Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben artık bütün umudumu kaybettim.3. aşılamamda tutmadı üstelik spermlerde düzelmişti ve 5 tane yumurta oluşmuştu.Neyse demekki hakkımda böylesi hayırlıymış.senağlamasenağlama
Artık kendime bi iş bulup çalışmak istiyorum.Hayata beni bağlayacak bir sorumluluk lazım.Hem böylelikle kafamda bebek dışında düşünecegim bişey olur.

kızlar bugun aşılamamın 5 gunu çok heyecanlıyım ya bı belırtıde yok gibi gunlerde gecmıyor ya napıcam bılmıyorum

rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.umarım aşılaman tutar ve anneliği tadarsın.allah banada nasip etsin inşallah.bu arada bugün yeğenimde aşılama yaptırcak.inşallah tutar...aminnnn:a015:

evet btanem basladım bugün...yaa aa yeni drum yine 37.5 dan basladı.söylüyorum gecen ay doz cok düşük idi;tek yumurta olustu diye;bizim istedigimizde bu zaten dedi.ama ben söyle en azından 3 tane olsun istiyorum.acaba ben 75 denmi vursam.CADIARZU4 gün böyle devam et dedi.hani 3gün 37.5 sonra 75 vursam valla aklıma seytanlık geliyor.sen ne yaptın cnm...a.s.
HAZALIMMMMMM

başladınmı 2. aşılamayaaaaa. merak ettim seniiii

merhaba canım evet çok zor beklemek bugun 5.gun ayın 18 inde yapıcam bakalım hayırlısı olsun herkes için allahım yardım etsın tum bebiş isteyenlere

bedenini dinleme hiç sana tavsiyem ben onu cok yaptım.oluruna bırak.insaaalllaahh sonuc seni havalara ucurur.senin kac yumurta ile asılama oldu ?

valla hiç bilmiyorum kaç yumurta oldugunu doktora hıcbısey sormadımya ılk aşılamam ve hıcbı bılgım yok ama doktorum masalah dedi az doz ıgne yapmamıza ragmen baya iyi gelişmiş yumurtaların çogul gebelık şansın bıle olabilir dedi ihşallah beklıyoruz bakalım neolcak hayırlısı

canım okuma fırsatı bulamadım. dünde doktordaydım. senin sevincini de hep beraber paylaşıcaz canım takma kafana endişelerini bir kenara bırak sakin ol.ben de progon 75 -6 gün vuruldum sonra yumurtlar fazla gelişince 2 günde 50 yaptık ve en son 1 günde 25 le bitirdi.seninki çok düşük başlamış benim doktorum yüksek başlayıp sonra gelişmelerini görüp ona göre karar verdi. dün yine test yaptık bakalım sonuç bu gün alınacak duruma göre çağırırım dedi. belki de ikizde olabilir senin dedi bir önceki değerğm birz yüksek dedi senin bu sefer olacak canım ben inanıyorum sende anne olacaksın mücadele ve sabr gerekiyor birz sende bir adım daha yaklaştın canım meleğine. benimde ikinci aşılamaydı biliyorsun pcoslarda ikincide şansı dahaa.s. yüksek

hazalım
sen kaçla başaldın
ben 75 vurundum hep 12 gun boyunca bılıyorsun bende pcos lıyım
adet durumların nasıl kaç aya bır oluyorsun

niye ultrasonla bakmadı sefilcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…