Atayım da bide sen bak gözüküyo muKuzum sen yarın test yaparım deyince bende sandım ki idrr yapıcan hayırlısı olsun inşallah
Bugün mü yaptın peki yoksa geçenki mi?He idrar testini yaptım ama çok silik cıktı çok hayali iğnenin etkisini yoksa varmı emin olamadım o yüzden en garanti kan testi dedim yarın Git cem işte
Yok bunu bugün yaptım canımBugün mü yaptın peki yoksa geçenki mi?
Yaa işte hamilesin çok şükürYok bunu bugün yaptım canım
Pko vardı canımYaa işte hamilesin çok şükürbi problemin varmıydı Canım senin
Anladım canım bendede var. Bu arada mutlaka haberdar et beni sonucundanPko vardı canım
Canım şimdi sağlık ocağından geldim kan vermiştim ama eve bi geldim regli olmuşum dr ye sordum sonucu görmeden bisey diyemem dedi bakalım artık sonucu alınca dr ye Git cemAnladım canım bendede var. Bu arada mutlaka haberdar et beni sonucundan
Yapma yaCanım şimdi sağlık ocağından geldim kan vermiştim ama eve bi geldim regli olmuşum dr ye sordum sonucu görmeden bisey diyemem dedi bakalım artık sonucu alınca dr ye Git cem
Valla hafif bisey degil canim yaa şu gibi akıyo ama hiç adet belirtim yoktuYapma yahayırlısı inşllah belki yerleşme kanamasıdır
Hakkında hayırlısı canım ilk aşılamada böyle olur geneldeValla hafif bisey degil canim yaa şu gibi akıyo ama hiç adet belirtim yoktu
Hakkında hayırlısı canım ilk aşılamada böyle olur genelde
Canım kimyasal mis sonuçlar çıktı ☹Hakkında hayırlısı canım ilk aşılamada böyle olur genelde
Hayırlısı olsun canım benim hayırlısını versin Rabbim inşallah sağlıkla gelir üzme kendiniCanım kimyasal mis sonuçlar çıktı ☹
Canım aşılama yapılırken çatlama iğnesi yapıldığı için yani zaten 2 3 gün sonra oldu regli işte döllenme olmuş ama tutunamamışCanım ya çok üzüldüm neden ki yani çok çabuk kimyasal olmuş sebebi neden olabilir ki.
Hayırlısı olsun canım sıkma canını sakın. Allah büyüktür. Tıp çok ilerledi. Herşey mümkün inşallah. Allah büyüktürCanım aşılama yapılırken çatlama iğnesi yapıldığı için yani zaten 2 3 gün sonra oldu regli işte döllenme olmuş ama tutunamamış
Inşallah canım benimHayırlısı olsun canım sıkma canını sakın. Allah büyüktür. Tıp çok ilerledi. Herşey mümkün inşallah. Allah büyüktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?