Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doğru ya sen sonuç göstercektin :)))
Ya bizimde aklımıza gelmedi hiç..Sonuç için sıraya randevuya gerek olmuyo gerçekten p
Neyse tecrübe tecrübedir.Tedavin hayırlı olsun canım.Bak ne güzel ilaçlar varmış erkekeler için.İyi bi dr. a gitmesi lazım ama eşinin.Biz hiç böyle ilaçlarla düzelceni bilmediğimizden saf çaylak tek aşılamaya bel bağladık.
Baya artış olmuş nevrosky nin maşallah.Siz de bi gidin olmazsa.

İyi olur aşılama öncesi rahim filmi çektirmen.Ona göre tedaviye yön verirsiniz.
Rahat ol tabi.Bügün 2 tane annesini kesen kız çocuğu haberi okudum.Tüylerim diken diken.Allahım hayırlısını versin inşallah hepimize.
Bebiş iyi teyzesi şimdilik,2 gündür daha uslu :)
Cumartesiye kalp atışı inş.
Bende seni özledim yokluğun belli oluyo:sm_confused:

Canım aşılamayı dr. un muayene odasında yapar.Eşin aşılamadan 2 saat önce lab.a sperm verir.Onlar bir güzel yıkanır,en sağlam ve hızlıları seçilir.Sonra eşin onu alır senin dr. una getirir.Dr.unda rahme enjekte eder.
Lab.a sadece sperm yıkama ücreti ödeniyor.Biz en son sevksiz 140 ödemiştik.Her hastanede fiyat farklı oluyor.

Evet yumurta takibi ve çatlatma oluyor.Çatlatmadan 36 saat sonra bazen 24 de olabiliyor.Aşılama yapılır.
Aklına takılan başka bi şey olursa sor canım.

İyi bir dr. yani.O zaman bişey diyemem.Tabi her yiğidin yoğurt yemesi farklı olur mutlaka.İnşallah tutar canım,hayırlısı artık.Olacağı varsa olur zaten.

iyi akşamlar bayanlar
cumaya aşılamam yapılacak bizden inseminasyon kateteri istediler bunun ortalama fiyatları hakkında bilgisi olan varmı

Allah allah ilk defa duydum neden senden istendi ki???
Ucuz birşey olsa gerek canım.Hiç bilmiyorum fiyatını.

sizden böyle bişey istenmemişmiydi
benim aklımı karıştıran arkadaş izmirde yaptırdı aşılamasını kateteri 30 tl civarı almışlar hastanedki bayanlar 160tl civarı dediler solüsyonu içindeymiş bende ilk defa yaptırdığıma fiyatları konusunda bişey bilmiyorum
hangisine inanıcağımızı bilemedim bide hastanenin anlaştığı yer varmış sadace ordan albiliyomuşuz nasılsa artık

Allah allah benden hiç istenmedi.Bir kere özel bir muayenehanede de yaptırmıştım ordanda istenmemişti.

Üniversite hastanesinde de yaptırdım ordanda istenmedi.

Solusyon felan ?? Hangi hastane canım gideceğin?Neden anlaşılan yerden alacakmışsın?Başka yerde satılıyosa ordan al.Madem paranla alacaksın.Millet bu işi paraya dökmüş heralde.

Ben aşılamaya topu topu 140 ytl verdim.

Sen bi katatere bu parayı verirsen gerisini düşünemiyorum.:1shok:

üniversite hastanasi. bu solüsyonlar onların yönlendirdiği yerden alınan kataterle uyumluymuş. medikalden alıcaz yani bütün hepsinde vardır muhtemelen dediğiniz olabilir paraya dökmüşler galiba sonuçta mecbur alcaz nasıl olsa biraz daha yüklensinler bakalım
cumaya görcez bakalım nasıl bişeymiş söylediklerin için sağol
şimdi senden de bişey öğrenmiş oldum siz kendiniz almamışsınız belki sizden alınan bu parada katater için olabilr belki bizden çünkü başka şimdilik para falan istemediler

Canım benim verdiğim o para spermlerin yıkanması için hastanenin lab. verdiğimiz para.

Ben sevkli gittiğim için ekstra hiç bir ücret vermedim sadece ilk gittiğimde sevksizdim dosya parası ve 25 ytl ultrason üzreti vermiştim.

Sonraki sevkli gittiğim hiç bir muayenemde yada aşılamamda ücret talep edilmedi.

Eşimde sevkli giderse spermi110 ytl ye yıkatacaktı.Ama onun sevk alması uzun sürüyor diye almamıştık ve 140 ytl ödemiştik.

Son düzenleme:

hhhhhııııııı
şimdi acaba bu solüsyon dedikleri olay acaba bu sperm yıkamakla alakalı bişey olabilir mi acaba yada bana bi işlemmi uygulucaklar
nasıl ağrılı bi işlemmi aşılama

hhhhhııııııı
şimdi acaba bu solüsyon dedikleri olay acaba bu sperm yıkamakla alakalı bişey olabilir mi acaba yada bana bi işlemmi uygulucaklar

canım solisyon aşılamadan önce vajina girişine dökülen sıvı. mikrop kapmaması için.

hayırlı olur umarım aşılaman

hhhhhııııııı

Solusyon dedikleri şey şey sanırım.Aşılamadan önce rahmin içine bi sıvı gönderiyolar gibi hissettim ben.O olabilir.Belki yıkamak için içeriyi olabilir.Çünkü aşılama öncesi katateri takınca ben bi ıslaklık hissetmiştim.Aşağıya bişeyin aktığını hissettim.Sonra aşılama yapılmıştı.

Yok yok sperm yıkamayla alakalı değildir.Onlarla hiç muatap olmuyosun spermi ver çık o kadar.

Bence sen iyi düşün o merkezi.neden başka merkezlerle konuşmadın.

Daha bunun aşılaması,ilacı var.Herşeyi böyle isterlerseeeee.Orda yaptıran başka arkadaşların var mı?İyice sor da öyle yaptır orda.

Yok canım aşılama çok basit.Tek rahatsız eden takılan spekulum,daha önce takıldıysa bilirsin belki.Ama dayanılmayacak kadar bi ağrı olmuyo.Kendini kasmaman çok önemli.
Çok rahat bırak kendini.
Bol şanslar canım.ben şimdilik çıkıyorum.başka aklına takılan olursa yaz yine.
Ne zaman olursun aşılamayı?bekliyoruz sonucunu.

merkezi değiştirmem gibi bişey söz konusu değil çünkü son aşama artık bütün herşey yapıldı bu akşam çatlama iğnem vurulcak cumada aşılama. tutmassa 2. aşılama için başka taraf olur zaten edirnede başka yer yapıyomu bilmiyorum buralı değiliz
teşekürler şansın için gerçekten ihtiyaçım var çok heycanlıyım sonuçu sizlere bildiririm sizlerle paylaşamassam kimlerle payşarırım iyi akşamlar

canım soracak bişi varsa sohbet odasına gel

evet tatlım ben geçen ay çift aşılama oldum ama tutmadı :çok üzgünüm:
şimdi bu ayda 24 mart ve 26 mart olmak üzere yine çift aşılama Oldum
buakşamdan itibarende kendimiz Denemeye Devam edicez inşallah bebişim Gelir Budefa
ama yumurtam Çok değilya o üzdü ben Solda çatlamış olgun bi yumurtam var
sağda ise çatlamamış bi yumurta var inşallah sağdakide çatlar
ama hayırlısı bakalım tutacakmı 5 nisanda kontrolum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…