- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.621
kızlar bugun aşılamamın 5 gunu çok heyecanlıyım ya bı belırtıde yok gibi gunlerde gecmıyor ya napıcam bılmıyorum
6 günde çıkmaz hemen dur ne acelen var.perşembe yaptırdım aşılamamı cıkarmı kanda bılgınız varmı ya heyecandan duramıyorumda
Canım ben gittim kese için erkenmiş.Değerim 750 çıktı bunun en az 3000 olması lazımmış alttan ultrasonla görünmesi için.Üsttense 6000mi ne dedi.SEFİL VE DARKgittinizmi doktora.güzel habaerler bekliyorum canlarımmm
kılzar dün adettimin 4 günüydü ve dr gittim.ultroson ve kan istendi ...sonuçlara göre takrardan aşılama dendi ve ilaç içmeye bugün başladım...
ama dün ultrosonda sağ yumurtalıkda 2-3 af soldada af olduğunu yazdılar kağıdıma...bunun anlamı ne bilmiuorum
sizce nedir????bilen varmı genelde kadınların genelinde yazıyor ...ama nedemek bilmiorummmmmmmm
bilen varmıııııııı
derram ya sen hemşiresin belki bilirsin canım yaaa
Ben artık bütün umudumu kaybettim.3. aşılamamda tutmadı üstelik spermlerde düzelmişti ve 5 tane yumurta oluşmuştu.Neyse demekki hakkımda böylesi hayırlıymış.senağlamasenağlama
Artık kendime bi iş bulup çalışmak istiyorum.Hayata beni bağlayacak bir sorumluluk lazım.Hem böylelikle kafamda bebek dışında düşünecegim bişey olur.
kızlar dün dr gittim ve bu ay etkrardan aşılama yapılacak tekrardan klomen ve aşılama olacak ahyırlısı artık:)
Kizlar Hatirliyomusunuz 14. Gun Beta Hcg Degerim 0,1 Cikmisti Doktor Birdaha Istemisti Bu Gun 17. Gun Ve Deger 18,1 Cok Mutluyum Ama Doktorum 2 Gun Sonra Birdaha Istedi Bu Arada Catlatma Ignesi Vurulmamistim Yani Onun Yukseltmesi Mumkun Degil,,,,,,
4.HAFTAMDI CANIM.KARNIMDAN ÇOKTA RAHAT GÖRÜNDÜ BENİM İKİZLER.FOTOĞRAFLARI BİLE VARBEN SADECE 17.GÜN YAPTIRDIM KAN TAHLİLİMİ BİDAHA İSTEMEDİ CANIM DOKTOR BENDEN.İNŞALLAH SENDE GÖRÜRSÜN.DEĞERİN YÜKSELDİĞİNE GÖRE Bİ SORUN YOK DEMEKTİR....lülülülülülü
Kizlar Hatirliyomusunuz 14. Gun Beta Hcg Degerim 0,1 Cikmisti Doktor Birdaha Istemisti Bu Gun 17. Gun Ve Deger 18,1 Cok Mutluyum Ama Doktorum 2 Gun Sonra Birdaha Istedi Bu Arada Catlatma Ignesi Vurulmamistim Yani Onun Yukseltmesi Mumkun Degil,,,,,,
kızlar ya bugun aşılamamın 6.gunu ıdrar testı yapsam çıkarmı ???
SÜPER WALLA PINARS
BENIM DE AŞILAMANIN 13. GUNU KANTESTİM 1.92 ÇIKTIDOKTOR ADETİN GEÇMESİNİ BEKLEYELİM DEDİ AMA 2 GUNDUR KAHVE Bİ AKINTI GELİP GİDİYOR KASIKLARIMDA Bİ AĞRIYO Bİ GEÇİYOR.
KEŞKE BENIMDE SENIN GİBİ Bİ MUCİZE OLSA :çok üzgünüm:
AMA HİÇ SANMIYORUM SANIRIM ADET OLUCAM :a015:
kızlar cok korktum busabah ya gece uyku uyuyamadım zaten agrıdan sabah bır kalktım felaket bı kasıkagrısı tuvalete gırdım kan geldı sonrada kustum dedım neoluyor ama ayakta duramıyorum yattımıda kalkamıyorum.ve aglamaya basladım zaten kanı gorunce bugun aşılamamın 7 .gunu hemen doktoru aradım oda gel dedi muayene ettı korkulcak bısey yok dedi kan gelmesı normal agrın olmasıda normal ama cok korktumya dıkkat et kendıne dedi agır kaldırma temızlık bıle yapma dedi hep yat dedi salı gunude test yap hamıleolabılırsın dedi bu kelımeyı duyunca ıcım nasıl rahatladı bı bılsenız allahımenkısa zamanda herkesı evlat sahıbı yapsın amin yarabbimmm
inşallah hayırlı haberini alırız haftaya bende seninle aynı zamanda yaptırmıştım aşılamamı ama bende senin gibi bişi yok kasıklarım arada bi yokluyo sadece dilerim ikimizde haftaya mutlu haber alırız.:içelim:
kızlar cok korktum busabah ya gece uyku uyuyamadım zaten agrıdan sabah bır kalktım felaket bı kasıkagrısı tuvalete gırdım kan geldı sonrada kustum dedım neoluyor ama ayakta duramıyorum yattımıda kalkamıyorum.ve aglamaya basladım zaten kanı gorunce bugun aşılamamın 7 .gunu hemen doktoru aradım oda gel dedi muayene ettı korkulcak bısey yok dedi kan gelmesı normal agrın olmasıda normal ama cok korktumya dıkkat et kendıne dedi agır kaldırma temızlık bıle yapma dedi hep yat dedi salı gunude test yap hamıleolabılırsın dedi bu kelımeyı duyunca ıcım nasıl rahatladı bı bılsenız allahımenkısa zamanda herkesı evlat sahıbı yapsın amin yarabbimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?