- 20 Aralık 2019
- 3.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.546
- 83
- 24
- Konu Sahibi LeylaSultan93
-
Kasık ağrısı vardı hatta yürürken daha çok hissediyordum 10 gün falan göğüs uçlarımda 11. Gün göğsümde ağrı vardı öyle düşünmyin her hamile kalanın belirtisi olmuyor valla daha yeni yengem şansa hamile olduğunu öğrendi ciddi anlamda şansa ogrnedi yaniMerhaba aşılamadan sonra belirtileriniz ne zaman başladı acaba benim dinmek bilmeyen kasık ağrılarım bel ve bacak ağrılarım var tutmamıştır diye düşünüyorum ama kendimi dinlemeden de edemiyorum sizin de aşılamadan sonra ağrılarınız devam ettimiz
Kötü düşünmek istemiyorum fakat bugun çatlatma iğnesinden sonra 6. Günüm kasık ağrılarım hafif ağrıyor vuruyor geçiyor ama bir taraftan değil hem sağ hem sol solda çikolata kistim var belki o yüzden ağrıyor diye düşünüyorum çünkü o tarafta hiç yumurta gelişmedi . Diğer türlü bel ve bacak ağrısından başka hiçbir belirti yok göğsümde hassasiyet gibi gerçi daha erken ama ben nedense karamsar oldumKasık ağrısı vardı hatta yürürken daha çok hissediyordum 10 gün falan göğüs uçlarımda 11. Gün göğsümde ağrı vardı öyle düşünmyin her hamile kalanın belirtisi olmuyor valla daha yeni yengem şansa hamile olduğunu öğrendi ciddi anlamda şansa ogrnedi yani
Kötü düşünmeyin olmazsa tekrar tekrar deneyin biliyorum çok yorurucu bir süreç ama inanın lütfen olacağına ve sürekli kafanızda düşünmeyin kendinizi biseyler ile meşgul edin kafanızı dağıtınKötü düşünmek istemiyorum fakat bugun çatlatma iğnesinden sonra 6. Günüm kasık ağrılarım hafif ağrıyor vuruyor geçiyor ama bir taraftan değil hem sağ hem sol solda çikolata kistim var belki o yüzden ağrıyor diye düşünüyorum çünkü o tarafta hiç yumurta gelişmedi . Diğer türlü bel ve bacak ağrısından başka hiçbir belirti yok göğsümde hassasiyet gibi gerçi daha erken ama ben nedense karamsar oldum
Teşekkür ederim ilginiz için çok sağolunKötü düşünmeyin olmazsa tekrar tekrar deneyin biliyorum çok yorurucu bir süreç ama inanın lütfen olacağına ve sürekli kafanızda düşünmeyin kendinizi biseyler ile meşgul edin kafanızı dağıtın
Belirtilerinin nelerdiÇerkezköy de özel de yaptırmıştım 2 sene önce ilk sefer de pozitif gördüm doğum yaptım bile Aralık da iki yaşına girecek
6. Gün kasıkda ağrı 8. Gün gaz başlamıştı 10. Gün göğüs ucu 11. Gün göğüs de ağrı başlamıştı bide o günlerde yine akıntı olmuştu ama normal akıntım dan farklıydıBelirtilerinin nelerdi
Yerleşme kanaması oldu mu peki6. Gün kasıkda ağrı 8. Gün gaz başlamıştı 10. Gün göğüs ucu 11. Gün göğüs de ağrı başlamıştı bide o günlerde yine akıntı olmuştu ama normal akıntım dan farklıydı
OlmadıYerleşme kanaması oldu mu peki
İştahda artış ne zaman başladıYok
Olmadı
Yani bulantı falan olursa zaten yiyemezsin ama benim hamileliğim çok güzeldi mide bulantısı nedir.hic bilmem kusmak falan hic yaşamadım bu yüzden hep yiyebildim rahatça bu sebepten dolayı da 25 kg aldım hamilelik boyuncaİ
İştahda artış ne zaman başladı
Anladım teşekkürler canımYani bulantı falan olursa zaten yiyemezsin ama benim hamileliğim çok güzeldi mide bulantısı nedir.hic bilmem kusmak falan hic yaşamadım bu yüzden hep yiyebildim rahatça bu sebepten dolayı da 25 kg aldım hamilelik boyuncaama eğer sizde bulantı falan olursa 3 yada 4. Aydan sonra başlarsınız yemeye
Neden bu kadar erken verdiniz.Arkadaşlar bende aşılamamın 7. Günü kan testi verdim ve 2.0 çıktı sizce erken mi burdan yükselmez sanırım değil mi
Durumunuz nedir acaba test yaptınız mı ?Merhaba bende bu cumartesi aşılama yaptım 2 hafta sonra öğreneceğim. Bide aşılama yaptıranlara soru sormak istiyorum benim 4 günüm ve göğüs uçlarım çok hasas normal mi?
Evet maalesed öyle oldu ama dayanamadım .Neden bu kadar erken verdiniz.
Kendinizi boşu boşuna strese sokuyorsun.
Belirti olanlar da alınan ilaçların etkisi. Bu kadar erken belirti olmaz. Hamilesinizdir insalahEvet maalesed öyle oldu ama dayanamadım .
Şimdi hiç belirtim yok ama sanırım kişiden kişiye değişiyor . Bekliyorum ama kasıklarımda adet sancısı gibi bir sancı var
Evet negatif çıktı 1.20Durumunuz nedir acaba test yaptınız mı ?
İnşallah teşekkür ederim kafamda adet olmayı bekliyorum zatenBelirti olanlar da alınan ilaçların etkisi. Bu kadar erken belirti olmaz. Hamilesinizdir insalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?