aşılama

mzuhal

Yer Gök Dua İle..........
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
1.328
130
163
Yozgat
Arkadaşlar dün aşılama yaptı dr um işlemden sonra siddetli karın agrısı ve kanamam var agrı kesicii igne ile agrım kesildi ama kanamam devam ediyo dr um normal dedi bu üçüncüçüncü aşılmam ilk ikisinde agrı da yoktu kanamam da acaba dr um yanlıs bişey mi yaptı cok Üzgünüm işlemi olumsuz yönde etkiler diye benim gibi olan var mı ..lütfen bilginiz varsa paylasır mısınız..şimdiden teşekkürler

ben de üç kez aşılama yaptırdım ama hiç kanama olmadı, karın ağrısı oldu. doktorun normal diyorsa normaldir korkma. bir sorun olsa mutlaka söylerdi. inşallah aşılaman tutar

Sagolasn ben
ben de üç kez aşılama yaptırdım ama hiç kanama olmadı, karın ağrısı oldu. doktorun normal diyorsa normaldir korkma. bir sorun olsa mutlaka söylerdi. inşallah aşılaman tutar
sagolsn canm cevabn için böyle olup ta aşılaması tutan var mı
kanamm hala devam ediyo
zararı olmuş mudur

Sagolasn ben

sagolsn canm cevabn için böyle olup ta aşılaması tutan var mı
kanamm hala devam ediyo
zararı olmuş mudur
benim aşılamalarım tutmadı galiba sonuncu tuttu o da düştü ben de adet oluyorum zannettim ama aşılamadan bir iki ay sonra tedavisiz hamile kaldım. benim gibi aşılaması tutmayıp hemen arkasından hamile kalan birkaç arkadaşım var. inşallah senin tutmuştur.

inşallah arkadaşm cok sevindim senin adına darısı bütün bekleyenlere ve bana dr a gittim normal dedi rahatladm işlem esnasında rahim spazm geçirmiş kasmıs dedi ona bağlı agrı ve kanama olurmuş ..inşallah başarı sansını etkilemez..

Kızlar size başımdan gecen bir olayı anlatmak istiyorum ki sizde benim gibi ümitlenip hayal kırklığına uğramayın. 7. Ocak da aşılama yapıldı dün 5. Gündü evde test yaptım silik cizgi cıktı sonra aynı gün kan tahlili yaptırdım 13 cıktı yani o da pozitif. Bı sabah doktora gittiğimde kan değeri düşmüştü 8.8 di. Doktorum çatlatıcı iğnenin testleri pozitif gösterebilcrni söyledi. Yani iğneden dolayı pozitif cıkmıs ce yanlış . Bir hafta daha beklicez hala umudumuz var. Buarada rahim duvarının kalınlaştını gördü bı gebeliğe işaret olabilirmiş ama adet döngüsüde olabilirmis. Kızlar benim gibi olup da sonradan pozitif cıkan varmı. Biraz desteğe ihtiyacım var.

bekliycez canm yapacak bişeynyok inşallah güzel haberler veririz burdan aşılaman nasıl geçti agrı ya da kanaman oldu mu

bekliycez canm yapacak bişeynyok inşallah güzel haberler veririz burdan aşılaman nasıl geçti agrı ya da kanaman oldu mu

Cnm aşılama gayet rahat gecti, ağrı sancı olmadı. Bugün normalde adet günüm ama adet olmadım şu saate kadar

merhaba canım, içini ferah tut senin morelin onu sana bağlar emin ol.. Benim değerime ilk acilde bakılmıştı ve 5 çıkmıştı hamile olabilirsin hiç bişey yapmadan bekleyelim demişti doktor. 1 hafta sonra değerim 2 gün sonra değer 100 e çıktı 2 gün sonra 500 sonra 800 derken 1000 i görmüştüm canım ama sağlıklı bir gebelik değil düşük yapabilirsin demişti doktor. dolayısıyla sen 2 günde bir doktora gidip değer kontrolünü yaptırman lazım zaten eğer bir doktorun varsa takip edecektir. Allah tan ümid kesilmez hakkında hayırlısı olsun ama morel çok önemli güzel düşün :) güzel olsun..

Canim benim Allah yardimcin olsun bende asilama yaptiricam korktum simdi zaten umidim yok

Merhaba kızlar ben de dün aşılama oldum şimdi Progestan diye bi kapsül kullanıyorum beklemedeyim Hakkımızda hayırlısı olur inşallah

malesef yumurtalardan sadece 1 tanesi büyüdüğü için aşılama daha sonraki aylara ertelendi kızlar çok üzgünüm (((

Benim de tek yumurta gelişti ama yine de aşılama yapıldı gerçi doktor aşılamada %15 olan ihtimalin bizde 5-10 olduğunu söyledi hayırlısı olsun demekten beklemekten ve dua etmekten başka elden bişey gelmiyor

adetim şuan 6 gün gecikdi. aşılama yapılalı 2 hafta oluyor. süt beyaz akınıtm var 4 gündür onun haricınde hicbir belirtim yok.

Merhaba kızlar ben de dün aşılama oldum şimdi Progestan diye bi kapsül kullanıyorum beklemedeyim Hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Selam bende pazartesi yaptirdim ne agrim var nede kanamam ... Normalmi acaba??

malesef yumurtalardan sadece 1 tanesi büyüdüğü için aşılama daha sonraki aylara ertelendi kızlar çok üzgünüm (((

Arkadasim benimde yek yumurtam gwlismisti doktorum boyle daha iyi dedi ve pazartesi asilamam yapildi.. Sana neden yapmadilarki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…