- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.921
evet tatlım ben geçen ay çift aşılama oldum ama tutmadı :çok üzgünüm:
şimdi bu ayda 24 mart ve 26 mart olmak üzere yine çift aşılama Oldum
buakşamdan itibarende kendimiz Denemeye Devam edicez inşallah bebişim Gelir Budefa
ama yumurtam Çok değilya o üzdü ben Solda çatlamış olgun bi yumurtam var
sağda ise çatlamamış bi yumurta var inşallah sağdakide çatlar
ama hayırlısı bakalım tutacakmı 5 nisanda kontrolum var
buakşamdan itibarende kendimiz Denemeye Devam edicez inşallah bebişim Gelir Budefa
sizden böyle bişey istenmemişmiydi
benim aklımı karıştıran arkadaş izmirde yaptırdı aşılamasını kateteri 30 tl civarı almışlar hastanedki bayanlar 160tl civarı dediler solüsyonu içindeymiş bende ilk defa yaptırdığıma fiyatları konusunda bişey bilmiyorum
hangisine inanıcağımızı bilemedim bide hastanenin anlaştığı yer varmış sadace ordan albiliyomuşuz nasılsa artık
Canım bir olgunlaşmış ve çatlamış yumurta ile bir sperm bu iş için yetiyor biliyorsun. İnşallah buluşurlar bitanem onlar. Olmaz diye bişi olmaz. a.s
zenacım hayırlı olsun canım Allah nasip ederse budefa hamiş kalırsın inşallah emeklerin boşa çıkmasın inşallah canımmm dikkat et kendine iyi beslen güçlü olman lazımmm heme bebek varsa tutabilmek için hemde bebeğinin gelişebilmesi içinnn inşallah Şeniz
tatlım saolsın yemek yiyesim hiç yok biliyomusun karnımda gaz gibi bişe başladı sabah :1no2: bişemi dokundu nedir anlamdım ama dün hastanede aşılamadan sora çok üşüdüm belkide ondan oldu halbuki okadarda battaniye serdiler üstüme ama üşüdü ayaklarım ama meleğim için değer inşallah gelir bana melek bebeğim :asigim:
ilaçlardanda olur hayatım dikkat et kendine sıcak tut bu ara belini ayağını sırtını allah yardım eder inşallah ta bu defa meleğinin müjdesini verirsin bizlere
bendende aşılama yaptım ama hiç böle bişii sorulmadııı katateri hastane kendisi tedarik ediyor senden neden istedilerki hem o kataterlerde de çeşit var bildiğim kadarı ile çünki benim 2.aşılamamda satınalmacı kişi benim doktorun kullandığı kataterden almamış bu ay diye haşladı hemşireyi o gün ama allahtan o aşılamam tuttu kataterdenmiydi neydi:roflol:
demekki benim gittiğim yerde böyle insanlar dışardan kendileri alıyor. hastanadeki diğer bayanlarda her seferinde kendileri almış kismet demekki şaslıymışın bebeğinde hayırlı olsun
bendende aşılama yaptım ama hiç böle bişii sorulmadııı katateri hastane kendisi tedarik ediyor senden neden istedilerki hem o kataterlerde de çeşit var bildiğim kadarı ile çünki benim 2.aşılamamda satınalmacı kişi benim doktorun kullandığı kataterden almamış bu ay diye haşladı hemşireyi o gün ama allahtan o aşılamam tuttu kataterdenmiydi neydi:roflol:
merhabalar ben yeniyim bende 6 senelik evliyim 4 kezde asila yaptirdim gine tutmadi ve coooooooook üzülüyorum ne yapicami bilemiyorum
arkadaşlar bendede aşılama yapıldı.1 nisanda test yaptırmaya gidicem doktora.acaba.idrarda kendim test yapsam çıkar mı.ve hiç belirti yok.ümitli değilim.ve ilk aşılamam.
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
SENIN TAVİSYE ETTİĞİN DUAYI HEP OKUDUM HERAKŞAMDAN OKUYORUM
Bİ DUN AKŞAM OKUYAMADIM...ALLAH İNŞALLAH KABUL EDER Şeniz[/I][/B]
merhabalar ben yeniyim bende 6 senelik evliyim 4 kezde asila yaptirdim gine tutmadi ve coooooooook üzülüyorum ne yapicami bilemiyorum
Canım aramıza hoşgeldin. Öncelikle moralini yüksek tutmak zorundasın. Bunu demek kolay ama ugulamak zor biliyorum. Ama burada bu yollarda çok deneyim edinmiş ve ya çok araştırma yapmış insanlar var. sorularını sorup aldığın cevaplarla kendine daha pozitif bir yol çizebilirsin. yerimseniben
merhabalar aramıza hoşgeldin
öncelikle moralini yüksek tut canım herkes burda büyük uğraşalar verişini anlatıyor
ama sonunda çok güzel haberler alıyoruz
umarım biran önce senden de alırız bu güzel haberleri
canım aşılaman hayırlı olsun
benim bildğim kadarıyla en iyisi kan testi
ayrıca umutsuzluğa kapılma
inşallah hamiş haberlerini alırız burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?