Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım bir olgunlaşmış ve çatlamış yumurta ile bir sperm bu iş için yetiyor biliyorsun. İnşallah buluşurlar bitanem onlar. Olmaz diye bişi olmaz. a.s

zenacım hayırlı olsun canım Allah nasip ederse budefa hamiş kalırsın inşallah emeklerin boşa çıkmasın inşallah canımmm dikkat et kendine iyi beslen güçlü olman lazımmm heme bebek varsa tutabilmek için hemde bebeğinin gelişebilmesi içinnn inşallah Şeniz

bendende aşılama yaptım ama hiç böle bişii sorulmadııı katateri hastane kendisi tedarik ediyor senden neden istedilerki hem o kataterlerde de çeşit var bildiğim kadarı ile çünki benim 2.aşılamamda satınalmacı kişi benim doktorun kullandığı kataterden almamış bu ay diye haşladı hemşireyi o gün ama allahtan o aşılamam tuttu kataterdenmiydi neydi:roflol:

arkadaşlar bendede aşılama yapıldı.1 nisanda test yaptırmaya gidicem doktora.acaba.idrarda kendim test yapsam çıkar mı.ve hiç belirti yok.ümitli değilim.ve ilk aşılamam.

Son düzenleme:
Canım bir olgunlaşmış ve çatlamış yumurta ile bir sperm bu iş için yetiyor biliyorsun. İnşallah buluşurlar bitanem onlar. Olmaz diye bişi olmaz. a.s

canım inşallah tutar
ilki tutmadığı için çok üzülmüştüm ozaman 3 yumurtam vardı
budefa kendimi çok üzdüm yumurta çok oluşmadı demekki halbuki 7tüpde menogon yemiştim :uhm:
kısmet inşallah meleğim gelir bana..:asigim:

tatlım saolsın yemek yiyesim hiç yok biliyomusun karnımda gaz gibi bişe başladı sabah :1no2: bişemi dokundu nedir anlamdım ama dün hastanede aşılamadan sora çok üşüdüm belkide ondan oldu halbuki okadarda battaniye serdiler üstüme ama üşüdü ayaklarım ama meleğim için değer inşallah gelir bana melek bebeğim :asigim:

ilaçlardanda olur hayatım dikkat et kendine sıcak tut bu ara belini ayağını sırtını allah yardım eder inşallah ta bu defa meleğinin müjdesini verirsin bizlere

ilaçlardanda olur hayatım dikkat et kendine sıcak tut bu ara belini ayağını sırtını allah yardım eder inşallah ta bu defa meleğinin müjdesini verirsin bizlere

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
SENIN TAVİSYE ETTİĞİN DUAYI HEP OKUDUM HERAKŞAMDAN OKUYORUM
Bİ DUN AKŞAM OKUYAMADIM...ALLAH İNŞALLAH KABUL EDER Şeniz
[/I][/B]

demekki benim gittiğim yerde böyle insanlar dışardan kendileri alıyor. hastanadeki diğer bayanlarda her seferinde kendileri almış kismet demekki şaslıymışın bebeğinde hayırlı olsun

demekki benim gittiğim yerde böyle insanlar dışardan kendileri alıyor. hastanadeki diğer bayanlarda her seferinde kendileri almış kismet demekki şaslıymışın bebeğinde hayırlı olsun

aylacım benımde gittiğim tıpmerkezinde yok bizde sperm yıkamayı dışarda bi labratuarda yapıp merkeze götürüyoruz ve yıkama yapılan yerden birde aşılama yapılması işin kanul alıyoruz kanul mesela bizim aldığımız labratuarda 20ytl

canım asılama gününden test yapana kadar neler yasadın neler hissttin anlatırmısın suan hamilesin dimi hayırlı olsun allah bizede nasip etsin

merhabalar ben yeniyim bende 6 senelik evliyim 4 kezde asila yaptirdim gine tutmadi ve coooooooook üzülüyorum ne yapicami bilemiyorum

Canım aramıza hoşgeldin. Öncelikle moralini yüksek tutmak zorundasın. Bunu demek kolay ama ugulamak zor biliyorum. Ama burada bu yollarda çok deneyim edinmiş ve ya çok araştırma yapmış insanlar var. sorularını sorup aldığın cevaplarla kendine daha pozitif bir yol çizebilirsin. yerimseniben

ze_nannn cım
aşılaman hayırlı olsun
inşallah hayırlısıyla hamiş haberlerini alırıza.s

arkadaşlar bendede aşılama yapıldı.1 nisanda test yaptırmaya gidicem doktora.acaba.idrarda kendim test yapsam çıkar mı.ve hiç belirti yok.ümitli değilim.ve ilk aşılamam.

canım aşılaman hayırlı olsun
benim bildğim kadarıyla en iyisi kan testi
ayrıca umutsuzluğa kapılma
inşallah hamiş haberlerini alırız burdan

merhabalar ben yeniyim bende 6 senelik evliyim 4 kezde asila yaptirdim gine tutmadi ve coooooooook üzülüyorum ne yapicami bilemiyorum

merhabalar aramıza hoşgeldin
öncelikle moralini yüksek tut canım herkes burda büyük uğraşalar verişini anlatıyor
ama sonunda çok güzel haberler alıyoruz
umarım biran önce senden de alırız bu güzel haberleri

saol canim birilerlen dertlese bilmek cok güzel insallah allah hepimize annelik duygusunu tattirir benim artik tüp den baska carem kalmadi galiba ama ginede cesaret edemiyorum

kayrao6 saol canim insallah ama beklemesi zor oluyor iste ben birsey sorcan panikatak hamile kalmayi engellermi acaba aranizda böle durumu olan varmi

canım aşılaman hayırlı olsun
benim bildğim kadarıyla en iyisi kan testi
ayrıca umutsuzluğa kapılma
inşallah hamiş haberlerini alırız burdan

çok sağol canım ya.inşallah.isteyen herkezi nasip etsin.ben ilk çocuğum tedavisiz oldu.ve ikincisi için uğraşıyoruz 4 senedir.ama olmuyor :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…