Aşılama

İnşallah canım benim 15 Ocak 2 de oldu senin kaç da olmuşdu saat ben test yapmak bile ıstemıyoeum korkuyorum cesaretım yok
Benimde 12 de bitmişti 45 dk kadar yatırdı. Bakalım ya valla umut et deniliyor ama buradaki sonuçları okuyunca umutsuzluk kaplıyor içimi herkes negatif diyor. Diyorum bir pozitif olsun valla herkese pozitif diyeceğim ki insanlara bir umut olsun. Çünkü ben bir pozitif yorumu görünce aşırı umut dolu oluyorum ama sanırım zor bir süreç ki negatif yoğunluklu

Bıde benim bır ıstahım açıldı normal de yerdım ama sımdı 2 saatte bır acıkıyorum
Sus sus hiç oraya girmeyelim aşırı açıldı benimde bu hormonlarımiz ne hale geldiyse

Evet ya bende aynı düşündüm valla pozıtıf olsun surecımı felan tek tek anlatırım ben de bırınde pızıtıf görünce kendim gıbı sevınıyorum ınan

2 saatte bir yemek mı olur ben zaten kıloluyum ama doymuyorum biraz önce yedim sımdı gene açım
Bende öyle valla şu surecte nasıl yavaş geçiyor ya. Sen cuma kan testi mi vericeksin

Bize reçeteli ilaç yerine takviye verdi sadece

Bize reçeteli ilaç yerine takviye verdi sadece
Canım bizdede takviye olanlar vardı. Ama 3. Ay sonunda bir spermiogram cektirdigimizde ilerleme kat etmişti. Sonradan 6. Aya doğru düzelme yine artmıştı. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız

Canım bizdede takviye olanlar vardı. Ama 3. Ay sonunda bir spermiogram cektirdigimizde ilerleme kat etmişti. Sonradan 6. Aya doğru düzelme yine artmıştı. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız
Takviyeleri ne kadar süre kullandınız peki amin inş

Takviyeleri ne kadar süre kullandınız peki amin inş
Valla biz Mayıs ayından şu aşılama gününe kadar kullandık. Aslında doktorumuz artık bırakın dedi ama aşılama yapicak doktorumuzda kullanmaya devam edin dedi. Şimdi bıraktı eşim bakalım herşeyin hayırlısı

Yavaş gecmıyor aslında bana günler geçiyor evet canım akşam kan testı verırım ay nasıl korkuyorum sankı ameliyat olcam
Ayyyy dur bende gerildim şimdi valla inşallah güzel sonuçlar aliriz canım

Sperm sayımız bizim de düşük düzeltmek için naptınız ne kadar sürede düzeldi acaba
1 ayda ciddi anlamda düzeldi morfoloji 4 den 9 a cıktı sperm sayısı 2 katına çıktı
Pharma supra life 1 kutu kullandık ve doktor tavsiyesiyle değil burdan birinin tavsiyesi vesilesi oldu doktorun verdiği takviye berbat etmişti dahada. Birde keçiboynuzu özü soğuk sıkım ama hakiki bulmanız lazım doğal

Bunun yanında 5 6 tane keçi boynuzunuda kırıp suda kaynattım haftada 1 kez inanmazdım bu kadar artıcağına sonucu görünce şoka girdim mucize gibiydi

Allah tazı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…