Aşılama

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizlerin başına

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizlerin başına
Inşallah canım sağol rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın hamile arkadaşlarımın da sağ sağlim bebeklerini kucaklarina almayı nasip etsin

Çok fazla yumurtan gelişti normalde iptal ederler ama ben iptal etmicem aşılama yapacağım dedi hekimim. Çatlatma iğnesi bitane kullandım. Bugün aşılama yaparken yumurtan çatlamış evet ve rahim duvarın ince dedi. Sıkışık değildim tedirgin oldum sebebini açıkladı size de yazayım sıkışık olunca idrar kesesi rahime baskı yapıyor rahim aşağı iniyor daha rahat oluyor islem senin konforun için sıkışık gel diyoruz ama korkma dedi. İşlemden sonra idrara gidince acaba akar mı diye çok düşündüm ama akmaz diye ikazda bulundu hekimim asla hicbisey hissetmiyorum şuan 25inde kan örneği vereceğim. İlk aşılama tutmaz diyor çoğu kişi ama umut Allah'tan. Seni de tebrik ederim bence çok hayırlı olacak herşey senin için kızın olacak gibi doğdu içime :)

Inşallah canım seninde tutar ben 3.asilama oldum 3 te tuttu kişiden kişiye değişiyor rabbim isteyen herkese nasip etsin kız erkek fark etmez sağlıklı olsun da ama kız çocuklarını çok severim :) bi oğlum var kız olsa fena olmaz :)

Çok ücretli o yüzden bidaha yaptırabilir miyim aşılama bilemiyorum ? Sizin devlette mi oldu işleminiz ? Ve nekadar gitti. Bana da hekimim çoğul gebeliği kabul ediyor musun dedi. 4üz olsun gene kabul yeterli sağlıklı hayırlı olsun dedim :) benim hiç yok evladım. Allah olacağı ve olmuşu sana bağışlasın annesi :)

Amin çok tsk ederim
Ilk 2 asilama devlette oldu 1500tl rahat harcamisimdir iğneler ve eşim sprem yıkamayı dışarda yaptırdı sadece ona 500 tl vermiştik tabi iğnelerimi cocuk olmadığından rapor çıkarıp almıştık 4 yıl önce doktor ücreti yoktu.
Bu asilama mi il değişikliği nedeniyle üniversite de yaptırdım devlet hastanesi yapmıyor çünkü bide donect.doktorlar ilgileniyir tüp bebek ve aşılama ile ondan doktor ücreti 175tl ayriyetten iğneye rapor çıkmadı 870 tl iğneye verdim 130 tl catlatma iğnesi tuttu tabi 2 kutu letu aldım 200 tl de ona verdim.
Ayriyeten doktorum çok iyi Allah razi olsun rahat 10 kezden fazla muayeneye gittim sadece 3 kere muayene ücreti odedim öyle her gitmede iştemiyor

Bende İstanbul da bezmialem de yaptırıyorum yarı özel bir hastane vakıf diye geçiyor. Doktorumdan aşırı memnunum ama beni çok gerdi sekreteri osu Busu başıma bir dünya iş geldi anlayacağın. Bir şekilde işlem oldu şuan zerre belirti yok. Sadece alttan günlük bitane fitil koyuyorum okadar.

Benimde hiç belirtim olmadı halada yok mesela ondan belirtiye aldanma pek

Bende aynı şekilde pko var. Yurmurtlama takibi yaptı gebe gene kalamadim. Aşılama yapalım dedi aşılama yaptık işte başka şükür hiçbir problem yok bizde. Ha eşimin biraz morfolojisi düzeltildi spermlerinin başkada hicbisey yok canım.

Anladım seninde inşallah tutar cnm

İnşallah arkadaşım inşallah. Sana son defa bişey sorcem şunu yeme bunu içme diyeceğin bişey var mı ?

Merhaba hanımlar polikistik over hastasıyım ilk aşılamamı devlette yaptım ve 20.saatte yaptılar tutmadı. 2.aşılamamı özel hastanede yaptırcam. Sizce nelere dikkat etmeliyim. İlki tutmadı çok üzülüyorum. 2 buçuk senelik evliyiz ve hiç gebe kalamadım.

Canım aşılamani çok erken yapmış lar belki ondandır 36.saatte yapılması lazım birde aşılama öncesindeki iğneleri tam saatinde yani aynı saatte yapılmalı ve aşılamadan sonra dinlenmelisin

Canım aşılamani çok erken yapmış lar belki ondandır 36.saatte yapılması lazım birde aşılama öncesindeki iğneleri tam saatinde yani aynı saatte yapılmalı ve aşılamadan sonra dinlenmelisin
Evet çok önce yapmışlar çatlatma iğnesini de gittiğimde çıkışta hemen yap demişti ama ben yapamadım çünkü iğneyi bulamadım 3 saat sonra yapmak zorunda kaldım. Anlayacağın çok bilinçsiz oldu. Ama şimdi daha iyi anladım. Umarım benimde tutar ve isteyen herkesin.

Amin canım Iyi bir dr bulman lazım tamam devlet biraz uygun ama ilgi alaka sıfır inşallah bu ay istediğin sonuca ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…