- 14 Nisan 2023
- 1.425
- 1.482
- 53
- 27
- Konu Sahibi LeylaSultan93
-
Amin kuzum inşallah . Benim hikayem biraz uzun. 3 yıllık evliyim . İlk sene zaten düşünmedik . Sonra 6 ay bekledim olmayınca özel doktorlara gittim hep ama içim sıkılıyordu hep iyisiniz bir problem yok diye gönderiyorlardı . Yıllık iznimde birde devlete gideyim ne kaybederim dedim . Sonu hüsran .. Rahim filmiyle orda tanıştım o kadar özel doktora gittim hiçbiri önermemişti .. Adetliydim kan testi yapıldı muayene edildim normaldi adet bitimi hsg yazıyordu bende dedim bu ne acabaİnşallah canım benim. Emeklerin hayırlara çıksın inşallah
Ayyy hadi inşallah.Canım günaydın bu 14. Gün aşılamadan sonraki yarın kan vericem inşallah
Canım Allahtan ümit kesilmez benimde sadece sol tüpüm açıkAmin kuzum inşallah . Benim hikayem biraz uzun. 3 yıllık evliyim . İlk sene zaten düşünmedik . Sonra 6 ay bekledim olmayınca özel doktorlara gittim hep ama içim sıkılıyordu hep iyisiniz bir problem yok diye gönderiyorlardı . Yıllık iznimde birde devlete gideyim ne kaybederim dedim . Sonu hüsran .. Rahim filmiyle orda tanıştım o kadar özel doktora gittim hiçbiri önermemişti .. Adetliydim kan testi yapıldı muayene edildim normaldi adet bitimi hsg yazıyordu bende dedim bu ne acabasonra rahim filmi de çekindim canım çok yandı çünkü tüplerim tıkalıymış eğer dişini sıkarsan tekrarlayıp açmaya çalışalım dedi doktor tamam dedim yoksa ameliyat olmam gerekiyordu korktum . 4-5 kez yaptı ama anca saç teli kadar açılmıştı . Doktora gittim gösterdim durumu da anlattım aşağıda böyle böyle oldu diye o doktor da mümkün değil sen kendini kasmışsındır 6 ay dene gel dedi . 4 ay geçti duramadım randevu baktım bi baktım artık hizmet vermiyor doktor . Eyt den emekli olmuş gitmiş . Ay dünya başıma yıkıldı. Neyse başka bi doktor buldum normalde araştırır giderdim ama denk geldi aldım geçtim . Gittim doktora bakar bakmaz dediği şey laparoskopi yapmalıyız tamam dedim . Yani ameliyat olacağım . Ben iğneden bile nasıl korkarım gözü kararttım artık . Ameliyat oldum sadece sol açıldı . Ameliyat sonrası 4 ay bekledim yine olmadı artık aşılamaya başladım bu ay . Allahım nasip ederse pozitifi görmeyi o kadar çok istiyorum ki içimde hep ya hiç anne olamazsam korkusunu yenmek istiyorum İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan pozitif sonuç alırım
Darısı başıma inşallah kuzum peki birşey sorcam aşılama da sol tarafa mu yattın nasıl oldu evde ilişki oldu mu hani pozisyon ne denedin kuzum utanıyorum ama en azından bende denersem bi umut belki sen gibi mucizeme kavuşurumCanım Allahtan ümit kesilmez benimde sadece sol tüpüm açıkhsg çekildim sağ kapalı çıktı aşılama denedik olmazsa laparaskopi olcaktım kısmet oldu şükür bende cok ümitsizdim halada inanamıyorm ama çok şükür Rabbim verdi emanetini
Hangi doktorda yaptırmıştın kuzum?Canım Allahtan ümit kesilmez benimde sadece sol tüpüm açıkhsg çekildim sağ kapalı çıktı aşılama denedik olmazsa laparaskopi olcaktım kısmet oldu şükür bende cok ümitsizdim halada inanamıyorm ama çok şükür Rabbim verdi emanetini
Ay kıyamam üzülme. Bende senelerdir bekliyorum ama inşallah olacak bizimdeDarısı başıma inşallah kuzum peki birşey sorcam aşılama da sol tarafa mu yattın nasıl oldu evde ilişki oldu mu hani pozisyon ne denedin kuzum utanıyorum ama en azından bende denersem bi umut belki sen gibi mucizeme kavuşurum
Utanıcak bişey yok canım hepimiz geçiyoruz bu süreçlerden. Allah hayırlısını versin. Zaten aşılama yapılınca bi 20 dk yatırıyolar seni. Daha sonra günlük hayatına devam ediyosun ama ben 3 gün tuvalet dısında hep yattım ama sağ sol değil oyle normal.zaten direk rahim ağzına gönderiyo spermleri o yüzden sağ sol farketmiyoDarısı başıma inşallah kuzum peki birşey sorcam aşılama da sol tarafa mu yattın nasıl oldu evde ilişki oldu mu hani pozisyon ne denedin kuzum utanıyorum ama en azından bende denersem bi umut belki sen gibi mucizeme kavuşurum
Ben bi tüp bebek merkezinde yaptırdım canım.Hangi doktorda yaptırmıştın kuzum?
İnşallah sende kavuşursun kuzum sizde sorun var mıAy kıyamam üzülme. Bende senelerdir bekliyorum ama inşallah olacak bizimde
Anladım kuzum bende öyle yaparım o zamanUtanıcak bişey yok canım hepimiz geçiyoruz bu süreçlerden. Allah hayırlısını versin. Zaten aşılama yapılınca bi 20 dk yatırıyolar seni. Daha sonra günlük hayatına devam ediyosun ama ben 3 gün tuvalet dısında hep yattım ama sağ sol değil oyle normal.zaten direk rahim ağzına gönderiyo spermleri o yüzden sağ sol farketmiyo
İnşallah sende kavuşursun kuzum sizde sorun var mı
İnşallah sağlıklı şekilde gelişir yumurtalar canımAnladım kuzum bende öyle yaparım o zamanfull yatarım . Yarın kontrol var perşembe günü gittiğimde 10mm 12 mm iki tane solda 12 tane de sağda yumurtam vardı . Tabi sağ taraf tıkalı zaten solda da iki tane vardı inşallah güzel gelişimi olmuştur yumurtalarımın aşılamada pozitif sonuç alırım eşimde de ileri harekette sorun vardı . Umarım herşey gönlümüzce olur peki bu 20 dk yı T koltukta bacaklar açık mi geçiriyoruz ya kimisi ameliyathane de oluyor diyor kimisi muayene yerinde diyor
Vaktini bekliyordurHayır herşey normal görünüyor ama olmuyor
Bide tüm ışıklar açık mi oluyor yoksa muayene odasında ki gibi loş ışıkta mı ben çok utanıyorum ya tamamen ışık olması beni rahatsız ederİnşallah sağlıklı şekilde gelişir yumurtalar canımbizde de spermde sorun vardı canım orda sağlıklı ve hızlı olanlar yıkanıp seçiliyo zaten hiç dert etme. Güzel haberlerle gelirsin inşallah bi odada oldum canım aletlerin olduğu küçük kendine ait lavabosu olan.ben indirdim bacaklarımı uzanır pozisyondaydım
Açıktı kuzum doktorun rahim ağzını görmesi gerekiyo utanma bunlar olcak şeyler.o doktor günde kaç hasta bakıyo oyle düşünBide tüm ışıklar açık mi oluyor yoksa muayene odasında ki gibi loş ışıkta mı ben çok utanıyorum ya tamamen ışık olması beni rahatsız eder
Tamam kuzum aşılamaya gideceğim de ona göre hazırlıklı olmak adına hemde soruyorum yaa orası öyle de bi garip oluyorum benim doktor erkekAçıktı kuzum doktorun rahim ağzını görmesi gerekiyo utanma bunlar olcak şeyler.o doktor günde kaç hasta bakıyo oyle düşün
Tamam kuzum aşılamaya gideceğim de ona göre hazırlıklı olmak adına hemde soruyorum yaa orası öyle de bi garip oluyorum benim doktor erkek
Bunun utanması sıkılması yok canım rahat ol bilim insanı onlar bi dünya hastaları var çok iyi geçer inşallah zaten çok kısa bi işlemTamam kuzum aşılamaya gideceğim de ona göre hazırlıklı olmak adına hemde soruyorum yaa orası öyle de bi garip oluyorum benim doktor erkek
Aynen öyle kuzun haklısınYok kız hiç takma.
Onlar için çok basit.
Orayı artık ora gibi bile görmüyorlar.
Kasma kendini.
Rahat olman çok önemli.
amin inşallah sonucu pozitif olur kuzumBunun utanması sıkılması yok canım rahat ol bilim insanı onlar bi dünya hastaları var çok iyi geçer inşallah zaten çok kısa bi işlem
Merhaba aşılamadan sonra belirtileriniz ne zaman başladı acaba benim dinmek bilmeyen kasık ağrılarım bel ve bacak ağrılarım var tutmamıştır diye düşünüyorum ama kendimi dinlemeden de edemiyorum sizin de aşılamadan sonra ağrılarınız devam ettimiz2 sene kendimiz denedik olmadı hiç 6 ay tedavi gördüm 3 ay çatlatma iğnesi kullandım bir ay rahim filmi bir ay dinlenme süresi vs tam tedavinin 6. Ayinda aşılama oldum çok şükür tutmuştu benim için artık her tedavi şekli yeni umuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?