- 12 Mart 2008
- 7.031
- 19
- 158
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.861
a.s.yok canım doktora gitmen gerekli.çünkü geçen aydan çatmamış yumurta falan kalmışmı bakıyorlar yine.hem doktorun söyler kaç ünite falan uygulanacağını kendin başlama...
günaydın elalı
muhakka dr.muayne olman lazım.rahimin tedaviye uygun olup olmadığına ,yumurtalarda kist olusup oluşmadığa bakıyor.
kızlar dun allahın izni ile 2ci aşılamamı oldum
buay da çift aşılama olucam dun ilki oldu çarşambada ikincisi olucak ve umutlu bekleyişim başlayacak
bana şans dileyin kızlar bu ay nedense içim kıpırkıpır
inşallah meleğim bu defa gelir... ilki gibi hüsrana boğmaz beni
ze nann inşallah içindeki kıpırtılar bebeğinin kjpırtıları olur kurudallara can veren allahım bu ay da bize can verir inşallah
selam kızlar bende yeni katıldım aranıza 19 unda aşılama yaptırdım bendede hiç bir belirti yok merakla bekliyorum sonucu 3. aşılamam bakalım ne olacak umarım buay tutar
slm kızlar benimde dün aşılama için düğmeye basıldı....hadi hayırlısı bakalımm...
kızlar dun allahın izni ile 2ci aşılamamı oldum
buay da çift aşılama olucam dun ilki oldu çarşambada ikincisi olucak ve umutlu bekleyişim başlayacak
bana şans dileyin kızlar bu ay nedense içim kıpırkıpır
inşallah meleğim bu defa gelir... ilki gibi hüsrana boğmaz beni
Kızlar ben dün 1. aşılamamı yaptırdım. Bazı yerlerde okuyorum çift aşılama diyorlar. O nasıl oluyor? Hangi durumlarda yapılıyor? Bir de bana sonucu alana kadar birlikte olmayacaksınız dediler. İlişkiyi yasakladılar. Size de böyle dendi mi? Zira buralarda birlikte olanların yazılarını da okumuştum. Görüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Hepinizi öptüm..Şeniz
pembe rüya umarım dualarımız kabul olur canım benim yumurtalarım 20mm falan olması lazım buay göbekten iğne yaptırdım hiç bir belirti yok ama inşallah bu ay bizde kavuşuruz bebişlere
Kızlar ben dün 1. aşılamamı yaptırdım. Bazı yerlerde okuyorum çift aşılama diyorlar. O nasıl oluyor? Hangi durumlarda yapılıyor? Bir de bana sonucu alana kadar birlikte olmayacaksınız dediler. İlişkiyi yasakladılar. Size de böyle dendi mi? Zira buralarda birlikte olanların yazılarını da okumuştum. Görüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Hepinizi öptüm..Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?