- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.661
darkcım normal o akıntılar.bende de oluyor.herçeşidi mevcut.hamilelikte artıyor..Çok ilginç gerçekten de ...
En kesin ulrtrason olur heralde.Baksana iki yerde kendi sonucuyla çelişen sonuçlar vermiş.
İnşallah bebişin seni bekliyordur canım..
Kızlar Morgül den haber var mı?Sonucu bu günlerde belli olacakmış????
İnşallah pozitif çıkmıştır testi..
Canlarım benim eşim bu günlerde fazla oturmamı istemiyo Pc başına.
Bugün az bi koyu krem rengi akıntı geldi?Acaba Crinone jel den olabilir mi kızlar?
Ddm sende oldu mu hiç?Su gibi bi akıntı ama hafif kokuluydu.Enfeksiyon mu yoksa?
mesajımın hemen ardından tuvalete gittim ve akıntımın pembeleştiğini gördüm olmadı kızlar 3. aşılamda hüzünle son buldu bende artık tüp bebek yolcusuyum
mesajımın hemen ardından tuvalete gittim ve akıntımın pembeleştiğini gördüm olmadı kızlar 3. aşılamda hüzünle son buldu bende artık tüp bebek yolcusuyum
darkinlife beni merak etmişsin canım çok sağol bugün benim aşılamanın 17. günü
ilk ikisinde hep 13. günde adet olmuşum bunda henüz adet olmadım gribim acaba ondan mı gecikti diyorum kan yaptırmadım ama dün idrar testi yaptım ve negatif çıktı pazartesiye kadar olmazsam artık kan verecem dua edin bana ne olur annelik yakınımda olsun
a.s.ayyyy canım bozma hemen moralini.belki değildir.bendende geldi öyle kanlı su gibi bişiy.inşallah canım en kısa zamanda bebişine kavuşursun...
darkcım normal o akıntılar.bende de oluyor.herçeşidi mevcut.hamilelikte artıyor..
evet canım 2ayrı kese var.nekadarlıkmış seninCanım keşke kan yaptırsaydın.Aklında acaba sorusu kalmazdı.Umarım o gelen pembe şey adet değildir canım.Hayırlısı olsun inşallah senin ve ailen için.Ne olursa olsun üzme kendini.Bak DDm da da olmuş onlar.Belli olmaz son ana kadar bekle.Adetinin miktarı,rengi değişik olsa bile kan yaptırmalısın.
Öyleymiş canım dr. olabilir dedi bugün gittimde.
Bi daha gelmedi zaten.
Bugün keseyi gördük 5mm boyutunda.Minicik bişi.2 hafta sonrada bebeği görcez ve kalbini duycaz inşallah.O günü de bi görsemm.Şimdi biraz daha inanabildim keseyi görünce.
Ddm ikiz olunca 2 kesemi gördün?
evet canım 2ayrı kese var.nekadarlıkmış senin
inşallah.benimde duam o.herşey aynı güzelliği ile devem eder.ben ayakta fazla kalamıyorum ağrıyo hemen kasıklarım.sendede varmı.bulantı falan bişi yok daha..Kalp atışını 2 hafta sonra görcekmişiz bi de bebeğin kendisini.
İnşallah görürürm tabi.Allahım bu kadar güzel bi mucize devam eder inşallah sonuna kadar.
7 mm dir o.ayyy canım bilmiyorum ki...geçen arkadaş ultrason fotoğrafına baktı burda 7cm diye bişi yazıyor bu boyu dedi.fakat 7cm çok gekdi bana o değildir
Ben zaten fazla kalmıyorum ayakta hep oturuyorum.inşallah.benimde duam o.herşey aynı güzelliği ile devem eder.ben ayakta fazla kalamıyorum ağrıyo hemen kasıklarım.sendede varmı.bulantı falan bişi yok daha..
Canım tüm gebelikler öyle hesaplanır.Bizde adet olur olmaz gebe kalmıyoruz ki sonuçta bizimde bi yumurtanın çatladığı gün var.Döllendiği gün var.Tüm gebelikler Son adet tarihi baz alınarak hesap yapılır.Doktorun da bizim gibi hesaplar zaten.bende 4hafta 5gün falan hesaplıyorum.gerçi siz benimkini son adetten hesaplıyosunuz.benimde bi türlü aklım almıyo.aşılama 11şubatta yapıldı döllenme ondan sonra oldu.normal yolla olanlar gibi değilki
dark ordamısııııııııııııııııııııııııııın
Bugün keseyi gördük 5mm boyutunda.Minicik bişi.2 hafta sonrada bebeği görcez ve kalbini duycaz inşallah.O günü de bi görsemm.Şimdi biraz daha inanabildim keseyi görünce.
Büyüdüğünü de göreceksin Allahın izniyle merak etme, sağlıkla doğsun büyüsün, hayırlı evlat olsun inşallah
DDM ve SEFİL sizler içinde bu temennilerim iyi bakın bebişlere
:1hug:
yok darkcım başka bişi o heralde.7cm yazıyo fotoda.
ozamn dark ben 6hafta 5günlük hamileyim canım.olmuş yine baya....
benimde ilk başlarda acıyordu ve şişti.sonra biara indiler ve acıda azalmıştı.şimdi yine çoooook kötüler
Olabilir canım başka bişeydir.Bebeğini dr.a sorarsın gidince kaç mm diye.
Evet baya olmuş,canım İnşallah bende 2 haftayı atlatırım sağ salim de kalbini duyarım,kendisini görürürm.
KUZİcim sağol güzel dileklerin için amiiin inşallah.
Hamile kalınca iş bitmiyomuş.
Şimdi göğüslerimi elleyince bi acı hissetmiyorum neden acaba?Geçici bi durum mu ki?Şimdiye kadar elleyince acı oluyodu.
Ddm sende varmı böyle bir şey??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?