Benimde 12 de bitmişti 45 dk kadar yatırdı. Bakalım ya valla umut et deniliyor ama buradaki sonuçları okuyunca umutsuzluk kaplıyor içimi herkes negatif diyor. Diyorum bir pozitif olsun valla herkese pozitif diyeceğim ki insanlara bir umut olsun. Çünkü ben bir pozitif yorumu görünce aşırı umut dolu oluyorum ama sanırım zor bir süreç ki negatif yoğunlukluİnşallah canım benim 15 Ocak 2 de oldu senin kaç da olmuşdu saat ben test yapmak bile ıstemıyoeum korkuyorum cesaretım yok
Bıde benim bır ıstahım açıldı normal de yerdım ama sımdı 2 saatte bır acıkıyorumKız benimki bana yat diyor ama hiçbir desteği yok. Anneme güveniyor o da gidiyor pazargunu bakalım yat diyecek mi
Sus sus hiç oraya girmeyelim aşırı açıldı benimde bu hormonlarımiz ne hale geldiyseBıde benim bır ıstahım açıldı normal de yerdım ama sımdı 2 saatte bır acıkıyorum
Evet ya bende aynı düşündüm valla pozıtıf olsun surecımı felan tek tek anlatırım ben de bırınde pızıtıf görünce kendim gıbı sevınıyorum ınanBenimde 12 de bitmişti 45 dk kadar yatırdı. Bakalım ya valla umut et deniliyor ama buradaki sonuçları okuyunca umutsuzluk kaplıyor içimi herkes negatif diyor. Diyorum bir pozitif olsun valla herkese pozitif diyeceğim ki insanlara bir umut olsun. Çünkü ben bir pozitif yorumu görünce aşırı umut dolu oluyorum ama sanırım zor bir süreç ki negatif yoğunluklu
2 saatte bir yemek mı olur ben zaten kıloluyum ama doymuyorum biraz önce yedim sımdı gene açımSus sus hiç oraya girmeyelim aşırı açıldı benimde bu hormonlarımiz ne hale geldiyse
Çatlatma ıgnesı yapıyor demekki ıstahı akşama kadar dünyayı yedımSus sus hiç oraya girmeyelim aşırı açıldı benimde bu hormonlarımiz ne hale geldiyse
Bende öyle valla şu surecte nasıl yavaş geçiyor ya. Sen cuma kan testi mi vericeksin2 saatte bir yemek mı olur ben zaten kıloluyum ama doymuyorum biraz önce yedim sımdı gene açım
Ahahha valla canım bende ayniyim muhtemelen öyleÇatlatma ıgnesı yapıyor demekki ıstahı akşama kadar dünyayı yedım
Bize reçeteli ilaç yerine takviye verdi sadece6 aylık gibi bir sürede düzeldi baya ilaçlar kullandı eşim metoart trental vb gibi reçeteli ilaçlar kullandı. Ek olarak sürekli keçi boynuzu suda kaynatttik içti. Pekmezini içti toz halini yoğurda karistirdik yedi birde kabak çekirdeği falan yedi
Canım bizdede takviye olanlar vardı. Ama 3. Ay sonunda bir spermiogram cektirdigimizde ilerleme kat etmişti. Sonradan 6. Aya doğru düzelme yine artmıştı. İnşallah hepimiz güzel haberler alırızBize reçeteli ilaç yerine takviye verdi sadece
Takviyeleri ne kadar süre kullandınız peki amin inşCanım bizdede takviye olanlar vardı. Ama 3. Ay sonunda bir spermiogram cektirdigimizde ilerleme kat etmişti. Sonradan 6. Aya doğru düzelme yine artmıştı. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız
Yavaş gecmıyor aslında bana günler geçiyor evet canım akşam kan testı verırım ay nasıl korkuyorum sankı ameliyat olcamBende öyle valla şu surecte nasıl yavaş geçiyor ya. Sen cuma kan testi mi vericeksin
Valla biz Mayıs ayından şu aşılama gününe kadar kullandık. Aslında doktorumuz artık bırakın dedi ama aşılama yapicak doktorumuzda kullanmaya devam edin dedi. Şimdi bıraktı eşim bakalım herşeyin hayırlısıTakviyeleri ne kadar süre kullandınız peki amin inş
Ayyyy dur bende gerildim şimdi valla inşallah güzel sonuçlar aliriz canımYavaş gecmıyor aslında bana günler geçiyor evet canım akşam kan testı verırım ay nasıl korkuyorum sankı ameliyat olcam
1 ayda ciddi anlamda düzeldi morfoloji 4 den 9 a cıktı sperm sayısı 2 katına çıktıSperm sayımız bizim de düşük düzeltmek için naptınız ne kadar sürede düzeldi acaba
Allah tazı olsun1 ayda ciddi anlamda düzeldi morfoloji 4 den 9 a cıktı sperm sayısı 2 katına çıktı
Pharma supra life 1 kutu kullandık ve doktor tavsiyesiyle değil burdan birinin tavsiyesi vesilesi oldu doktorun verdiği takviye berbat etmişti dahada. Birde keçiboynuzu özü soğuk sıkım ama hakiki bulmanız lazım doğal
Bunun yanında 5 6 tane keçi boynuzunuda kırıp suda kaynattım haftada 1 kez inanmazdım bu kadar artıcağına sonucu görünce şoka girdim mucize gibiydi
Sizden de mutlaka deneyin ben çok memnun kaldım ummuyordum bu kadarını inşallah sizde faydasını görürsünüzAllah tazı olsun
Amin amin amin canımAyyyy dur bende gerildim şimdi valla inşallah güzel sonuçlar aliriz canım
Keçi boynuzu bizde kullandık sorun olmamasına rağmen herkez onerıyor aktardan alabılırısnız soğuk sıkımSizden de mutlaka deneyin ben çok memnun kaldım ummuyordum bu kadarını inşallah sizde faydasını görürsünüz
Aşılama mı yaptınızSizden de mutlaka deneyin ben çok memnun kaldım ummuyordum bu kadarını inşallah sizde faydasını görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?