Aşılama

Bende aşılama yapıldığı gün çok fena idi biraz hafifledi ama hala adet ilçenmişim gibi ağrıyo

Bende aşılama yapıldığı gün çok fena idi biraz hafifledi ama hala adet ilçenmişim gibi ağr
İnşallah tutunmustur canim Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin benim ilk asilamam 8 ocakta yapıldı ama maalesef ki tutmadı ikinci için yeni adetimi bekliyoruz 1 ay ara verdi doktor

İnşallah tutunmustur canim Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin benim ilk asilamam 8 ocakta yapıldı ama maalesef ki tutmadı ikinci için yeni adetimi bekliyoruz 1 ay ara verdi doktor
Inşallah canım yaa sanada en kısa zamanda hayırlı hab3r alırsın inşallah

Sizde bir sorun var mıydı peki? Sebepsiz miydi infertiliteniz? Bir de kaç yaşındasınız ne kadar süredir düşünüyordunuz;?
25 yaşına yeni girdim ileri derece pko hastasiyim 5 buçuk yıllık evliyim ilk 2 yıl istememize rağmen olmadi kendiliğinden sonra ilk asilama olduğumda tuttu düşük oldu 2masilama oldum arkasından tuttu çok şükür 3 yaşında bi oğlum var şuan buda 3.asilamam çok şükür buda tuttu daha yeni hamileyim doğumdan sonra 3 yıl korunmamamiza rağmen olmadi gebelik
Sizin problem.varmi asilama oldunuz mu ?

Maşallah diyelim. allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla kucağınıza almayı naip etsin bu yavrunuzu da.

Benim bir oğlum var doğal yolla oldu. Bizde herhngi bir problem yok. Aşılama yaptırmadım işte henüz düşünüyorum yaptırsam mı yaptırmasam mı? tutma yüzde oranı çok düşük diyorlar. ama bilmiyorum belki benim %15 lik bir şansa ihityacım var. Diyorum yoksa direk tüp bebek mi yaptırsak hiç bilmiyorum ya Sizin yaşınız çok genç belki ondan tuttu. Bir de pko lu olduğunuz için mantıklı aşılama. Ama bende yumurtlama oluyor gerçi jkaliteli mi oluyor oda tartışılır. İşte bir ihtimalle belki aşılama yumrtayı kaliteli hale gatriyor bir ihtimal tutar diye düşünüyorum. Nerede olduğunuz aşılamanızı siz?

Anladım hakkımızda hayırlısı olsun rabbim 2.yide nasip etsin inşallah
Ilk 2 asilama mi ankarada oldum son asilama mi düzcede

Canım aşılamadan kaç gün sonra yaptın testi
Ilk 11.gun yaptım çok silik zor görülen bi çizgi vardı sonra 13.gun test yaptım onda daha belirgin cıktı bide 14.gun yaptım daha koyu cıktı 15.gunde kan verdim 154.80 cıktı çok şükür

Ilk 11.gun yaptım çok silik zor görülen bi çizgi vardı sonra 13.gun test yaptım onda daha belirgin cıktı bide 14.gun yaptım daha koyu cıktı 15.gunde kan verdim 154.80 cıktı çok şükür
Anladım canım bende çok sabırsızlanıyorum da o yüzden sordum 11.gun bende yapcam hemen

Anladım canım bende çok sabırsızlanıyorum da o yüzden sordum 11.gun bende yapcam hemen
Anladım canım ama iğnenin etkisi ilede silik çizgi çıkabilir ben 11.gun çok silik çizgi görünce iğne etkisidir diye düşündüm sonra 13.gun daha belirgin olunca anladım aşılamanın tuttuğunu

Anladım canım ama iğnenin etkisi ilede silik çizgi çıkabilir ben 11.gun çok silik çizgi görünce iğne etkisidir diye düşündüm sonra 13.gun daha belirgin olunca anladım aşılamanın tuttuğunu
Biliyorum dr tam 15. Gun yap dedi ama Işte merak edip dayanamıyoruz sonuçta kan testi vercem inşallah tutunmustur

Bugün bende aşılama yaptırdım. İşleme idrara sıkış da gel dedi ama idrara sıkışmadan aldılar ve yaptılar. İşlemden sonra biraz uzandım sonra direk tuvalete gittim aşırı sıkıştım. İdrara çıkmamın aşılamadan sonra sakıncası olur mu bilmiyorum. Bı yarım saat kadar da araba ile yolculuk yaptım. Fitil verdi bakalım onu koyacağız eşim gelince kendim beceremedim maalesef. Aşılama sürecinizi veya vaktiniz yoksa aşılamadan sonra tavsiyeniz nedir yazar mısınız ?

Bende idrara sıkışık gittim islemden sonra kalkmadan yarim saatte yattım sonra bende duramayıp tuvalete gittim eve gelince 3 gün dikkat ettim yattım hep bende fitil kullandım onun harici birşey yapmadım hiç belirti yaşamadım halada belirtim yok şuan adet tarihine göre 4+3 haftalık şuan ama ayın 18inde kontrolüm var o zmn ne kadarlik olduğu netlik kazanıcak belki azda olsa kalp atışı duyarız demişti doktorum

Asilama içinde 3 aydır ilaç kullandım ilk ay letu ilacı içtiğimde gelişen yumurtam olmadi 2.ay 5 gün letu içtim arkasına haftasonu girdiği için 3 günde iğne vurulmak zorunda kaldım 6 dan fazla 18 üstü yumurtam geliştiği için tedaviyi bıraktık kendi catlamaya başlamıştı yumurtalarım normal denedik olmadi 3.ayda letu kullandım 5 gün 29mm ve 18mm iki yunurtam gelisti çatlama iğnesi ve 36 saat sonra asilamam oldu çok şükür rabbim nasip etti tuttu kalp atisinida duyarsam için çok rahatlicak Allahın izniyle
Sizin kaç yumurtanız vardı?

Inşallah hayırlı haberi alırsın canım şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…