Aşılama

Kasık ağrısı vardı hatta yürürken daha çok hissediyordum 10 gün falan göğüs uçlarımda 11. Gün göğsümde ağrı vardı öyle düşünmyin her hamile kalanın belirtisi olmuyor valla daha yeni yengem şansa hamile olduğunu öğrendi ciddi anlamda şansa ogrnedi yani

Kötü düşünmek istemiyorum fakat bugun çatlatma iğnesinden sonra 6. Günüm kasık ağrılarım hafif ağrıyor vuruyor geçiyor ama bir taraftan değil hem sağ hem sol solda çikolata kistim var belki o yüzden ağrıyor diye düşünüyorum çünkü o tarafta hiç yumurta gelişmedi . Diğer türlü bel ve bacak ağrısından başka hiçbir belirti yok göğsümde hassasiyet gibi gerçi daha erken ama ben nedense karamsar oldum

Kötü düşünmeyin olmazsa tekrar tekrar deneyin biliyorum çok yorurucu bir süreç ama inanın lütfen olacağına ve sürekli kafanızda düşünmeyin kendinizi biseyler ile meşgul edin kafanızı dağıtın

Bende Ağustos ta ilk defa aşılama yaptırdım ama maalesef olmadı biraz ara verip tubbebek yaptırmayi düşünüyorum Allah kısmet ederse

Belirtilerinin nelerdi
6. Gün kasıkda ağrı 8. Gün gaz başlamıştı 10. Gün göğüs ucu 11. Gün göğüs de ağrı başlamıştı bide o günlerde yine akıntı olmuştu ama normal akıntım dan farklıydı

İ

İştahda artış ne zaman başladı
Yani bulantı falan olursa zaten yiyemezsin ama benim hamileliğim çok güzeldi mide bulantısı nedir.hic bilmem kusmak falan hic yaşamadım bu yüzden hep yiyebildim rahatça bu sebepten dolayı da 25 kg aldım hamilelik boyunca ama eğer sizde bulantı falan olursa 3 yada 4. Aydan sonra başlarsınız yemeye

Anladım teşekkürler canım

Arkadaşlar bende aşılamamın 7. Günü kan testi verdim ve 2.0 çıktı sizce erken mi burdan yükselmez sanırım değil mi

Evet maalesed öyle oldu ama dayanamadım .
Şimdi hiç belirtim yok ama sanırım kişiden kişiye değişiyor . Bekliyorum ama kasıklarımda adet sancısı gibi bir sancı var
Belirti olanlar da alınan ilaçların etkisi. Bu kadar erken belirti olmaz. Hamilesinizdir insalah

Canım merhaba uzun uzun konudaki mesajları okumadım ama kendi deneyimimi aktarmak istedim. Bir arkadaş demiş aşılamayı gereksiz bulanlar ya maddi kaygıları yok ya insanları demoralize etmekten keyif alıyorlar diye o amaçla gereksiz diyen var mıdır bilemem ama bende vakit ve para kaybı olarak görüyorum aşılamayı. Tüp bebek tabiki aşılamaya kıyasla daha yıpratıcı bir süreç ama çok göz korkutacak bir şeyde yok. Anestezi alıp opu işlemi yapılması acı veren bir işlem değil. Bizim 1.5 senedir bebeğimiz olmuyordu hiç hamile kalmamıştım doktora gittim hsg çekildi hormonlara bakıldı gerekli her şey yapıldı amh değerim düşük çıktı eşimde bir problem yoktu. Amh tek başına gebe kalmaya engel bir şey değil ama olmuyordu sonuçta. Doktorum aşılama yapalım dedi pek istemesem de başladım ilaçlara Yumurta büyüdü çatlatma iğnesi yapıldı. Sonuç negatif 2 kez denememiz oldu. Sonrasında doktor bana tüp bebeğe geçmemi önerdi çünkü aşılamada yumurta büyüyor ama yumurtanın dolu mu boş mu olduğunu bilemiyoruz dedi tüp bebekte ise dolu olan daha doğrusu döllenebilecek kapasitedeki yumurta Seçilebiliyor dolayısıyla şansta yükselmiş oluyor. Tavsiyem içinden aşılamayı denemek geliyorsa tabiki dene ama çokta vakit kaybetme bence aşılamayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…