- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.841
anam beni hiç sormadım ya. doktora sadece bu yumurta çatladı beraber olduk ama işi sağlama almak için bundan sonra beraber olsak faydası varmı dedim. yok dedi.
demekki öbür yumurta ile ilgili ihtimal olsa söylerdi
ay ne bilim ya kafayı yiyecem.
kocam yumurtacııı diye sesleniyo artık. :roflol:
ya DaRKiNLiFe ben şimdi nasılım biliyormusun.ağzım kulaklarımda.ya beni öyle bir gaza getirdin ki acayip dinlerim şimdi kendimi ben ya. inşallah tutar hadi bakalım inşallah içine doğmuştur aşkım ya.
doktor beni görürmü rüyasında acaba yine ben ara ara arayayım şu adamı:dance:
ama boşver dimi bide çocuk yapacaz diye kocadan olmayalımmmmklava:
Sağol canım,Allah tüm isteyenlere nasip etsin.DaRKiNLiF arkadaşım aranızda yeniyim. haberin beni de çok mutlu etti, Allah tamamına erdirsin inşaalah. bana da aşılama yolu göründü. hayırlısı...
İnşallah son olur bu ay ki denemen.selam kızlar bende yeni katıldım aranıza 19 unda aşılama yaptırdım bendede hiç bir belirti yok merakla bekliyorum sonucu 3. aşılamam bakalım ne olacak umarım buay tutar
İsimlerini duydum canım ama bilmiyorum.İkisinede iyi diyorlar daha çok anatolianı duydum.ankara için merkez adı arıyorum forumlarda bişey bulamadım. anatolia, gen art? kim bunlar bilmiyorum ki
İnşallah son olur bu ay ki denemen.
inş senin yazılarınıda okudum allah kucağına almak nasip etsin belirtilerin nezaman başladı bende hiç birşey yokta
Akşam akşam çok güldüm var ya :)))
İnşallah olur canım,tek dileğim sizlerinde bu mutluluğu hatta bu bulantıları) sırnaşık şeysırnaşık şeyhissetmeniz.Oğğğğ p
Dr. seni neden görmüş ya :)) Walla bence sorma bi daha gördünmü diye felan kocadan olma.naniknanik
inşallah pembe rüya hayırlısıyla olur inşallah.
sen sonucu nezaman öğreneceksin.
inşallah seninde tutar canım sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına
pembe rüya umarım burdan ikimizde güzel haberler veririz senin kaçıncı aşılaman sende belirti varmı?
Kızlar günaydın,
dün öğleden sonra doktora gittim adetimin 3 günüydü.
aşılama için rapor çıkması gerekiyormuş onuda 1 günde çıkartamadığım için iğnemi alamadım (gonal f - 450) rapor için gerekli prosedürleri uyguladım (resim, para v.s.) 1 hafta 10 güne kadar çıkacakmış rapor. bende raporu alınca ilacımı alayım öbür adetimi bekleyeyim en azından önümüzdeki ay rapordu, ilaçtı uraşmam diyorum.
Kızlar sizce önümüzdeki ay doktora gitmeden (adetin 3. günü) iğneye başlayayım mı? yoksa gene muayene olup ölemi başlayayım ne dersiniz ???
Kızlar günaydın,
dün öğleden sonra doktora gittim adetimin 3 günüydü.
aşılama için rapor çıkması gerekiyormuş onuda 1 günde çıkartamadığım için iğnemi alamadım (gonal f - 450) rapor için gerekli prosedürleri uyguladım (resim, para v.s.) 1 hafta 10 güne kadar çıkacakmış rapor. bende raporu alınca ilacımı alayım öbür adetimi bekleyeyim en azından önümüzdeki ay rapordu, ilaçtı uraşmam diyorum.
Kızlar sizce önümüzdeki ay doktora gitmeden (adetin 3. günü) iğneye başlayayım mı? yoksa gene muayene olup ölemi başlayayım ne dersiniz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?