Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol canım inşallah ya benim tıkanıklık dışında bi problemim yok eşimde de bi sorun yok 5 buçuk yıllık evliyim artık benimde eşiminde sabrı kalmadı çok bekledik yapılabilcek herşeyi yaptık ben bu arada laporoskopi de oldum zaten ozaman ortaya çıktı bu ay çok umutluyum belki olur çünkü geçen ay sağdan yumurtlamıştım dr kontrole çağırmıştı büyük bi ihtimalle bu ay soldan yumurtladım benim sorun sağda olduğu için geçen ay umudum yoktu ama bu ay bi umut var bilmem neden zaten olmazsa mikroya geçeriz yeterince bekledim

Bekleme canım ozaman belki mikroda hemen tutar.
Hislerin ne derse onu yap...İnşallah daha fazla beklemezsin.

arkadaslar bı sorum daha olacak sımdı ben 8 aylık evlıyı kasım ayına kadar dogum kontrol hapı ıctım pko ıcın ılk korunmadıgım ayda sistit oldum ilac ictim daha sonra aralık sonuna kadar reglı olmadım ocak ayında rahımdekı perde alındıgı ıcın yıne korunduk subat ayında asılama yapıldı sanırım tutmadı esımde hıc problem yok acaba ben 2 asılamayı yaptırmayıp yumurta takıbıyle bıraz denesemmı yoksa dırek 2. asılamayamı gecsem doktor hıc normal yolu denemedıgı ıcın acaba para ugrunamı bana bunu yapıyor demeden gecemıyorum bırde ben ozel bır tup bebek merkezınde yaptırıyorum asılamaları dogru yapmayıp benı tup bebegemı yonlendırmeye calısıyor dıyede dusunuyorum sızce ne yapayım bennnn

Hangi tetkikleri yaptırdınız??

Bu arada 8 aylık evli bir çifte hemen aşılamaya başlıyorsa kesinlikle para amacı.

Zaten normal bir çifte tanınan süre 1 yıl.Siz o süreyi doldurmamışsınız bile...

Erken bence canım.Eziyet sadece...

hormonlara bakıldı ultrason bı duzune e2 testi bırde laporoskobi ile rahimdeki perdeyi aldı en son adetin 3. gunu ganopen ıctım sabah aksam 1 tane 5 gun 12. gunu gıttım 1 yumurta gelısmıs catlamayda baslamıs dedı yaptı asılamayı sımdı salıyı bekle dıyor bakalım ne olacak muhtemelen 2. asılama dıyecektır insanda bıkere bulasınca bırakamıyor hahahaaa bagımlısı oldum asılamanın sınırlerım bozuldu resmen

Yok yok bence erken siz ilaçla deneyin şimdilik canım yıpranırsınız daha erken aşılamaya

tebrik msj larına cevap veremedim arkadaşlar tamda okuyamadım kusuruma bakmayın malum ayaklarım yerden kesildi. neşeliyim çok yoğun hafta sonu geçiridim. duyanlar sağolsunlar koşa koşa bendeler.bu arada darkinlife cim yarın 11 de doktora gidicem bakalım ne durumdayım. senin kese görünür yarın benimkini bilmiyorum canım gün hesaplamada banada yardımcı olurmusun 29 şubat regl günüm,14 şubat aşılama bu durumda 5 haftalık olmuyormu hesaplarıma göre. ne güzel dileklerde bulunmuşlar arkadaşlar ALLAH hepsinin yüzünü güldürsün bir melek le inşallah en kısa zamanda.

cnm senin adına coook sevindigimi defalarca yazdım.tekrar yazıyorum.ne mutlu sana insallah ALLAH BİZEDE NASİP EDER.CNM SANA SORMUSTUM AMA;OKUMADIN SANIRIM.BEN YARIN 2.ASILAMAYA BASLIYORUM.İGNE DOZLARINI HATIRLIYORSAN BANA YAZARMISIN....?BENDE PCOSUM YA...YENİ DR.ÖNERİDE BULUNAYIM.HERKES AYARLAYAMIYOR.DDMDE YAZDI.SİMDİDEN TESEKKÜRLER.ŞİRİN ANNE ADAYI DUA ET BİZEEEEE....Şeniz:teytey:

HAZALIMMM nerelerdesin ?ikinci aşılamaya başlıyosun galiba.hayırlı olsun.tıp fakültesine mi gittin?allahım bu sefer yüzünü güldürsün inşallah........

PINAR ARKADASIM.ÖNCELİKLE GECMİŞ OLSUN...BENDE PCOSUM VE SENİN GİBİ PARACI DR.RASTLADIM.BEN İLKASILAMAMAMI OLDUM.TUTMADI MAALESEF AMA;BURADA TUTAN ARKADASLAR COK BEN 2.5 SENELİK EVLİGİM.AMA EVLENDİGİM İLK YILDAN BU YANA TEDAVİ GÖRÜYORUM.SENİN GİBİ 6 AY ARALARLA PCOS İÇİN,DOG.KNT. KULLANDIM.CNM BU PCOSLAR İÇİN VE ADET DÜZENSİZLİGİ İÇİN;BİTKİLER VAR.İNT.ARASTIR BENCE BEN İÇİYORUM.FAYDASINI COOOK GÖRDÜM.BAK ASILAMADAN SONRA GENELDE TUTMAYAN HASTALARDA BİDE BİZİM GİBİ PCOS OLANLAR GENELDE KİST OLUSUYOR.BEN GEBE OLMADIGIMIN SONUCUNU ALIR ALMAZ İÇMEYE BASLADIM.KANAMAM GAYET KALİTELİ OLDU.BİLİYORSUNDUR...BİZİM İÇİN;BI COK ÖNEMLİ.SEN YİNE TEDAVİNE DEVAM ET BENCE,BANA KALIRSA TÜP BEBEK COOK ERKEN,DR.BANADA ÖNERDİ AMA KABUL ETMEDİM.PARA UGRUNA BİZİ HARCİYORLAR.ALLAH İŞİNİ RAST GETİRE....KUCAGIMIZA ÇİFTER,ÇİFTER VEREAMİİNNNNN

BENDE GİREMEEEDİMMM.NEYSE NASIL OLDUN?KİST İÇİN İLAÇ VERMEMİŞ SANIRIM DOKTORUN.BEN BİTKİ CAYI YAPIP İÇİYORUM.COK FAYDASINI GÖRDÜM.HERBALİST BİR AMCA ÖNERMİŞTİ.PCOS OLDUGUMU SÖYLEDİGİMDE İNAN KİST FALAN BIRKMIYOR.İSTERSEN İSİMLERİNİ YAZARIM.BÜYÜN LOKMAN HEKİMLERİNDE VAR.YARIN REGİMİN 3.GÜNÜ TAHLİL VERİCEM.İGNELERDE ARTMIŞTI.ONUN İÇİN;TEKRAR DENEYECEGİM.YOKSA BU PSİKOLOJİYLE ARA VERECEKTİM.
canım yaaa sohbet odasında bir problem mi var yoksa benmi beceremiyorum

çok iyi olur kafama takıyorum çok ya gitmezseler diye.iki tarafta da birer tane oluşmuş.basit kist dedi doktor ilaç da vermedi.inşallah iyi sonuç alırsın bu sefer.gittiğin doktoru iyi araştırdın mı?senin eşinde bir problem yok galiba bize göre senin şansın daha yüksek bizim sayı iyi ama ileri hızlı yok.geçen sene ameliyat oldu sonuç daha da kötüleşti.2-3 ay önce keçiboynuzu kürü uygulamıştım oda iyi gelmedi ben neden bu kadar şanssızım allahım........

BİTANEM EVT BENİM EŞİM MASALLAH COOK SAGLIKLIİBENDE O YÜZDEN TUTACAK DİYE COK UMUTLANDIM.AMA DR.TEK YUMURTA OLUSTURDU.ZATEN HEP KAFAMA TAKTIM BUNU İGNE DOZLARINI AYARLAYAMADI.BU SEFER CNM BEN HAS.YAPTIRIYORUM.HANDİ DR.RAST GELİRSE ARTIK...ASILAMA YİNE AYNI METODLA DEYİLMİ ZATEN....BU ASILAMAYA VERDİGİM PARALARA ACIDIM.BİTKİLER=KIRK KİLİT OTU,CİVAM PERCEM,SÖGÜTÖZÜ YAPRAGI OKALÜPTÜS,ADA CAYI,MEYAN KÖKÜ,ASLAN PENCESİ,ALTIN SARI OTU..BUNLARDAN BİR PAKET AL.HEPSİNİ HARMANLA,GÜNDE 3 BRDK.(SU BARDAGI)BİR TATLI KASIGI KAYNAMIŞ SUYUN İÇİNE KOY KAYNATMA SAKIN.5 DK DEMLENMESİNİ BEKLE,BARDAGIN İÇİNDE BEKLET İŞTE,İSTERSEN BİR KASIK BAL AT.İNAN COK İYİ GELDİ BANA...GECEN SENE DRUM BİLE İNANAMADI SENDE GECEN AY COK KİST VAR İDİ..GECMİŞ İLACMI KULLANDIN DEDİ...SÖYLEMEDİM HİÇ.KIZAR DİYE.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…