M
MEFAYO
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.561
jeyyarYaparsın sen biliyorum jeyyar
Dur bakalım spermler çıksın o zman yaparız bunun kritiğini :roflol:
Merhaba canım sağol.darısı başına olsun inşallah.
Walla bilmem ki ne desem şimdi.
Ben zorunlu beklemiştim aslında bana kalsa hemen yapacaktım.
Olmadı engeller çıktı işte.Bende Hayırlısı böyleymiş diye kabullendim.
Şimdi mikroda kesin tutar diye bi garanti de yok ama ya hemen tutarsa o da var.
Seçenekleri iyi düşün.Kendi kendine denersin olmaz , niye bekledim dersin.
Yada olur havalara uçarsın.
Eğer acele etmenizi engelleyecek bi durum yoksa, olmasa da bi süre beklediğime üzülmem diyebileceksen bekle.
Hayırlısı olsun inşallah.
sağol canım inşallah ya benim tıkanıklık dışında bi problemim yok eşimde de bi sorun yok 5 buçuk yıllık evliyim artık benimde eşiminde sabrı kalmadı çok bekledik yapılabilcek herşeyi yaptık ben bu arada laporoskopi de oldum zaten ozaman ortaya çıktı bu ay çok umutluyum belki olur çünkü geçen ay sağdan yumurtlamıştım dr kontrole çağırmıştı büyük bi ihtimalle bu ay soldan yumurtladım benim sorun sağda olduğu için geçen ay umudum yoktu ama bu ay bi umut var bilmem neden zaten olmazsa mikroya geçeriz yeterince bekledim
arkadaslar bı sorum daha olacak sımdı ben 8 aylık evlıyı kasım ayına kadar dogum kontrol hapı ıctım pko ıcın ılk korunmadıgım ayda sistit oldum ilac ictim daha sonra aralık sonuna kadar reglı olmadım ocak ayında rahımdekı perde alındıgı ıcın yıne korunduk subat ayında asılama yapıldı sanırım tutmadı esımde hıc problem yok acaba ben 2 asılamayı yaptırmayıp yumurta takıbıyle bıraz denesemmı yoksa dırek 2. asılamayamı gecsem doktor hıc normal yolu denemedıgı ıcın acaba para ugrunamı bana bunu yapıyor demeden gecemıyorum bırde ben ozel bır tup bebek merkezınde yaptırıyorum asılamaları dogru yapmayıp benı tup bebegemı yonlendırmeye calısıyor dıyede dusunuyorum sızce ne yapayım bennnn
hormonlara bakıldı ultrason bı duzune e2 testi bırde laporoskobi ile rahimdeki perdeyi aldı en son adetin 3. gunu ganopen ıctım sabah aksam 1 tane 5 gun 12. gunu gıttım 1 yumurta gelısmıs catlamayda baslamıs dedı yaptı asılamayı sımdı salıyı bekle dıyor bakalım ne olacak muhtemelen 2. asılama dıyecektır insanda bıkere bulasınca bırakamıyor hahahaaa bagımlısı oldum asılamanın sınırlerım bozuldu resmen
tebrik msj larına cevap veremedim arkadaşlar tamda okuyamadım kusuruma bakmayın malum ayaklarım yerden kesildi. neşeliyim çok yoğun hafta sonu geçiridim. duyanlar sağolsunlar koşa koşa bendeler.bu arada darkinlife cim yarın 11 de doktora gidicem bakalım ne durumdayım. senin kese görünür yarın benimkini bilmiyorum canım gün hesaplamada banada yardımcı olurmusun 29 şubat regl günüm,14 şubat aşılama bu durumda 5 haftalık olmuyormu hesaplarıma göre. ne güzel dileklerde bulunmuşlar arkadaşlar ALLAH hepsinin yüzünü güldürsün bir melek le inşallah en kısa zamanda.
arkadaslar bı sorum daha olacak sımdı ben 8 aylık evlıyı kasım ayına kadar dogum kontrol hapı ıctım pko ıcın ılk korunmadıgım ayda sistit oldum ilac ictim daha sonra aralık sonuna kadar reglı olmadım ocak ayında rahımdekı perde alındıgı ıcın yıne korunduk subat ayında asılama yapıldı sanırım tutmadı esımde hıc problem yok acaba ben 2 asılamayı yaptırmayıp yumurta takıbıyle bıraz denesemmı yoksa dırek 2. asılamayamı gecsem doktor hıc normal yolu denemedıgı ıcın acaba para ugrunamı bana bunu yapıyor demeden gecemıyorum bırde ben ozel bır tup bebek merkezınde yaptırıyorum asılamaları dogru yapmayıp benı tup bebegemı yonlendırmeye calısıyor dıyede dusunuyorum sızce ne yapayım bennnn
HAZALIMMM nerelerdesin ?ikinci aşılamaya başlıyosun galiba.hayırlı olsun.tıp fakültesine mi gittin?allahım bu sefer yüzünü güldürsün inşallah........
canım yaaa sohbet odasında bir problem mi var yoksa benmi beceremiyorum
çok iyi olur kafama takıyorum çok ya gitmezseler diye.iki tarafta da birer tane oluşmuş.basit kist dedi doktor ilaç da vermedi.inşallah iyi sonuç alırsın bu sefer.gittiğin doktoru iyi araştırdın mı?senin eşinde bir problem yok galiba bize göre senin şansın daha yüksek bizim sayı iyi ama ileri hızlı yok.geçen sene ameliyat oldu sonuç daha da kötüleşti.2-3 ay önce keçiboynuzu kürü uygulamıştım oda iyi gelmedi ben neden bu kadar şanssızım allahım........
hazalımmm sohbet odası açıldı.hadi gel
canım bir paket demişsin ya hepsini gramajı aynı olcak demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?