Aşılama

Aşılama süreci nasil oluyor. Adetin 2.3.4 günleri gel dedi doktor bana ne yapicak acaba inşallah güzel haber alırsın
Canım ban 2 ci gün gittim 5 tane iğne verdi bana yumurtaların büyümesi için göbekten yapilan ve 5 gun sonra gel dedi yumurta takibi yapacak ve catlatma ignisi verecek daha sonrada asilama olcak insallah

Anladım yanı 3 gun üst üste gitmeyeceğim allahım telaştan ve söylediğine göre normal ılişki den farkı var yumurta seçiliyor öyle mi

Canım ban 2 ci gün gittim 5 tane iğne verdi bana yumurtaların büyümesi için göbekten yapilan ve 5 gun sonra gel dedi yumurta takibi yapacak ve catlatma ignisi verecek daha sonrada asilama olcak insallah
Inşallah güzel haberlerini alırız duam hepimize bn 1 ay daha bekleyeceğim yeni adetim bitti bugün de rahim filmi çektik umarım film sonrası gebelik yaşarım.

Evet benimde 2. Günüm 5. Günde kontrolum var inşllah daha fazla iğneye gerek kalmaz

Aşılamada yumurta ve sperm seçtiklerinden emin misiniz? Tüp bebek o şekilde yapılıyor.
Mesela benim içerde aşılamaya başlamadan ultrasonda 16 yumurtam görünüyordu ilaçlarla 2-3 tanesi kaliteli şekilde büyücek doktor en iyisine sperm koyucak. Spermi yıkadıklarındada ölü bi spermi değil ileri hızda morfolojisi düzgün olanı seçiyorlar.

İşte demek istediğim tek tek olmuyor bunlar. Bir yumurrtayı seçip ona spermi koymuyorlar. Spermler yıkanıp sağlıklı spermler rahim içine kanülle yerleştiriliyor. Yumurtaya konmuyor sperm. Yani burada bir değil, bir sürü sperm hücresi var. Yumurtalarınız ilaçla büyütüldükten sonra çatlatılıyor veya kendiliğinden çatlaması bekleniyor. Yerleştirilen spermlerin yumurta hücresi ya da hücrelerini kendisinin bulması bekleniyor. Tek yumurtaya seçilmiş tek spermin yerleştirildiği yöntem tüp bebekte mikroenjeksiyon yöntemi. İnşallah sağlıkla tutar sizde yapcakları uygulamayla

Doğrudur ben bu şekilde diye biliyordum teşekkürler

Aşılamayı özelde mi yaptırıyosunuz maliyeti nedir acaba?

Evet ben özel de yaptırıyorum 2500 civarı tutuyo ilaçlarla beraber tabi dr den dr ye değişir 3 aşağı beş yukarı
Peki klomenle yumurta gelişiyosa bile illa iğne mi veriliyo yoksa klomen+ovitrelle sperm elemesi olarak da yapılır mı?

Peki klomenle yumurta gelişiyosa bile illa iğne mi veriliyo yoksa klomen+ovitrelle sperm elemesi olarak da yapılır mı?
Ben de pko var Klomen işe yaramadı o yüzden iğne verdi dr her hangi bi problemin yoksa ve dr uygun görürse oluyo bunu dr ile konuşman gerekiyo canım

Dualarınızı bekliyorum bu akşam çatlama iğnesini yaptıracağım ve salı günü aşılama olcak aşırı heyecanliyim ama bi yandanda korkuyorum olmayacak yine diye inşallah hayırlısı ne ise o olur

Bugün aşılama yapıldı hayırlısıyla, aşılama sonrası kasik ağrısı yaşadınız mi Ben çok fena yaşıyorum normal mi sizce dr normal dedi ama rahim filminde bile bu kadar ağrı çekmemiştim

Kasık ağrısı normal canim çünkü bu ay yumurtalar ignelerle buyutuluyorya onda ben aşılamada 1 kacgun sonra bayağı yaşadım hatta yatakta düz bile yatamiyordum en son dayanamayıp doktorumu aradım gel bakalım dedi gittim ultrasonla baktı bı sorun yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…