Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
jupiter slm
benimde ilk asilamam 11 nisanda yapildi bugun 10.gunum. dr'um benimde rahim filmimi cekmeye gerek olmadigini soyledi ilkini bu sekilde yapalim dedi seni hirpalamayalim dedi...cunku biraz agrili ve hos olmayan bi islem anladigim kadariyla yani burdaki arkadaslardan edindigim bilgilere gore. dr'um ultrasondan baktigi kadariyla anormal bisey gozukmuyo ondan seni simdilik yormiyacam diye benimde filmimi cekmedi bakalim umarim gerek kalmaz cnm

bu ay tedavi yoktu darkincim.doktorum uzakta acaba buradan bir doktora mı gitsem.16.günüm demekten kastım daha reglime var demekti.kasıklarım bazen çok ağrıyor.doktor kendi haline bırakalım bu ay ki yumurtlamayla atarsın demişti atamadım mı acaba.eğer kistler gitseydi ağrım olmazdı demi.kafam karıştı ne yapacağımı bilemiyorum.bu sorunu yaşayan başka kimse yok galiba eğer bilgisi olan varsa lütfen cevap versin.şimdiden teşekkürler...

canım benım ilk aşılama şubata ayınyapıldı ama tutmadı ilk aşılamamı olmadan önce yani ocak ayında doktorum önce rahim filmine bakalım sora aşılama yapalım demişti ve ocakta rahim filmi çekindim şubatta ilk aşılamamı oldum
allahtan bir sorun çıkmadı rahim filmimde
ama ağrılı bi işlem sanırım çünkü doktorum bana genelanestezi ile çektirdi rahim filmimi !!
umrarım ilk aşılamanda tutturursunuz yerimseniben

selam arkadaşlar benimde aşılama sürecim başladı bugün 2.kontrolüme gittim puregon 300 kullanıyorum salı akşamından beri 75 lik dozlar halinde...bugün dr bana tekrar bu akşamdan başlayarak devam etmemi söyledi...benim kafamı karıştıran şey bu kutularda yani puregon 300 ampülünün içinde +130 luk doz varmış bileniniz varmı eczacı böyle birşey olmadığını söyledi :sm_confused:

a.s.bende puregon kullandım öyle bişi yok nasıl 130luk varmış.300lük diyor zaten ki okadar

Çekse tabiki daha iyi olurdu.Ya kanallarının ikiside kapalıysa aşılaman boşa yapılıyodur.

Canım sen yakınlarda bi dr. a görün istersen.Bende tedavimi başka bir şehirde görüyordum ama normal kontrollerimde bu şehirden bi dr. a gidiyordum.Sadece uzaktaki dr. la olmaz .Sağlık beklemeye gelmiyor.Kist varsa hemen ona yönelik tedavi uygulanır.Geçmiş olsun canım.Adetine 16 gün varsa gebelikde olabilir.Yinede böyle sürprizlere de açık olun ve her zaman bu ihtimali unutmadan ilaç kullan canım.
arkadaslar maalesef regl oldum yarinda teste gidecektim onun yerine dr'a gidicem

Dup,
ESrasoner,

İkizin için de üzüldüm arkadaşlar.Hayrılısı olsun.İnşallah bir sonraki denemeniz güzel sonuçlanır.

canım puregon 3000 diye yazıyor ama bende günde 75 doz yapıyordum iğneyi ve bir ampul iğneyi 5 defada yapıyordum meğer aslında 300 den fazla var ilacın içinde oyüzden fazla doz var denmesi bundan olabilir

DARKİNLİFE canım napıyon sen bakiiim nasıl durumlar hamişlik nasıl gidiyor farklılıklar varmı sende neler hissediyorsunnn aman diyim siyah kuru üzüm ye kansızlığa çok iyi geliyor bende çıktı tansiyon yerlerde sürünüyorrr hastanelik oldum ama çok şükür bugün fazla düşmediii

darkım takvımın nasıl :asigim:şimdilik bu takvımle ıdare edıcez artık :roflol:

Güzel olmuş canım ,iyi bi başlangıç gerisi gelri inşallah.

Benimde bugün midem bulanyo gibi bi tuhafım.Uyku eğilimi arttı.Akşamları erkenden uyuyorum.Başka da göze batan bişey yok.
Pekmez içiyorum o da kansızlığa iyi diye.Kuru üzümde arada atıyorum ama pek tercih etmiyorum.Çekirdekli ya bpğazımı tahriş ediyo.
Geçmiş olsun canım.Tansiyona dikkat et.Bebeiş napıyo?Bulantın felan oluyormuydu?

canım dark ben 7 haftalıkta 12 haftalıga kadar gunde 1 kere bualantı oluyodu inşallah sende olmaz cunku bogazım delınecek gıbı oluyodu

canım puregon 3000 diye yazıyor ama bende günde 75 doz yapıyordum iğneyi ve bir ampul iğneyi 5 defada yapıyordum meğer aslında 300 den fazla var ilacın içinde oyüzden fazla doz var denmesi bundan olabilir

evet papatyam dr sordum dün 300+130 doz olurmuş sebebide istenmeyen kayıplara karşı firma hediye ediyormuş yerimseniben

canım dark ben 7 haftalıkta 12 haftalıga kadar gunde 1 kere bualantı oluyodu inşallah sende olmaz cunku bogazım delınecek gıbı oluyodu

Canım bende ilk savaşımı dün verdim çok kötü oldu boğazım.İnşallah böyle devam etmez.Bugünde pek birşey yiyemedim.
Sabah peynirli bir tost anca.Canım ayran ve kraker istedi sadece.Baktım bunlar zaten iyi gelen şeylermiş.Mide biliyo işine yarayanı demekki.

Napcaz böyle mi sürcek bu.Yemek zorla yedim oda az bişey.Yoksa çıkarcam gibi oluyorum.Neler yemeliyim bu süreçde canım?sen tecrübelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…