Aşılama

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım.1 buçuk yıldır olmuyor. Bende aşılama düşünüyorum ama memlekete gidip geldikten sonra. Sana bol bol sorularım olabilir sonra

Baya zorlanmışsınız süreç zaten zor siz de kendinize çok fazla yüklenmişsiniz halbuki farkında oluyor insan olduranın da öldürenin de Allah olduğunu o kadar sorunlara rağmen olan insanlar varken kendimizi de haddinden fazla yıpratmamamız lazım sonuçta nefse de eza cefa vermemek lazım canımız da emanet sonuçta çabalayacağız ama yormadan üzmeden olmazsa da vakti vardır diyeceğiz çocuk sevindireceğiz gidebilirsek umrede ravza da duaların kabul edildiği yerde dua edeceğiz. Allah dua edin duanıza cevap vereyim demiş yılmadan bıkmadan usanmadan Allah'tan sabırla isteyeceğiz. Musa as bir menkıbesi var tür dağında Allah ile görüşmeye giderken çocuğu olmayan bir çift Allah bize çocuk verecek mi Rabbine sorar mısın diyor. Hz Musa tur dağında Allah ile konuşurken çocuk yok kaderinde onlara yazmadım onların çocuğu olmayacak diyor Allah-u Teala hz azze ve celle. Sonra aradan yıllar geçiyor hz Musa o çifti çocukları olmuş bir şekilde görünce tur dağında rabbına soruyor çocuk nasibinde yok onların hikmeti nedir diye sorduğunda hz Allah onlar yine de benden ümidini kesmedi dualarına devam ettiler dedi. Bu uzun bir menkıbe ama ancak bu kadarını yazabiliyorum eksiğim ve hatam varsa Rabbim affetsin. O misal ne olursa olsun Allah'tan ümidimizi kesmeyeceğiz. Ama bu süreçte de Allah'a olan kulluk görevlerimizi yerine getireceğiz.

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım.1 buçuk yıldır olmuyor. Bende aşılama düşünüyorum ama memlekete gidip geldikten sonra. Sana bol bol sorularım olabilir sonra
Amin inşallah teşekkür ederim tabi ki sorabilirsin oy maşallah şöyle ilk yıllar neşemizi korusak olana kadar hep korusak nolur sankim ben ilk infertilite den randevu aldığımda doktor bana ne için geldi kontrol için dedim ne zamandıe olmuyor çocuğunuz dedi şaşırdım ben infertilitenin kısırlık birimi olduğunu bilmiyordum söylemesi ayıp bizde bir iki kez denedik öyle gitmiştik. Dedim bir aydır deniyoruz kadın yüzüme baktı kızım daha sizin yolunuz var hele bi bir yıl dolsun de öyle gelin dedi gelmişken tahlil yaptıralım dedik bi baktı sıkıntılar var hemen işlemlere başladı infertilite o denli neşeyle az kişi vardık bo gün bölümü sıkıntıları öğrendikten sonra o denli neşeli gitmedik

Kullandığınız ek bir takviye varmıydi acaba aşılama öncesi veya hemn sonrasi takviyelerdr çok önemliymiş

Evet doğru söylüyorsunuz bende çok dua ettim hep hayırlısını istedim dilerken de hayırlıysa kolaylıkla olsun dedim ilk defa belkide bişeyi bu kadar çok istedim çok yaşlı duası aldım hamilelerin duası kabul olur derler birçok hamilenin duasını da aldım yani eski ebelere gittim terkipleri uyguladım hacamat yaptım bir sonuca varamadım bu arada ağır pcos da değilim eşimde de bir sorun yok o yüzden zamanı gelmemiş daha diyorum hep kendi kendime vardır bir bildiği Allah gerçekten kalpten isteyen güzel evlatlar yetiştirmeyi isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah yine burda bir arkadaşımızın yazısını görmüştüm hiç öyle bir fikrim olmamıştı ama okuyunca çok etkilenmiştim çok çaresizdi çocuğu olmuyordu Allahım nolur benimde karnımı şişir diye dua etmişti burayı hala kullanıyorsa inşallah bir çocuğu olmuştur Allah hiçkimseyi böyle çaresiz bırakmasın bu konu herşeyden çok farklı..

İlk asilamada tuttu mu?

Teşekkür ederim özge bende size edeceğim. Macun da yaptıralım inşallah sağolun. Özelde mi ilerliyor sunuz devlette mi bir deaşılama oldunuz mu
Özelden ilerliyordum ama bundan sonra Erzurum eğitim araştırma düşünüyorum. Aşılama yapmadım, geçen Mart'ta hamile kaldım Mayıs'ta düşük yaptım, femara ile gebe kalmıştım. Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım aylarında yine femara kullandım üstelik ovitrelle de vuruyordum ama olmadı. Bu ay da femara ve ovitrelle kullandım, bu ay olmazsa gelecek ay Erzurumda aşılama yapacağım

Bende egitim araştırmada olmuştum aşılama fakat pek memnun kalmadım özele devam etmeyi düşünüyorum.

Öyle gerçekten umudumuz Allah'a Allah tattırsın. Özellikle o iğneler insanı duygudan duyguya girdiriyor. Ağlama isteği sinir krizi duygularımız etkileniyor vücudumuz uyarılıyor. Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın. Son olarak rahim sülüğü deneyeceğim en yakın arkadaşlarım olumsuz sonuçlanan iki tip bebek iki aşılamadan sonra 3 kez rahim sülüğü gitti bu esnada hacamat bele ve göbeğe de sülük atıldı faydasını gördü. Size de tavsiye ederim muhakkak deneyin eskilerin terk-i bi sebepsiz infertiliteden bi yakınum var o da şuan rahim sülüğü ne gidiyor faydasını görürse yazarım inşallah

Rahim sülüğü deneyim derim güvenilir ellerde çok faydasını gören tanıdığım var. Rahim deki kist polip kan pıhtılaşması ne varsa temizliyormuş

Hadi ya üzüldüm sağlıklı değilmiş demekki olanda bir hayır varsa olmayanda bin hayır ara demiş mevlana anlamını geç öğrendim ama öğrendikten sonra olmayan herşeyin arkasından bu sözü düşünür biraz olsun ferahlarım. Femara ne oluyor bu arada iğne mi o ovitrelle iğneyi bulmak ne kadar zor ağız birliği yapmışlar resmen reçete olmadan kimse sipariş girmiyor.

Amin inşallah asla cesaret edipte yaptıramayacağım tek şey diyebilirim böcek fobim var yani bayılacak kadar kötü oluyorum temasa geçince.. onu da çok iyi bilen birisine yaptırmak gerekiyor sonrasında kanama devam edebileceği için olası bir enfeksiyona karşı antibiyotik vs alınmalı mı bilemiyorum çoğu doktor bile yazamıyor artık.. ve sülüklerin kişiye özel olduğundan emin olmak lazım yani çok tereddütte bırakıyor beni hacamat daha risksiz gibi

Ben gözüm kapalı güvenebileceğim biri var kuzenim ve arkadaşım rahim sülüğü yaptırdı imkanı olmayanlardan para bile almıyor gerçek manada ilinin ehli ve cömert biri hamile şuan 3 ayı kaldı defalarca düşük yaptı tüp bebek yaptırdı o da düştü en son 3 kere rahim sülüğü hacamat bel ve göbeğe yaptırdı şuan 7 aylık hamile

Siz şu an aşılama yaptırdınız değil mi kaçıncı deneme kaçıncı günündesiniz ve hangi şehir hangi hastane acaba umarım bunlara gerek kalmadan sonuç almış olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…