Alttan muane yapmıştır hormon sonuçlarına bakmıştır ona göre yönlendirmiştir. Birde evlilik sürecine göre düşünüp o yüzden önermiş olabilir. Emin ol hepimiz mecbur doktorlara guvenmek zorunda kalıyoruz elden birşey gelmiyor çünkü.Ama direk aşılama demeleri ne bilim ben takip yaparlar sağlıklı bir yumurta elde etmek için diye düşündüm ama hemen aşılama yapalım olur 1-2 de tutar dedi neye göre kime göre
Yumurta takibini aşılama sirasinda yapıyorlar zaten canım. Doktor olumlu ilerlerse aşılama yapıyor yabi bana doktorum öyle dedi. Yumurta istenilen kadar hapla buyumedi. Bu süreci gelecek aya mi bırakalım yoksa iğne ile büyütmeye geçip tam gaz vermişken ilerleyelim mi dedi. Bende ilerlemek istedim iğne ile istenilen seviyeye yükseldi bakalım sonuç bekliyoruzAma direk aşılama demeleri ne bilim ben takip yaparlar sağlıklı bir yumurta elde etmek için diye düşündüm ama hemen aşılama yapalım olur 1-2 de tutar dedi neye göre kime göre
Yok canım daha hormon sonuçlarıma bakmadan söyledi bende ona şaşırdım zaten hormon testi falan herşey yazıyordu şimdi onları halletmeye çalışıyoruz hormon testimi ben sonuçlar çıkınca farklı bir doktoruma attım sorun yok gayet iyi dedi neyse hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim hepimizin kucağını doldururAlttan muane yapmıştır hormon sonuçlarına bakmıştır ona göre yönlendirmiştir. Birde evlilik sürecine göre düşünüp o yüzden önermiş olabilir. Emin ol hepimiz mecbur doktorlara guvenmek zorunda kalıyoruz elden birşey gelmiyor çünkü.
Ayyyy inşallah canım çok güzel haberler alırsın peki aşılama falan nasıl süreç zor mu nasıl ilerliyor biraz bilgi verme şansın var mıYumurta takibini aşılama sirasinda yapıyorlar zaten canım. Doktor olumlu ilerlerse aşılama yapıyor yabi bana doktorum öyle dedi. Yumurta istenilen kadar hapla buyumedi. Bu süreci gelecek aya mi bırakalım yoksa iğne ile büyütmeye geçip tam gaz vermişken ilerleyelim mi dedi. Bende ilerlemek istedim iğne ile istenilen seviyeye yükseldi bakalım sonuç bekliyoruz
Ya özel hastane mi özel hastaneler bazen kar için yapıyor. Benim daha hormon testim çıkmamış bana gittiğim 5. Muanede sana pcos olduğunu aoylemismiydim dedi. Guvenemedim yani olsaydım neden 5 muane öncesi demedi diye şüpheye düştüm gittiğim diğer 3 hastane pcos yok dedi bazı özel hastaneler kullanıyorYok canım daha hormon sonuçlarıma bakmadan söyledi bende ona şaşırdım zaten hormon testi falan herşey yazıyordu şimdi onları halletmeye çalışıyoruz hormon testimi ben sonuçlar çıkınca farklı bir doktoruma attım sorun yok gayet iyi dedi neyse hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim hepimizin kucağını doldurur
Yok canım devlet hastanesi bakalım nasıl olcak süreç rabbim hakkımız da hayırlısını nasip etsinYa özel hastane mi özel hastaneler bazen kar için yapıyor. Benim daha hormon testim çıkmamış bana gittiğim 5. Muanede sana pcos olduğunu aoylemismiydim dedi. Guvenemedim yani olsaydım neden 5 muane öncesi demedi diye şüpheye düştüm gittiğim diğer 3 hastane pcos yok dedi bazı özel hastaneler
Vereyim canım sanırım bu süreç kişinin acı eşiğine göre değişiyor. Ben acıya dayanikliyimdir. Hsg falan anestesiz çektirdim emin ol hsg çektiren kişi asilamada hiç etkilenmez. Bu sürece önce benim ve eşimin sonuçları ile girdik. Doktor alttan muane sonrası karar verdi önce hap ile yumurtam büyütmeye çalışıldı sonra yumurta ile yeterince buyumeyince iğneye geçildi ardından 15 ocakta eşimden alınan sağlıklı spermler asilandiAyyyy inşallah canım çok güzel haberler alırsın peki aşılama falan nasıl süreç zor mu nasıl ilerliyor biraz bilgi verme şansın var mı
Hakkında hayırlısı olsun canımYok canım devlet hastanesi bakalım nasıl olcak süreç rabbim hakkımız da hayırlısını nasip etsin
Canım bende pazartesi çektiricem rahim filmi echomar diye herkesin gidip memnun kaldığı bi yer var oraya gidicem cevat hocaya inşallah çok zor geçmez senin ne kadardır deniyorsunuz canımVereyim canım sanırım bu süreç kişinin acı eşiğine göre değişiyor. Ben acıya dayanikliyimdir. Hsg falan anestesiz çektirdim emin ol hsg çektiren kişi asilamada hiç etkilenmez. Bu sürece önce benim ve eşimin sonuçları ile girdik. Doktor alttan muane sonrası karar verdi önce hap ile yumurtam büyütmeye çalışıldı sonra yumurta ile yeterince buyumeyince iğneye geçildi ardından 15 ocakta eşimden alınan sağlıklı spermler asilandi
Benim ilk asilamam 1 buçuk yıldır evliyiz bakalım canım ben beklemedeyim öyle şuanCanım bende pazartesi çektiricem rahim filmi echomar diye herkesin gidip memnun kaldığı bi yer var oraya gidicem cevat hocaya inşallah çok zor geçmez senin ne kadardır deniyorsunuz canım
Ben kullanmıyorum progestan vermedı doktorŞu güne kadar aşırı gaz vardı ama şuan geçti gibi. O da aşılama kaynaklı olduğunu düşünüyorum birde progetan fitilden kaynaklı da olabilir bilmiyorum
Hiçbir belirtiyi gebeliğe yoramıyorum ben de canım. Malum ilaçlar… yarın test günüm stres tavan çok üzgünüm, umarım hamileyizdir.. haber alan yazsınsende yaz
kırma umduunu olumlu düşün canım olumlu olsunValla hep adet olucak gibi ufak ufak kaşık sancilarim var. Aşırı goguslerimi şişkin hissediyorum. Kullandığım ilaçlardan dolayı midemde ağrı oluyor. hiç bir belirtim yok aslında hatta hasta olucakmisim gibi hissediyorum. Umudum kırılıyor
Anestezılımı cekdırceksın aşılama fevlettemı yaptırcaksınCanım bende pazartesi çektiricem rahim filmi echomar diye herkesin gidip memnun kaldığı bi yer var oraya gidicem cevat hocaya inşallah çok zor geçmez senin ne kadardır deniyorsunuz canım
Vereyim canım sanırım bu süreç kişinin acı eşiğine göre değişiyor. Ben acıya dayanikliyimdir. Hsg falan anestesiz çektirdim emin ol hsg çektiren kişi asilamada hiç etkilenmez. Bu sürece önce benim ve eşimin sonuçları ile girdik. Doktor alttan muane sonrası karar verdi önce hap ile yumurtam büyütmeye çalışıldı sonra yumurta ile yeterince buyumeyince iğneye geçildi ardından 15 ocakta eşimden alınan sağlıklı spermler asilandiBende
Canım bana progestan ve birde etrofem yazdı onları kullanıyorum. Biri fitil biri hapBen kullanmıyorum progestan vermedı doktor
Bizimki cipli aşılamaydi. İlaçlar ile birlikte 17 bine yakın gitmiştirBende 1 buçuk yıldır evlıyım benim doktorum özelde ama kendi çalıştığım hastaneden tanıdım doktor du bende bu sorun çıkmadı aşılama yapalım istersen dedi ben o niyetle gtmısdım saten rahım fılmı cekın dedı devlet hastanesinde cekdırdım acıya dayanıklıyımdır ama tabi 2 dakka dıısini sıkmak yeterlı film ıcın benden önce görenler yuruyemıyordu çıkınca korktum ama ben sağlık sorunum olduğu halde onlardan ıyıydım şükür sonuçlar yemız cıkdı 2 gün sonra doktr çağırdı beni yumurtama bakdı 16 dı ben hap felan kullanmadım doğal büyüdü şükür kımyasal görmeden 2 gün sonra gttım 21 oldu o gece ıgne yaptık gece 2 de çatlatma sadece pazartesi ayın 15 öğlen 2 de aşılama yaptı dokto ben dua edıyordum zaten acı felan hissetmedım eve geldıgımde azıcık bı kahve leke geldi zaten sımdı ağrı kesıcı kullanıyordum normal hayatımda ama bebıs felan vardır diye bırakdım 5 gündür şükür hıx bı ağrım yok toplam ücret 10 bın gttı belkı merak eden vardır yazabıldıgım kadar yazdım kızlar
Normal aşılama bızım bakalım haftaya cuma yapcam ben testBizimki cipli aşılamaydi. İlaçlar ile birlikte 17 bine yakın gitmiştir
Evet genelde verıyorlarmıs cnm bana vermedi ama bazen doktor gerek görmüyormuş benim tek yumurtayla oldu aşılama bakalımCanım bana progestan ve birde etrofem yazdı onları kullanıyorum. Biri fitil biri hap
Çipli asıma sordum ben onun normal aşılamadan farkı sanırım spermler ciple yıkanıyor daha ıyılerı secılıyor sanırım normal asılama da laboratuvarda ıslem görüyor Bızım 112 milyondu enjekte edilen 66 milyonBizimki cipli aşılamaydi. İlaçlar ile birlikte 17 bine yakın gitmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?