Aşılama

herkese merhaba bende 9 ocakta aşılama sürecine başladım işlemlerim devlet hastanesinde özel doktor kontrolünde oluyor sadece doktora ve ilaçlara ücret ödedim aşılama günü de 600 tl aşılamaya ücret ödeyeceğim bilgi olması acısında size de yazmak ıstedım
ben de ve esımde hıc bır problem yoktu ama 2 yıl cocugumuz olmadı butun hormon testlerı yapıldı sprem testı rahım fılmı vs hepsı normal çıktı ınfertılıte dedıler nedenı bellı olmayan kısırlık yanı.yumurta takıbı ve aşılama önerdi.
doktorum asla gereksız ısrar yapıp zorla tedavıye yonlendırmedı rahım fılmı sonrası bıze bekleyin kendılıgınden olma sansı cok yuksek dedı fakat bı degısım göremedık rahım fılmınden tam 6 ay sonra tedavıye baslamaya karar verdık
-9 ocakta sadece doktor ücreti olan 500 küsür ödedim muayene oldum gonal f 450 başladık her gun 75 ml vuruldum
Rapor ile 900 küsür ödedik.
-19 ocakta muayene oldum yumurtalıklarım 15 ve 17 mm boyutlarına geldi doktor ıkı gun daha aşılamaya devam edelım dedi ilacım bıttıği ıcın tekrar yazdı (1 kutu gonal f 300, progestan ilaç , ovıtrelle ilaca toplamda 700 tl ödedim)

birde benden katater almamı ıstedı aşılama işlemi için onu da rapor karşılamadı 950 tl de ona ödedım.

20 ocakta araya hafta sonu gırdıgı için çatlatma iğnesini cumartesi gece 00.00 da vurup pazartesi aşılama işlemine gireceğim yanımda su olmasını ıdrara sıkışık olmamı soyledıler
eşimin aşılama işleminden önce sprem boşaltmasını istediler (bu arada tedavı boyunca da cınsel bırlıktelık yasak demişlerdi)
eşim sprem kalıtesı ve hızı artsın dıye keçiboynuzu suyu içti her gün .
fitili de işlemden sonra kullanacagım belırtıler tarıf edeceklermıs zaten.
biz bu sureçte kımseye bır sey demedık çunku ıkımızde cocukları cok sevdıgımız ıcın gereksız cocuk yapın ısrarlarına maruz kalıyorduk bende uzulup kafama taktıgım ıcın hıc kımseye soylemezsek hıc kımse duymaz basarısızlık ıhtımalı de benı germez dıye dusundum herkesten gızlı saklı yapmak bana cok ıyı geldı kımse sormuyor dolayısıyla bende konusmuyorum ve gerılmıyorum . bılmıyorum ınsallah bızım ıcın guzel sonuclar alırız

bu arada
amh 2,3 tü
tsh 1,3 tü
fsh ta 6,8 idi.

Bizde eşimin aılesıne demedık

umudunuzu kaybetmeyin benim 2.aşılamam tuttu 2 milyon spermle hemde rabbim bu mubarek günde sizide sevindirsin evlatlarınıza kavuştursun kızlarım
Merhaba canm aşılamanın 5 günümdeyim sabah uyandım regl sancısı gibi ağrım oldu göğsüm baya şişti dokunamıyorum . Bu süreçten geçtin acaba normal mi bunlar cvp verirsen çok sevinirim

Merhaba canm aşılamanın 5 günümdeyim sabah uyandım regl sancısı gibi ağrım oldu göğsüm baya şişti dokunamıyorum . Bu süreçten geçtin acaba normal mi bunlar cvp verirsen çok sevinirim
Aynısı bencede var göğüs hem acıyor hem sızlıyor hem de adet agrsı var ama adetıme 11 gün var aşılama 7 inci gunumdeyım kaşık ağrım o kadar yok ara ara az mesela bazıları yürümeyecek kadar ağrı oluyormuş

Naptın canım sende nasıl belırtıler var bugün 7 inci gün Ikımızınde heycan varmı heyecan

Arkadaşlar merhaba 2. aşılaması tutan var mı? 2 gün oldu daha yaptıralı hiçbir ağrım yok sanki hiç aşılama yaptırmamış gibiyim ilk aşılamamda perişan olmuştum ateş, ağrı, yürüyememe vs. Sizin nasıl geçiyor?

Naptın canım sende nasıl belırtıler var bugün 7 inci gün Ikımızınde heycan varmı heyecan
Heycandan çok stres var. Belirti yok canım. Normalde su zamanlarda göğüs ağrım olurdu adet habercisi olarak goguslerime bile dokunamazdim ama şuan öyle bir ağzı yoktur. Sadece göğüs ucumda hassaslık var. Aslında ben yavaş yavaş kendimi olumsuza itiyor gibiyim. Bundan sonra nasıl ilerlesek diye plan yapıyorum. Ne bileyim hep tutmayan yorumlar okudukça dibe vurdum

Benim göğüs ağrım var adet olcak gıbı karın ağrım var kuyruk sokumum ağrıyor bide beyaz sarımsı akıntı var adete 11 gün var ve hıc rkeen adet olmam geç olurum

Benim ılk aşılama Suan benim öyle çok ağrım yoktu hala da arada bi rahımde ıgne batması göğüs ağrım felaket açıyor sızlama oluyr kuyruk şokumu ağrıyor karnım adet ağrısı var ama tabi bunlar belırtı degıldır bence

Benim göğüs ağrım var adet olcak gıbı karın ağrım var kuyruk sokumum ağrıyor bide beyaz sarımsı akıntı var adete 11 gün var ve hıc rkeen adet olmam geç olurum
Bak bendede hafif sarımtırak alıyor ahahha. ben fitile bağladım ama sen kullanmuyordun sanki

Bu ilaç etkisi ne zaman geçer acaba ya

Selam kızlar 19 ocakta 1. Aşılamamı oldum. Allah’ın izniyle sizden gelen pozitif sonuçlarınızı okuyup bende burda mutlu mutlu tahlil günümü beklicem. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip Etsin inşallah

Benim ağrılı geçiyor ilk 2 gün kötüydü 3 ve 4 gün normaldi ama bugün 5ci gün yAni sabah ağrıyla uyandım biraz korktum açıkçası o yüzden size sorayım dedim

Evet canım adet sancısı ve bel ağrısı çektim

İnşallah canım ama benim olumsuz yorumlardan motivem çok kırıldı umarım biz seni güzel haberler ile motive ederiz. Sendende güzel haberler alırız

Bir hafta diyorlar gecdımı acaba
Ben dün yaptım o çizgi hala vardı çatlatma iğnesini geçen cumartesi yapmıştım. Salı günü bir daha yapsam mı şuan cesaret edemiyorum çizgisiz çıkar diye

Benim ilk aşılamamda da öyleydi çok ağrı yaşadım söylediğin gibi ama ikinci de vücut alıştı sanırım. İnşallah tutmuştur senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…