Valla girdim bile benim annem bana destek olmaya gelsin diye söyledim mecburiyeten başka kimseye söylemedim. Yüzdesi çok düşük bir islem doktor bile olucagina emin değil yani ne bileyim şimdi birde herkese aciklama yapmak
Belki güzel haber verckesın olumsuz düşünmeValla girdim bile benim annem bana destek olmaya gelsin diye söyledim mecburiyeten başka kimseye söylemedim. Yüzdesi çok düşük bir islem doktor bile olucagina emin değil yani ne bileyim şimdi birde herkese aciklama yapmak var
Kanda mi test mi ben test yapmam daha bugün yaptım çünkü erken gibi geliyor şuanYarın test yapcakmısın 10 üncü gün ben yapım dıyorum
Merhaba canım bende 1 yıl 4-5 ay evliyken hastaneye gittim direk kağıt verip bunlari yapın dediler ve yapınca her şey temiz olmasına rağmen aşılama dediler bende şok oldum neden direk aşılama dedim biz böyle ilerliyoruz dedi ama sebepsiz infertilite olanlara direk aşılama yapıyorlarmış polikistik over vs olanlara önce bir yumurta takibi yapıyorlarmis o zaman bu dediğiniz testleri toplayan kadar çok ugrasmistimrYok canım daha hormon sonuçlarıma bakmadan söyledi bende ona şaşırdım zaten hormon testi falan herşey yazıyordu şimdi onları halletmeye çalışıyoruz hormon testimi ben sonuçlar çıkınca farklı bir doktoruma attım sorun yok gayet iyi dedi neyse hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim hepimizin kucağını doldurur
Yaptım negatif benim de suan 10 gün bugünKanda mi test mi ben test yapmam daha bugün yaptım çünkü erken gibi geliyor şuan
Var gıbı doktoruna bi sorsaydın canım keşke ben bugün 10 günüm negatif cıkdı meselaEki Görüntüle 3374547 asilamanin 17 ci günü ve pozitif ama dün kan verdim ve negatif çıktı kaç tane test yaptım hep pozitif ama kanda çıkmıyor sizce hanilemiyim kasiklarim belim göğüslerim ağrıyor migdem bulanıyor
Kan tahlili sonucumuz ne çıkıyor ki gerçekten değişik bir durum normalde tam tersi olurEki Görüntüle 3374547 asilamanin 17 ci günü ve pozitif ama dün kan verdim ve negatif çıktı kaç tane test yaptım hep pozitif ama kanda çıkmıyor sizce hanilemiyim kasiklarim belim göğüslerim ağrıyor migdem bulanıyor
Bende boşuna hiç yapmayayım çünkü dün yaptim negatifti bugün pozitif olucagini sanmıyorumYaptım negatif benim de suan 10 gün bugün
Canım bende erken yapmışım bugün benim 8 inci gün oluyor saat olarak hesaplarsam 15 Ocak 2 de yaptırdım çünkü bugün saat 2 de 8 incı gün ıgne etkısı yeni geceı yarın 9 olcak ben bugün 10 zannettım arkadaşımla konuşurken farkettımBende boşuna hiç yapmayayım çünkü dün yaptim negatifti bugün pozitif olucagini sanmıyorum
Evet ay ya ben 10 uncu gün zannettim yaYok canım daha dün 1 hafta oldu zaten erken şuan inşallah güzel sonuçları alırız en yakın zamanda
Sormadım da bekliyim dedim biraz daha benim rahmim ince oldugu için ilaç verdiler acaba ilacdan dolayı mı öyle oldu kanda çıkmadıVar gıbı doktoruna bi sorsaydın canım keşke ben bugün 10 günüm negatif cıkdı mesela
Kan tahlili negatif çıktı eve geldim test yaptım pozitif çıktı anlamadım ki ilk defa böyle bişey gördümKan tahlili sonucumuz ne çıkıyor ki gerçekten değişik bir durum normalde tam tersi olur
Bence sakin kalıp dr kontrolunu bekle benim bitane oglum var suan 16 yasında asılama ıle oldu bşdahada olmadı cocugum taki suana kadar ve suan 20 yıllık evliligin sınucunda 43 yasımda dogal yol ile 16 haftalık hamileyim Rabbim mucizesinden soul olunmaz Rabbim sizlerede nasip etsin asılama surecini yasamıs biri olarak soyluyorum pes etmeyin sakin kalmaya calısın beyin dusunce cok onemli duamızı dpgru edelim Rabbim sagıkla kucaklarınızı doldursun insallah Amin. Ablanız belki anneniz yasındayım ne oluyor hayatta bi bilseniz. Sakin ve saglıcakla kalın.Kan tahlili negatif çıktı eve geldim test yaptım pozitif çıktı anlamadım ki ilk defa böyle bişey gördüm
Çok tesekur ederim ablacım Allah razı olsun rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah Allah olanlarinkinide bağışlasın inşallah seninkinide sana bağışlasın ablacımBence sakin kalıp dr kontrolunu bekle benim bitane oglum var suan 16 yasında asılama ıle oldu bşdahada olmadı cocugum taki suana kadar ve suan 20 yıllık evliligin sınucunda 43 yasımda dogal yol ile 16 haftalık hamileyim Rabbim mucizesinden soul olunmaz Rabbim sizlerede nasip etsin asılama surecini yasamıs biri olarak soyluyorum pes etmeyin sakin kalmaya calısın beyin dusunce cok onemli duamızı dpgru edelim Rabbim sagıkla kucaklarınızı doldursun insallah Amin. Ablanız belki anneniz yasındayım ne oluyor hayatta bi bilseniz. Sakin ve saglıcakla kalın.
Progostran mı sanırım onu genelde herkese verıyorlar ama bana vermediler rSormadım da bekliyim dedim biraz daha benim rahmim ince oldugu için ilaç verdiler acaba ilacdan dolayı mı öyle oldu kanda çıkmadı
Rahim için estrofem verdi bide dupbaston verdiler ve dupbaston bitince test yap dediler ama bn dayanamadım yaptım testlerde pozitif var ama 16 . Günümde kan verdim negatif çıktı ve akşamına yine test yaptım pozitif çıktıProgostran mı sanırım onu genelde herkese verıyorlar ama bana vermediler r
Maşallah sübhanallah rabbim bize de nasip etsinBugün tam 20 . Günüm aşılamadan sonra ve bugün dayanamayıp yine yaaptim ve tam belirginleşti teste sizce varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?