- 17 Kasım 2007
- 1.531
- 229
- 163
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.601
evet btanem basladım bugün...yaa aa yeni drum yine 37.5 dan basladı.söylüyorum gecen ay doz cok düşük idi;tek yumurta olustu diye;bizim istedigimizde bu zaten dedi.ama ben söyle en azından 3 tane olsun istiyorum.acaba ben 75 denmi vursam.CADIARZU4 gün böyle devam et dedi.hani 3gün 37.5 sonra 75 vursam valla aklıma seytanlık geliyor.sen ne yaptın cnm...a.s.
kızlar dün dr gittim ve bu ay etkrardan aşılama yapılacak tekrardan klomen ve aşılama olacak ahyırlısı artık:)
canım benım inşallah bu ay tutacak bebeğin dua edicem senin içinkızlar dün dr gittim ve bu ay etkrardan aşılama yapılacak tekrardan klomen ve aşılama olacak ahyırlısı artık:)
esracım idrarda cıkmaz daha erken ama kanda cıkabılır
kızlar ya bugun aşılamamın 6.gunu ıdrar testı yapsam çıkarmı ???
canım çok acelecisinyerimseniben biliyorum beklemek zor ama 12. gne kadar sabretmen lazım. yumurta döllendiyse daha yeni rahime düşmüştür zaten. hcg yeni artacaktır.
biliyorum zor ama düşünmemeye çalış canım
ya inan elimde degıl düşünmemeye çalıstıkca ınsanın daha cok aklına gelıyor sen hamılemısın canım
benım yalama yaptı artık eskisi kadar takmıyorum
kızlar son adet tarihim 13 şubattı ve ben de 25 ve 27 şubatta çift aşılama oldum
8mart cumartesi günü kan ile baktılar sonuç 1.92 çıktı :çok üzgünüm: doktorum şuan kanda gebelik görünmüyor ama adetin geçmesini bekleyelim dedi
8 martta ilk aşılama için 13 gun .. ikinci aşılama için 11 gun olmuştu..
çok mutsuzum ya birşey varsa var yoksa yoktur niye benı hala muallakta bıraktı anlamadım :çok üzgünüm:
sayım(m/ml 22
toplam motif(a+b+c):36
progresif(a):0
viabilite 0,5
sitoplazmik artık: 22
irregülar kontur:35
akrozom molforme :7
akrozomsuz:3
TANIIIIIIIIIIIIII: ASTENOZOOSPERMİ
DARKIMMMMMM MORALIM BOZUK YORUMLARMISIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?