- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.821
arkadaşlar ben bu ay ilk aşılamamı yaptıracaktım. ilaç kullandım hergün yumurta takibi için doktora gittim. en son cumartesi sabah gittiğimde 15,5 mm di büyüklüğü. doktorum pazartesi gel bakalım iğne verelim çarşamba aşılama yaparız dedi. ancak bugün doktora gittiğimde yumurtam çatlamıştı yaaaaa.
ama pazar akşam ağrım vardı hissettim ve eşime dedimki biz yarın gidicez ve çatlamış diyecek diye. oyuzden beraber olduk. ve bu sabah doktorun yanına girer girmez doktorum rüyamda seni gördüm yumurta çatlamıştı dedi.bende biliyorum hissettim dedim ve muayenede çatlamış olduğunu öğrendik.
umudum birdahaki aya kaldı galiba. neyse hakkımızda hayırlısı. Allah hayırlısını versin. sizlere dua edicem kızlar hadi müjdeler yazın inşallah
Bildiğim kadarıyla raporlar 1 ay için geçerli eğer geçmiş bir tarih te ise merkezinle(dr) görüş,yenilebilir .Dr bir yazı falan istersin,rapor aldığın yere verirsin.
DARKİNLİFE
senin durumun nasıl,bebeğini gördüm mü? İlk siteye yazmaya başladığımda yeni hamiliğini öğrenmiştin.Merakımı hoşgör..
Kızlar günaydın,
Ben nihayet regli oldum fakat hafta sonuna denk geldi bugün 3. günüm.
Üniversite hastanesinde aşılama için rapor mu yazılıyor yahu sabah aradım öle dediler kafam karıştı.
bu rapor 1 günde çıkıyomu? ben ilaçları o raporlamı alıyorum? adetin kaçıncı gününde ilaçları kullanmaya başlıyorum?
offff offff işten izin almak bi dert, bu sorularla uraşmak ayrı bi dert.
nolur beni aydınlatın(
Sağol canım,inşallah olmazsın da sen de ben gibi şaşırırsın :))darkinlife senin yaşadıklarını okudum inan çok sevindim allah kucana almak nasip etsin mucize dedikleri bu olsa gerek bana gelince adetolmassan ara dedi doktorum o zaman söylicekmiş ne zaman yapılcanı inş olmamda benide yüzüm güler
Bende şimdi jel kullanıyorum çok iğrenç bir şey.Sende de sonradan kalıntı gibi dökülyo mu?şuan progestan jel kullanıyorum ayın sonunda adet olmam gerekiyor bakalım artık sonumuz ne olcak
PEMBERÜYA canım senin yumurtan belli olgunluğa ulaşmış.En az 18 mm olunca yumurta çatlatma iğnesi yaptırılır.Zaten sonrasında 1 gün sonra veya 2 gün sonra aşılama yapılıyor.Benimki genelde 2 gün sonra yapardı.
Aşılama yaparken alttan ultrasonla baktıysa dr. un görmüştür canım.Çatlamadıysa da çok sorun değil zaten kısa süre içinde çatlayacaktır.Aşılamadan sonra çatlasa da olur.Spermler içeride en fazla 3 güne kadar yaşayabiliyor sonuçta.
Hayırlı olsun.Güzel sonuçlarını bekliyoruz,az kalmış.
Ben 2. aşılamadan sonra 3. ye bir türlü başlayamamıştım.İşte o bekleme süresinde kendiliğinden oldun canım.Darısı başına.Sağol güzel dileklerin için.Aminnninallah mucizeme kavusurum sizdemi aşılama ile hamile kaldınız allah tamamına erdirsin sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
Ben 2. aşılamadan sonra 3. ye bir türlü başlayamamıştım.İşte o bekleme süresinde kendiliğinden oldun canım.Darısı başına.Sağol güzel dileklerin için.Aminnn
aşılamadan sonra kasıklarımda acayip bir şişlik var sizce bu doğalmıyatarken bile hissediyorum cok gerildi
hayırlısı olsun inşallah bidahaki aya olumlu gelişir olaylar bende bu ay aşılama oldum yumurtalar 17 ve 18mm capında iki taneydi hemen o gün catlama ignesi yapıldı 5000 lik iki tane pregnl yaptırdım doktor ertesi gün yani 24 saat sonra aşılama yaptı nisanin 3bekliyorum sonuç için fakat dr aşılamadan önce çatlama olmuşmu diye utrasonla muayene etmedi acaba anlıyormudur alttan muayene ile aklım da bu takılı kaldı
senin dr nasıl anladı catlamanın olduğunu? ultrasonla mı?
hep dua ediyorum hepimiz için.
Canım kendiniz denemekle çok iyi etmişsiniz.Hiç belli olmaz.Bakarsın tutar)
çarşamba,perşembe,cuma günü değişik birşeyler hissedersen yaz bana :)
canım inşallah kurtulmuşuzdur artık ertelemek istemiyorum bir an önce regl olsamda 2.aşılamamı yaptırsam.benim 14-15.günler çok ağrım oldu ama hala ara sıra ağrı hissediyorum.bazen iğne gibi batıyor bir an sonra geçiyor.benim 9-10 günüm var reglime hakımızda hayırlısı neyse o olsun.sen tedavini nerde yaptırıyosun?
arkadaşlar ben bu ay ilk aşılamamı yaptıracaktım. ilaç kullandım hergün yumurta takibi için doktora gittim. en son cumartesi sabah gittiğimde 15,5 mm di büyüklüğü. doktorum pazartesi gel bakalım iğne verelim çarşamba aşılama yaparız dedi. ancak bugün doktora gittiğimde yumurtam çatlamıştı yaaaaa.
ama pazar akşam ağrım vardı hissettim ve eşime dedimki biz yarın gidicez ve çatlamış diyecek diye. oyuzden beraber olduk. ve bu sabah doktorun yanına girer girmez doktorum rüyamda seni gördüm yumurta çatlamıştı dedi.bende biliyorum hissettim dedim ve muayenede çatlamış olduğunu öğrendik.
umudum birdahaki aya kaldı galiba. neyse hakkımızda hayırlısı. Allah hayırlısını versin. sizlere dua edicem kızlar hadi müjdeler yazın inşallah
selam arkadaşlar siteye yeni üye oldum ayın 19 da aşılama yaptırdım yani bu gün 5. günüm ama hiç bir belirti yok napıcam bilmiyorum hamiş olsam hemen belirti verirmi ne olur çok ümitsizim bilgisi olan varsa yazsın lütfen
İnşallah tutar DaRKiNLiFe inşallah.
valla omuzlarımdan öyle bir yük kalktı ki anlatamam. Aşılama olacaktım onun stresi beni mahvediyordu. Çarşamba perşembe cuma değişik birşeyler hissedersen derken anlamadım hayatım ya açıklarmısın. ne demek o.
dün sağ tarafımda ağrı vardı.zaten yumurtalarımda sağ tarafımdaydı. çatlamış dr gittiğimde gördümde.ama hala ağrım var. bu arada benim 2 yumurtam oldu. biri çatladı peki öbürü ne olacak:dance: anlamadım.
canım teşekkür ederim iyi dileklerin için.
evet bu sabah doktor alttan muayene etti ve çatlamış olduğunu gördük.yanlız benim bir yumurtam daha vardı o ne olacak onu hiç sormadım ama
seninde aşılaman hayırlı olsun anne adayı. inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar verir hepimize
Canım döllenmeyi de belki hissedersin ondan dedim.
Çatlamayan yumurtan hangi taraftaysa dikkat et,sonradan çatlayabilir,çatlarsa değerlendirin.
Ben döllenmeyi de hisseder gibi oldum da:)
Aynı sen gibi hissettim yumurtamın çatladığını.Sonra aradan 4-5- gün felan geçti bu sefer daha hafif bi şey batar gibi hissettim bir yada 2 kere bişey seğirir gibi oldu.ben aklımda dedim şimdi kanaldan yeni çıktı embriyo diye felan.Ama yani belkide bu hissettiklerim gerçekti.Gerçek olmasa bile ne yazar oldu ya şükür.
Hadi darısı sana.Değerlendir diğer yumurtayı da
Diğer yumurtanda gelişiyor ağrıdığına göre.Boyutu neydi onun??
18mm den sonra çatlama ihtimali artar dikkat et.
şuan progestan jel kullanıyorum ayın sonunda adet olmam gerekiyor bakalım artık sonumuz ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?