Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım kendi isminin üzerine sağ tıkla,yeni sekmede aç,açtıktan
Sonra üstte Kontrol paneli yazan yazıyı bul(Google reklamları yazısının üstünde)tıkla o yazıya
Sonra sol tarafta başlıklardan"Detay Bilgilerinizi Düzenleyin" i seç.Açılan sayfanın en altına gel.
Kilo Doğum Takip başlığı var.
Oraya gönderdiğim linki yapıştır canım.

http://bd.lilypie.com/ByXLp2.png
Bu linki..

Sonra kaydet

Dark Yok Canim Ya Yapiyorum Fakat Senin Adresi Yazip Kayit Edeceğim Iki Nokta üst üsteyi Kullanamiyorum Klavyede.nasil Yaptiysam Olmadi.bilgin Varmi şimdiye Kadar Işime Yaramamiş Herhalde.yok Olmuyooo

Dark Yok Canim Ya Yapiyorum Fakat Senin Adresi Yazip Kayit Edeceğim Iki Nokta üst üsteyi Kullanamiyorum Klavyede.nasil Yaptiysam Olmadi.bilgin Varmi şimdiye Kadar Işime Yaramamiş Herhalde.yok Olmuyooo

Canım yazdığım adresi dediğim yere kendin yazma.Linkin üzerine sağ tıkla, kopyalayı seç.

Sonra Üye kontrol panelinde Boy kiloya gidip boşluğu tıkla,sonra sağ tıkla yapıştır de.
Adresi elinle yazmana gerek yok.

Ama iki noktayı,( Caps lock un altındaki tuşla + birlikte Nokta nın olduğu tuşa) basarsan olur.

KIZLAR HERKESİN MÜBAREKMEVLİD KANDİLİ MÜBAREK OLSUN
HERKES İSTEDİĞİ TÜMDİLEKLER UMRAIM BU MÜBAREK GECEDE KABULOLUNUR
ALLAHIM BEBEK İSTEYEN KUCAKLARIMIZ BOŞ BIRAKMAZ DUALRIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH... :asigim:

Sağol cnm seninde kandilin mübarek olsun.
Bol bol dua edin kızlar inşallah hepimizin dilekleri kabul olur

B]kızlar 3. aşılamaya başladım bugün. ilk iğneyi birazdan olacağım. ALLAHIM BU MÜBAREK KANDİL GÜNÜ DUALARIMIZI KABUL ETSİN VE HEPİMİZE BEBİŞ VERSİN.[/B]

kayra cım bende yara varken tüp bebek yaptırdım. dr. bir sorun olmaz dedi. sadece transferden sonra verilen jel yaradan dolayı etki etmezmiş onun yerine bana hap verdi. tekrar tekrar sordum .bisorun olmaz dedi. bekliyoruz bakalım 28 martta belli olacak

B]kızlar 3. aşılamaya başladım bugün. ilk iğneyi birazdan olacağım. ALLAHIM BU MÜBAREK KANDİL GÜNÜ DUALARIMIZI KABUL ETSİN VE HEPİMİZE BEBİŞ VERSİN.[/B]

Hadi canım hayırlı uğurlu olur inşallah.Amin inşallah.
Ben dün ettim sizler içinde bugünde edeceğim,inşallah hayırlısı olur.

Bende de yara vardı ama aşılamamı oldum.Dr. çok rahatsız ederse bir dahaki aşılama sonrası yarayla ilgileniriz dedmişti.

Ama ben başka bir doktorda yaktırmıştım kızlar.Çok şükür bana faydası bile oldu.

DDm:
Canım hafta tam çıkmamış,uzun bi yazı yazmışım,benimkide ilk öyle olmuştu.Değiştirdim.
Seninkinide değiştirdim bugün.Aynı işlemi uygula canım ama yeni link bu bunu yapıştır:

http://bd.lilypie.com/ado1p2.png

Haftan gözükür bunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…