- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.781
Canım bu ay bir tedavi gördün mü?
Kasıklardaki ağrı kistden kaynaklı olabilir.Ya da tedavi gördüysen ilaçlardan olabilir.
Geçmiş olsun canım.16.gün ne ki bu böyle?Dikkat et kendine.Dr. un uzaktaydı değil mi?
Kist için bi dr.a gitsen mümkün mü?
arkadaşlar sorum hakkında bilginiz varsa iletirseniz sevinirim ilk kez aşılama olacağım ama doktor önce rahim filmimi çekmeye gerek olmadığını söyledi. benim kafam karıştı aşılama mı önce olur rahim filmi mi?
selam arkadaşlar benimde aşılama sürecim başladı bugün 2.kontrolüme gittim puregon 300 kullanıyorum salı akşamından beri 75 lik dozlar halinde...bugün dr bana tekrar bu akşamdan başlayarak devam etmemi söyledi...benim kafamı karıştıran şey bu kutularda yani puregon 300 ampülünün içinde +130 luk doz varmış bileniniz varmı eczacı böyle birşey olmadığını söyledi :sm_confused:
arkadaslar maalesef regl oldumyarinda teste gidecektim onun yerine dr'a gidicem
arkadaşlar sorum hakkında bilginiz varsa iletirseniz sevinirim ilk kez aşılama olacağım ama doktor önce rahim filmimi çekmeye gerek olmadığını söyledi. benim kafam karıştı aşılama mı önce olur rahim filmi mi?
bu ay tedavi yoktu darkincim.doktorum uzakta acaba buradan bir doktora mı gitsem.16.günüm demekten kastım daha reglime var demekti.kasıklarım bazen çok ağrıyor.doktor kendi haline bırakalım bu ay ki yumurtlamayla atarsın demişti atamadım mı acaba.eğer kistler gitseydi ağrım olmazdı demi.kafam karıştı ne yapacağımı bilemiyorum.bu sorunu yaşayan başka kimse yok galiba eğer bilgisi olan varsa lütfen cevap versin.şimdiden teşekkürler...
arkadaslar maalesef regl oldumyarinda teste gidecektim onun yerine dr'a gidicem
selam arkadaşlar benimde aşılama sürecim başladı bugün 2.kontrolüme gittim puregon 300 kullanıyorum salı akşamından beri 75 lik dozlar halinde...bugün dr bana tekrar bu akşamdan başlayarak devam etmemi söyledi...benim kafamı karıştıran şey bu kutularda yani puregon 300 ampülünün içinde +130 luk doz varmış bileniniz varmı eczacı böyle birşey olmadığını söyledi :sm_confused:
darkım takvımın nasıl :asigim:şimdilik bu takvımle ıdare edıcez artık :roflol:
DARKİNLİFE canım napıyon sen bakiiim nasıl durumlar hamişlik nasıl gidiyor farklılıklar varmı sende neler hissediyorsunnn aman diyim siyah kuru üzüm ye kansızlığa çok iyi geliyor bende çıktı tansiyon yerlerde sürünüyorrr hastanelik oldum ama çok şükür bugün fazla düşmediii
canım puregon 3000 diye yazıyor ama bende günde 75 doz yapıyordum iğneyi ve bir ampul iğneyi 5 defada yapıyordum meğer aslında 300 den fazla var ilacın içinde oyüzden fazla doz var denmesi bundan olabilir
canım dark ben 7 haftalıkta 12 haftalıga kadar gunde 1 kere bualantı oluyodu inşallah sende olmaz cunku bogazım delınecek gıbı oluyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?