aşılama

mzuhal mzuhal canım bak gerçekten yorucu süreç ve bu bi şanş senin buralardan uzaklaşman normal yaşantına dönmen lazım biz bile sana onu hatırlatıcaz ara sıra gir benim gibi gece gündüz bakınıyoz:cool: eşim acayip kızıyo banada. Yani hatırlatıcak herşeyden uzak durman lazım. Kafa anca öyle boşalacak :KK69:

Aynı eşim gibi söyledin o da bana hep düşünme kafanı bi rahatlat tüp bebeğe bile gerek kalmıycak diyo:KK51:
Ama nasıl yapılır bu rahatlama ben burda yazıyrm rahat ol düşünme canm diye ama kendim yapamıyorum ki
Heheh canım ya kelin ilacı olsa başına Sürer olayı tam da bu oluyor işte :KK22: söylüyoruz böyle olduğunda kesinlikle olacağına inanıyoruz ama biz kafamızı rahatlatmayı başaramıyoruz . Ben çok yakın iki arkadaşımda buna Şahit oldum 4 Yıldır olmuyordu Mayıs ayına tüp bebek tarihi alındı hatta eşinde sorun vardı tedavi gerekiyordu ve tedavi içinde bişi yapmadılar aşılamadan 1 ay önce hamile kaldı şimdi Oğluşu 5 aylık oldu. :KK46: . Diğer arkadaşımda 2 başarısız aşılaması sonrasında ara verdi yaza tüp bebek planlıyordu bu arada doktoru glifor kullanmasını önerdi ve şimdi 3 aylık hamile :anneadayı: Keşke bizde bi boşverebilsek...

Bu arada bayanlar bende kullanıyorum metformin içeren bu ilaçlardan ... Şeker ilacı aslında banada glucophage verdi her akşam 1000 ilk 1 tane içiyorum hamile kalmak için kullanılıyor. Bu hamile kalan iki arkadaşta bu haplardan kullandı. Dr. banada aksatmadan kullan dedi.

Heheh canım ya kelin ilacı olsa başına Sürer olayı tam da bu oluyor işte :KK22: söylüyoruz böyle olduğunda kesinlikle olacağına inanıyoruz ama biz kafamızı rahatlatmayı başaramıyoruz . Ben çok yakın iki arkadaşımda buna Şahit oldum 4 Yıldır olmuyordu Mayıs ayına tüp bebek tarihi alındı hatta eşinde sorun vardı tedavi gerekiyordu ve tedavi içinde bişi yapmadılar aşılamadan 1 ay önce hamile kaldı şimdi Oğluşu 5 aylık oldu. :KK46: . Diğer arkadaşımda 2 başarısız aşılaması sonrasında ara verdi yaza tüp bebek planlıyordu bu arada doktoru glifor kullanmasını önerdi ve şimdi 3 aylık hamile :anneadayı: Keşke bizde bi boşverebilsek...
Canm ne güzel yazmıssın inşallah benim de olur su an moladaym Rabbim büyük kısmet eder inşallah
Eşim i tüp bebek için zor ikna ettim bende cok yapırmak istemiyorm aslında ama mecburum artık başka tedavi kalmadı normal yolla olmuycak gibi hayırlısı böyleymiş demek ki
o ismini verdiğin ilaç ne için kullanlıyo canm bi onu denemedim onu da deneyim eksik kalmayım:KK1:

Canm ne güzel yazmıssın inşallah benim de olur su an moladaym Rabbim büyük kısmet eder inşallah
Eşim i tüp bebek için zor ikna ettim bende cok yapırmak istemiyorm aslında ama mecburum artık başka tedavi kalmadı normal yolla olmuycak gibi hayırlısı böyleymiş demek ki
o ismini verdiğin ilaç ne için kullanlıyo canm bi onu denemedim onu da deneyim eksik kalmayım:KK1:
Aslında şeker hastalarının kullandığı bir ilaç ama hamile kalmayana yardımcıymış canım doktor banada yazdı ve bu söylediğim 2 arkadaşta onu kullanıyordu . Hatta banada söylediler bende dikkate almamıştım ama doktor kesinlikle aksatmadan kullan dedi.

Canım soylediginiz ilacı bende kullanıyorum glifor 850 mg sabah akşam 1 tane insülin direncini düşürüyor ve hormonlar daha kolay vücuda yayılıyor yumurtanın büyüme ve catlamasina en büyük kolaylık ben çatlatma ignemi yaptırdım ama doktor devam et dedi kullanmaya

mzuhal mzuhal canım bak gerçekten yorucu süreç ve bu bi şanş senin buralardan uzaklaşman normal yaşantına dönmen lazım biz bile sana onu hatırlatıcaz ara sıra gir benim gibi gece gündüz bakınıyoz:cool: eşim acayip kızıyo banada. Yani hatırlatıcak herşeyden uzak durman lazım. Kafa anca öyle boşalacak :KK69:

ama bazen de moral oluyo ya buraya girsemde girmesemde beynim de bu düşünce sabit hatta ben 2yılı aşkın bi zamandır girmiyordum ama ne bunalım lar atlattım şimdi daha rahatım durumu kabullenme süreciyle ilgili bence

Canım soylediginiz ilacı bende kullanıyorum glifor 850 mg sabah akşam 1 tane insülin direncini düşürüyor ve hormonlar daha kolay vücuda yayılıyor yumurtanın büyüme ve catlamasina en büyük kolaylık ben çatlatma ignemi yaptırdım ama doktor devam et dedi kullanmaya
Açıklama için sağol cnm beceremedim anlatmayı . Bu arada ilacı insülin direnci sorunu olmayanlarda kullanıyor.

Arkadaslar asilamamin 13.gunu yarin ve adet olmam gereken ilk gun acaba idrar testi yapsam cikarmi
Cnm ben 13. Gün gece kardeşim ve arkadaşın ısrarıyla yaptım çıkmadı zaten ertesi günde kan testi vardı stresim arttı . Bence kan testini bekle .

kizlar bende asilamaya basladim insalah hayirlisiyla olur.haftaici yuksek ihtimal asilamam yapilcak cokta stresliyim insallah iyi gecer ya 3 senedir istiyoruz :anneadayı:

allahim herseyin hayirlisini bilir ne diyelim bizimde imtihanimiz buymus 4 yillik evlyiim 3 senerdir istiuoruz ama hala yok hicte tutmadi :KK12::cry:

neye inancagimi da sasridim o dio onu yapbu dio sunu dene insan cook stres oluo sundanmi bundanmi olmuo acaba die :KK43:
kiminin ilkte tutmus kiminin tutmamis insan neye inancni sasirio:110:

Back
X