canm benim de normalden uzun sürdü dr un ne derse paylaşırmısın neden acaba hayırlı geceler şimdiden teşekkürlerCOK SAOL cnm gidim ben bi
cnm dün gittim kadın doğum hapı verdi polip var galiba dedi ama ben doğum kontrol hapını kullanmak istemiyorum zaten çocuk olmuyo nebilimcanm benim de normalden uzun sürdü dr un ne derse paylaşırmısın neden acaba hayırlı geceler şimdiden teşekkürler
doğum kontrol hapı mı sasırdım hamile kalmak isteyen e neden verirler anlamıyrm sorun u bulup çözmek yerine..cnm dün gittim kadın doğum hapı verdi polip var galiba dedi ama ben doğum kontrol hapını kullanmak istemiyorum zaten çocuk olmuyo nebilim
bende anlamadım aşılamadan once iyi olur diyolar benim bi düşük oldu sonrasında olmmadı 2 senedir istiyoruz benimde eşimin ileri hareketi sıfır dün gene doktora gittim biri polip var demişti buda aşılama sırasında enfeksiyon kapmışsın kanama ondan diyodoğum kontrol hapı mı sasırdım hamile kalmak isteyen e neden verirler anlamıyrm sorun u bulup çözmek yerine..
geçmiş olsn ALLAH kalbine göre versin ne zamndır düşünüyosn
benim sebepsiz deniyo her gittiğmde sorun yok aşılmam da olmadı tüp bebek var sırada
5.senem bitti evliliğimzde artık olsn istiyrm her defasnda zorluk cıkıyo karsıma
kanama ondan mı olurmuş benim aşılamadan sonra baya kanamam oldu enfeksiyon mu kaptım ki dr um bişey demedi ama içim e şüphe düştü şimdibende anlamadım aşılamadan once iyi olur diyolar benim bi düşük oldu sonrasında olmmadı 2 senedir istiyoruz benimde eşimin ileri hareketi sıfır dün gene doktora gittim biri polip var demişti buda aşılama sırasında enfeksiyon kapmışsın kanama ondan diyo
aminnn arkadaşm isteyen herkese nasip etsin Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatliSaol cnm benim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
AMİN cnm yok aşılamadan hemen sonraki kanama deil adet kanamsı uzun sürdü ordan enfeksiyon dedikanama ondan mı olurmuş benim aşılamadan sonra baya kanamam oldu enfeksiyon mu kaptım ki dr um bişey demedi ama içim e şüphe düştü şimdi
rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin canm en kısa zamanda inşallah hepimize
geçmiş olsn canm atlatırsın inşallah bwnim normal de de enfeksiyon vardı ilaç falan kullandm yine oldu heralde aynı sıkıntı bende de var çünküAMİN cnm yok aşılamadan hemen sonraki kanama deil adet kanamsı uzun sürdü ordan enfeksiyon dedi
arkadaslar merhaba. bu ay rahim filmi çekildim. tüplerim temiz cıktı. hsg den sonra korunmadık. adetime 5 gün var bakalım tutacakmı???2 ay deneyin olmazsa gelin aşılama yapalım dedi doktor. ama burda yazılanlara bakınca korktum açıkçası. aşılamanın basit bir işlem olduğunu sanıyordum. meğerse ağrılı kanamalıymış. nasıl yaptırcam ben yaaa.. ve coğu arkadaşta tutmadığını yazıyor. offff
selam canım bu yazdıklarını okuyunca acilen cevap yazma gereği duydum. inşallah gerek kalmaz herseyın normali iyidir ama eğer aşılamaya gerek olursa.... ben 19 ocakta aşılama yaptırdım ve iğneleri kullandıgım bir ay boyunca vede ondan öncesinde cok arastırdım. internette burda yazılanlar ya abartılıyor yada bazı insanlar farklı nedenlerden dolayı sıkıntı yaşıyor. ben ne işlem yapılırken nede sonrasında hiç bi ağrı hissetmedim çok şükür. sadece iki gün sonrasında 3gun kadar karın ağrım oldu ama dayanılacak derecedeydi... şimdi bekliyorum. he aşılamada olma ihtimali düşük ama Allahtan ümit kesilmez.. dua et yeter...
benim de ilk gebeliğim dıs gebelik oldu sonra bi daha da olmadı bütün tedavilere rağmen
sagol canm ALLAHM hepizimize versin inşallah en kısa sürede hayırlısıyla..ne ameliyatı oldun dıs gebelik mi senin ki deRabbim sana ikiz ikiz bebişler nasip etsin inşallah..biliyorum çok zor bi durum ama Rabbim sabır versin hepimize..bendede enfeksiyon vardı ama çok şükür bitti şimdi ama ben ameliyatta oldum altı ayda ilaç kullandım şimdi sıra bebişlerde
sagol canm ALLAHM hepizimize versin inşallah en kısa sürede hayırlısıyla..ne ameliyatı oldun dıs gebelik mi senin ki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?