Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
a.s.yok canım doktora gitmen gerekli.çünkü geçen aydan çatmamış yumurta falan kalmışmı bakıyorlar yine.hem doktorun söyler kaç ünite falan uygulanacağını kendin başlama...

çatlamamış yumurta olayını bilememde, ilacı nasıl kullanacağımı söledi 75milim kullanacakmışım hergün:uhm:
o zaman gene adetin 2 - yada 3 günü gidim iğrenç bi durum o halde muayene olmak dünkü baktığında 2 yumurtanda iyi demişti ne demekse kafamçokkarıştı

günaydın elalı
muhakka dr.muayne olman lazım.rahimin tedaviye uygun olup olmadığına ,yumurtalarda kist olusup oluşmadığa bakıyor.

günaydın cnm
haklısın sanırım, muayene esnasında kist falan yok demişti
önümüzdeki ayda inşallah çıkmaz da başlayabiliriz

kızlar dun allahın izni ile 2ci aşılamamı oldum
buay da çift aşılama olucam dun ilki oldu çarşambada ikincisi olucak ve umutlu bekleyişim başlayacak
bana şans dileyin kızlar bu ay nedense içim kıpırkıpır
inşallah meleğim bu defa gelir... ilki gibi hüsrana boğmaz beni

canım inşallah allah en kısa zamanda senide bebeğine kavuşturur...

pembe rüya umarım dualarımız kabul olur canım benim yumurtalarım 20mm falan olması lazım buay göbekten iğne yaptırdım hiç bir belirti yok ama inşallah bu ay bizde kavuşuruz bebişlere

ddm aşılamadan sonra gaz sancıların adet sancısı gibi ağrıların olmşmuydu ben dün gece adet sancısına benzer gaz sancısı gibi ağrılarım oldu buğünde ayağa kalktığım an kasıklarım ağrıyoraşılamamın altıncı günü

canım ben de gelecek ay olucam 2. aşılamamı
allah hayırlısıyla bebişine kavuştursun
hamiş haberlerini burdan duayarız inşallah

Kızlar ben dün 1. aşılamamı yaptırdım. Bazı yerlerde okuyorum çift aşılama diyorlar. O nasıl oluyor? Hangi durumlarda yapılıyor? Bir de bana sonucu alana kadar birlikte olmayacaksınız dediler. İlişkiyi yasakladılar. Size de böyle dendi mi? Zira buralarda birlikte olanların yazılarını da okumuştum. Görüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Hepinizi öptüm..Şeniz

nevroski beim 3.aşılamam 3dede bböyle birşey söylemedi dr sadece aşılamadan sonra 1 gün sonra verdi çift aşılamadan benimde bilgim yok inşallah tutar aşılaman güzel haberlerini alırız

arkadaşlar allah hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşallah..
hamile olanlarında kucağına almayı nasip eder inşallah..
ben de bugün 2.aşılma için iğnelere başladım hayırlısı bakalım..

merhaba
ilk önce hayırkısı olsun canım umarım güzel sonuç alırsın.
Çift yada dauble aşılama yumurta çatlama iğnesinden 30 -36 saat sonra ilk aşılama gerçekleşiyor.
8 veya 12 saat sonra bir kez daha aşılama oluyor.Yani 8 veya 12 saat içersinde iki kere aşılama yapılıyor.
Avrupa uygulanan bir sistem bu şansı yüksektmek için Bu 3 aşılamaya kadar da gidebiliyor.
Önemli olan yumurtaların fazla spermlerinde fazla ve hareketli oluşuna bağlı dr karar veriyor.
aşılamalardan sonra genelde sık ilişki öneriliyor.Çatlayan yumurtaları yakalaya bilmek ve sonra da çatlayan yumurtalar olabiliyor alınan ilaçlardan dolayı ( küçükler arada büyüyüp kendi kendilerine çatlıyor) bu şansı yükseltiyor.
Dr ilişkiyi yasaklamasının durumuna göredir.
Sizdeki sorun tam olarak nedir?
Kaç yumurtan oluştu.
Bunları yazarsan daha iyi yorumlar alırsın

Herşey gönlünce olsun.

pembe rüya umarım dualarımız kabul olur canım benim yumurtalarım 20mm falan olması lazım buay göbekten iğne yaptırdım hiç bir belirti yok ama inşallah bu ay bizde kavuşuruz bebişlere

amin canım dr sana kac gün yat dinlen dedi 15 gün boyunca hep yatmak cok zor olur herhalde ben yarın iş görüşmesine gidecem acaba bir zararı olurmu evde canım cok sıkılıyor calısmak istiyorum

insallah aşılaman olumlu sonuclanır bana aşılamadan sonra iki gün birliktelik önerdi ben nisan 3 tahlil yaptıracağım allah hepimize meleklerimizi bağışlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…