Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

AZ KALMIŞ CANIM VAR MI Bİ ŞEYLER HİSSETTİĞİN?
Hayırlısı olsun inşallah.

canlar kandılınız mubarek dualarınız kabul olsun inşaallah şu hayırlı geceler yüzü suyu hürmetinea.s.
darkım mesaj gelmedi yaa neden kı

darkinlife sana bişey sorucam benim kasıklarımda 2 gündür ağrı var.regl olmama daha var acaba geçen ay oluşan kistlerden mi kaynaklanıyor?bugün reglnin 16.günü.

türlü türlücüm canım bana elalıcım sormuş bunu benim bildiğimde bi sorun olmuyor
senin verdiğin bilgiler eminim onuda aydınlatmıştır çok teşekkürler
tüp bebek hayırlı olsun canım inşallah 28 martta burdan hamiş haberlerini duyarıza.s

B]kızlar 3. aşılamaya başladım bugün. ilk iğneyi birazdan olacağım. ALLAHIM BU MÜBAREK KANDİL GÜNÜ DUALARIMIZI KABUL ETSİN VE HEPİMİZE BEBİŞ VERSİN.[/B]

HAYIRLISI OLSUN CANIM İNŞALLAH 3DE TUTAR şutarafagitti
BENDE SANIRIM PAZARTESİ 2Cİ AŞILAMAMI OLACAĞIM
BUGUN 5. İĞNEMİ OLACAĞIM CTESİDE ÇATLATMA İĞNESİ OLURSAM PAZARTESİ BENDE 2Cİ AŞILAMAYI YAPAR DOKTORUM
İNŞALLAH SENDE BENDE MELEKLERİMİZE BU SEFER KAVUŞURUZ :asigim:
ALLAH TÜM BEBEK İSTEYENLERİN KUCAKLARINI BOŞ BIRAKMASIN İNŞALLAH

kızlar ben geçen ay biliyorunuz birer gun ara ile çift aşılama oldum sorasında sonuç gününe kadar ilişki olmasın dedi doktor ama tutmadı aşılamam
24 martta da ikincisi olacak sizce bu sefer tek aşılama olupta diger gunlerde kendimizmi Deneyelim ne dersiniz ??
(doktor prosedürde çift aşılama ama karar sizin demişti geçen sefer bizde çift olsun dedik ama tek olsun desek tek olacaktı)
sizce ben busefer ne yapayım ???
1aşılama olupta devamındaki gunlerde kendimiz denesek dahamı ii olur :çok üzgünüm:
ya kafam çok karışık kızlar akıl verin bana....:uhm:

zenannn benim fikrimi sorarsan zaten cift asilamayi denemissin zaten simdide tek asilama+kendiniz deneyin derim

bu arada cift asilama olayinida ilk kez duyuyorum yani bana asilamadan sonraki gun iliski demisti o normal iliski yerine yine asilama mi oluyo??

canım evet ilişki yaptırmıo yerine kendisi aşılama yapıo doktor
ama bize adetin 12. ve 14. gunu aşılamyı yaptı taki kan testi gunune kadar ilişki yasak dedi belkide ilişki olsaydı tutacaktı
kimde okusam doktorları hep ilişki tavsiye etmiş bizimdike yasak dedi Çok ilginç ya :uhm:
bende bu sefer 1aşılama+kendimiz deneyelim diyorum tutmazsa (ki inşallah tutar)
3cu aşılamayı çift yaparız GiNe

canım bence çift aşılama ya da tek aşılamanın tutma olasılığını doktorunla bi konuş
ama geçen seferki tutmadıysa bu sefer de tek aşılama deneyebilirsiniz
allah biran önce hamiş kalmanı nasip etsin inşallaha.s

saol canım bakalım doktorla bi konuşucam inşallah bu sefer meleğim bana gelir
çünkü ben onu çok özledim:a015:

darkinlife sana bişey sorucam benim kasıklarımda 2 gündür ağrı var.regl olmama daha var acaba geçen ay oluşan kistlerden mi kaynaklanıyor?bugün reglnin 16.günü.

Canım bu ay bir tedavi gördün mü?
Kasıklardaki ağrı kistden kaynaklı olabilir.Ya da tedavi gördüysen ilaçlardan olabilir.

Geçmiş olsun canım.16.gün ne ki bu böyle?Dikkat et kendine.Dr. un uzaktaydı değil mi?
Kist için bi dr.a gitsen mümkün mü?

CANIM SAĞOL. hepimiz için hayırlı olur umarım aşılamalar vede son olur tabiiii.

arkadaşlar sorum hakkında bilginiz varsa iletirseniz sevinirim ilk kez aşılama olacağım ama doktor önce rahim filmimi çekmeye gerek olmadığını söyledi. benim kafam karıştı aşılama mı önce olur rahim filmi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…