Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
perşembe yaptırdım aşılamamı cıkarmı kanda bılgınız varmı ya heyecandan duramıyorumda
6 günde çıkmaz hemen dur ne acelen var.
14 gün kan testi yap canım.Hayırlı olsun.
SEFİL VE DARKgittinizmi doktora.güzel habaerler bekliyorum canlarımmm
Canım ben gittim kese için erkenmiş.Değerim 750 çıktı bunun en az 3000 olması lazımmış alttan ultrasonla görünmesi için.Üsttense 6000mi ne dedi.
Hafyasonu gitcem üstten göremezse alttan bakacak..

SEFİLCİM naptı acaba??

ddm sen keseyi gördüğünde kan değerine baktımı dr. kaçıncı haftandı?

Canım ben hiç görmedim öyle birşeyyy..

peteknurcum üzülme lütfeen ve kendini bırakma
bu tedavide en önemli şey moral
kendini lütfen bukadar yıpratma
inan herşey yoluna girer

Kizlar Hatirliyomusunuz 14. Gun Beta Hcg Degerim 0,1 Cikmisti Doktor Birdaha Istemisti Bu Gun 17. Gun Ve Deger 18,1 Cok Mutluyum Ama Doktorum 2 Gun Sonra Birdaha Istedi Bu Arada Catlatma Ignesi Vurulmamistim Yani Onun Yukseltmesi Mumkun Degil,,,,,,

4.HAFTAMDI CANIM.KARNIMDAN ÇOKTA RAHAT GÖRÜNDÜ BENİM İKİZLER.FOTOĞRAFLARI BİLE VARBEN SADECE 17.GÜN YAPTIRDIM KAN TAHLİLİMİ BİDAHA İSTEMEDİ CANIM DOKTOR BENDEN.İNŞALLAH SENDE GÖRÜRSÜN.DEĞERİN YÜKSELDİĞİNE GÖRE Bİ SORUN YOK DEMEKTİR....lülülülülülü

Kizlar Hatirliyomusunuz 14. Gun Beta Hcg Degerim 0,1 Cikmisti Doktor Birdaha Istemisti Bu Gun 17. Gun Ve Deger 18,1 Cok Mutluyum Ama Doktorum 2 Gun Sonra Birdaha Istedi Bu Arada Catlatma Ignesi Vurulmamistim Yani Onun Yukseltmesi Mumkun Degil,,,,,,

Süper bir haber canım.Allah devamını getirir inşallah değerin yükselir canım.Hayrılı uğurlu olsun.Ayaklarımızı sürümeye devam :))

Evet canım değerim yükseldi.Ultrasonda yoktu daha baktı da.Ama kist biraz büyüktü.Haftasonu tekrar bakcak.

Senin 4. hafta dediğin son adet tarihinden itibaren 4. hafta değil mi?
Değilse bana Son adet tarihine göre dr. un gördüğü zamanı söyler misin?a.s.

Tatlim Benim Hesabima Göre 4.hafta.çünkü Ben şubat 11de Aşilama Oldum.ve Benim Bebişlerim Ayin 11inden Sonra Döllendi.bunun öncesi Yok.benim Aklim Buna Yatiyor.hii Normal Gebeliklerde Son Adet Dikkate Aliniyor.cuma Gittim Ben

SÜPER WALLA PINARS
BENIM DE AŞILAMANIN 13. GUNU KANTESTİM 1.92 ÇIKTI DOKTOR ADETİN GEÇMESİNİ BEKLEYELİM DEDİ AMA 2 GUNDUR KAHVE Bİ AKINTI GELİP GİDİYOR KASIKLARIMDA Bİ AĞRIYO Bİ GEÇİYOR.
KEŞKE BENIMDE SENIN GİBİ Bİ MUCİZE OLSA :çok üzgünüm:
AMA HİÇ SANMIYORUM SANIRIM ADET OLUCAM :a015:

canım sıkma canını hayırlısı olur inşallah allah ömür ve sağlık versin yeterki... bazen akıntı olsada oluyor ama sen yinede hemen ümitsizliğe kapılmaa

ze_nannn cım hııııc kendını uzme bende 3 gunde ne olabılır sankı dıyordum hatta test yaptırmaya esım zorla goturdu ve telefonda haberı verdıgınde ınananmadım hakıkatten bu bebek ısı tamamen mucıze o yuzden sende ınan bı mucıze olacagınaaa olmazsada hııııc uzulme hep hayırlısını dıle

Çok üzgünüm Çok yoruldu yüreğim ama
napim zorda olsa ayakta durmalıyım deli gibi regl olmayı bekliyorum ama hala gelmemekte direniyor...
:a015::a015:
biri dokunsa Ağlicam :çok üzgünüm:

kızlar cok korktum busabah ya gece uyku uyuyamadım zaten agrıdan sabah bır kalktım felaket bı kasıkagrısı tuvalete gırdım kan geldı sonrada kustum dedım neoluyor ama ayakta duramıyorum yattımıda kalkamıyorum.ve aglamaya basladım zaten kanı gorunce bugun aşılamamın 7 .gunu hemen doktoru aradım oda gel dedi muayene ettı korkulcak bısey yok dedi kan gelmesı normal agrın olmasıda normal ama cok korktumya dıkkat et kendıne dedi agır kaldırma temızlık bıle yapma dedi hep yat dedi salı gunude test yap hamıleolabılırsın dedi bu kelımeyı duyunca ıcım nasıl rahatladı bı bılsenız allahımenkısa zamanda herkesı evlat sahıbı yapsın amin yarabbimmm

inşallah hayırlı haberini alırız haftaya bende seninle aynı zamanda yaptırmıştım aşılamamı ama bende senin gibi bişi yok kasıklarım arada bi yokluyo sadece dilerim ikimizde haftaya mutlu haber alırız.:içelim:

selam .doktorun dediği gibi belki hamişsindir o kanda yerleşme kanaması diyorlar o olabilir.
benimde 2.aşılama sonrası (30 kasımda yapıldı ).tam hatırlamıyorum ama sanırım 1 hafta falan vardı çok seffaf kan afedersin ama sümük gibiydi.ben başladım senin gibi ağlamaya.arkası gelmedi.ondan sonra 2-3 gün sonra bu sefer koyu ama çok az kan geldi.ben gene yıkıldım.neyse onunda devamı gelmedi.
sıra geldi çattı test gününe arefe gününden 1 gün önce sabah test için kan verdim .saat 2 de test sonucunu aldım. sonucum 1582 çıktı .hamileydim .çok uzattım gerisini sonra anlatayım artık.senide böyle bi kanama olabilir.hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…