- Konu Sahibi ndndjskejeifbejdksj
-
Merhaba canım bende pcos var aslında ikimizin durumu da farklı bende aşılama düşünüyorum öncesinde hazırlanmak amaçlı vitaminlerime başladım kilo vermeye çalışıyorum şu an bide bu süreçte doktor mfk nın takviyesini kullanıyorum uzun zamandır takip ettiğim bi doktor ben pcos için olan takviyesini aldım düşük rezerv ve eş içinde takviyesi var onun eş paketi olarak çok alan var reklam gibi olmasın tavsiye de değil sadece bunu kullanıyorum şu an 1 ay oldu daha bunun haricinde aşılamanın tutma oranı yüzde 20 diye biliyorum ama vücut ne kadar hazırsa tutma oranı o kadar artıyormuş inşallah sizinki tutar 0.1 amh ileri yaş kadınlarda bile amh yükseldiğini eşlerinin sperm sayılarının yükseldiğine canlı yayınlarında bizzat şahit oldum bana o güveni verdi yani bilemiyorum sizde sonucunuzu müjdeli haberinizi buradan paylaşırsınız inşallah yakın zamandaS symyvz @hasret_65 @xxperia @tgceinto41 @slnykblyozgeanne I ido @plusoznur @busenazzz H holaholaa @Lavinia61 @Bedriyeisiler @nurbrn S Sanlikbr @Aydaaaaaa @userr44 @fenerbahce94 @seri42 @mutluannemb @derincenk92 @duzelicezinsallah @Pembikbulut @Onikiagustos @69ozge43 @gastronott @gns gulu @blossom9012 @elfth91 @duygu7434 @fizyoterapist1996 @elairemm2 P prensesbiri @duha2026
Arkadaşlar merhaba hepinizi buraya toplamamın sebebi sürecimiz hakkında bilgi edinmek destek olmak. Açıkçası niyetim birbirimize destek olmak ben uzun zamandır çocuk bekliyorum bu süreci aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşarak geçirmek bize iyi gelir diye düşündüm. Hepimiz ayrı ayrı yerlerde yorum yazmışız. Benim eşimin sperm sayısı çok düşük ileri hareket sayısı da ondan daha düşük. Bunun için nohut kürü deniyoruz ve keçiboynuzu A D E vitamini ve çakşır otu da kullanmayı düşünüyoruz, benim de yumurta rezervi düşük onun için ne önerirsiniz öncelikle size bir sorayımben isim özelden yazarsanız dualarıma sizi de katmak isterim sorun ne olursa olsun ne mucizeler oluyor şu hayatta yeterki iyi niyetimizi ve çabamızı koruyalım. Takdir yaratanın. Bu arada manevi olarak da birşeyler yapabiliriz süre günlük katılmak isteyen olursa özellikle Meryem suresini okuyabiliriz. Asıl yazmam gerekeni unuttum geçen cmt aşılama oldum. 15 gün sonra test vereceğim işlem esnasında zorlamadan dolayı kanamam olduğu için hemşire Protestan verdi asrın kullandığım için olabileceğini önemli olmadığını söyledi. Sizler ne durumdasınız süreç nasıl ilerliyor
Evet durumlarımız farklı pcosu da yeni öğreniyorum ☺ vücudun hazır olması hangi şartları sağlandıktan sonra oluyor acaba. Kimi zaman düşüklerin arkası gebelik diyorlar. Umutluyum olursa da bu sefer olmazsada yolumuz var daha Allah ümidi kesilenlerden eylemesin. Düşük eşimin takviye almadım ben sentetik vitaminleri tercih etmiyorum elimden geldiğince doğal beslenerek yükseltmek istiyorum.Merhaba canım bende pcos var aslında ikimizin durumu da farklı bende aşılama düşünüyorum öncesinde hazırlanmak amaçlı vitaminlerime başladım kilo vermeye çalışıyorum şu an bide bu süreçte doktor mfk nın takviyesini kullanıyorum uzun zamandır takip ettiğim bi doktor ben pcos için olan takviyesini aldım düşük rezerv ve eş içinde takviyesi var onun eş paketi olarak çok alan var reklam gibi olmasın tavsiye de değil sadece bunu kullanıyorum şu an 1 ay oldu daha bunun haricinde aşılamanın tutma oranı yüzde 20 diye biliyorum ama vücut ne kadar hazırsa tutma oranı o kadar artıyormuş inşallah sizinki tutar 0.1 amh ileri yaş kadınlarda bile amh yükseldiğini eşlerinin sperm sayılarının yükseldiğine canlı yayınlarında bizzat şahit oldum bana o güveni verdi yani bilemiyorum sizde sonucunuzu müjdeli haberinizi buradan paylaşırsınız inşallah yakın zamanda
Ne güzel düşünmüşsünüz umarım hepimiz gönlümüzde ki duamıza kavusuruz.S symyvz @hasret_65 @xxperia @tgceinto41 @slnykblyozgeanne I ido @plusoznur @busenazzz H holaholaa @Lavinia61 @Bedriyeisiler @nurbrn S Sanlikbr @Aydaaaaaa @userr44 @fenerbahce94 @seri42 @mutluannemb @derincenk92 @duzelicezinsallah @Pembikbulut @Onikiagustos @69ozge43 @gastronott @gns gulu @blossom9012 @elfth91 @duygu7434 @fizyoterapist1996 @elairemm2 P prensesbiri @duha2026
Arkadaşlar merhaba hepinizi buraya toplamamın sebebi sürecimiz hakkında bilgi edinmek destek olmak. Açıkçası niyetim birbirimize destek olmak ben uzun zamandır çocuk bekliyorum bu süreci aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşarak geçirmek bize iyi gelir diye düşündüm. Hepimiz ayrı ayrı yerlerde yorum yazmışız. Benim eşimin sperm sayısı çok düşük ileri hareket sayısı da ondan daha düşük. Bunun için nohut kürü deniyoruz ve keçiboynuzu A D E vitamini ve çakşır otu da kullanmayı düşünüyoruz, benim de yumurta rezervi düşük onun için ne önerirsiniz öncelikle size bir sorayımben isim özelden yazarsanız dualarıma sizi de katmak isterim sorun ne olursa olsun ne mucizeler oluyor şu hayatta yeterki iyi niyetimizi ve çabamızı koruyalım. Takdir yaratanın. Bu arada manevi olarak da birşeyler yapabiliriz süre günlük katılmak isteyen olursa özellikle Meryem suresini okuyabiliriz. Asıl yazmam gerekeni unuttum geçen cmt aşılama oldum. 15 gün sonra test vereceğim işlem esnasında zorlamadan dolayı kanamam olduğu için hemşire Protestan verdi asrın kullandığım için olabileceğini önemli olmadığını söyledi. Sizler ne durumdasınız süreç nasıl ilerliyor
Amin inşallah. Üzüldüm sizin adınıza ama herşeyde bir hayır var belki sağlıklı doğmayacaktı bilemiyoruz ki. İmkanınız varsa trombofili paneli testi isteyin biraz geç çıkıyor ama en azından pıhtılaşma varsa asrın kullanmaya başlarsınız. Bir haftaya kadar bekleniyordu heralde hadi bakalım hayırlı haberlerinizi de alırız inşallah sizindeNe güzel düşünmüşsünüz umarım hepimiz gönlümüzde ki duamıza kavusuruz.
Ben 2024 temmuz ayında kızım 5 aylıktı erken doğumla kaybettim sonrasında adet düzensizliği polikistik başladı bir kaç aydır 4-5 aydır düzene girdi herşey 2 defa klomen estrofem bir defa da çatlatma İğnesiyle gebelik denedik fakat olmadı. Bu ay da klomen+estrofem tedavisi gördüm hem sağda hem solda birden fazla yumurtam çok güzel gelişti elhamdülillah bugün adet günüm sabah test yaptım negatifti ama hala olmadım bekliyorum eğer adet olmazsam pazartesi testi tekrarlıycam
Çok teşekkür ederim tabiki herşeyde var bir hayır. Benim kaybımın nedeni rahim şekil bozukluğuydu onun içinde operasyon geçirdim. Rahmim kalp şeklindeydi histereskopi oldum şuan düzgün sadece üzüntü ve stresten dolayı dengem bozulduAmin inşallah. Üzüldüm sizin adınıza ama herşeyde bir hayır var belki sağlıklı doğmayacaktı bilemiyoruz ki. İmkanınız varsa trombofili paneli testi isteyin biraz geç çıkıyor ama en azından pıhtılaşma varsa asrın kullanmaya başlarsınız. Bir haftaya kadar bekleniyordu heralde hadi bakalım hayırlı haberlerinizi de alırız inşallah sizinde
Bu ay gerçekten ilk kez gebelikten çok şüphelendim acaba test için erken mi yaptım daha bugün ilk günümAmin inşallah. Üzüldüm sizin adınıza ama herşeyde bir hayır var belki sağlıklı doğmayacaktı bilemiyoruz ki. İmkanınız varsa trombofili paneli testi isteyin biraz geç çıkıyor ama en azından pıhtılaşma varsa asrın kullanmaya başlarsınız. Bir haftaya kadar bekleniyordu heralde hadi bakalım hayırlı haberlerinizi de alırız inşallah sizinde
Hiç üzülmeyin Allah'tan umudu sadece delalete düşenler keser. Geçen haberlerde gördüm kadın menopoza girdikten sonra hamile kalmış bir mucize diye doğuma karar vermiş. Hiç beklemediğiniz anda sevindirsin Rabbim sizi sağlıkı bebek haberleri ile. Bir de bol bol inşirah okuyun ve teheccüd namazı ile yardım isteyin cevap verilirÇok teşekkür ederim tabiki herşeyde var bir hayır. Benim kaybımın nedeni rahim şekil bozukluğuydu onun içinde operasyon geçirdim. Rahmim kalp şeklindeydi histereskopi oldum şuan düzgün sadece üzüntü ve stresten dolayı dengem bozuldu
İnşallahHiç üzülmeyin Allah'tan umudu sadece delalete düşenler keser. Geçen haberlerde gördüm kadın menopoza girdikten sonra hamile kalmış bir mucize diye doğuma karar vermiş. Hiç beklemediğiniz anda sevindirsin Rabbim sizi sağlıkı bebek haberleri ile. Bir de bol bol inşirah okuyun ve teheccüd namazı ile yardım isteyin cevap verilir
Beni etiketlediğiniz konu hakkında kendi sürecimi kısaca anlatayım. Pcos var ben de de çatlatma tedavisiyle gebeliklerim olmuştuS symyvz @hasret_65 @xxperia @tgceinto41 @slnykblyozgeanne I ido @plusoznur @busenazzz H holaholaa @Lavinia61 @Bedriyeisiler @nurbrn S Sanlikbr @Aydaaaaaa @userr44 @fenerbahce94 @seri42 @mutluannemb @derincenk92 @duzelicezinsallah @Pembikbulut @Onikiagustos @69ozge43 @gastronott @gns gulu @blossom9012 @elfth91 @duygu7434 @fizyoterapist1996 @elairemm2 P prensesbiri @duha2026
Beni etiketlediğiniz konu hakkında kendi sürecimi kısaca anlatayım. Pcos var bende de çatlatma tedavisiyle gebeliklerim olmuştu.
Ben daha önce birkaç düşük yaşadım ve sebeplerini araştırıp tedavi sürecine girdim. İlk gebeliğimi 58 beta HCG ile öğrenmiştim, 18. haftaya kadar devam etti ama servikal yetmezlik nedeniyle kaybettim.
İkinci gebeliğimde beta 19 ile başladı, değerim 5000’lere kadar yükseldi ama sonra artış durdu ve maalesef o gebelik de sağlıklı ilerlemedi.
3. gebeliğim ise kimyasal gebelik olarak sonuçlandı Bu sebeplerle doktorumla birlikte daha kontrollü ve sağlıklı bir gebelik elde etmek amacıyla aşılama (IUI) yapmaya karar verdik.
Tedavi sürecimde adetin 3. günü kontrole gittim ve Gonal-F kullandım. 7 gün boyunca iğne vuruldum. Daha önceki çatlatma tedavilerinde zaten yumurtlama sağlanmıştı, bu sefer aşılama ile şansımızı artırdık.
Aşılama sonrası 11. günde evde test yaptım, testte silik çizgi gördüm. Silik çizgiden 3 gün sonra (aşılamanın 14. ya da 15. günü) kan testi verdim, beta HCG’m 268 geldi. Tarih olarak 12 Kasım’da 268 çıktı.
Sonra 14 Kasım’da tekrarladım, bu kez beta 743 oldu. Değerlerim düzenli yükseldiği için doktorum da gebeliğin sağlıklı ilerlediğini söyledi.
Şu an sürecim kontrollü şekilde devam ediyor. Yaşadıklarım tamamen benim kendi tedavi ve gebelik geçmişimdir; herkesin süreci farklı olabilir. Ben sadece kendi tecrübemi paylaşmak istedim.”
Baya zorlu bir süreç yaşamışsınız düşükleriniz üzmüştür yormuştur sizi. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın sağlikli sıhhatlı bir evlat ile sağ salim doğum nasib etsin. Bu saydıklarınız ilk aylarda mı düştü yoksa haftalarda mı ne ile alakalı acaba servikal yetmezlik kalp durması çok duyar olduk. Dışardan yeme içmeyi de kestik inanın. Paketli gıdalardan uzak duruyoruz salçayı bile antep'ten el yapımı sipariş ettik zeytinyağı kulanıylruz ama ne kadar kaçabiliriz sentetiklikten trans yağlardan pestisitten bilmiyorum. Herşey yediklerimizden oluyor.Beni etiketlediğiniz konu hakkında kendi sürecimi kısaca anlatayım. Pcos var ben de de çatlatma tedavisiyle gebeliklerim olmuştu
Ben daha önce birkaç düşük yaşadım ve sebeplerini araştırıp tedavi sürecine girdim. İlk gebeliğimi 58 beta HCG ile öğrenmiştim, 18. haftaya kadar devam etti ama servikal yetmezlik nedeniyle kaybettim.
İkinci gebeliğimde beta 19 ile başladı, değerim 5000’lere kadar yükseldi ama sonra artış durdu ve maalesef o gebelik de sağlıklı ilerlemedi.
3. gebeliğim ise kimyasal gebelik olarak sonuçlandı Bu sebeplerle doktorumla birlikte daha kontrollü ve sağlıklı bir gebelik elde etmek amacıyla aşılama (IUI) yapmaya karar verdik.
Tedavi sürecimde adetin 3. günü kontrole gittim ve Gonal-F kullandım. 7 gün boyunca iğne vuruldum. Daha önceki çatlatma tedavilerinde zaten yumurtlama sağlanmıştı, bu sefer aşılama ile şansımızı artırdık.
Aşılama sonrası 11. günde evde test yaptım, testte silik çizgi gördüm. Silik çizgiden 3 gün sonra (aşılamanın 14. ya da 15. günü) kan testi verdim, beta HCG’m 268 geldi. Tarih olarak 12 Kasım’da 268 çıktı.
Sonra 14 Kasım’da tekrarladım, bu kez beta 743 oldu. Değerlerim düzenli yükseldiği için doktorum da gebeliğin sağlıklı ilerlediğini söyledi.
Şu an sürecim kontrollü şekilde devam ediyor. Yaşadıklarım tamamen benim kendi tedavi ve gebelik geçmişimdir; herkesin süreci farklı olabilir. Ben sadece kendi tecrübemi paylaşmak istedim.”
Son ikisi sağlıksızdı ikincide kese gözüktü bebekte kalp atışıda yoktu sonuncusu zaten kimyasaldı 6.4 le öğrendim ilk canlı doğumdu ama haftası küçüktü diye yaşamadıBaya zorlu bir süreç yaşamışsınız düşükleriniz üzmüştür yormuştur sizi. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın sağlikli sıhhatlı bir evlat ile sağ salim doğum nasib etsin. Bu saydıklarınız ilk aylarda mı düştü yoksa haftalarda mı ne ile alakalı acaba servikal yetmezlik kalp durması çok duyar olduk. Dışardan yeme içmeyi de kestik inanın. Paketli gıdalardan uzak duruyoruz salçayı bile antep'ten el yapımı sipariş ettik zeytinyağı kulanıylruz ama ne kadar kaçabiliriz sentetiklikten trans yağlardan pestisitten bilmiyorum. Herşey yediklerimizden oluyor.
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun inşallahSon ikisi sağlıksızdı ikincide kese gözüktü bebekte kalp atışıda yoktu sonuncusu zaten kimyasaldı 6.4 le öğrendim ilk canlı doğumdu ama haftası küçüktü diye yaşamadı
Çok güzel düşünmüşsün canım ben bu ay aşılama oldum evde yaptığım idrar testinde pozitif çıktı bir heyecanla hastaneye gidip kan verdim negatif çıktı.. İki yıldır evliyim hiçbir sorunumuz yok hsg çektirdim hormonlarıma da baktırdım eşimin de her şeyine bakıldı hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen hamile kalamıyorum.. bu ay yine aşılama deneyeceğiz eğer olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz.. ama insan psikolojik olarak çok yoruluyor rüyalarıma falan giriyor bu durum.. içime kapanıyorum..S symyvz @hasret_65 @xxperia @tgceinto41 @slnykblyozgeanne I ido @plusoznur @busenazzz H holaholaa @Lavinia61 @Bedriyeisiler @nurbrn S Sanlikbr @Aydaaaaaa @userr44 @fenerbahce94 @seri42 @mutluannemb @derincenk92 @duzelicezinsallah @Pembikbulut @Onikiagustos @69ozge43 @gastronott @gns gulu @blossom9012 @elfth91 @duygu7434 @fizyoterapist1996 @elairemm2 P prensesbiri @duha2026
Pcos olarak söyleyeyim kilonun biraz da olsa verilmesi kandaki değerlerin düşük veya çok yüksekse bunlar için takviye veya ilaç yani bunlar sadece.. ama kimisine bakıyorum değerleri çok kötü ve gebe kalmış ağzıma alkol vs süren bir insan da değilim bakıyorum çevremde alkolü sigarayı kullanan insanlar bir anda gebelik müjdesi veriyorEvet durumlarımız farklı pcosu da yeni öğreniyorum ☺ vücudun hazır olması hangi şartları sağlandıktan sonra oluyor acaba. Kimi zaman düşüklerin arkası gebelik diyorlar. Umutluyum olursa da bu sefer olmazsada yolumuz var daha Allah ümidi kesilenlerden eylemesin. Düşük eşimin takviye almadım ben sentetik vitaminleri tercih etmiyorum elimden geldiğince doğal beslenerek yükseltmek istiyorum.
Merhaba dualarım sizinle. Eşinize aktardan macun yaptırmanızı tavsiye ederim. Bizde sebepsiz infertilite maalesefS symyvz @hasret_65 @xxperia @tgceinto41 @slnykblyozgeanne I ido @plusoznur @busenazzz H holaholaa @Lavinia61 @Bedriyeisiler @nurbrn S Sanlikbr @Aydaaaaaa @userr44 @fenerbahce94 @seri42 @mutluannemb @derincenk92 @duzelicezinsallah @Pembikbulut @Onikiagustos @69ozge43 @gastronott @gns gulu @blossom9012 @elfth91 @duygu7434 @fizyoterapist1996 @elairemm2 P prensesbiri @duha2026
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?