- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.681
benimde ilk başlarda acıyordu ve şişti.sonra biara indiler ve acıda azalmıştı.şimdi yine çoooook kötüler
bacaklarımı çok halsiz hissediyorum.biraz evin içinde gezineyim hemen yoruluyorum.2tane olmanında etkisi vardır herhalde.herkes bana daha çok erken yorulman için diyor.anlamıyor kimse...
yok darkcım başka bişi o heralde.7cm yazıyo fotoda.
darkım sen hiç endişelenme bı tanem allahım hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi inşaallahhhh a.s.
İnşallah canım,desteğinize ihtiyacım olacak özellikle bu iki hafta.
Gerginim biraz Çok üzgünüm çoook
Canım bendede bi 10 cm var.Onlar başka bişey.
GS yazan bişe varmı?Varsa onun karşısındaki sayı kaç?İşte o bebeişinin boyutu.Bende 0.52 cm diyo.Yarım santimcik daha teyzesi :))
slm kızlar bugun aşılamamın 11.gunu ve ıdrar testı yaptırdım klınıkte negatıf cıktı moralım cok bozuldu yanlıs olma olasılıgı olurmu acaba yarın sabah kantestı yaptırcam bakalım ama moralım çok bozuk
canım adet 5-6 gün geçmediği sürece hamile olsan bile idrarda negatif çıkar. moralini bozma hiç. boşuna bozuyosun. idrarda çıkmaz diye daha önce de söyledim sanırım esracım. çık paniksin:)) valla hamilesindir umarım ama senin dokuz ayı düşünemiyorum canım:))
bence kendılıgıne bırak herseyı adet gununu bekle tedavı yontemın neydı
canım inan elimde deyıl bılıyormusun okdar cok ıstıyorumkı 12.gun kanda cıkar ama dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?