- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- En iyi cevaplar
- 1
- 372
- 43
- 32
Sorun neydi neden tutmadıPerşembe günü aşılama olacağım. İlki tutmadı şimdi tekrar deneyeceğim
Sperm sorunu vardı eşimde bende pcos sperm baya düzeldi bu aşılamada çok şükürSorun neydi neden tutmadı
Sperm sayımız bizim de düşük düzeltmek için naptınız ne kadar sürede düzeldi acabaSperm sorunu vardı eşimde bende pcos sperm baya düzeldi bu aşılamada çok şükür
Çıkar mı ki acaba o zamana dersinNormal aşılama bızım bakalım haftaya cuma yapcam ben test
Doktor 10 gün sonra dedi ben 12 ıncı gün yapmış olcam varsa çıkar bence 6 gün de döllenme oluyormuş zatebÇıkar mı ki acaba o zamana dersin
Sen hep yattınmı canım aşılama sonrasıÇıkar mı ki acaba o zamana dersin
Bizim önceden ileri hızı düşüklüğü vardi o yüzden cipli önerdi doktor. Sperm sonucumuz böyle çıktı doktor çok iyi dedi ama ben anlamıyorum sonuç okumaktanÇipli asıma sordum ben onun normal aşılamadan farkı sanırım spermler ciple yıkanıyor daha ıyılerı secılıyor sanırım normal asılama da laboratuvarda ıslem görüyor Bızım 112 milyondu enjekte edilen 66 milyon
6 aylık gibi bir sürede düzeldi baya ilaçlar kullandı eşim metoart trental vb gibi reçeteli ilaçlar kullandı. Ek olarak sürekli keçi boynuzu suda kaynatttik içti. Pekmezini içti toz halini yoğurda karistirdik yedi birde kabak çekirdeği falan yediSperm sayımız bizim de düşük düzeltmek için naptınız ne kadar sürede düzeldi acaba
Ben geçen sırf o çift çizgiyi göreyim diye yaptım biliyorum ilaç etkisinden dolayı çift cikiyroda. Ay ne bileyim oyleyken hile çok güzel bir histiDoktor 10 gün sonra dedi ben 12 ıncı gün yapmış olcam varsa çıkar bence 6 gün de döllenme oluyormuş zateb
Anlayan vardır belki ben de anlamdım bunu benim sonuçlar farklıydı yazdığım gıbı yazıyordu doktor da güzel gelmıs dedı zaten doktor çok ıyı sedıysw oyledır canımBizim önceden ileri hızı düşüklüğü vardi o yüzden cipli önerdi doktor. Sperm sonucumuz böyle çıktı doktor çok iyi dedi ama ben anlamıyorum sonuç okumaktan
Ya canım öyle mı oluyormuş ben hcı yapmadım ınsallah görürüz az kaldı pozıtıf sonucu alırız ınsallahBen geçen sırf o çift çizgiyi göreyim diye yaptım biliyorum ilaç etkisinden dolayı çift cikiyroda. Ay ne bileyim oyleyken hile çok güzel bir histi
İlk 2 gün baya yattık ve oturdum. Ondan sonra oturma moduna geçtim şimdi oturuyorum yürüyorum. Valla minik işler yapıyorum. Sağolsun annem geldi yemek işleri ondaydi çoğunlukla ama artık yatmaktan bıktım. Herkes normal yolla olunca su sürece kadar bizim kadar dikkat bile etmiyrSen hep yattınmı canım aşılama sonrası
Bende öyle düşünerek hıc yatmadım annem geldi ıkı gün felan hiç ev süpürmedim ama yemek yaptım bulaşık yıkadım bugün ev temızledım. Olacago varsa Allah nasıip ettiyse korur da onu diye düşündüm açıkçası yarın da işe gitcemİlk 2 gün baya yattık ve oturdum. Ondan sonra oturma moduna geçtim şimdi oturuyorum yürüyorum. Valla minik işler yapıyorum. Sağolsun annem geldi yemek işleri ondaydi çoğunlukla ama artık yatmaktan bıktım. Herkes normal yolla olunca su sürece kadar bizim kadar dikkat bile etmiyr
Hangi şehirde tedavı goruyorsunuzİlk 2 gün baya yattık ve oturdum. Ondan sonra oturma moduna geçtim şimdi oturuyorum yürüyorum. Valla minik işler yapıyorum. Sağolsun annem geldi yemek işleri ondaydi çoğunlukla ama artık yatmaktan bıktım. Herkes normal yolla olunca su sürece kadar bizim kadar dikkat bile etmiyr
Korunan göze çöp batar derler ya. Ben o taraftar değilim ama eşim her hareketliligime kızıyor. Aslında ben sonradan beni yargilamasin diye kendimi biraz sakiniyorumBende öyle düşünerek hıc yatmadım annem geldi ıkı gün felan hiç ev süpürmedim ama yemek yaptım bulaşık yıkadım bugün ev temızledım. Olacago varsa Allah nasıip ettiyse korur da onu diye düşündüm açıkçası yarın da işe gitcem
Korunan göze çöp batar derler ya. Ben o taraftar değilim ama eşim her hareketliligime kızıyor. Aslında ben sonradan beni yargilamasin diye kendimi biraz sakiniyorumnormalde aşırı hareketli biriyimdir bu süreç bana zor geçiyor
İnşallah canım benim 15 Ocak 2 de oldu senin kaç da olmuşdu saat ben test yapmak bile ıstemıyoeum korkuyorum cesaretım yokGaziantep'teyim burayada doktor bilgimde yoktu komsularin önerisi ile gittim bakalım inşallah güzel sonuçlar aliriz canım
Kız benimki bana yat diyor ama hiçbir desteği yok. Anneme güveniyor o da gidiyor pazargunu bakalım yat diyecek mibenim eşim. Saldım çayıra Mevla. Kayıra yapıyor arkadaşım esıde hep yatırtıyormus onu 3 uncu aşılamaları onlarında
Olur ınsallah benimki oluyor ama ben yaparım diyor da yat demıyor dese yatcamKız benimki bana yat diyor ama hiçbir desteği yok. Anneme güveniyor o da gidiyor pazargunu bakalım yat diyecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?