- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.541
KAÇ YUMURTAN OLUŞUYO PEKİ CANIM HAPLA.BENİM HEP 1TANE OLUŞTU 6AY BOYUNCA.İĞNEYLEDE MAŞALLAH İKİZ...anladım canım ama doktor istemıyoo spermıyogram testı verdık o kötü çıkarsa anca ozaman asılama dedı ne yalan söylıyım kötü çıksa barı jeyyar çünkü ben baska ıle gıdıyom tedavı ıcın ve calısıyorum cok zor olacak 4 ay gördüm zaten ganophene tedavısı neymiş 6 aya tamamlanacakmış hihhhh
CANIM YA 14TE AZ Bİ ZAMAN DEĞİL.ÜZMEK İÇİN DEĞİL AMA OLSAYDI DEĞER BİRAZ DÜŞÜK ÇIKAR YİNE ÇEIKARDI.YİNEDE ALLAHIN TAKTİRİ HİÇ BELLİ OLMAZ.HAYIRLISI OLSUN.arkadaslar 23 subatta ılk asılamamı yaptırmıstım dun kan testı yaptırdım 0,1 cıkmıs doktorum 14, gun erken dedı salıya kadar bekle regli olmazsan bıdaha kan testı ver dedı sızce 14, gun bukadar dusuk olması normalmı yanı olma sansı varmı bos yere umıtlenmek ıstemıyorummmmm
SEN YİNEDE İÇİ RAHAT TUT NASİPSE ZATEN OLUR.NORMALDE 12.GÜNDE ÇIKIYOR DİYORLARYA.BEN 17.GÜN YAPTIRMIŞTIMoff ya bu doktor benı depresyonamı sokmaya calısıyor acaba yanı olmayacak bırsey ıcın neden umıtlendırıyor anlamıyorum
YİNE KÖTÜ DEĞİL 3Ü GÖRÜYORSAN İYİ.NASİP BİRAZDA HAYATIM.OLACAĞINA İNAN HERZAMAN İÇİN.canım 3 tane 1 tane gelısıyodur her ay baska hep sol tarafımda gelıstı hiç sagımda gelısmıyordu ne dendır bılmem
NİYE İLİŞKİYİ YASAKLADI.BENİM YİNEDE AŞILAMADAN 1GÜN SONRA MUTLAKA İLİŞKİ DEDİ.TATLIM O SENİN YUMURTALARININ GELİŞİMİNE BAĞLI.TABİ ONU DOKTOR DAHA İ BİLİR.BENDE HESAPLADIM ŞİMDİ ADETTEN 14GÜN SONRA YAPILMIŞ BENİMDE.AMA BU SANMIYORUM HERKESİN HERKESİN 14.GÜNÜ DENK GELSİN.ÇATLATMA İĞNESİ FALAN YAPILMADI SANIRIM SANA.ÇATLAMAYA BAŞLAMIŞ DEDİYSE DEMEKKİ DOĞRU ZAMANDA YAPILMIŞ.OLACAĞI VARSA OLUR.BUNLARI TAKMA.ONA BAKILIRSA HERKESİN AŞILAMASI ÇATLATMA İĞNESİNDEN 36SAAT SONRA YAPILIYORMUŞ.BENİMKİDE 24SAAT SONRA YAPILMIŞTI.HERKES NİYE ÖYLE DİYORDU.BENİMDE ÇOK MORALİM BOZULMUŞTU.KESİN OLMIYCAK GÖZÜYLE BAKIYORDUM.AMA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ İLK DENEMEMDE OLDU.BİRAZDA NASİP ARKADAŞIMaslında suda var kafamı karıstıran ben 10 subat gecesı yanı 11 subatta reglı oldum 23 subatta asılama yaptı sadece 5 gun ganophen ıcmıstım yumurta olusmus catlamaya baslamıs dedı yaptı asılamayı benım adet tarıhım 10 11 gıbı acaba bu adam erkenmı yaptı hayır artık doktorada guvenım kalmadı herkezın 14, gun oluyomus bana 12, gun yaptı 3 gunde ılıskıyı yasakladı
off kafam karmakarısık sımdı bırde salıyı bekle
oyalanmak ıstemıyorum artık gıt gel takip catlat büyüt ne yalan söylıyım ınanmıyorum bu yumurta takıbıne
2 ay kalmış bakarsın tutar öyle deme.anladım canım ama doktor istemıyoo spermıyogram testı verdık o kötü çıkarsa anca ozaman asılama dedı ne yalan söylıyım kötü çıksa barı jeyyar çünkü ben baska ıle gıdıyom tedavı ıcın ve calısıyorum cok zor olacak 4 ay gördüm zaten ganophene tedavısı neymiş 6 aya tamamlanacakmış hihhhh
2,5 yıl oldu azda degılkı beklesek zaten eşimin yaşı 31 ne zaman baba olacakta ne zaman büyütecek onlara göre hava hoş 60 dada baba olunurmuş olunur ama genc baba olmak gıbı olurmu
arkadaslar 23 subatta ılk asılamamı yaptırmıstım dun kan testı yaptırdım 0,1 cıkmıs doktorum 14, gun erken dedı salıya kadar bekle regli olmazsan bıdaha kan testı ver dedı sızce 14, gun bukadar dusuk olması normalmı yanı olma sansı varmı bos yere umıtlenmek ıstemıyorummmmm
canım 3 tane 1 tane gelısıyodur her ay baska hep sol tarafımda gelıstı hiç sagımda gelısmıyordu ne dendır bılmem
darkım hiç gelişmedı yaaaa doktorumda (eski) sagda iş yok dedi neden ki bilmiyom sence tüpmü tıkalıdır ki
Tüpün tıkalı olsada gelişir o .Benim sol kapalıydı ya yinede gelişiyodu orda.
Seninde durumun benim gibi yarı yarıya galiba.
Hayırlısı canım öyle de olur merak etme.Ama biraz daha sabırlı olmak gerektiriyor işte.
jeyyarYaparsın sen biliyorum jeyyarben en iyisi spermleri kötü cıkarayım testin üstüne potosoph yapayım jeyyar jeyyar
darkinlife tebrikler canım hamileymişsin ben diğer sayfadaki arkadaşlarla yazışıyorum arada takipte ediyorum burayı hayırlı uğurlu olsun canım allah kucağınada almayı nasip etsin benimde sağ kanal tıkalıcanım bende kasım ve ocak aylarında iki kez aşılama yaptırdım bide geçen sene martta yaptırmıştım oda hapla olmuştu ama maalesef bi sonuç alamadık gelcek ay mikro yaptırcaz şimdi kararsız kaldım biraz dahmı beklesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?