Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benımde bugun 7.günüm ihsallah dedıgın gıbıdır rahatlattın beni benımde koyu kan geldı ama suan yok kan gelmıyor nekdarlık canım şimdi

darkım bu arada hcg nın yukselmesıne sevındım bı tanem inşallah hersey cok güzel olur sen farklısın herkesten hemde allah senden razı olsun

canım benımde bugun 7.günüm ihsallah dedıgın gıbıdır rahatlattın beni benımde koyu kan geldı ama suan yok kan gelmıyor nekdarlık canım şimdi

günaydın.mesajını yeni gördüm kusura bakma .akşamlarıda evde internet olmaığı için giremiyorum.geldiğinde görürüsün mesajımı
benim bebişler (bebişler diyorum çünkü üçüz canım ) 17 haftalık oldu

canım eşimin sperm hareketi düşük zaten hep ama bu sefer morfolojide bozulmuş o yüzdenn ...

esiminde sayi ve hareket iyi ama morfoloji bozuk %3 .senağlama
test yaptirirken hep dua ettim allahim nolur esimde problem cikmasin diye
bence erkeklerin tadavi edilmesi daha zor:1no2:
dr bizede asilama bile olmaz dedi %5 uzerine asilama yapiyolarmis bi daha spermiogram istedi
hala yaptirmadik:1no2:
biraz ara vermek istiyorum

Sevgili Nix,
Aynı probelm bende de var. Eşimin morfolojisi %1, belki senden daha kötü ama bak ikinci mikromun sonucunu almak üzereyeim. Herşey aslında o kadar da kötü değil.
Hele şunu unutma, ben %1'lik morfolojik bozuklukla ve bize normal yolla bebek sahibi olma olasılığımızın %2 olduğu söylendiği halde bir kez spontan gebelik yaşadım.Gerçi kalp atışları durdu ama önemli olan gebe kalabişlmek. Ynai eşinde problem var diye sakın kendini üzüp yıprtama. Herşey çok güzel olacak inan bana.
Sevgiler

canım tesekkurler kromozom bozukluguda varmış sence sters etkılermı eşim ben stres yaptım hastanede diyor

valla canım kromozom bozukluğuna etke etmez genetik sonuçta. ama birkere daha yaptırmakla bişi kaybetmezsin canım yaaaaa. bu arada DOMATES morfolojiye iyi geliyormuş. pişirip yenilmesi gerekiyor. dene ama tabiii tıbbi müdahale delerse o daha önemli. merak ettim bana da bildir sonucu özelden

tamam canım bıldırırım 24 une aldım randevu ama yarın arıycam doktorumu şimdi giderim ürolojiye gidin der zaman kaybetmek ıstemıyorum

Canım bizim morfoloji yüzde 1 di ilk öğrendiğimizde.Zamanla düzeldi sanırım.

canım tesekkurler kromozom bozukluguda varmış sence sters etkılermı eşim ben stres yaptım hastanede diyor

Stresin etkilediğini biliyorum ben.Eşimde hep öyle derdi stresten iyi veremedim der.

tamam canım bıldırırım 24 une aldım randevu ama yarın arıycam doktorumu şimdi giderim ürolojiye gidin der zaman kaybetmek ıstemıyorum

Gidin canım ürolojiye de gidin elle muayene eder dr. varikosel var mı diye.
Bir de bi kaç kere daha testi tekrarlayın.Hem aynı yerde hem farklı yerde olsun.

Bazı embriyologlar çok titiz olurlarmış.Ondan sonuç bu kadar kötü olabilir.
Bize Tayfun bey öyle demişti.Yüzde 1 çıkınca şaşırmamıştı hiç.Bizim embriyolog biraz titizdir hepsini elemiştir demişti.

merhaba arkadaşlar kaç gündür giremiyordun nasılsınız tedavi olan arkadaşlar allah kolaylık versin inşallah birgün güzel haberleri sizlerdende duyacagız SEFİL .DDM sizler nasılsınız canlarım nasıl gidiyor hamişlik bebişler nasıllar inşallah saglıkla kucagınıza alırsınız sefilcigim belli oldumu ikizmi inşallah ikizdir yaa hepinizi öptüm

bence ara verme canım biran önce ne olacaksa olsunn bizim daha öncede problemimiz vardı o zamn sadece hareketlilik % si azdı ama şimdi hem o hemde morfoloji bozuk ama pes etmiyoruz ki bi tane çocuğum olduğu halde olacak inşallah diye umutla yaşıyoruzz... hepimizin olacak inşallah sıkma canını

arkadaslar bu ne bıcım bır ıstır anlamadım son adet tarıhım 11 subat 23 subatda asılama yapıldı 8 martda kan testım 0,1 cıktı 17, gun baska bır yerde yaptırdım 18,9 cıktı 19, gun ılk yaptırdıgım yerde 0,2 dıgerınde 2,62 cıktı ama ben hala reglı olmadım doktorumda sasırdı ne yapacagını pazartesı ultrasonla bakacak bu nedır sımdı anlamadım bı var bı yok offf offff

canım benim teşekkürler.iyiyim allaha şükür biraz ağrı sancı var ama eee olacak okadar.eski tadı kalmadı burasının herkes dağıldı biyerlere kimse yazmıyor artık.....

canım ultrasonda kesinleşi.evet enteresan bişiy....

Çok ilginç gerçekten de ...
En kesin ulrtrason olur heralde.Baksana iki yerde kendi sonucuyla çelişen sonuçlar vermiş.

İnşallah bebişin seni bekliyordur canım..

Kızlar Morgül den haber var mı?Sonucu bu günlerde belli olacakmış????
İnşallah pozitif çıkmıştır testi..

Canlarım benim eşim bu günlerde fazla oturmamı istemiyo Pc başına.

Bugün az bi koyu krem rengi akıntı geldi?Acaba Crinone jel den olabilir mi kızlar?
Ddm sende oldu mu hiç?Su gibi bi akıntı ama hafif kokuluydu.Enfeksiyon mu yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…