- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.641
selam .doktorun dediği gibi belki hamişsindir o kanda yerleşme kanaması diyorlar o olabilir.
benimde 2.aşılama sonrası (30 kasımda yapıldı ).tam hatırlamıyorum ama sanırım 1 hafta falan vardı çok seffaf kan afedersin ama sümük gibiydi.ben başladım senin gibi ağlamaya.arkası gelmedi.ondan sonra 2-3 gün sonra bu sefer koyu ama çok az kan geldi.ben gene yıkıldım.neyse onunda devamı gelmedi.
sıra geldi çattı test gününe arefe gününden 1 gün önce sabah test için kan verdim .saat 2 de test sonucunu aldım. sonucum 1582 çıktı .hamileydim .çok uzattım gerisini sonra anlatayım artık.senide böyle bi kanama olabilir.hayırlısı olsun
canım benımde bugun 7.günüm ihsallah dedıgın gıbıdır rahatlattın beni benımde koyu kan geldı ama suan yok kan gelmıyor nekdarlık canım şimdi
sorun ne? yani tup bebek yapilmasi icin neden olarak neyi gosteriyor
canım eşimin sperm hareketi düşük zaten hep ama bu sefer morfolojide bozulmuş o yüzdenn ...
esiminde sayi ve hareket iyi ama morfoloji bozuk %3 .senağlama
test yaptirirken hep dua ettim allahim nolur esimde problem cikmasin diye
bence erkeklerin tadavi edilmesi daha zor:1no2:
dr bizede asilama bile olmaz dedi %5 uzerine asilama yapiyolarmis bi daha spermiogram istedi
hala yaptirmadik:1no2:
biraz ara vermek istiyorum
kızlar bu morfoloji ileri hareket mi oluyor
canımsence tıp fakultesındekı spermıyograma ne kadar güveneyım cok kötü cıktı yaa [/QUOTE
valla canım seni takip ediyorum. inşallah bir an önce bebişlere kavuşuruz hepimiz.fakülteden fakülteye değişiyordur mesala bizim buradakinde laboratuvar ortamı iyi değil ve embriyolog da değilmiş. ama tüp bebek hastenelerine de tam güven olmaz. bence siz bu testi başka bir yerde daha yaptırn bakalım fark olacakmı . benim eşim burada özelde yaptırdı sayı (40 milyon)düşük hareketlilik kötüydü. 1 hafta sonra tüp bebek merkezine gittik sayı(5 milyondu) iyice düştü. ama adam bekleyin dedi biz dayanamadık aşılama başladık. 1. aşılamada 55 milyondu. neyse konu şu ki o an eşinin testi verdiği ortam, öncesi geçirdiği grip bile sonucu etkiliyor. bence mutlaka bir daha yaptır aynı hastane bile olsaaaa. moralini bozma ALLLAH DERMANSIZ DERT VERMESİN canım
canım tesekkurler kromozom bozukluguda varmış sence sters etkılermı eşim ben stres yaptım hastanede diyor
Canım bizim morfoloji yüzde 1 di ilk öğrendiğimizde.Zamanla düzeldi sanırım.esiminde sayi ve hareket iyi ama morfoloji bozuk %3 .senağlama
dr bizede asilama bile olmaz dedi %5 uzerine asilama yapiyolarmis bi daha spermiogram istedi
canım tesekkurler kromozom bozukluguda varmış sence sters etkılermı eşim ben stres yaptım hastanede diyor
tamam canım bıldırırım 24 une aldım randevu ama yarın arıycam doktorumu şimdi giderim ürolojiye gidin der zaman kaybetmek ıstemıyorum
esiminde sayi ve hareket iyi ama morfoloji bozuk %3 .senağlama
merhaba arkadaşlar kaç gündür giremiyordun nasılsınız tedavi olan arkadaşlar allah kolaylık versin inşallah birgün güzel haberleri sizlerdende duyacagız SEFİL .DDM sizler nasılsınız canlarım nasıl gidiyor hamişlik bebişler nasıllar inşallah saglıkla kucagınıza alırsınız sefilcigim belli oldumu ikizmi inşallah ikizdir yaa hepinizi öptüm
canım ultrasonda kesinleşi.evet enteresan bişiy....arkadaslar bu ne bıcım bır ıstır anlamadım son adet tarıhım 11 subat 23 subatda asılama yapıldı 8 martda kan testım 0,1 cıktı 17, gun baska bır yerde yaptırdım 18,9 cıktı 19, gun ılk yaptırdıgım yerde 0,2 dıgerınde 2,62 cıktı ama ben hala reglı olmadım doktorumda sasırdı ne yapacagını pazartesı ultrasonla bakacak bu nedır sımdı anlamadım bı var bı yok offf offff
arkadaslar bu ne bıcım bır ıstır anlamadım son adet tarıhım 11 subat 23 subatda asılama yapıldı 8 martda kan testım 0,1 cıktı 17, gun baska bır yerde yaptırdım 18,9 cıktı 19, gun ılk yaptırdıgım yerde 0,2 dıgerınde 2,62 cıktı ama ben hala reglı olmadım doktorumda sasırdı ne yapacagını pazartesı ultrasonla bakacak bu nedır sımdı anlamadım bı var bı yok offf offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?