Aşılama

Tüp bebek yaptirdiniz mi acaba

Aşılama kaçıncıda tuttu ben perşembe günü Aşılama yaptırdım ama dinlenirken bir miktar geldi gibi hissettim Gonal f ve çatlatma iğnesi kullandım

İlk algılamada mı tuttu ya bende perşembe günü yapıldım Aşılama çip yapıldı bana kaçıncı gün öğrendiniz gebe olduğunuzu ve bana biraz bilgi verir misiniz benimde tüpler tıkanmış hsg çekilirken açıldı

Evet ilkinde tuttu şükür çipse şansınız daha da yüksek inşallah ben aşılamanın 11. Günü test yaptım silik çıktı iğne etkisidir diye 13. Gün tekrarlarladım iğne etkisi kalmazdı daha da koyulaştı emin oldum. İnşallah pozitifi görürsünüz

Aşılama kaçıncıda tuttu ben perşembe günü Aşılama yaptırdım ama dinlenirken bir miktar geldi gibi hissettim Gonal f ve çatlatma iğnesi kullandım
1. Tuttu ama bu süreçteki E2 ve progesteron hormonunuzda çok önemli. 3.yü Perşembe günü uyguladılar 6 Ekim test günüm.

Ayyy inşallah ya hangi iğneleri kullandınız acaba kaç aylık gebesiniz belirtiler ne zaman başladı

Peki Aşılama sonrası hangi ilaç verdi ya bende Aşılama yaptırdım çip Aşılama duphaston verdi onu kullanıyorum sabah akşam

Peki Aşılama sonrası hangi ilaç verdi ya bende Aşılama yaptırdım çip Aşılama duphaston verdi onu kullanıyorum sabah akşam
Ben progestan kullandım canım.bende belirtiler bir hafta sonra başladı ama sadece göğüs ağrımdı oda adet olmadan öncede olurdu o kadar onun dısında belirtim olmadı halada oyle.7 haftalık şuan ben iğne kullanmadım sadece çatlatma iğne ovitrella kullandım.yumurta geliştirmek için letu kullandım

Bende gonal f ve çatlatma iğnesi ovitrella kullandım Aşılama sonrası duphaston verdi ama kullanırlen tereddütteyim çünkü adet söktürücü olarak kullanılıyor Muş

Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin canım inşallah darısı banada olsun

Aşılamayı hangi gün yaptırdınız hangi ilaçları kullanıyorsun ya bende yaptırdım doktor bana duphaston verdi sabah akşam alıyorum siz peki
Canım benim gonalf/ovitrelle aşılama sonrası progestan günde ( 8saatte 1) 3x2 vajinal kullanıyorum.
Dr umun önerdiği multivitamin, folik asit ve omega kullanıyorum eşimde kullanıyor.
Argifertil famale ve male(eş için) ve omegrav.
Bahsettiğim ek takviye edici ürünlere bu ay başladık.
Herhangi bir şeye dikkat etmedim ilkinde pozitif oldu, 2. sinde ekstra özenli oldum negatif oldu şimdi 3. 21 inde yapıldı şuan 6 Ekim kan gününü bekliyorum

Bende gonal f be ovitrelle kullandım aşılama sonrası sadece duphaston kullanmıyorum ama duphaston adet söktürücü olarak kullanılıyor diye biliyorum korkarak kullanıyorum hapı dikkat etmeye gelince dikkat ediyorum çok evde benimde 6 Ekim test günüm birbirimize haber veririz

Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin canım inşallah darısı banada olsun
Darısı sana amin canım benim tesekkür ederim doktor verdiyse vardır bi bildiği tereddüt etme bence ben kullananlara denk gelmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…