- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.721
arkadaşlar ben de siteye yeni katıldım merhaba .........
Arkadaşlar hepinize merhaba,
Ben de aranıza yeni katıldım. 1 yıldır bebek sahibi olmak istiyorum ama malesef olmuyor(
en son hsg çektirdim tüpün birinde aşırı derecede incelme varmış, doktorla doğru düzgün konuşamıyoruz, yalnızca asistan kız size aşılama yapalım dedi adetin 3. günü gidicem.
İlk deneme olduğu için korkuyorum biraz, başarı şansı ne kadar bu şekilde hamile kalan var mı aranızda? paylaşırsanız sevinirim[/QUOT
elalıcım aramıza hoşgeldin a.s.
ben 1. aşılamam sırasında bu kulube üye oldum inan senin gibi kafamda birçok soru vardı ama HERKES SAĞOLSUN
bütün arkadaşlar yardımcı oldu
aşılama sırasında bi ağrı hisstemiyorsun
sadece içini rahat tut
burada birçok hamiş haberi alıyoruz
inşallah bir gün bizler de bu haberi veririza.s
Arkadaşlar hepinize merhaba,
Ben de aranıza yeni katıldım. 1 yıldır bebek sahibi olmak istiyorum ama malesef olmuyor(
en son hsg çektirdim tüpün birinde aşırı derecede incelme varmış, doktorla doğru düzgün konuşamıyoruz, yalnızca asistan kız size aşılama yapalım dedi adetin 3. günü gidicem.
İlk deneme olduğu için korkuyorum biraz, başarı şansı ne kadar bu şekilde hamile kalan var mı aranızda? paylaşırsanız sevinirim[/QUOT
elalıcım aramıza hoşgeldin a.s.
ben 1. aşılamam sırasında bu kulube üye oldum inan senin gibi kafamda birçok soru vardı ama HERKES SAĞOLSUN
bütün arkadaşlar yardımcı oldu
aşılama sırasında bi ağrı hisstemiyorsun
sadece içini rahat tut
burada birçok hamiş haberi alıyoruz
inşallah bir gün bizler de bu haberi veririza.s
inşallahh alırız be kayracım, hayırlısı olsun hepimizin hakkında.
Benim adetim çok düzensiz olduğu için hala olmadım, dört gözle bekliyorum ki aşılamaya start verelim . sizlerin sayesinde kendimi şimdiden rahat hissetmeye başladım.
kayra 1. aşılamamda üye oldum diyosun şu an ne aşamadasın?
canım benım banede aşılama oldum gunduz 1de yapıldı aşılamam akşam esımle bırlıkte oldum ve ıkıgun tekrarladık gene ilişkiyi zorlamadan yapabılır anladın demı
kızlar birşey soracağım benım geçen ay ilk aşılamam yapıldı birer gun ara ile 2 aşılama olmuştum çiftaşılama idi ama tutmadıbu ctesi 2ci aşılama için startı verdim allahın izni ile..
ama diğer aşılamadan sonra doktor kantesti yapacağımız Gune kadar ilişki yasak Demişti
bizde öyleee bekledik kantesti gününne kadar ama sonuç (-) negatiff((
ben şimdi nerde okusam aşılamadan sonra ilişki öneriyormuş doktorlar..
VE KİMDE OKUSAM AŞILAMADAN SONRA BİRLİKTE OLMUŞLAR EŞLERİ İLE...???
benım kafam karıştı ya bana bu ikinci aşılamadan sonrada yasak dermi acaba sanırım ilişki aşılmanın tutmasını daha fazla sağlıyor sonuçta yumurtalıklarda çatlamış serbest kalmıış yumurtalar varolacak onlarda belki aşılama ile tutmucak ama ilişki ile tutacak..
yumurtacıklar Niye Ziyan olsun canım :)))))))) okadar iğne yiyoz :)))
BANA AKIL VERİN KIZLAR SİZCE İLİŞKİ DAHA MI İYİ AŞILAMADAN SONRAKİ GUNLERDE..
kızlar birşey soracağım benım geçen ay ilk aşılamam yapıldı birer gun ara ile 2 aşılama olmuştum çiftaşılama idi ama tutmadıbu ctesi 2ci aşılama için startı verdim allahın izni ile..
ama diğer aşılamadan sonra doktor kantesti yapacağımız Gune kadar ilişki yasak Demişti
bizde öyleee bekledik kantesti gününne kadar ama sonuç (-) negatiff((
ben şimdi nerde okusam aşılamadan sonra ilişki öneriyormuş doktorlar..
VE KİMDE OKUSAM AŞILAMADAN SONRA BİRLİKTE OLMUŞLAR EŞLERİ İLE...???
benım kafam karıştı ya bana bu ikinci aşılamadan sonrada yasak dermi acaba sanırım ilişki aşılmanın tutmasını daha fazla sağlıyor sonuçta yumurtalıklarda çatlamış serbest kalmıış yumurtalar varolacak onlarda belki aşılama ile tutmucak ama ilişki ile tutacak..
yumurtacıklar Niye Ziyan olsun canım :)))))))) okadar iğne yiyoz :)))
BANA AKIL VERİN KIZLAR SİZCE İLİŞKİ DAHA MI İYİ AŞILAMADAN SONRAKİ GUNLERDE..
ze-nan cım ilaç kullanmaya başladın sanırım sana iğnemi yoksa hapmı verdiler ikisi arasındaki fark ne acaba bilgin var mı?? bende hayırlısıyla başlıcam en kısa zamanda allah hepimizin yardımcısı olsun. a.s.
ze-nan cım ilaç kullanmaya başladın sanırım sana iğnemi yoksa hapmı verdiler ikisi arasındaki fark ne acaba bilgin var mı?? bende hayırlısıyla başlıcam en kısa zamanda allah hepimizin yardımcısı olsun. a.s.
elacım eğer fazla bir sorunun yok ise hapla başlıyorlar benim 1.aşılamam hapla olmuştu ama tutmadı 2.ye iğne yaptılar iğne daha çok yumurta elde edildiği için yapılıyor ve yumurtalar daha çabuk büyüyor çoğul gebelik olayı olmasın diye bana ayrıca bir hap vermişti yumurtaların hepsi birden gelişmesin ikiz üçüz olmasın diyee 2 olgun yumurta ile aşılamaya girdim sağdaki yumurtam değil ama soldaki yumurtam allaha şükür döllenmiştii darısı başınıza inşallah
dark çok teşekkürler çok güzel fakat yapamadım.kontrol paneli falan demişsin beceremedim.biraz daha detaylı anlatırsan sevinirim canımDdm sana da takvim yaptım canım:
Yanlış olmuşsa değiştiririz
http://bd.lilypie.com/ZNeEp2.png
Bu linki kopyala.Kontrol paneline gir.Orda
Detay bilgilerinizi değiştirin i tıkla.En altta boy kilo doğum vb. yazan yere yapıştır ve değişikliği kaydet.
Bakalım sevecekmisin canım..
Hadi kızlar size de yapmak için heyecanlanıyorum.Bol çalışın bu ayyyyy...Öptüm hepinizi.
amin İnşallah cnm :))
benim hsg de sağ tubada aşırı derece incelme varmış, eşiminde siperm sayısı 10milyon civarı ve hareketliği biraz azmış. bu fazla bi sorun kapsamına mı giriyo acepCADIARZU
iğne veya hap tercihini bizlere bırakırlarmı acaba?
gunaydin arkadaslar bugun asilamamin 8.gunu ay safak sayar gibi sayiyorum walla test zamanini:)
bide normal regl tarihime 10 gun falan var 5 gun oncesinden goguslerimde cok gerginlik ve agri basladi ve artarak devam ediyo bide sol kasik ustumde kasilmalar oluyo ufak ufak ufff korkuyorum kizlar umarim regl belirtileri degildir
benim merak ettigim yumurta dollendikten 5 gun sonra falan bu gogus agrilari kasilmalar falan bu gibi belirtiler olurmu acaba yoksa tamamaen psikolojikmi yoksa regl belirtisimi yani bu kadar erken bi belirti cikmaz heralde
canım ilaçlardan da kaynaklanıyor hormon ilaçları şikinli bulantı baş dönmesiii göğüslerde hassassiyet yapıyor zaten yani adet belirtisimi hamişlik belirtisimi pek anlamıyorsunn benimde kasıklarda ağrı göğüslerde şişkinlik ve ağrılar oluyordu dokunamıyordum göğüslerime yatarken acıyorlardı adetime 4 gün kala test yaptım kan testi çıkmıştı benimm allah sanada nasip etsinnn bu arada kasık ve göğüs şikayetleri hala devam ediyorrrr benimmm
insallah canim benimde 3 gun sonra positif cikar tanri hepimize bu guzelligi nasip eglesin sana ve diger hamis arkadaslarada rahat ve guzel bi hamilelik donemi ile saglikli bebisler versin insallah
inşallah buay tüm bebiş ieteyenleri güldürür mevlam buraya cici cici haberler ile geliriz şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?