Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde ilk başlarda acıyordu ve şişti.sonra biara indiler ve acıda azalmıştı.şimdi yine çoooook kötüler

Ya benim başından beri hep elleyince ağrıyodu.Kendi kendine hiç acımıyo.
Ne bileyim bugün olmayınca endişelendim.
Neyse belki geçici bi durumdur.

bacaklarımı çok halsiz hissediyorum.biraz evin içinde gezineyim hemen yoruluyorum.2tane olmanında etkisi vardır herhalde.herkes bana daha çok erken yorulman için diyor.anlamıyor kimse...

O bende de var.Ben hiç gezinmemeye dikkat ediyorum.Ona rağöen sanki kilometrelerce yürümüş gibi ağrı var bende de.
Demekki herkesin belirtisi gerçekten farklıymış.Dr. bana normal dedi ağrı,halsizlik hormonların değişiyor sonuçta dedi.

Ben kaçtım canım..Görüşürüz...a.s.

bacaklarımı çok halsiz hissediyorum.biraz evin içinde gezineyim hemen yoruluyorum.2tane olmanında etkisi vardır herhalde.herkes bana daha çok erken yorulman için diyor.anlamıyor kimse...

darkım sen hiç endişelenme bı tanem allahım hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi inşaallahhhh a.s.

Akdascım canım dün okuduğum bazı olumsuz yazılardan sonra gerildim böyle.İnşallah kendime bi uğraş bulup,unuturum bu konuyu.

DD canım sor bakalım bebeğin büyüklüğünü seninkide çok farlı değildir heralde .Aramızda 2 hafta var.Seninkide 1 cme yakın bişeydir beldi.

Neyse kızlar annem gelecek ben kaçtım..Kendinize iyi bakın.

slm kızlar bugun aşılamamın 11.gunu ve ıdrar testı yaptırdım klınıkte negatıf cıktı moralım cok bozuldu yanlıs olma olasılıgı olurmu acaba yarın sabah kantestı yaptırcam bakalım ama moralım çok bozuk

canım adet 5-6 gün geçmediği sürece hamile olsan bile idrarda negatif çıkar. moralini bozma hiç. boşuna bozuyosun. idrarda çıkmaz diye daha önce de söyledim sanırım esracım. çık paniksin:)) valla hamilesindir umarım ama senin dokuz ayı düşünemiyorum canım:))

canım inan elimde deyıl bılıyormusun okdar cok ıstıyorumkı 12.gun kanda cıkar ama dimi

canım inan elimde deyıl bılıyormusun okdar cok ıstıyorumkı 12.gun kanda cıkar ama dimi

CANIM BENİM 12. gün çıkar. yarın git yaptır çünkü merak ediyorum valla ve bence hamilesin çünkü daha önce kan damlası geldi gibi birşeyler demiştin balki o da implatasyon kanamasıdır yani bebek yerleşmiştir. öyle olur umarım canım düşünmemek elde değil biliyorum bende 19. martta başlıcam 3. aşılamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…