- 17 Kasım 2007
- 1.531
- 229
- 163
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.881
cumartesi günü takip için doktora gittiğimde pazarda çağıracam seni ama ben ist.dışındayım pazartesi sabah gel dedi. ozamana kadar çatlamaz merak etme dedi.çünkü benimki cumartesi15.5mm di. bu sabah kontrole gittik daha doktorun odasına girdik tokalaştık. doktor bana dün gece rüyamda seni gördüm yumurta çatlamışve bu ayı kaçırmıştık dedi. 2 dk sonra muayene ve çatlakkkkk:roflol:
yani ben hem hoca hem doktor buldum. ayrı ayrı para ödemiyorum. sizede tavsiye edeyim arkadaşlar :dance:
merhaba
ilk önce hayırkısı olsun canım umarım güzel sonuç alırsın.
Çift yada dauble aşılama yumurta çatlama iğnesinden 30 -36 saat sonra ilk aşılama gerçekleşiyor.
8 veya 12 saat sonra bir kez daha aşılama oluyor.Yani 8 veya 12 saat içersinde iki kere aşılama yapılıyor.
Avrupa uygulanan bir sistem bu şansı yüksektmek için Bu 3 aşılamaya kadar da gidebiliyor.
Önemli olan yumurtaların fazla spermlerinde fazla ve hareketli oluşuna bağlı dr karar veriyor.
aşılamalardan sonra genelde sık ilişki öneriliyor.Çatlayan yumurtaları yakalaya bilmek ve sonra da çatlayan yumurtalar olabiliyor alınan ilaçlardan dolayı ( küçükler arada büyüyüp kendi kendilerine çatlıyor) bu şansı yükseltiyor.
Dr ilişkiyi yasaklamasının durumuna göredir.
Sizdeki sorun tam olarak nedir?
Kaç yumurtan oluştu.
Bunları yazarsan daha iyi yorumlar alırsın
Herşey gönlünce olsun.
Canım 2 yıllık evliyiz. korunmadık. 9 aydır bariz bir şekilde istiyoruz. 8 gün iğne kullandım. en son cumartesi günü kontrolümde 18.9 , 17.9 , 17.1 , 15.9 , 14.9'du. cumartesi gecesi çatlatma iğnemi oldum. adetimin 12. gününde yani dün ilk aşılamam yapıldı. Sorunumuz önceleri sperm hareketsizliği idi. ancak ilaç ile %50 ileri hızlı hale getirildi. başka da sorunumuz yoktu. bana denen sonucunuzu alana kadar ilişki yok. bu da bana acayip geldi. burada çünkü aksine rastlamıştım. sadece uygun bulmuyoruz. aşılama yeterli dendi. Ne yapalım sizce?
kayracım teşekkür ederim işallah tutarda bende burdan yazarım senin bebişin varmı
Canım 2 yıllık evliyiz. korunmadık. 9 aydır bariz bir şekilde istiyoruz. 8 gün iğne kullandım. en son cumartesi günü kontrolümde 18.9 , 17.9 , 17.1 , 15.9 , 14.9'du. cumartesi gecesi çatlatma iğnemi oldum. adetimin 12. gününde yani dün ilk aşılamam yapıldı. Sorunumuz önceleri sperm hareketsizliği idi. ancak ilaç ile %50 ileri hızlı hale getirildi. başka da sorunumuz yoktu. bana denen sonucunuzu alana kadar ilişki yok. bu da bana acayip geldi. burada çünkü aksine rastlamıştım. sadece uygun bulmuyoruz. aşılama yeterli dendi. Ne yapalım sizce?
ddm gebelikte akıntı ne zaman başlıyor canım
Olur mu canım bu kadar yumurtayla deneseydiniz aynı gün bence.Hemen hemen her dr. aynı gün öneriyor.
Sorununuz da yok görüldüğü gibi.Neyse aşılama tutar inşallah.Dr. un interfiliteyle ilgilenen bi dr. değil mi yoksa?Bazı kadın doğumcular bu konuda yeterince tecrübe sahibi değiller ama yapıyorlar.Benim başıma gelmişti.resmen boşu boşuna aşılama olmuştum.
Neyse ki seninkini tutma ihtimali yüksek gibi canım.Ama kısmet tabiki.Hiç bir sorun olmasa da olmayabilir.Her ilişkide olacak diye bir garanti olmadığı gibi her aşılamada da böyle bir garanti yok.Hayırlısı olsun inşallah.
honeybaby , demiray ve tonya ;
Eşim 34 yaşında.
İlk spermiogram ;
Hareketsiz : %40
Panduler : -
İlerleme Hızı Olan : %60
İleri Hareketli : -
Çok Hızlı : -
34 gün sonraki spermiogram'da ;
Hareketsiz : %10
Panduler : %10
İlerleme Hızı Olan : % 30
İleri Hareketli : % 50
İlk sonuçlardan sonra doktor trental diye bir ilaç verdi. Günde 3 adet yemeklerden sonra kullandı. Bir de evicap 400 mg günde bir tane verdi. Bunları düzenli olarak kullandı. Bunlara ek herhangi birşey kullanmadı , yemedi içmedi. Sigarayı biraz azalttı. Cep telefonunu cebine koyuyordu , o tarihten sonra koymamaya başladı. 2-3 gün arayla ilişkide bulunduk. Zira bu da sperm kalitesini etkiliyormuş. yumurtlama dönemi olmasa da bunu bir ay süre içinde hep uyguladık. Ve en önemlisi sıcak banyo olayını bıraktı. Ilık su ile banyo yaptı ve en son çıkarken de soğuk su ile şokladı yani. Bütün bunları 34 gün boyunca uyguladık ve birden %50 arttı. Extra başka bişi yapmadı eşim veya kullanmadı.
canım % 50 artmış ne güzel bizdede ileri hareket 0 ve toplam hareketlı %36 benım doktorumda ürolojıye yönlendırdı oraya gidecek eşim sen extra bişey kullandınmı kulanılan ilacı ürolojimi verdi şimdi ne asamadasın:asigim:
honeybaby , demiray ve tonya ;
Eşim 34 yaşında.
İlk spermiogram ;
Hareketsiz : %40
Panduler : -
İlerleme Hızı Olan : %60
İleri Hareketli : -
34 gün sonraki spermiogram'da ;
Hareketsiz : %10
Panduler : %10
İlerleme Hızı Olan : % 30
İleri Hareketli : % 50
İlk sonuçlardan sonra doktor trental diye bir ilaç verdi. Günde 3 adet yemeklerden sonra kullandı. Bir de evicap 400 mg günde bir tane verdi. Bunları düzenli olarak kullandı. Bunlara ek herhangi birşey kullanmadı , yemedi içmedi. Sigarayı biraz azalttı. Cep telefonunu cebine koyuyordu , o tarihten sonra koymamaya başladı. 2-3 gün arayla ilişkide bulunduk. Zira bu da sperm kalitesini etkiliyormuş. yumurtlama dönemi olmasa da bunu bir ay süre içinde hep uyguladık. Ve en önemlisi sıcak banyo olayını bıraktı. Ilık su ile banyo yaptı ve en son çıkarken de soğuk su ile şokladı yani. Bütün bunları 34 gün boyunca uyguladık ve birden %50 arttı. Extra başka bişi yapmadı eşim veya kullanmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?