Canım ban 2 ci gün gittim 5 tane iğne verdi bana yumurtaların büyümesi için göbekten yapilan ve 5 gun sonra gel dedi yumurta takibi yapacak ve catlatma ignisi verecek daha sonrada asilama olcak insallahAşılama süreci nasil oluyor. Adetin 2.3.4 günleri gel dedi doktor bana ne yapicak acabainşallah güzel haber alırsın
Adetin 3.günü iğnelere başladım yumurta geliştirici kullanıyorsun yumurtalar belli olgunluğa gelince çatlatma iğnesi vuruluyorsun o iğneden 36 saat sonra eşinden aldıkları spermden kaliteli olan bi tane seçip yumurtaya koyuyorlar ince bi iğne yardımıyla inşallah canım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Merional 150 l.U. kullanıyorum canım iğne göbekten yapılaninşallah canım hangi ilacı kullanıyorsun
Anladım yanı 3 gun üst üste gitmeyeceğim allahım telaştanAdetin 3.günü iğnelere başladım yumurta geliştirici kullanıyorsun yumurtalar belli olgunluğa gelince çatlatma iğnesi vuruluyorsun o iğneden 36 saat sonra eşinden aldıkları spermden kaliteli olan bi tane seçip yumurtaya koyuyorlar ince bi iğne yardımıyla inşallah canım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Inşallah güzel haberlerini alırız duam hepimizeCanım ban 2 ci gün gittim 5 tane iğne verdi bana yumurtaların büyümesi için göbekten yapilan ve 5 gun sonra gel dedi yumurta takibi yapacak ve catlatma ignisi verecek daha sonrada asilama olcak insallah
Amin canım inşallahInşallah güzel haberlerini alırız duam hepimizebn 1 ay daha bekleyeceğim yeni adetim bitti bugün de rahim filmi çektik umarım film sonrası gebelik yaşarım.
Evet en iyi yumurta ve en iyi sperm seçiliyorAnladım yanı 3 gun üst üste gitmeyeceğim allahım telaştanve söylediğine göre normal ılişki den farkı var yumurta seçiliyor öyle mi
Evet benimde 2. Günüm 5. Günde kontrolum var inşllah daha fazla iğneye gerek kalmazCanım ban 2 ci gün gittim 5 tane iğne verdi bana yumurtaların büyümesi için göbekten yapilan ve 5 gun sonra gel dedi yumurta takibi yapacak ve catlatma ignisi verecek daha sonrada asilama olcak insallah
Inşallah canımEvet benimde 2. Günüm 5. Günde kontrolum var inşllah daha fazla iğneye gerek kalmaz
Aşılamada yumurta ve sperm seçtiklerinden emin misiniz? Tüp bebek o şekilde yapılıyor.Evet en iyi yumurta ve en iyi sperm seçiliyor
Mesela benim içerde aşılamaya başlamadan ultrasonda 16 yumurtam görünüyordu ilaçlarla 2-3 tanesi kaliteli şekilde büyücek doktor en iyisine sperm koyucak. Spermi yıkadıklarındada ölü bi spermi değil ileri hızda morfolojisi düzgün olanı seçiyorlar.Aşılamada yumurta ve sperm seçtiklerinden emin misiniz? Tüp bebek o şekilde yapılıyor.
İşte demek istediğim tek tek olmuyor bunlar. Bir yumurrtayı seçip ona spermi koymuyorlar. Spermler yıkanıp sağlıklı spermler rahim içine kanülle yerleştiriliyor. Yumurtaya konmuyor sperm. Yani burada bir değil, bir sürü sperm hücresi var. Yumurtalarınız ilaçla büyütüldükten sonra çatlatılıyor veya kendiliğinden çatlaması bekleniyor. Yerleştirilen spermlerin yumurta hücresi ya da hücrelerini kendisinin bulması bekleniyor. Tek yumurtaya seçilmiş tek spermin yerleştirildiği yöntem tüp bebekte mikroenjeksiyon yöntemi. İnşallah sağlıkla tutar sizde yapcakları uygulamaylaMesela benim içerde aşılamaya başlamadan ultrasonda 16 yumurtam görünüyordu ilaçlarla 2-3 tanesi kaliteli şekilde büyücek doktor en iyisine sperm koyucak. Spermi yıkadıklarındada ölü bi spermi değil ileri hızda morfolojisi düzgün olanı seçiyorlar.
Doğrudur ben bu şekilde diye biliyordum teşekkürlerİşte demek istediğim tek tek olmuyor bunlar. Bir yumurrtayı seçip ona spermi koymuyorlar. Spermler yıkanıp sağlıklı spermler rahim içine kanülle yerleştiriliyor. Yumurtaya konmuyor sperm. Yani burada bir değil, bir sürü sperm hücresi var. Yumurtalarınız ilaçla büyütüldükten sonra çatlatılıyor veya kendiliğinden çatlaması bekleniyor. Yerleştirilen spermlerin yumurta hücresi ya da hücrelerini kendisinin bulması bekleniyor. Tek yumurtaya seçilmiş tek spermin yerleştirildiği yöntem tüp bebekte mikroenjeksiyon yöntemi. İnşallah sağlıkla tutar sizde yapcakları uygulamayla
Evet ben özel de yaptırıyorum 2500 civarı tutuyo ilaçlarla beraber tabi dr den dr ye değişir 3 aşağı beş yukarıAşılamayı özelde mi yaptırıyosunuz maliyeti nedir acaba?
Peki klomenle yumurta gelişiyosa bile illa iğne mi veriliyo yoksa klomen+ovitrelle sperm elemesi olarak da yapılır mı?Evet ben özel de yaptırıyorum 2500 civarı tutuyo ilaçlarla beraber tabi dr den dr ye değişir 3 aşağı beş yukarı
Ben de pko var Klomen işe yaramadı o yüzden iğne verdi dr her hangi bi problemin yoksa ve dr uygun görürse oluyo bunu dr ile konuşman gerekiyo canımPeki klomenle yumurta gelişiyosa bile illa iğne mi veriliyo yoksa klomen+ovitrelle sperm elemesi olarak da yapılır mı?
Kasık ağrısı normal canim çünkü bu ay yumurtalar ignelerle buyutuluyorya onda ben aşılamada 1 kacgun sonra bayağı yaşadım hatta yatakta düz bile yatamiyordum en son dayanamayıp doktorumu aradım gel bakalım dedi gittim ultrasonla baktı bı sorun yok dediBugün aşılama yapıldı hayırlısıyla, aşılama sonrası kasik ağrısı yaşadınız mi Ben çok fena yaşıyorum normal mi sizce dr normal dedi ama rahim filminde bile bu kadar ağrı çekmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?