- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.701
CANIM BENİM 12. gün çıkar. yarın git yaptır çünkü merak ediyorum valla ve bence hamilesin çünkü daha önce kan damlası geldi gibi birşeyler demiştin balki o da implatasyon kanamasıdır yani bebek yerleşmiştir. öyle olur umarım canım düşünmemek elde değil biliyorum bende 19. martta başlıcam 3. aşılamaya
evet aşılama canım ya puregon kullandım pkos hastasıyım yaptır bakalım sonucunu beklıyoruz
arkadaşlar ben de siteye yeni katıldım merhaba .........
kafam çok karışık 6 marta ilk aşılamamı yaptırmıştım doktorum bugün kan testi yaptırmamı söyledi sonuç 7,95 çıktı dr. döllenme olmuş ama değer çok düşük hamile olmaya bilirsin belki değer yükselir dedi hastalanırsan veya olmazsan bana haber ver dedi canım çok sıkkın
merhaba etlik ssk da aşılama yapan arkadaş varmı aranızda.acilen cevaplarınızı bekliyorum.lütfennnnn
kızlar nasılsınn canlarr darkımm canım bak kese diyordun rabbim nasip etti ne güzel gördün sırada kalp atıısı bak ama sen gerılıyosun fındıgınıda ( nohut nohut :)))) gerıyosun ama yapma annnesi allahım ogünleride nasip edecek duyacaksın kalp atısınıda merak etme a.s.allahım hepinizin bebişini sizlere bagıslasın inşaallah bakın ben bılem pozitifim halime şükretmedım asılama asılama diye tutturdum ama belkıde direk mikroya gecmem gerecek bu testler sayesındehayırlısı dıyorumm neyse bakalımm esracım inşaallah hamılesındır canım hattaa isteyen herkes inşaallah mart ayı sizlere nasip getırsın bebişler sıkı sıkı tutunsun yoksada bir an önce ollsun
Merhaba arkadaşlar. bende pkos hastasıyım yaklaşık 1 yıldır bebek sahibi olamıyoruz, eşimde de sorun vardı. onun iyileşmesini beklediğimiz için benim tedavime ara vermiştik. şuan yeniden başladık bu ay günde 3 tane klomen kullandım ve 13mm bir adet yumurta oluşmuş.dr 4 gün sonra tekrar gel büyümüşse çatlatıp aşılama yapalım dedi.dr un aşılama yapmasının sebebi ise eşimde hareket probleminin olması bazen değerler iyi çıkıyor bazen kötü. aranızda tek yumurtayla aşılama yaptıran varmı?
artık eskisi kadar karamsar değilim çünkü bebek olması için gereken 1 yumurta 1 sperm ve 1 rahim var. yemek tarifi gibi oldu biraz :) sizde umutsuz olmayın bunlar sizde var olduğu sürece er yada geç anne olacaksınız inşallah.
Arkadaşlar hepinize merhaba,
Ben de aranıza yeni katıldım. 1 yıldır bebek sahibi olmak istiyorum ama malesef olmuyor(
en son hsg çektirdim tüpün birinde aşırı derecede incelme varmış, doktorla doğru düzgün konuşamıyoruz, yalnızca asistan kız size aşılama yapalım dedi adetin 3. günü gidicem.
İlk deneme olduğu için korkuyorum biraz, başarı şansı ne kadar bu şekilde hamile kalan var mı aranızda? paylaşırsanız sevinirim
Merhaba canım hoşgeldin.Dr.la neden konuşamadınız anlamadım?Asistan mı karar veriyor bu işe?? :1shok:
Eşinin spermiyogramı nasıl çıktı?
Korkacak bişey yok aşılamada merak etme.
Başarı şansı normal bir ilişkiden %2 fazla sadece.
Ben 2 aşılama sonrası kendiliğinden hamile kaldım
Aşılamayla hamile kalan arkadaşlar da var aramızda.Ne gibi sorular aklına takılırsa yaz cevaplarız canım.
Teşekkürler cnm ilgin için.
Doktorla konuşamıyoruz çünkü karşımıza her defasında başka bi dr. çıkıyo, birinin dediğini diğeri beğenmiyor. En son sıkılıp asistan kıza dert yandığımızda aşılama yapıyoruz bu gibi durumlarda dedi.
Eşime spermiyogram 2 kez yapıldı birinde 12 milyon, diğerinde 10milyon civarı bi değer çıktı fakat hareketliliği biraz azmış.
Biz üniversite hastanesine gidiyoruz hep asistan doktorlarla muhatabız ve hsg yi çeken dr. bi sorun gözükmüyo dedi ama raporda aşırı derecede incelme çıktı bu durum kafamı karıştırdı. Bizde artık ona buna sonuç gösterip kafa karıştırmaktansa aşılama yapalım belki olur diye ümitlendik o yüzden sizlerin sonuçlarını merak ettim.
Senin adına çokkk sevindim darısı tüm istiyenlerin başınaa (amin) :))
Aşılamanın aşamaları nasıl oluyo nette biraz baktım ama tecrübelilerden duymak belki daha faydalı olabilir. Sanırım ilk ilaç tedavisi olcak sonraki süreçlerden biraz bahsederseniz çok memnun olurum
İnşallah darısı sizlerin de başına.
Adetin 3. yada 4. günü ilaca başlarsın ganophene yada iğne ye.Ara ara kontrole çağrılırsın yumurtaların en az 18 mm olduğunda çatlatma iğnesi yapılcak.
İğneden 36 saat sonra (genelde) aşılama yapılacak.Aşılama için verilen saattten 2 saat önce eşin sperm verecek onlar bi güzel yıkanıp,ayıklanacak.
Aşılamadan sonra 15-20dk yatıp.Sonra eve gidebilirsiniz canım.Ağrılı bi işlem değil.
Sadece spekulum takılırken rahatsız ediyo.Kendini kasmaman lazım.
Yine görüşürüz canım.Sen aklına takılan soruları yaz yine yanıtlarım. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?