAP TEDAVİ İLA ÇOK NASİP HAMİLE KALAN.BENDE 6AY GÖRDÜM HAP TEDAVİSİ AMA HİÇ Bİ İŞE YARAMADI.BAK İLK AŞILAMADA OLDU.OYÜZDEN DİYORUMcanım öylede olabılır ben tam bılmıyorum ama duyduklarım böyle bende asılama istiyorum ama doktorum tutturdu yumurta takıbı ganophene ve pregly((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?