- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.801
saol canım bakalım doktorla bi konuşucam inşallah bu sefer meleğim bana gelir
çünkü ben onu çok özledim:a015:
bu ay tedavi yoktu darkincim.doktorum uzakta acaba buradan bir doktora mı gitsem.16.günüm demekten kastım daha reglime var demekti.kasıklarım bazen çok ağrıyor.doktor kendi haline bırakalım bu ay ki yumurtlamayla atarsın demişti atamadım mı acaba.eğer kistler gitseydi ağrım olmazdı demi.kafam karıştı ne yapacağımı bilemiyorum.bu sorunu yaşayan başka kimse yok galiba eğer bilgisi olan varsa lütfen cevap versin.şimdiden teşekkürler...
arkadaslar maalesef regl oldumyarinda teste gidecektim onun yerine dr'a gidicem
kızlar selam
geçen ayki aşılamam tutmadı ama bu ay tekrardan aşılama dendi ama eşim izin alamayacağını işlerinin çok olduğunu söyledi genel müdürleri durmadan rapor istiyormuş.devir işlermleri için...herneyse bunu dedim dr evde çalışın dedi:) ve ben dün saat 14,00 de iğnemi oldum fakat sabah 7,30 da ateşimi ölçtüm ve ateşim artmış...bu kadar çabuk çatlamış olabilirmii enteresan ama dün akşam sabah boş geçirmedik:) herşey kader tabi...ama bu iğnenin çabuk çatlatmasına şaşırdım ....bende şunu diyorum demekki çatlayacakdı :)))))))
bu seferki iğne farklı bir iğneydi ve 70 ytl verdim....işimiz zor kızlar ....allah hepimize kolaylık versin.birde bebek:)
kızlar selam
geçen ayki aşılamam tutmadı ama bu ay tekrardan aşılama dendi ama eşim izin alamayacağını işlerinin çok olduğunu söyledi genel müdürleri durmadan rapor istiyormuş.devir işlermleri için...herneyse bunu dedim dr evde çalışın dedi:) ve ben dün saat 14,00 de iğnemi oldum fakat sabah 7,30 da ateşimi ölçtüm ve ateşim artmış...bu kadar çabuk çatlamış olabilirmii enteresan ama dün akşam sabah boş geçirmedik:) herşey kader tabi...ama bu iğnenin çabuk çatlatmasına şaşırdım ....bende şunu diyorum demekki çatlayacakdı :)))))))
bu seferki iğne farklı bir iğneydi ve 70 ytl verdim....işimiz zor kızlar ....allah hepimize kolaylık versin.birde bebek:)
kızlar bişiy sorcam.ben 2. aşılamam için rapor çıkartmıştım.şubat sonuna doğru çünkü ay başında adetolmam gerekiyodu.ama gecikti.bugün 2.günüm acaba raporun geçerliliği bitmişmidir çok merak ediyorum.eger kullanamazsam hakkım ölecek sanırım.bilgisi olan varsa cevap bekliyorumm
canım benim benim de bu ay ara verildi 1. aşılamam dan sonra kist oluştu
gelecek 15 gün sonra regl günü gidicem benim de 1- 2 ağrı oldu
doktor bana da kendiliğinden kist geçer demişti
senin herzaman ağrın oluyormu
vallah benimde kafam karıştı :uhm:
umarım kurtulmuşuzdur şu kistlerden
kızlar bişiy sorcam.ben 2. aşılamam için rapor çıkartmıştım.şubat sonuna doğru çünkü ay başında adetolmam gerekiyodu.ama gecikti.bugün 2.günüm acaba raporun geçerliliği bitmişmidir çok merak ediyorum.eger kullanamazsam hakkım ölecek sanırım.bilgisi olan varsa cevap bekliyorumm
Kızlar günaydın,
Ben nihayet regli oldum fakat hafta sonuna denk geldi bugün 3. günüm.
Üniversite hastanesinde aşılama için rapor mu yazılıyor yahu sabah aradım öle dediler kafam karıştı.
bu rapor 1 günde çıkıyomu? ben ilaçları o raporlamı alıyorum? adetin kaçıncı gününde ilaçları kullanmaya başlıyorum?
offff offff işten izin almak bi dert, bu sorularla uraşmak ayrı bi dert.
nolur beni aydınlatın(
günaydın canım
aşılama için tedaviye yani iğnelere 3.günü başlanıyor.evet ilaçlar için rapor alıyorsun çünkü ilaçlar pahalı.biz eczaneden alıp ilaçları raporu sonra çıkartıyorduk .rapordan sonra paramızı geri alıyorduk.ilaçların %20 sini ödeniyor raporda.devlet hastanesinde engeç 2 günde çıkıyor.ama burası denizli yağunluğada bağlı.
inşallah tedevinden olumlu sonuç alırsın
yani benim bugün iğnelere başlamam gerekiyor ölemi??
saati önemli diğildir inşallah yaaa
yaa peki cnm biz alıyoduk diyosunya ilaçları ne kadar tutuyor ilaçlar?
anladığım kadarıyla rapor sadece ilaç parasını alabilmek için mi çıkıyor?
arkadaşlar ben bu ay ilk aşılamamı yaptıracaktım. ilaç kullandım hergün yumurta takibi için doktora gittim. en son cumartesi sabah gittiğimde 15,5 mm di büyüklüğü. doktorum pazartesi gel bakalım iğne verelim çarşamba aşılama yaparız dedi. ancak bugün doktora gittiğimde yumurtam çatlamıştı yaaaaa.
ama pazar akşam ağrım vardı hissettim ve eşime dedimki biz yarın gidicez ve çatlamış diyecek diye. oyuzden beraber olduk. ve bu sabah doktorun yanına girer girmez doktorum rüyamda seni gördüm yumurta çatlamıştı dedi.bende biliyorum hissettim dedim ve muayenede çatlamış olduğunu öğrendik.
umudum birdahaki aya kaldı galiba. neyse hakkımızda hayırlısı. Allah hayırlısını versin. sizlere dua edicem kızlar hadi müjdeler yazın inşallah
hayırlısı olsun inşallah bidahaki aya olumlu gelişir olaylar bende bu ay aşılama oldum yumurtalar 17 ve 18mm capında iki taneydi hemen o gün catlama ignesi yapıldı 5000 lik iki tane pregnl yaptırdım doktor ertesi gün yani 24 saat sonra aşılama yaptı nisanin 3bekliyorum sonuç için fakat dr aşılamadan önce çatlama olmuşmu diye utrasonla muayene etmedi acaba anlıyormudur alttan muayene ile aklım da bu takılı kaldı
senin dr nasıl anladı catlamanın olduğunu? ultrasonla mı?
hep dua ediyorum hepimiz için.
birde tüp bebek prosüdürünü bilen varmı aşılama tutmassa iş ona kaldı ssk ne kadarımı karşılıyor agrılımı oluyor toplam tedavi ne kadar sürüyor lütfen yardım edin
selam arkadaşlar siteye yeni üye oldum ayın 19 da aşılama yaptırdım yani bu gün 5. günüm ama hiç bir belirti yok napıcam bilmiyorum hamiş olsam hemen belirti verirmi ne olur çok ümitsizim bilgisi olan varsa yazsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?