Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
PEMBERÜYA canım senin yumurtan belli olgunluğa ulaşmış.En az 18 mm olunca yumurta çatlatma iğnesi yaptırılır.Zaten sonrasında 1 gün sonra veya 2 gün sonra aşılama yapılıyor.Benimki genelde 2 gün sonra yapardı.

Aşılama yaparken alttan ultrasonla baktıysa dr. un görmüştür canım.Çatlamadıysa da çok sorun değil zaten kısa süre içinde çatlayacaktır.Aşılamadan sonra çatlasa da olur.Spermler içeride en fazla 3 güne kadar yaşayabiliyor sonuçta.

Hayırlı olsun.Güzel sonuçlarını bekliyoruz,az kalmış.

Canım kendiniz denemekle çok iyi etmişsiniz.Hiç belli olmaz.Bakarsın tutar )

çarşamba,perşembe,cuma günü değişik birşeyler hissedersen yaz bana :)

Ben iyi sayılırım canım,bulantılarım başladı biraz aç dolaşıyorum :)
bebeği haftasonu görmeye gideceğim.Yazarım artık görünce inşallah canım.

Bazen haftasonlarına denk gelince 4. gündede başlatabilir dr.lar .Bana öyle olmuştu.

Rapor olmadan ilaçları alamazsın.Hastaneye göre 1 günde de çıkar.Ben yarım saat içinde çıkartmıştım.

Sağol canım,inşallah olmazsın da sen de ben gibi şaşırırsın :))
şuan progestan jel kullanıyorum ayın sonunda adet olmam gerekiyor bakalım artık sonumuz ne olcak
Bende şimdi jel kullanıyorum çok iğrenç bir şey.Sende de sonradan kalıntı gibi dökülyo mu?

Jel de geciktirmiş olabilir canım.Nasıl hissediyorsun kendini?

inallah mucizeme kavusurum sizdemi aşılama ile hamile kaldınız allah tamamına erdirsin sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

inallah mucizeme kavusurum sizdemi aşılama ile hamile kaldınız allah tamamına erdirsin sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
Ben 2. aşılamadan sonra 3. ye bir türlü başlayamamıştım.İşte o bekleme süresinde kendiliğinden oldun canım.Darısı başına.Sağol güzel dileklerin için.Aminnn

canım teşekkür ederim iyi dileklerin için.
evet bu sabah doktor alttan muayene etti ve çatlamış olduğunu gördük.yanlız benim bir yumurtam daha vardı o ne olacak onu hiç sormadım ama
seninde aşılaman hayırlı olsun anne adayı. inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar verir hepimize

İnşallah tutar DaRKiNLiFe inşallah.
valla omuzlarımdan öyle bir yük kalktı ki anlatamam. Aşılama olacaktım onun stresi beni mahvediyordu. Çarşamba perşembe cuma değişik birşeyler hissedersen derken anlamadım hayatım ya açıklarmısın. ne demek o.
dün sağ tarafımda ağrı vardı.zaten yumurtalarımda sağ tarafımdaydı. çatlamış dr gittiğimde gördümde.ama hala ağrım var. bu arada benim 2 yumurtam oldu. biri çatladı peki öbürü ne olacak:dance: anlamadım.

canım tedavimi özel üniversite hastanesinde yaptırıyorum
doktorum dan memnunum
inşallah kurutlmuşuzdur
bakalım benim de reglime var gidince öğrenicem
allah hayırlısını etsin
inşallah bizlerde iyi haberler veririz burdana.s

umutvar canım şanslısın bence hissetmen ve harekete geçmen iyi olmuş
allah hayırlısını versin
inşallah iyi habelerini duyucaz burdana.s

figencim aramıza hoşgeldin benim bildiğim kadarıyla daha erken
canım biraz sabret
hayırlısıyla hamiş haberini alırız burdan

Alıntı:
_DaRKiNLiFe_´isimli üyeden Alıntı

İnşallah tutar DaRKiNLiFe inşallah.
valla omuzlarımdan öyle bir yük kalktı ki anlatamam. Aşılama olacaktım onun stresi beni mahvediyordu. Çarşamba perşembe cuma değişik birşeyler hissedersen derken anlamadım hayatım ya açıklarmısın. ne demek o.
dün sağ tarafımda ağrı vardı.zaten yumurtalarımda sağ tarafımdaydı. çatlamış dr gittiğimde gördümde.ama hala ağrım var. bu arada benim 2 yumurtam oldu. biri çatladı peki öbürü ne olacak anlamadım.

Canım döllenmeyi de belki hissedersin ondan dedim.
Çatlamayan yumurtan hangi taraftaysa dikkat et,sonradan çatlayabilir,çatlarsa değerlendirin.

Ben döllenmeyi de hisseder gibi oldum da:)
Aynı sen gibi hissettim yumurtamın çatladığını.Sonra aradan 4-5- gün felan geçti bu sefer daha hafif bi şey batar gibi hissettim bir yada 2 kere bişey seğirir gibi oldu.ben aklımda dedim şimdi kanaldan yeni çıktı embriyo diye felan.Ama yani belkide bu hissettiklerim gerçekti.Gerçek olmasa bile ne yazar oldu ya şükür.

Hadi darısı sana.Değerlendir diğer yumurtayı da

tesekkürederim canım allah herkese nasip etsin

Son düzenleme:

ya DaRKiNLiFe ben şimdi nasılım biliyormusun.ağzım kulaklarımda.ya beni öyle bir gaza getirdin ki acayip dinlerim şimdi kendimi ben ya. inşallah tutar hadi bakalım inşallah içine doğmuştur aşkım ya.
doktor beni görürmü rüyasında acaba yine ben ara ara arayayım şu adamı:dance:
ama boşver dimi bide çocuk yapacaz diye kocadan olmayalımmmmklava:

Diğer yumurtanda gelişiyor ağrıdığına göre.Boyutu neydi onun??
18mm den sonra çatlama ihtimali artar dikkat et.

anam beni hiç sormadım ya. doktora sadece bu yumurta çatladı beraber olduk ama işi sağlama almak için bundan sonra beraber olsak faydası varmı dedim. yok dedi.
demekki öbür yumurta ile ilgili ihtimal olsa söylerdi
ay ne bilim ya kafayı yiyecem.
kocam yumurtacııı diye sesleniyo artık. :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…