H
hafsaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.741
ulnarcım bende bu siteye yeni katıldım.bende izmirliyim ama ankarada yaşıyorum.umarım bu site uğurlu gelir ikimizede...
Ddm sana da takvim yaptım canım:
Yanlış olmuşsa değiştiririz
http://bd.lilypie.com/ZNeEp2.png
Bu linki kopyala.Kontrol paneline gir.Orda
Detay bilgilerinizi değiştirin i tıkla.En altta boy kilo doğum vb. yazan yere yapıştır ve değişikliği kaydet.
Bakalım sevecekmisin canım..
Hadi kızlar size de yapmak için heyecanlanıyorum.Bol çalışın bu ayyyyy...Öptüm hepinizi.
inşallahh alırız be kayracım, hayırlısı olsun hepimizin hakkında.
Benim adetim çok düzensiz olduğu için hala olmadım, dört gözle bekliyorum ki aşılamaya start verelim . sizlerin sayesinde kendimi şimdiden rahat hissetmeye başladım.
kayra 1. aşılamamda üye oldum diyosun şu an ne aşamadasın?
inşallah elalıcım
canım benim 1. aşılamam tutmadı:çok üzgünüm:
2. aşılamya bu ay ara verdik çünkü kist oluştu
gelecek ay yapılacak inşallah bi aksilik çıkmazsa
belki bu ay kendiliğinden olur bazılarında oluyoa.s
allah hepimize yardımcı olsun
ulnarcım bende bu siteye yeni katıldım.bende izmirliyim ama ankarada yaşıyorum.umarım bu site uğurlu gelir ikimizede...[/QUOTE
HOŞGELDİN MENGİCİM ARAMIZA
zenancım mesaj süresi dolmaığından mesajına buradan cevap veriyorummm
url]http://www.kuran.gen.tr/?x=s_main&y=s_middle&kid=4&sid=19[/url]
adres bu buradan bulabilirsin meryem suresini ok canımmm kolay gelsin
Dark Yok Canim Ya Yapiyorum Fakat Senin Adresi Yazip Kayit Edeceğim Iki Nokta üst üsteyi Kullanamiyorum Klavyede.nasil Yaptiysam Olmadi.bilgin Varmi şimdiye Kadar Işime Yaramamiş Herhalde.yok Olmuyooo
inşallah elalıcım
canım benim 1. aşılamam tutmadı:çok üzgünüm:
2. aşılamya bu ay ara verdik çünkü kist oluştu
gelecek ay yapılacak inşallah bi aksilik çıkmazsa
belki bu ay kendiliğinden olur bazılarında oluyoa.s
allah hepimize yardımcı olsun
günaydın kıslar,
yaa kayracım 2. aşılamaya kist oluştu diye ara verdik demişsin ya bende hsg yi çektirirken kanama olmuştu. önce asistan dr. adet kanaması sanmıştı fakat değildi rahim azında yara var sanırım ondan kanama olmuş demişti ve hsg çekilebilmişti.
acaba o yara aşılama yapılmasına engel olurmu, yada hadi yapıldı diyelim kötü etkisi olurmu acaba senağlama
sana kistten dolayı yapmayalım diye dr mu söledi kafamçokkarıştı
Canım yazdığım adresi dediğim yere kendin yazma.Linkin üzerine sağ tıkla, kopyalayı seç.
Sonra Üye kontrol panelinde Boy kiloya gidip boşluğu tıkla,sonra sağ tıkla yapıştır de.
Adresi elinle yazmana gerek yok.
Ama iki noktayı,( Caps lock un altındaki tuşla + birlikte Nokta nın olduğu tuşa) basarsan canııııım çok sağol.yaptım sonunda.tatlicadiarzu
KIZLAR HERKESİN MÜBAREKMEVLİD KANDİLİ MÜBAREK OLSUN
HERKES İSTEDİĞİ TÜMDİLEKLER UMRAIM BU MÜBAREK GECEDE KABULOLUNUR
ALLAHIM BEBEK İSTEYEN KUCAKLARIMIZ BOŞ BIRAKMAZ DUALRIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH... :asigim:
günaydın kıslar,
yaa kayracım 2. aşılamaya kist oluştu diye ara verdik demişsin ya bende hsg yi çektirirken kanama olmuştu. önce asistan dr. adet kanaması sanmıştı fakat değildi rahim azında yara var sanırım ondan kanama olmuş demişti ve hsg çekilebilmişti.
acaba o yara aşılama yapılmasına engel olurmu, yada hadi yapıldı diyelim kötü etkisi olurmu acaba senağlama
sana kistten dolayı yapmayalım diye dr mu söledi kafamçokkarıştı
merhabalar
elalıcım yaranın aşılamana engel olacağını zannetmiyorum
ama yarayla ilgili doktorun ne dedi
canım benimki farklı normal kist oluşmuş bu olabiliyoırmuş bazı bünyelerde
evet doktorum dedi bu ay ara verelim diye
nisan ayında tekrar denicez
kafan karışmasın sen içini rahat tut a.s
ARKADAŞLAR HERKESİN KANDİLİ MUBAREK OLSUN
ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN
İSTEYEN HERKESE DE HAYIRLISIYLA HAMİŞLİK NASİP ETSİN
B]kızlar 3. aşılamaya başladım bugün. ilk iğneyi birazdan olacağım. ALLAHIM BU MÜBAREK KANDİL GÜNÜ DUALARIMIZI KABUL ETSİN VE HEPİMİZE BEBİŞ VERSİN.[/B]
kayra cım bende yara varken tüp bebek yaptırdım. dr. bir sorun olmaz dedi. sadece transferden sonra verilen jel yaradan dolayı etki etmezmiş onun yerine bana hap verdi. tekrar tekrar sordum .bisorun olmaz dedi. bekliyoruz bakalım 28 martta belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?