- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
- Konu Sahibi LeylaSultan93
-
Tüp bebek yaptirdiniz mi acabaCanım merhaba uzun uzun konudaki mesajları okumadım ama kendi deneyimimi aktarmak istedim. Bir arkadaş demiş aşılamayı gereksiz bulanlar ya maddi kaygıları yok ya insanları demoralize etmekten keyif alıyorlar diye o amaçla gereksiz diyen var mıdır bilemem ama bende vakit ve para kaybı olarak görüyorum aşılamayı. Tüp bebek tabiki aşılamaya kıyasla daha yıpratıcı bir süreç ama çok göz korkutacak bir şeyde yok. Anestezi alıp opu işlemi yapılması acı veren bir işlem değil. Bizim 1.5 senedir bebeğimiz olmuyordu hiç hamile kalmamıştım doktora gittim hsg çekildi hormonlara bakıldı gerekli her şey yapıldı amh değerim düşük çıktı eşimde bir problem yoktu. Amh tek başına gebe kalmaya engel bir şey değil ama olmuyordu sonuçta. Doktorum aşılama yapalım dedi pek istemesem de başladım ilaçlara Yumurta büyüdü çatlatma iğnesi yapıldı. Sonuç negatif 2 kez denememiz oldu. Sonrasında doktor bana tüp bebeğe geçmemi önerdi çünkü aşılamada yumurta büyüyor ama yumurtanın dolu mu boş mu olduğunu bilemiyoruz dedi tüp bebekte ise dolu olan daha doğrusu döllenebilecek kapasitedeki yumurta Seçilebiliyor dolayısıyla şansta yükselmiş oluyor. Tavsiyem içinden aşılamayı denemek geliyorsa tabiki dene ama çokta vakit kaybetme bence aşılamayla
Evet yaptırdımTüp bebek yaptirdiniz mi acaba
Aşılama kaçıncıda tuttu ben perşembe günü Aşılama yaptırdım ama dinlenirken bir miktar geldi gibi hissettim Gonal f ve çatlatma iğnesi kullandımAyyyy yapmayın böyleeeben şuan aşılamanın etkisiyle hormon yüklüyüm zaten ağlarım burada
Size umut olabildiysem ne mutlu. Gerçekten asla umudunuzu yitirmeyin.. şifalı sularından tek sayılı hurmasına, okunmuş zemzemden keçi boynuzlarına, özel bitkisel karışımlardan gereksiz kürlere heeeerşeyi denedim yok yok yok.. 22 yaşımdan beri istiyorum aramızda kalsın 31 yaşımı doldurdumömrümce ilk gebeliğim aşılama ile oldu .. lütfen umudunuzu asla yitirmeyin tıbba güvenin. Gereksiz olsa ne devlet zorunlu tutar nede doktorlar bunun için emek harcar. İnanın hamile olduğunuzu da duyarsam o kadar mutlu olurum kii.. işte o zaman ağlarım sevinçten. Benim içime dokundu yazdıklarınız inşallah en en en kısa zamanda müjdeli haberinizi küçük mucizenizin varlığıyla taçlandırırsınız..
Kaçıncı günü pozitif olduğunu öğrendiniz ilk aşılamada mı olduBenımki sızıdan duramadım halada oyle ucları pozıtıf gordum bugun inşallah sende gorursun
Bende perşembe günü yaptırdım aşılama kaçıncı günü belli olur acabaBenımki sızıdan duramadım halada oyle ucları pozıtıf gordum bugun inşallah sende gorursun
İlk algılamada mı tuttu ya bende perşembe günü yapıldım Aşılama çip yapıldı bana kaçıncı gün öğrendiniz gebe olduğunuzu ve bana biraz bilgi verir misiniz benimde tüpler tıkanmış hsg çekilirken açıldıCanım Allahtan ümit kesilmez benimde sadece sol tüpüm açıkhsg çekildim sağ kapalı çıktı aşılama denedik olmazsa laparaskopi olcaktım kısmet oldu şükür bende cok ümitsizdim halada inanamıyorm ama çok şükür Rabbim verdi emanetini
Evet ilkinde tuttu şükürİlk algılamada mı tuttu ya bende perşembe günü yapıldım Aşılama çip yapıldı bana kaçıncı gün öğrendiniz gebe olduğunuzu ve bana biraz bilgi verir misiniz benimde tüpler tıkanmış hsg çekilirken açıldı
1. Tuttu ama bu süreçteki E2 ve progesteron hormonunuzda çok önemli. 3.yü Perşembe günü uyguladılar 6 Ekim test günüm.Aşılama kaçıncıda tuttu ben perşembe günü Aşılama yaptırdım ama dinlenirken bir miktar geldi gibi hissettim Gonal f ve çatlatma iğnesi kullandım
Ayyy inşallah ya hangi iğneleri kullandınız acaba kaç aylık gebesiniz belirtiler ne zaman başladıEvet ilkinde tuttu şükürçipse şansınız daha da yüksek inşallah ben aşılamanın 11. Günü test yaptım silik çıktı iğne etkisidir diye 13. Gün tekrarlarladım iğne etkisi kalmazdı daha da koyulaştı emin oldum. İnşallah pozitifi görürsünüz
Aşılamayı hangi gün yaptırdınız hangi ilaçları kullanıyorsun ya bende yaptırdım doktor bana duphaston verdi sabah akşam alıyorum siz peki1. Tuttu ama bu süreçteki E2 ve progesteron hormonunuzda çok önemli. 3.yü Perşembe günü uyguladılar 6 Ekim test günüm.
Peki Aşılama sonrası hangi ilaç verdi ya bende Aşılama yaptırdım çip Aşılama duphaston verdi onu kullanıyorum sabah akşamEvet ilkinde tuttu şükürçipse şansınız daha da yüksek inşallah ben aşılamanın 11. Günü test yaptım silik çıktı iğne etkisidir diye 13. Gün tekrarlarladım iğne etkisi kalmazdı daha da koyulaştı emin oldum. İnşallah pozitifi görürsünüz
Bende 21 Eylül Perşembe günü uyguladılar1. Tuttu ama bu süreçteki E2 ve progesteron hormonunuzda çok önemli. 3.yü Perşembe günü uyguladılar 6 Ekim test günüm.
Nelere dikkat ediyorsunuz acaba şuan bir belirtiniz falan varmı bende ilk yaptırdım biraz heyecan var1. Tuttu ama bu süreçteki E2 ve progesteron hormonunuzda çok önemli. 3.yü Perşembe günü uyguladılar 6 Ekim test günüm.
Ben progestan kullandım canım.bende belirtiler bir hafta sonra başladı ama sadece göğüs ağrımdı oda adet olmadan öncede olurdu o kadar onun dısında belirtim olmadı halada oyle.7 haftalık şuanPeki Aşılama sonrası hangi ilaç verdi ya bende Aşılama yaptırdım çip Aşılama duphaston verdi onu kullanıyorum sabah akşam
Bende gonal f ve çatlatma iğnesi ovitrella kullandım Aşılama sonrası duphaston verdi ama kullanırlen tereddütteyim çünkü adet söktürücü olarak kullanılıyor MuşBen progestan kullandım canım.bende belirtiler bir hafta sonra başladı ama sadece göğüs ağrımdı oda adet olmadan öncede olurdu o kadar onun dısında belirtim olmadı halada oyle.7 haftalık şuanben iğne kullanmadım sadece çatlatma iğne ovitrella kullandım.yumurta geliştirmek için letu kullandım
Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin canım inşallah darısı banada olsunBen progestan kullandım canım.bende belirtiler bir hafta sonra başladı ama sadece göğüs ağrımdı oda adet olmadan öncede olurdu o kadar onun dısında belirtim olmadı halada oyle.7 haftalık şuanben iğne kullanmadım sadece çatlatma iğne ovitrella kullandım.yumurta geliştirmek için letu kullandım
Canım benim gonalf/ovitrelle aşılama sonrası progestan günde ( 8saatte 1) 3x2 vajinal kullanıyorum.Aşılamayı hangi gün yaptırdınız hangi ilaçları kullanıyorsun ya bende yaptırdım doktor bana duphaston verdi sabah akşam alıyorum siz peki
Bende gonal f be ovitrelle kullandım aşılama sonrası sadece duphaston kullanmıyorum ama duphaston adet söktürücü olarak kullanılıyor diye biliyorum korkarak kullanıyorum hapı dikkat etmeye gelince dikkat ediyorum çok evde benimde 6 Ekim test günüm birbirimize haber veririzCanım benim gonalf/ovitrelle aşılama sonrası progestan günde ( 8saatte 1) 3x2 vajinal kullanıyorum.
Dr umun önerdiği multivitamin, folik asit ve omega kullanıyorum eşimde kullanıyor.
Argifertil famale ve male(eş için) ve omegrav.
Bahsettiğim ek takviye edici ürünlere bu ay başladık.
Herhangi bir şeye dikkat etmedim ilkinde pozitif oldu, 2. sinde ekstra özenli oldum negatif oldu şimdi 3. 21 inde yapıldı şuan 6 Ekim kan gününü bekliyorum
Darısı sana amin canım benim tesekkür ederimRabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin canım inşallah darısı banada olsun
Amin ya canım dua et benim için nasip etsin rabbim isteyen herkeslere banadaDarısı sana amin canım benim tesekkür ederimdoktor verdiyse vardır bi bildiği tereddüt etme bence ben kullananlara denk gelmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?