Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

insallah kendiliğinden hamile kalırsın canım

inşallah pembe rüya hayırlısıyla olur inşallah.
sen sonucu nezaman öğreneceksin.
inşallah seninde tutar canım sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına

Akşam akşam çok güldüm var ya :)))
İnşallah olur canım,tek dileğim sizlerinde bu mutluluğu hatta bu bulantıları ) sırnaşık şeysırnaşık şeyhissetmeniz.Oğğğğ p

Dr. seni neden görmüş ya :)) Walla bence sorma bi daha gördünmü diye felan kocadan olma.naniknanik

DaRKiNLiF arkadaşım aranızda yeniyim. haberin beni de çok mutlu etti, Allah tamamına erdirsin inşaalah. bana da aşılama yolu göründü. hayırlısı...

DaRKiNLiF arkadaşım aranızda yeniyim. haberin beni de çok mutlu etti, Allah tamamına erdirsin inşaalah. bana da aşılama yolu göründü. hayırlısı...
Sağol canım,Allah tüm isteyenlere nasip etsin.
bende inşallah senin haberinle mutlu olurum.
Aşılama iyidir canım,korkacak birşey yok.
Hayırlı olsun şimdiden.Ne zamana olacak?

bizim bir sorunumuz var mı tam bilemiyorum. tüplerimden birinde genişleme var. anlamını bilmiyorum. 4 ay süremiz var. sonra yurt dışına çıkacağız. umutluyum ama tüplerdeki mesele korkutuyor.

Yurt dışına gitmeden yaptırın aşılama.Yurt dışında bu kadar iyi değiller.Bizim dr. lar daha iyi maşalllah.

Ankaradasın galiba.İyi merkezler vardır orda.

Benimde tek kanal kapalıydı.Diğeri yeter canım boşver.

selam kızlar bende yeni katıldım aranıza 19 unda aşılama yaptırdım bendede hiç bir belirti yok merakla bekliyorum sonucu 3. aşılamam bakalım ne olacak umarım buay tutar

selam kızlar bende yeni katıldım aranıza 19 unda aşılama yaptırdım bendede hiç bir belirti yok merakla bekliyorum sonucu 3. aşılamam bakalım ne olacak umarım buay tutar
İnşallah son olur bu ay ki denemen.

ankara için merkez adı arıyorum forumlarda bişey bulamadım. anatolia, gen art? kim bunlar bilmiyorum ki
İsimlerini duydum canım ama bilmiyorum.İkisinede iyi diyorlar daha çok anatolianı duydum.

cumartesi günü takip için doktora gittiğimde pazarda çağıracam seni ama ben ist.dışındayım pazartesi sabah gel dedi. ozamana kadar çatlamaz merak etme dedi.çünkü benimki cumartesi15.5mm di. bu sabah kontrole gittik daha doktorun odasına girdik tokalaştık. doktor bana dün gece rüyamda seni gördüm yumurta çatlamışve bu ayı kaçırmıştık dedi. 2 dk sonra muayene ve çatlakkkkk:roflol:
yani ben hem hoca hem doktor buldum. ayrı ayrı para ödemiyorum. sizede tavsiye edeyim arkadaşlar :dance:

pembe rüya umarım burdan ikimizde güzel haberler veririz senin kaçıncı aşılaman sende belirti varmı?

canım benim ilk aşılamam sadece kasıklarımda şişlik hissi var acayip
senini yumurtalarkactane oluştu kac mm iğnemi kullandın canım insallah senle aynı zamanlarda ii haberleri alırız allahım kucaklarımızı boş bırakmasın mucizelerimizi bize bağışlasın

birşey sormak istiyorum kızlar şimdi bende bir problem yok yani yumurtalarımda sorun yok ama bana o göbekten yapılan iğneden verdi neden acaba bana fikir verebilirmisiniz..tecrübelerinizden yararlanmak isterim..

Kızlar günaydın,
dün öğleden sonra doktora gittim adetimin 3 günüydü.
aşılama için rapor çıkması gerekiyormuş onuda 1 günde çıkartamadığım için iğnemi alamadım (gonal f - 450) rapor için gerekli prosedürleri uyguladım (resim, para v.s.) 1 hafta 10 güne kadar çıkacakmış rapor. bende raporu alınca ilacımı alayım öbür adetimi bekleyeyim en azından önümüzdeki ay rapordu, ilaçtı uraşmam diyorum.
Kızlar sizce önümüzdeki ay doktora gitmeden (adetin 3. günü) iğneye başlayayım mı? yoksa gene muayene olup ölemi başlayayım ne dersiniz ???

a.s.yok canım doktora gitmen gerekli.çünkü geçen aydan çatmamış yumurta falan kalmışmı bakıyorlar yine.hem doktorun söyler kaç ünite falan uygulanacağını kendin başlama...

günaydın elalı
muhakka dr.muayne olman lazım.rahimin tedaviye uygun olup olmadığına ,yumurtalarda kist olusup oluşmadığa bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…