Aşılama

İnşallah tutar bugün yumurta kontrolüne gittim 14 mm bir yumurta oluşmuş klomen kullandım bu süreçte kan değerleriniz nedir sizin kaç mm yumurta oluşmuş
14 mm çok az. normali 18-19 mm olmalı. benim o boyuta gelince çatlatma iğne yapılmıştı. o boyuta gelene kadar gonal f 450 kullandım. her 3-5 günde dr. kontrolünde gittik.

14 mm çok az. normali 18-19 mm olmalı. benim o boyuta gelince çatlatma iğne yapılmıştı. o boyuta gelene kadar gonal f 450 kullandım. her 3-5 günde dr. kontrolünde gittik.
Benım de aynıydı bugun aşılama oldum cogu kısı orada progestana baglı gebelık belırtısı yasayabılırsın cok umulanma vs dedı nasip işi tabı

Rabbim ne derse o olur. önce tüm kalbinle inanmak lazım. dediğim gibi biz 18-19 mm olmasını bekledik. normla bu olmalı demişti doktorum. o boyuta gelene kadar da 3-4 kutu gonal f 450 kullandık

herkese merhaba, 17 ocak t aşılama oldum. o tarihlerde olupta belirti yaşayan kimse var mı acaba ?

Döner kuzum ınsallah pozıtıfleri görürüz
Canım sende ilaç etkisi geçti mi acaba şimdi negatiften mi pozitife dönüyor bazıları o silik cizgi git gide koyulaşti yazmıştı acaba bende mi olumsuz giden birşey var

Bende ilk 4 gün öyleydu şişkinlik var ama çıkmıyordu. Şimdi gaz sıkışması geçti. Birkaç belirti varla yok arası gibi sancı vs ama bunlar adettede olduğu icin okuyanları yanıltmak kendimede ümit vermemek için her duruma hazirlamaya calisiyorum kendimi

Bende senın gıbı yapıyorum belırtıler hep ılactan felenmıs gaz sancısı bugün başladı bende 2 gündür sıslık

Canım sende ilaç etkisi geçti mi acaba şimdi negatiften mi pozitife dönüyor bazıları o silik cizgi git gide koyulaşti yazmıştı acaba bende mi olumsuz giden birşey va
Bende senın gıbı yapıyorum belırtıler hep ılactan felenmıs gaz sancısı bugün başladı bende 2 gündür sıslık
Canım sende ilaç etkisi geçti mi acaba şimdi negatiften mi pozitife dönüyor bazıları o silik cizgi git gide koyulaşti yazmıştı acaba bende mi olumsuz giden birşey var
Ben hiç teste yapmadım bilmiyorum

Ben ilaç etkisi geçmesini bilerek izledim ki bundan sonraki test sonusumu ilaç etkisine baglamayayim. Gün gectikce içim sıkılıyor ya. Eşim birde annesine söylemiş olumsuz olursa birde herkese açıklama durumu beni geriyor

Ay oda neden soylemıs ki yani ben hiç söyleme dedim esıme yoksa sonra konuşacaklar olumsuz olacak bırsey diyecekler benim canım sıkılır strese gırerım diye soylemedı sagolsun

Valla girdim bile benim annem bana destek olmaya gelsin diye söyledim mecburiyeten başka kimseye söylemedim. Yüzdesi çok düşük bir islem doktor bile olucagina emin değil yani ne bileyim şimdi birde herkese aciklama yapmak var

Yarın test yapcakmısın 10 üncü gün ben yapım dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…