Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim benim de bu ay ara verildi 1. aşılamam dan sonra kist oluştu
gelecek 15 gün sonra regl günü gidicem benim de 1- 2 ağrı oldu
doktor bana da kendiliğinden kist geçer demişti
senin herzaman ağrın oluyormu
vallah benimde kafam karıştı :uhm:
umarım kurtulmuşuzdur şu kistlerden

kızlar selam

geçen ayki aşılamam tutmadı ama bu ay tekrardan aşılama dendi ama eşim izin alamayacağını işlerinin çok olduğunu söyledi genel müdürleri durmadan rapor istiyormuş.devir işlermleri için...herneyse bunu dedim dr evde çalışın dedi:) ve ben dün saat 14,00 de iğnemi oldum fakat sabah 7,30 da ateşimi ölçtüm ve ateşim artmış...bu kadar çabuk çatlamış olabilirmii enteresan ama dün akşam sabah boş geçirmedik:) herşey kader tabi...ama bu iğnenin çabuk çatlatmasına şaşırdım ....bende şunu diyorum demekki çatlayacakdı :)))))))

bu seferki iğne farklı bir iğneydi ve 70 ytl verdim....işimiz zor kızlar ....allah hepimize kolaylık versin.birde bebek:)

canım inşallah hamile kalırsın bizde 4 yıldır bebek istiyoruz fakat olmadı ayın 19 da aşılama oldum bakaım olurmu tek dileğim bebek allah olmayan isteyen herkese versin

İnşallah olur canım,böyle daha rahat olunca şans da fazla oluyor.İnşallah senin de öyle olur.Geçen ay benim de erken çatlamıştı yumurtam.Hiç belli olmuyo bu yumurtanın işi.Biraz kendimizi dinleyelim veee kaçırmayalım o günü )
Zaten büyümüştür yumurtan ve ondan hemen çatlamıştır.

Bol şanslar canım.Evde denemekte fayda var

kızlar bişiy sorcam.ben 2. aşılamam için rapor çıkartmıştım.şubat sonuna doğru çünkü ay başında adetolmam gerekiyodu.ama gecikti.bugün 2.günüm acaba raporun geçerliliği bitmişmidir çok merak ediyorum.eger kullanamazsam hakkım ölecek sanırım.bilgisi olan varsa cevap bekliyorumm

ALDIĞIN AY İÇERİSİNDEN O AYIN SONUNA KADAR GEÇERLİ OLUYOR CANIM TABİ ARADA 15 20GÜNLÜK Bİ ZAMAN OLMAZSA.YOKSA YİNELEMEN GEREKİYOR RAPORU

canım inşallah kurtulmuşuzdur artık ertelemek istemiyorum bir an önce regl olsamda 2.aşılamamı yaptırsam.benim 14-15.günler çok ağrım oldu ama hala ara sıra ağrı hissediyorum.bazen iğne gibi batıyor bir an sonra geçiyor.benim 9-10 günüm var reglime hakımızda hayırlısı neyse o olsun.sen tedavini nerde yaptırıyosun?

Dr. unla bir görüş istersen.Belki tarih olarak değil de kullanım olarak 2.aşılama diyorsa bi sorun olmayabilir.Ama emin değilim bu konuda.Ben hiç böyle beklememiştim.Aşılamadan önce hemen çıkartıyordum iğneler için rapor alırken.

Bildiğim kadarıyla raporlar 1 ay için geçerli eğer geçmiş bir tarih te ise merkezinle(dr) görüş,yenilebilir .Dr bir yazı falan istersin,rapor aldığın yere verirsin.

DARKİNLİFE

senin durumun nasıl,bebeğini gördüm mü? İlk siteye yazmaya başladığımda yeni hamiliğini öğrenmiştin.Merakımı hoşgör..

Kızlar günaydın,
Ben nihayet regli oldum fakat hafta sonuna denk geldi bugün 3. günüm.
Üniversite hastanesinde aşılama için rapor mu yazılıyor yahu sabah aradım öle dediler kafam karıştı.
bu rapor 1 günde çıkıyomu? ben ilaçları o raporlamı alıyorum? adetin kaçıncı gününde ilaçları kullanmaya başlıyorum?
offff offff işten izin almak bi dert, bu sorularla uraşmak ayrı bi dert.
nolur beni aydınlatın (

günaydın canım
aşılama için tedaviye yani iğnelere 3.günü başlanıyor.evet ilaçlar için rapor alıyorsun çünkü ilaçlar pahalı.biz eczaneden alıp ilaçları raporu sonra çıkartıyorduk .rapordan sonra paramızı geri alıyorduk.ilaçların %20 sini ödeniyor raporda.devlet hastanesinde engeç 2 günde çıkıyor.ama burası denizli yağunluğada bağlı.
inşallah tedevinden olumlu sonuç alırsın

yani benim bugün iğnelere başlamam gerekiyor ölemi??
saati önemli diğildir inşallah yaaa
yaa peki cnm biz alıyoduk diyosunya ilaçları ne kadar tutuyor ilaçlar?
anladığım kadarıyla rapor sadece ilaç parasını alabilmek için mi çıkıyor?

arkadaşlar ben bu ay ilk aşılamamı yaptıracaktım. ilaç kullandım hergün yumurta takibi için doktora gittim. en son cumartesi sabah gittiğimde 15,5 mm di büyüklüğü. doktorum pazartesi gel bakalım iğne verelim çarşamba aşılama yaparız dedi. ancak bugün doktora gittiğimde yumurtam çatlamıştı yaaaaa.
ama pazar akşam ağrım vardı hissettim ve eşime dedimki biz yarın gidicez ve çatlamış diyecek diye. oyuzden beraber olduk. ve bu sabah doktorun yanına girer girmez doktorum rüyamda seni gördüm yumurta çatlamıştı dedi.bende biliyorum hissettim dedim ve muayenede çatlamış olduğunu öğrendik.
umudum birdahaki aya kaldı galiba. neyse hakkımızda hayırlısı. Allah hayırlısını versin. sizlere dua edicem kızlar hadi müjdeler yazın inşallah

mesajını yeni gördüm .ama sen gitmişsin.benimde çıkmam lazımdı kontrolüm vardı.
akşam 7 ile 9 arası istediğin bi saatte.ben 20:30 yapıyordum.hergün aynı saate.
1 siklusta 1500 ünitelik rapor alabiliyorsun .ben purogen diye iğne +çatlatma iğnesi kullandım.ortalama 1600,ytl tutuyor ilaçlar.%20 sini ödüyorsun .
umarım yardımcı olabilmişimdir.

hayırlısı olsun inşallah bidahaki aya olumlu gelişir olaylar bende bu ay aşılama oldum yumurtalar 17 ve 18mm capında iki taneydi hemen o gün catlama ignesi yapıldı 5000 lik iki tane pregnl yaptırdım doktor ertesi gün yani 24 saat sonra aşılama yaptı nisanin 3bekliyorum sonuç için fakat dr aşılamadan önce çatlama olmuşmu diye utrasonla muayene etmedi acaba anlıyormudur alttan muayene ile aklım da bu takılı kaldı
senin dr nasıl anladı catlamanın olduğunu? ultrasonla mı?
hep dua ediyorum hepimiz için.

Çatlama olunca ultrasonda belli oluyo.Ya yumurta yok olmuş gözükür ya da patlamış balon gibi .

birde tüp bebek prosüdürünü bilen varmı aşılama tutmassa iş ona kaldı ssk ne kadarımı karşılıyor agrılımı oluyor toplam tedavi ne kadar sürüyor lütfen yardım edin

Figencim hoşgeldin aramıza canım.Hayırlı olsun aşılaman.Ama bu kadar çabuk belirti olmaz.Boşuna kendini dinleme.ben hamile kaldım bildiğim halde belirtim yoktu.Neden belirtim yok diye yırtınıyordum.Her bünye farklı,kaldı ki çok erken henüz.

Kaçıncı gün test yaptıracaksın.Güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Ssk tüp bebeğin belli bir yüzdesini karşılıyor ama bu konuda bir bilgim yok canım.Bilen arkadaşlar yardımcı olur mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…