Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Geçmedi aslında adet günüm bugün ama ben dayanamayıp yaptım testi en azından bu bekleme stresi bitsin ekndimi en kötüsüne hazırlayım dedim

Canım acele etmişsin test için.
Birçok kişide gebe olsa bile uzun süre pozitif çıkmıyormuş.Bakma sen bizim çıktığına.

Yarına kadar olmazsan yarın kan testi yaptırabilirsen yaptır mutlaka.

Üzme kendini hemen böyle bekle biraz daha.Belirtiler yanıltıcı canım.

Geçmedi aslında adet günüm bugün ama ben dayanamayıp yaptım testi en azından bu bekleme stresi bitsin ekndimi en kötüsüne hazırlayım dedim
Canım adetin gelince zaten üzüleceksin neden acele edip bu kadar işkence çekiyosun ki bence umut et olacağını düşün.Tamam adet olursan hayal kırıklığı oluyor ama olsun o bi kaç günki heyecan bile güzel.
Ben her seferinde umut ettim.Bu ay bile 2 kere yapmamıza rağmen(canım çok acıyordu çünkü) yine de umut ettim.Bak olabiliyor yani gerçek bir mucize hemde.
Bence şimdilik hayaller kur.Olmazsa birlikte üzülürüz bi kaç gün.Sonra daha da güçlü bir şekilde yeni aya hazırlanırsın moral olarak.Olurmu canım?

Dark şimdi Benim Kaç Haftalik Oluyo Ya

ddm senin 7 haftan sanırım.Baya büyütmüşsün bebişi :)
Ben bugün hafta hesaplayan bi yer bulup kendiminkini hesaplatayım.Seninkini de hesaplatırım tamam mı canım.

peteknurcum canını sıkma
allah bizlerede nasip edicek
herkesin beklemediği bir anda oluyo
benimde 1. aşılamam tutmadı ama burda iyi haberleri alınca insan daha çok ümitleniyo

darkinnnnnnn CANIM NASILSIN. HEYECANLISINDIR YARIN KESEYİ GÖRECEKSİN ASLINDA SANIRIM GÖRMÜŞSÜN DAHA ÖNCE DOKTOR KİST SANDIĞINA GÖRE HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUM. BİZİM İÇİNDE DUA ET CANIM

Destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.Sizlerde olmasanız konuşamaktan ,derdimi anlatamamaktan depresyona girerdim heralde.İnşallah dediğiniz gibi ben yanılıyorumdur ve hamileyimdir.Nolur dua edin:çok üzgünüm:

:teselli:CANIM BENİM İNŞALLAH HERŞEY İSTEĞİN GİBİ OLUR...

Dark şimdi Benim Kaç Haftalik Oluyo Ya
Senin 5 hafta 6 günlük çıktı.Yani 6 haftalık.Yarın 7. hafta olacak.

Benimde 3 hafta 6 gün :Bende 4. haftayı yarın bitiriyorum. Aramızda 2 hafta var ayyy ne güzel oldu :))

canım kantestinde belli olur idrar için erkenn. inşallah olumlu sonuç alırsın[/QUOTE]

Kan testi yaptır petek yarında gelmezse Akdaşın dediği gibi kanda çıkar şimdilik.

darkinnnnnnn CANIM NASILSIN. HEYECANLISINDIR YARIN KESEYİ GÖRECEKSİN ASLINDA SANIRIM GÖRMÜŞSÜN DAHA ÖNCE DOKTOR KİST SANDIĞINA GÖRE HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUM. BİZİM İÇİNDE DUA ET CANIM

:dance:Çok heyecanlıyım canım dua edin herşey yolunda olsun yarın.

İnşallah yanılıyorsundur canım benim.

peteknur hakkımızda inş. hayırlısı olur
bende dr.gittim ve banada yumurta takibiyle çatlatma iğnesi önerdi bende bu ay heyecanlıyım.bakalım iyi haberlerini bkliyoruz.

Bakalim Darkcim Seninkiler Kaç Tane.ama Senin Normal Yolla Oldu Tektir Muhtemelen...hem Sonucunda Teke Yakin .sağlikli Ve Sihhatli Olsunlarda....

arkadaşlar konusunuda açtım kimse yanıt vermedi
bari burdakilere soriim dedim.benim yumurtam gelişio ve de çatlıyo.herşey normal bende ve eşimde.aşılama
yaptırcam 1 ay sonra.aşılamada
yapılan o karından iğneler falan banada yapılcakmı yoksa
normal takipmi yapılcak.ya meraktayım lütfen
bişiler yazın bana...

bu ay aşılama dada keramet var maşaallah yaa ben asılama istiyommmmmm acaba sperm sonucu kötü mü çıksaki :jeyyar:

onu sevıyorum o işi doktorun ayarlıyo sanırım bazılarına göbekten igne vermıyolar bazılarına verıyolar ama göbekten igne olunca daha etkılı oluyo sanırım

canım öylede olabılır ben tam bılmıyorum ama duyduklarım böyle bende asılama istiyorum ama doktorum tutturdu yumurta takıbı ganophene ve pregly ((
CANIM BENCE AŞILAMAYA GEÇ.HEMEN İHAP TEDAVİ İLA ÇOK NASİP HAMİLE KALAN.BENDE 6AY GÖRDÜM HAP TEDAVİSİ AMA HİÇ Bİ İŞE YARAMADI.BAK İLK AŞILAMADA OLDU.OYÜZDEN DİYORUM

canım öylede olabılır ben tam bılmıyorum ama duyduklarım böyle bende asılama istiyorum ama doktorum tutturdu yumurta takıbı ganophene ve pregly ((

anladım canım ama doktor istemıyoo spermıyogram testı verdık o kötü çıkarsa anca ozaman asılama dedı ne yalan söylıyım kötü çıksa barı jeyyar çünkü ben baska ıle gıdıyom tedavı ıcın ve calısıyorum cok zor olacak 4 ay gördüm zaten ganophene tedavısı neymiş 6 aya tamamlanacakmış hihhhh

2,5 yıl oldu azda degılkı beklesek zaten eşimin yaşı 31 ne zaman baba olacakta ne zaman büyütecek onlara göre hava hoş 60 dada baba olunurmuş olunur ama genc baba olmak gıbı olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…