- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.761
kayra cım bende yara varken tüp bebek yaptırdım. dr. bir sorun olmaz dedi. sadece transferden sonra verilen jel yaradan dolayı etki etmezmiş onun yerine bana hap verdi. tekrar tekrar sordum .bisorun olmaz dedi. bekliyoruz bakalım 28 martta belli olacak
herkese iyi kandiller arkadaslar insallah hepize tanri guzel bebisler nasip eder...
darkımm naber mesajımı almadınmı
? özell a.s.
B]kızlar 3. aşılamaya başladım bugün. ilk iğneyi birazdan olacağım. ALLAHIM BU MÜBAREK KANDİL GÜNÜ DUALARIMIZI KABUL ETSİN VE HEPİMİZE BEBİŞ VERSİN.[/B]
kayra cım bende yara varken tüp bebek yaptırdım. dr. bir sorun olmaz dedi. sadece transferden sonra verilen jel yaradan dolayı etki etmezmiş onun yerine bana hap verdi. tekrar tekrar sordum .bisorun olmaz dedi. bekliyoruz bakalım 28 martta belli olacak
kızlar hepinizin mevlüt kandili mübarek olsun.rabbim bu gecenin hürmetine bize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin.
B]kızlar 3. aşılamaya başladım bugün. ilk iğneyi birazdan olacağım. ALLAHIM BU MÜBAREK KANDİL GÜNÜ DUALARIMIZI KABUL ETSİN VE HEPİMİZE BEBİŞ VERSİN.[/B]
zenannn benim fikrimi sorarsan zaten cift asilamayi denemissin zaten simdide tek asilama+kendiniz deneyin derim
bu arada cift asilama olayinida ilk kez duyuyorum yani bana asilamadan sonraki gun iliski demisti o normal iliski yerine yine asilama mi oluyo??
kızlar ben geçen ay biliyorunuz birer gun ara ile çift aşılama oldum sorasında sonuç gününe kadar ilişki olmasın dedi doktor ama tutmadı aşılamam
24 martta da ikincisi olacak sizce bu sefer tek aşılama olupta diger gunlerde kendimizmi Deneyelim ne dersiniz ??
(doktor prosedürde çift aşılama ama karar sizin demişti geçen sefer bizde çift olsun dedik ama tek olsun desek tek olacaktı)
sizce ben busefer ne yapayım ???
1aşılama olupta devamındaki gunlerde kendimiz denesek dahamı ii olur :çok üzgünüm:
ya kafam çok karışık kızlar akıl verin bana....:uhm:
canım bence çift aşılama ya da tek aşılamanın tutma olasılığını doktorunla bi konuş
ama geçen seferki tutmadıysa bu sefer de tek aşılama deneyebilirsiniz
allah biran önce hamiş kalmanı nasip etsin inşallaha.s
darkinlife sana bişey sorucam benim kasıklarımda 2 gündür ağrı var.regl olmama daha var acaba geçen ay oluşan kistlerden mi kaynaklanıyor?bugün reglnin 16.günü.
HAYIRLISI OLSUN CANIM İNŞALLAH 3DE TUTAR şutarafagitti
BENDE SANIRIM PAZARTESİ 2Cİ AŞILAMAMI OLACAĞIM
BUGUN 5. İĞNEMİ OLACAĞIM CTESİDE ÇATLATMA İĞNESİ OLURSAM PAZARTESİ BENDE 2Cİ AŞILAMAYI YAPAR DOKTORUM
İNŞALLAH SENDE BENDE MELEKLERİMİZE BU SEFER KAVUŞURUZ :asigim:
ALLAH TÜM BEBEK İSTEYENLERİN KUCAKLARINI BOŞ BIRAKMASIN İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?