Aşılama

Belki güzel haber verckesın olumsuz düşünme

Merhaba canım bende 1 yıl 4-5 ay evliyken hastaneye gittim direk kağıt verip bunlari yapın dediler ve yapınca her şey temiz olmasına rağmen aşılama dediler bende şok oldum neden direk aşılama dedim biz böyle ilerliyoruz dedi ama sebepsiz infertilite olanlara direk aşılama yapıyorlarmış polikistik over vs olanlara önce bir yumurta takibi yapıyorlarmis o zaman bu dediğiniz testleri toplayan kadar çok ugrasmistimr

asilamanin 17 ci günü ve pozitif ama dün kan verdim ve negatif çıktı kaç tane test yaptım hep pozitif ama kanda çıkmıyor sizce hanilemiyim kasiklarim belim göğüslerim ağrıyor migdem bulanıyor

Kan tahlili sonucumuz ne çıkıyor ki gerçekten değişik bir durum normalde tam tersi olur

Bende boşuna hiç yapmayayım çünkü dün yaptim negatifti bugün pozitif olucagini sanmıyorum
Canım bende erken yapmışım bugün benim 8 inci gün oluyor saat olarak hesaplarsam 15 Ocak 2 de yaptırdım çünkü bugün saat 2 de 8 incı gün ıgne etkısı yeni geceı yarın 9 olcak ben bugün 10 zannettım arkadaşımla konuşurken farkettım

Yok canım daha dün 1 hafta oldu zaten erken şuan inşallah güzel sonuçları alırız en yakın zamanda

Kan tahlili negatif çıktı eve geldim test yaptım pozitif çıktı anlamadım ki ilk defa böyle bişey gördüm
Bence sakin kalıp dr kontrolunu bekle benim bitane oglum var suan 16 yasında asılama ıle oldu bşdahada olmadı cocugum taki suana kadar ve suan 20 yıllık evliligin sınucunda 43 yasımda dogal yol ile 16 haftalık hamileyim Rabbim mucizesinden soul olunmaz Rabbim sizlerede nasip etsin asılama surecini yasamıs biri olarak soyluyorum pes etmeyin sakin kalmaya calısın beyin dusunce cok onemli duamızı dpgru edelim Rabbim sagıkla kucaklarınızı doldursun insallah Amin. Ablanız belki anneniz yasındayım ne oluyor hayatta bi bilseniz. Sakin ve saglıcakla kalın.

Çok tesekur ederi
Çok tesekur ederim ablacım Allah razı olsun rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah Allah olanlarinkinide bağışlasın inşallah seninkinide sana bağışlasın ablacım

Progostran mı sanırım onu genelde herkese verıyorlar ama bana vermediler r
Rahim için estrofem verdi bide dupbaston verdiler ve dupbaston bitince test yap dediler ama bn dayanamadım yaptım testlerde pozitif var ama 16 . Günümde kan verdim negatif çıktı ve akşamına yine test yaptım pozitif çıktı

Bugün tam 20 . Günüm aşılamadan sonra ve bugün dayanamayıp yine yaaptim ve tam belirginleşti teste sizce varmı

Eklentiler

• IMG_20240124_132855.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…