Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım iyiyim ben. adet olup 3. aşılamaya başlamayı bekliyorum.

bence vurma fazla doz çok aşırı büyümesi iyi değil biliyorsun. doktora sor canım.hayırlı olur bu defa umarım

kızlar ya bugun aşılamamın 6.gunu ıdrar testı yapsam çıkarmı ???

canım çok acelecisinyerimseniben biliyorum beklemek zor ama 12. gne kadar sabretmen lazım. yumurta döllendiyse daha yeni rahime düşmüştür zaten. hcg yeni artacaktır.

biliyorum zor ama düşünmemeye çalış canım

ya inan elimde degıl düşünmemeye çalıstıkca ınsanın daha cok aklına gelıyor sen hamılemısın canım

kızlar son adet tarihim 13 şubattı ve ben de 25 ve 27 şubatta çift aşılama oldum
8mart cumartesi günü kan ile baktılar sonuç 1.92 çıktı :çok üzgünüm: doktorum şuan kanda gebelik görünmüyor ama adetin geçmesini bekleyelim dedi
8 martta ilk aşılama için 13 gun .. ikinci aşılama için 11 gun olmuştu..
çok mutsuzum ya birşey varsa var yoksa yoktur niye benı hala muallakta bıraktı anlamadım :çok üzgünüm:

Canım bence erken daha 2. aşıladan sonra 14. gün yeniden yaptır beta bence.
Benim dr. hep 14. gün isterdi betayı.Belki ilki değil ikinci tutar belli olmaz bu işler.
Sen 14 gün tekrar yaptır.Umarım hamişsindir.

sayım(m/ml 22
toplam motif(a+b+c):36
progresif(a):0
viabilite 0,5
sitoplazmik artık: 22
irregülar kontur:35
akrozom molforme :7
akrozomsuz:3
TANIIIIIIIIIIIIII: ASTENOZOOSPERMİ
DARKIMMMMMM MORALIM BOZUK YORUMLARMISIN

sayım(m/ml 22
toplam motif(a+b+c):36
progresif(a):0
viabilite 0,5
sitoplazmik artık: 22
irregülar kontur:35
akrozom molforme :7
akrozomsuz:3
TANIIIIIIIIIIIIII: ASTENOZOOSPERMİ
DARKIMMMMMM MORALIM BOZUK YORUMLARMISIN

Gördüm kuzum ya((
Sen diğer sayfaya açtığın başlıktaki benim sorularımı cevapla tamam mı,Hemen panik yapmayın.

Canım yaa bizde ilk testi alınca dünyamız yıkılmıştı.Yüzde sıfır ileri hareketli yazılyodu

kılzar dün adettimin 4 günüydü ve dr gittim.ultroson ve kan istendi ...sonuçlara göre takrardan aşılama dendi ve ilaç içmeye bugün başladım...

ama dün ultrosonda sağ yumurtalıkda 2-3 af soldada af olduğunu yazdılar kağıdıma...bunun anlamı ne bilmiuorum

sizce nedir????bilen varmı genelde kadınların genelinde yazıyor ...ama nedemek bilmiorummmmmmmm

bilen varmıııııııı

derram ya sen hemşiresin belki bilirsin canım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…